Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην μην βαζεις 3 videakia σε ενα post γιατι ειναι ενοχλητικο απο πρακτικης αποψης και μονο (εχω αλλα 100 να σου στειλω εγω αμα ψηνεσαι, αλλα δεν εχει νοημα). Επειτα το 1 video που σου στειλα εγω δεν ειναι πρασινη προπαγανδα αλλα ειναι γεγονοτα που δεν γινεται να αμφισβητησει κανεις καθως υπαρχουν χειροπιαστες αποδειξεις για ολα αυτα, και αυτες ειναι οι κασετες που προβληθηκαν δημοσιως.

Τωρα αν οι ιδιες σας οι πραξεις συνιστουν προπαγανδα εναντιον της ιδιας σας της ομαδας, ειναι δικο σας θεμα καθως και του αφεντικου σας. Αλλα εχει ενδιαφερον που σιγα σιγα το παραδεχεστε.

Κι αν αυτο με τη Nova ταχα σε βαζει σε υποψιες εσενα, να σου πω εγω αλλα 100 πιο κραυγαλεα πραγματα που εχουν συμβει υπερ σας και οταν σας τα λεμε κανετε τους κινεζους λες και ζειτε σε αληη χωρα? Αρα τι ερχεσαι να μας πεις εδω, οτι ξαφνικα εγινες ευαισθητος ποδοσφαιροφιλος που σε ποναει και σε πληγωνει η αδικια που ανακαλυψε ο Τσουκαλας?

Επισης θα πρεπει να μαθεις οτι η Nova πληρωνει 100μυρια ευρω για τα τηλεοπτικα δικαιωματα και μεσα στη συμφωνια που υπογραφεται ειναι να μην αναμεταδιδουν τα καναλια αλλα στιγμιοτυπα περα απο οσα δινει η ιδια στα καναλια (πχ γκολ). Τωρα επειδη του Τσουκαλα δε του δινει η Nova τη φαση που θελει απο 30 διαφορετικες ληψεις, δε χρειαζεται να μας ποσταρεις εδω για την παραγκα της Nova. Παρε τον τσουκαλα και πειτε τα, που δε θα εχεις και αντιλογο εν τελει.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε SPSS07, συγνώμη κιόλας που παραμβαίνω στην αντιπαράθεσή σας, ένα offside θα σε σώσει; Ή μήπως ένα offside θα μας δώσει/κόψει το πρωτάθλημα; Και στο κάτω κάτω, εσύ γιατί φωνάζεις και ωρίεσαι; Πανιώνιος είσαι; Όχι. Ολυμπιακός είσαι. Γιατί σε έπιασε η πρεμούρα για το offside στον αγώνα μεταξύ ΠΑΟ και Πανιώνιου; Σε όρισε κανείς υπερασπιστή των αδικημένων και δεν μας το είπαν;

Και να σε ρωτήσω και κάτι; Εάν ζήταγε η ομάδα Ψ τα πλάνα από ένα παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ που θεωρεί ότι αδικήθηκε, θεωρείς δεδομένο ότι η NOVA θα τα έδινε; Από κι ως που και για ποιο λόγο;

Δημοσ.
Eγω παντως johnyestia ακομα περιμενω να δω που ειδες τον Κατσουρ επιτελικο χαφ ή μπροστα απο το Καρα. :rolleyes:

Και οσο σκεφτομαι οτι καποτε αν θυμαμαι καλα μου ειπες πως το θεμα αμυντικο χαφ δεν το εχω με πιανει ενα γελιο. Με ακουει ολη η γειτονια.

Πραγματικα εχω ακουσει παρα πολλα εδω μεσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αλλα ποτε δεν περιμενα να βγαλετε και τον Κατσουρ δεκαρι. :lol:

Επειδη εβαλε 6 γκολ τον εκανες και δεκαρι εσυ.:o

Αυτα γιατι συνεχεια μου τη λετε και κανετε τους ξερολες ... ;)

Για ματς που έπαιξε ο Κατσούρ μπροστά από Καραγκούνη θα σου αναφέρω ενδεικτικά τον Πανθρακικό εκτός, την Λάρισα εντός, την Στούρμ εντός και την Καβάλα. Αν είχα χρόνο να διασταυρώσω μπορώ να σου παραθέσω και άλλα.

Καλά κάνεις και γελάς, για λάθος λόγο όμως.

Δημοσ.
ρε SPSS07, συγνώμη κιόλας που παραμβαίνω στην αντιπαράθεσή σας, ένα offside θα σε σώσει; Ή μήπως ένα offside θα μας δώσει/κόψει το πρωτάθλημα; Και στο κάτω κάτω, εσύ γιατί φωνάζεις και ωρίεσαι; Πανιώνιος είσαι; Όχι. Ολυμπιακός είσαι. Γιατί σε έπιασε η πρεμούρα για το offside στον αγώνα μεταξύ ΠΑΟ και Πανιώνιου; Σε όρισε κανείς υπερασπιστή των αδικημένων και δεν μας το είπαν;

Και να σε ρωτήσω και κάτι; Εάν ζήταγε η ομάδα Ψ τα πλάνα από ένα παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ που θεωρεί ότι αδικήθηκε, θεωρείς δεδομένο ότι η NOVA θα τα έδινε; Από κι ως που και για ποιο λόγο;

Ρε συ και ο Midi τις προάλλες, στον αγώνα με τον πανσερραϊκό ήρθε να υπερασπιστεί την ομάδα των Σερρών για την ένσταση και ήρθε να υποστηρίξει με θέρμη ότι ήταν στημένος ο αγώνας. :lol:

Εσύ τώρα από την άλλη τι πετάγεσαι? Θέλεις να σε φορτώσουν κι εσένα με 2-3 video να έχεις να βλέπεις? :lol::P

Δημοσ.
Για ματς που έπαιξε ο Κατσούρ μπροστά από Καραγκούνη θα σου αναφέρω ενδεικτικά τον Πανθρακικό εκτός, την Λάρισα εντός, την Στούρμ εντός και την Καβάλα. Αν είχα χρόνο να διασταυρώσω μπορώ να σου παραθέσω και άλλα.

Καλά κάνεις και γελάς, για λάθος λόγο όμως.

Χαχαχα !!!

Το κακο ειναι οτι το συνεχιζεις κι ολας... :X

Μονο με τη Στουρμ Γκρατς εγινε αυτο και στο ανεφερα κι ολας. Τελος.

Ευτυχως που την θεση αμυντικο χαφ την κατεχεις πολυ σε σχεση με μενα οπως λες κι εσυ και μας εβγαλες τον Κατσουρ και δεκαρι...

Εαν θα κανουν και τωρα γαργαρα οι δικοι σου την κοτσανα που ειπες και θα συμφωνησουν με σενα εγω δε το ξερω αλλα νομιζω πως παλι θα προσπαθησετε να με βγαλετε τρελο.

Ολο και κατι θα βρειτε δε σας φοβαμαι εσας.Ειστε καλοι σ'αυτο..

Θα περιμενω...;)

Δημοσ.

MiDi_MiLiZ δεν θελω να μου αρχισεις αναλυσεις περι αναλυσεωv για φασεις παλαιων χρονων γιατι τοτε θαρχισω και εγω και δε θα κοιμηθουμε μεχρι αυριο.

σε ρωτησα πολυ απλα και κατανοητα να μου δωσεις εξηγηση για το γεγονος. το οτι μας δουλευουν ειναι προφανες. εσενα πια ειναι η θεση σου θα μας πεις?

τα βιντεο στιγμιοτυπα ΔΕ τα ζητησε ο τσουκαλας ( ναι εχετε την ταση να υποβαθμιζετε την συζητηση οταν δεν σας παιρνει) αλλα τα ζητησε η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. και φυσικα δεν τα ζηταει για αναμεταδοση αλλα για ΕΛΕΓΧΟ των φασεων.. got it?

wizzy συγγνωμη ρε που βγηκα να μιλησω για τα αισχη. ξεχασα οτι ζουμε εποχες "ποδοσφαιρικης χουντας".. σε λιγα χρονια θα ξαναδουμε τον ποα σε τελικο και τον πατερα παρεα με τους συνταγματαρχες και τον μπουμπλη στο βαθος να πουλαει στραγαλλια...

Δημοσ.
Ρε συ και ο Midi τις προάλλες, στον αγώνα με τον πανσερραϊκό ήρθε να υπερασπιστεί την ομάδα των Σερρών για την ένσταση και ήρθε να υποστηρίξει με θέρμη ότι ήταν στημένος ο αγώνας. :lol:

Εσύ τώρα από την άλλη τι πετάγεσαι? Θέλεις να σε φορτώσουν κι εσένα με 2-3 video να έχεις να βλέπεις? :lol::P

Καλα, αλλα διαβαζεις και αλλα καταλαβαινεις? Δεν υποστηριξα την ομαδα των Σερρων, ισα ισα που εκραξα τις Σερρες για τη συμετοχη τους στο διαφαινομενο στησιμο. Επισης κατεκρινα κατι αστειες δηλωσεις του προεδρου τους. Απο που κι ως που εκανα το δικηγορο τω Σερρων λοιπον? :lol:

Για την καταντια που κοντεψαμε να δουμε για νιοστη φορα μιλησα, αλλα ο-θειος με διεψευσε τελικως ομολογω. Στη τελικη εσεις τοτε χασατε 3-1, δεν χρειαζονταν ουδεμια υποστηριξη οι Σερρες απο εμενα. Αν χαναν οι Σερρες και ερχομουν ως δικηγορος να πω οτι την φαγανε τα κορακια τοτε θα ηταν ευστοχο και εγκυρο το παραπανω ποστ, αλλα εν τελει καμια σχεση με τη πραγματικοτητα.

τα βιντεο στιγμιοτυπα ΔΕ τα ζητησε ο τσουκαλας ( ναι εχετε την ταση να υποβαθμιζετε την συζητηση οταν δεν σας παιρνει) αλλα τα ζητησε η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. και φυσικα δεν τα ζηταει για αναμεταδοση αλλα για ΕΛΕΓΧΟ των φασεων.. got it?

Σκεψου να μετονομασεις το nick σου σε Koygias07. Αν η Nova κανει κατι παρανομο κατα της ΠΑΕ Πανιωνιος, προφανως θα ελεγχθει απο το νομο. Γιατι τοσο αγχος για τους ροζ πανθηρες λοιπον?

Δημοσ.

αυτη ειναι η απαντηση σου ε? λογικο .. κατι τετοιο περιμενα... απορω κιολας πως σουρθε οτι ηθελε τα στιγμιοτυπα ο τσουκαλας., μια ζωη στο ψεμα ε.

Δημοσ.
ληψη υπαρχει.. με 20 καμερες καλυπτει το ματς. γιατι δεν δινει η nova τα πλανα? απο χιλιομετρο βρωμαει παλι η υποθεση.. οκ το βρηκαμε ΔΕΝ υπαρχει ληψη!! το τελειως γελοιο!

η πλαινη καμερα εξαφανιστηκε (!!!) και βρεθηκε ξαφνικα μια καμερα πισω απο το τερμα 50 μετρα χαχαχαχα

Ποσο Ι5 θεε μου...

Ρε φιλε, καταλαβαινεις ναι ή οχι οτι δεν μας νοιαζει να υπαρχει οποιαδηποτε ληψη, μας νοιαζει να υπαρχει ληψη με τον Σισε και τους αμυντικους την στιγμη που φευγει η μπαλα?

Α, και η καλυψη εγινε με ΟΚΤΩ ληψεις οχι ΕΙΚΟΣΙ που λες...αντε γιατι στην αγωνια σου να βγει δικαιωμενος αρχισαμε τις υπερβολες χωρις στηριξη

Δημοσ.

8 καμερες ΔΕΝ επιασαν τον σιφουνα τον σισσε. 8 καμερες (μαζι και οι πλαινες ) δεν επιασαν την φαση εξω απο την περιοχη.. 8 καμερες τραβαγαν τα περιστερια την ωρα που σφαζανε τον πανιωνιο ... 8 καμερες και ουτε ενα πλανο με την φαση.. ΚΑΙ ΚΑΛΑ.. ας δωσουν τις φασεις στον πανιωνιο λοιπον... τα υπολοιπα ειναι απλα γελοια

στο μεταξυ ΟΥΤΕ ενας δεν απανταει.. ολοι εδω οι βαζελοι χαχα και χουχου .. ετσι

ΠΑΟ - Πανιώνιος: Τα παράπονά σας στο χειρούργο

.

Δημοσ.

Τουλαχιστον οι 20, που στα επομενα 2 ποστ γιναν 30, επεσαν στις 8...κατι ειναι και αυτο

Παμε τωρα, οι καμερες δεν μετακινουνται συνεχεια. Η μια που εδινε το live δεν το πιανει. Το ξερω γιατι ειδα την φαση. Δεν πιανει τον σιφουνα Σισε και τους αμυντικους την στιγμη που φευγει η μπαλα. Το καταλαβαινεις ή απλα εισαι ασχετος απο ποδοσφαιρο και πρεπει να σου εξηγησω τι ειναι το οφσαιντ.

Οι αλλες 2 ειναι πισω απο τα τερματα αρα δεν υπαρχει περιπτωση να δειξουν οφσαιντ(γιατι δεν μπορουν να αποτυπωσουν βαθος)

Υπαρχει μια 4η που ειναι αυτη που ειδαμε.

Η απεναντι καμερα παει μαζι με δεξια και επισης δεν πιανει Νινη-Σισε-αμυντικους.

Γιατι αποκλειεις να μην υπαρχει καμερα που να εχει πιασει και τα 3 στοιχεια?

Ποσες φορες εχεις δει ξεκαθαρο ριπλευ σε οφσαιντ απο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ καμερα? Γιατι αυτο ζητας ετσι?Να σου βρουμε και δευτερη καμερα...

Και στο φιναλε συνεχιζει να ισχυει αυτο που λεω. Μου λες για οφσαιντ οταν οι 3 καμερες που βγηκαν δεν σιγουρεψαν αν δεν ηταν παντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν σιγουρεψαν οτι ηταν.

Ε παρατα μας λοιπον

Δημοσ.

λογικο τις λαμογιες να μην τις πιανει καμια καμερα! στα του ολυμπιακου τις φασεις ομως ΠΑΝΤΑ οτι και να δειξει η καμερα , ειναι παραβαση.. χαχαχαχα

να δωσουν τις επιμαχες φασεις στον πανιωνιο λοιπον μιας και δεν υπαρχει κατι που φοβουνται μη φανει.. και να αφησουν τα καραγκιοζιλικια στην Nova που επειδη ο πατερας , τους "εκλεισε" καλη συμφωνια για τα τηλεοπτικα, καθονται και ξεφτιλιζονται και αυτοι μαζι με τα λοιπα λαμογια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...