Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ειδα τη φαση που εννοεις, αλλα σου επισημαινω οτι αν μιλας τοσο ευκολα για δολο σε φαση που εγινε στο τελευταιο δευτερολεπτο, τοτε δικαιουται να μιλησει οποιοσδηποτε για τη φαση πριν απο 2 χρονια στον τελικο στο ΟΑΚΑ, που επισης εγινε 2'' πριν το τελος, ηταν οφθαλμοφανεστατο φαουλ και εκρινε τον αγωνα.

Παναθηναικός δεν είμαι,αυτό που βλέπω λέω.

Αν κατάλαβα τη φάση που λες τότε συμφωνώ κι εγώ ότι εκείνο ήταν φάουλ,ο διαιτητής στάνταρ το είδε και ή κώλωσε να το δώσει ή παίζει αυτό που λέω και για την CSKA ;) ,προσωπική άποψη πάντα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

elven δεν ειπα οτι εισαι παναθηναικος, απλα λεω οτι στα τελ σφυριγματα η ψυχολογια των διαιτητων ειναι περιεργη και σε καθε φαλτσοσφυριγμα στα τελευταια δευτερολεπτα, ο καθενας θα μπορουσε να μιλησει για δολο πολυ ευκολα.

johnyboy αν φτασει ο ΠΑΟ να διαμαρτυρεται για τη διαιτησια εντος Ελλαδας, θ αλλαξω χωρα, μα το Θεο.

Από τον τελικό με την Τσσκα και μετά κατάλαβα ότι όταν έχεις ομάδα δεν μπορεί να σε κερδίσει ούτε ο διαιτητής.Και το 2007 μας χειρούργησαν κανονικά και πάλι όμως κερδίσαμε.

όταν έχεις ομάδα δεν χάνεις ούτε από τον κόρακα.

Κερδισες επειδη ησουν στο +23.

Απο κει και περα, αν η διαιτησια στους τελικους ειναι οπως στον εμφυλιο του ημιτελικου και αν δουμε και παρομοιο θεαμα, δε με νοιαζει καθολου για τον νικητη. Καιρο ειχα να ''χορτασω'' απο αγωνες τετοιου επιπεδου.

στα τελ σφυριγματα η ψυχολογια των διαιτητων ειναι περιεργη και σε καθε φαλτσοσφυριγμα στα τελευταια δευτερολεπτα, ο καθενας θα μπορουσε να μιλησει για δολο πολυ ευκολα.

μόνο που όλα τα σφαλτσοσφυρίγματα ήταν υπέρ της CSKA

Κερδισες επειδη ησουν στο +23.

δε πήγε από μόνο του +23 το σκορ

μόνο που όλα τα σφαλτσοσφυρίγματα ήταν υπέρ της CSKA

Αν για σενα το να προσαψεις δολο στη διαιτησια ειναι τοσο ευκολο..επρεπε να εισαι ΟΣΦΠ για να βλεπες πως ειναι να σε σφαζουν στους τελικους ΚΑΘΕ χρονο.

δε πήγε από μόνο του +23 το σκορ

Αν διαβαζες τη συζητηση θα καταλαβαινες τι λεγαμε.

Μου ειπε ο φιλος οτι αν εισαι μεγαλη ομαδα, κερδιζεις με οποιαδηποτε διαιτησια.

Και γω λεω οτι αν δεν ειχες χτισει διαφορα 23 ποντων παιζοντας πολυ καλα (αλλα με ουδετερη διαιτησια), θα ειχες χασει στο 2ο μερος οπου τα σφυριγματα ηταν υπερ της ΤΣΣΚΑ.

Μια ζωή η διαιτησία σας φταίει στο μπάσκετ και εμάς στο ποδόσφαιρο.

Για αυτό δεν πάμε ποτέ μπροστά ούτε εμείς στη μπάλα αλλά ούτε και εσείς στο μπάσκετ.

βαριέμαι να συζητώ για τις μεταξύ μας διαιτησίες γιατί δεν έχει νόημα.

Αν για σενα το να προσαψεις δολο στη διαιτησια ειναι τοσο ευκολο..επρεπε να εισαι ΟΣΦΠ για να βλεπες πως ειναι να σε σφαζουν στους τελικους ΚΑΘΕ χρονο.

Αν διαβαζες τη συζητηση θα καταλαβαινες τι λεγαμε.

Μου ειπε ο φιλος οτι αν εισαι μεγαλη ομαδα, κερδιζεις με οποιαδηποτε διαιτησια.

Και γω λεω οτι αν δεν ειχες χτισει διαφορα 23 ποντων παιζοντας πολυ καλα (αλλα με ουδετερη διαιτησια), θα ειχες χασει στο 2ο μερος οπου τα σφυριγματα ηταν υπερ της ΤΣΣΚΑ.

Δε ξέρω αν υπήρχε δόλος, αλλά απ την άλλη δε μπορείς να δικαιολογήσεις το διαιτητή λέγοντας ότι ήταν αγχωμένος και ξέρω γω τι... Για ποιο λόγο να αλλάξει η ψυχολογία του στο τέλος;

Επίσης αν έβαζε το 3ποντο ο Σισκάουσκας στο τέλος, μια χαρά θα έχανα και έτσι...

elven δεν ειπα οτι εισαι παναθηναικος, απλα λεω οτι στα τελ σφυριγματα η ψυχολογια των διαιτητων ειναι περιεργη.........

Α ΟΚ νόμιζα ότι μου το λεγες σε στυλ το ένα το βλέπεις έτσι το άλλο αλλιώς επειδή και καλά είναι η ομάδα μου.

Ma bad

Όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Παύλος Γιαννακόπουλος:

<<Το τελευταίο διάστημα, και παρά τα όσα έχουμε συμφωνήσει, διάφοροι μέτοχοι τοποθετούνται δημόσια για τα εσωτερικά ζητήματα της ομάδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνουν εσφαλμένα συμπεράσματα, για δήθεν συμμαχίες και διάφορα μέτωπα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω ούτε πρόκειται να έχω κοινό μέτωπο με κανέναν και πολύ ειδικότερα εναντίον κανενός.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο Παναθηναϊκός να γίνει πολύ καλύτερος από ό,τι είναι σήμερα ή ήταν στο παρελθόν. Είναι λυπηρό το φαινόμενο να γίνονται δηλώσεις που γεννούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ενιαίος και να μην υπάρχουν δηλώσεις στον Τύπο κάθε μέρα. Οι τίμιοι άνθρωποι δεν βγάζουν στη δημοσιότητα τα εσωτερικά της ομάδας.

Ένα σωματείο δεν μπορεί να διασύρεται έτσι. Όλοι πρέπει να βάλουμε ένα πετραδάκι στο οικοδόμημα που λέγεται Παναθηναϊκός και όποιος έχει προσωπικά προβλήματα να τα βάλει στην άκρη. Σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπίτι του.>>

Ναι ρε Βαγγελη απλα λεω οτι αν μιλας εσυ τοσο ευκολα για δολο, δικαιουμαι και γω να μιλαω για δολο υπερ σου στο ελληνικο πρωταθλημα. Αυτη ηταν η διαφωνια μου και μονο, οχι οτι επαιξε τσσκα, με το οποιο συμφωνω απολυτα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:15 ----------

Όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Παύλος Γιαννακόπουλος:

<<Το τελευταίο διάστημα, και παρά τα όσα έχουμε συμφωνήσει, διάφοροι μέτοχοι τοποθετούνται δημόσια για τα εσωτερικά ζητήματα της ομάδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνουν εσφαλμένα συμπεράσματα, για δήθεν συμμαχίες και διάφορα μέτωπα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω ούτε πρόκειται να έχω κοινό μέτωπο με κανέναν και πολύ ειδικότερα εναντίον κανενός.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο Παναθηναϊκός να γίνει πολύ καλύτερος από ό,τι είναι σήμερα ή ήταν στο παρελθόν. Είναι λυπηρό το φαινόμενο να γίνονται δηλώσεις που γεννούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ενιαίος και να μην υπάρχουν δηλώσεις στον Τύπο κάθε μέρα. Οι τίμιοι άνθρωποι δεν βγάζουν στη δημοσιότητα τα εσωτερικά της ομάδας.

Ένα σωματείο δεν μπορεί να διασύρεται έτσι. Όλοι πρέπει να βάλουμε ένα πετραδάκι στο οικοδόμημα που λέγεται Παναθηναϊκός και όποιος έχει προσωπικά προβλήματα να τα βάλει στην άκρη. Σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπίτι του.>>

Ετσι οπως εχει κανει το πρωταθλημα (και την ομαδα) ο Κοκκαλης, εγω του χρονου θα υποστηριζω Αεκ ή ακομα και Παο. Και πιστευω πως καλυτερα να δωσετε τα ηνια στον Πατερα και οι αλλοι να κανουν τουμπεκι. Α! Νομιζω οτι ευθυνη γ αυτο το μπαχαλο εχουν και οι οπαδικες εφημεριδες..

Thelw na eyxaristisw ton filo poy mas edwse to onoma toy ksenodoxeiou (nomizw o Firewalker itan). Telika den itan auto alla itan mallon kapoio poly konta kai etsi to vrikame! I afasia einai oti gia entelws allo logo vrethika sto Verolino kai tsoup! epesa panw ston prwtathliti eyrwpis! Sas afierwnw tis fwtografies

p5040446.jpg

p5040445.jpg

Aggikste to!

p5040448.jpg

p5040449.jpg

Aytos poy exei xathei mesa stis agkalies twn opadwn einai mallon o Saras an thymamai kala! Me to poy vgike apo to lewforeio trelathike mazi me ton kosmo!

p5040450.jpg

p5040451i.jpg

p5040452.jpg

p5040455.jpg

p5040458.jpg

O Sirigos sxoliazei me ton kosmo ti sfagi twn diaititwn

p5040456.jpg

p5040459.jpg

p5040466.jpg

p5040470.jpg

p5040468.jpg

p5040471.jpg

p5040473.jpg

O megalyteros ellinas olwn twn epoxwn! :P

p5040476.jpg

O megalyteros ellinas olwn twn epoxwn no2

p5040478.jpg

Mia xoufta ekatommyria eyrw kathetai se ena trapezaki eksw apo to ksenodoxeio kai pinei me ton kosmo. Giayto se pame mwri proedrara!

p5080610.jpg

Antio yperoxo Verolino (to kataktisame ki ayto)! :cry:

But I will come again. I promise.

Sorry gia tous latinikous xaraktires. To pc sto opoio vriskomai den exei ellinika.

1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...