Erwdios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δεν γινεται να πρεπει μεχρι και ο Τζορβας να κανει τριπλες για να μην κακοκαρδισουμε τους γαυρους και τους 'αντικειμενικους' Όλοι αυτοί που σε σιχτίριζαν δηλαδή Κυριακή στο ΟΑΚΑ ήταν γαύροι και αντικειμενικοί ε? I see dead people Ο Γκαλετι ποσο καιρο εχει να σκοραρει? Σε πόσα παιχνίδια έπαιξε μέχρι τώρα? Ο Ντουντου ποιον κοβει δηλαδη? Και πως δημιουργει Με κάθετες και λόμπες Ο Ζαιρι ποτε μαρκαρε τελευταια φορα? Την ημέρα που μάρκαρε και ο μπετατζής ο Λάζος Ο Αβρααμ αν του δωσεις την μπαλα στα ποδια θα την περασει για βομβα Ο Βυντροσαριέγκι πάλι θα την περάσει για σκατά και θα την αποφύγει Για να μην πουμε για τον Τοροσιδη, τον μονο 25χρονο επαγγελματια ποδοσφαιριστη που σερνεται, μετα χανεται για 3 βδομαδες 'τραυματιας', γυρναει, σπερνει για 4 αγωνες, μετα ξανα 'τραυματιας'Αντε να δουμε ποτε θα πεσει και αυτος με μηχανη με την Θανου συνοδηγο Μόλις πέσει το πούλμαν του μπασκετικού ΠΑΟ σε αντίστοιχο έλεγχο και σταματήσουν οι "τραυματισμοί" πρίν από κρίσιμα παιχνίδια. Φαίνεται οι "λεμονάδες" παίρνουν χρόνο να ενεργήσουν, για να μην εντοπίζονται. Ρώτα τα Χόμπιτς που τις εισάγουν.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Όλοι αυτοί που σε σιχτίριζαν δηλαδή Κυριακή στο ΟΑΚΑ ήταν γαύροι και αντικειμενικοί ε? I see dead people Προβατα. Χελακης ρουλζ! Σε πόσα παιχνίδια έπαιξε μέχρι τώρα? ...και κουτσος λοιπον. καλα, το γιατι δεν επαιξε το ξερουμε. Ο Γκαλετι ειναι λιγο ευαισθητος στην τσεπη... Με κάθετες και λόμπες Καθετες στο σταυρολεξο. Κοβει με βαλε. Λομπα ειναι ο ορος για την γιομα οταν ο παικτης παιζει στην ομαδα μας. Την ημέρα που μάρκαρε και ο μπετατζής ο Λάζος Για τον Λαζο το λες ομως, για τον γυφτο απο το Μαροκο ομως δεν το λεει κανενας, αυτη ειναι η διαφορα Ο Βυντροσαριέγκι πάλι θα την περάσει για σκατά και θα την αποφύγει Το ιδιο με το απο πανω. Δεν προσπαθω να σου βγαλω αχρηστους τους παικτες. Προσπαθω να σου πω οτι για τους παικτες του Παναθηναικου προβαλονται τα αρνητικα ενω για του Ολυμπιακου μονο τα θετικα Μόλις πέσει το πούλμαν του μπασκετικού ΠΑΟ σε αντίστοιχο έλεγχο και σταματήσουν οι "τραυματισμοί" πρίν από κρίσιμα παιχνίδια. Φαίνεται οι "λεμονάδες" παίρνουν χρόνο να ενεργήσουν, για να μην εντοπίζονται. Ρώτα τα Χόμπιτς που τις εισάγουν. Η αληθεια ειναι οτι ο Πεκο ειχε σκελετο 1,75 και με ντρογκα τον καναμε 2,10 Ο Διαμαντιδης ειχε 30π χερια και τον τραβηξε ο προκρουστης Ο Σαρας παιρνει ειδικο κοκτειλ που μεταφερει την σκεψη του 2'' μπροστα στον χρονο και γιαυτο οι πασες δεν γινονται αντιληπτες Επισης ο Ντρου ειναι aimbot:lol: Και η αληθεια ειναι οτι τους βγαζουμε τραυματιες πριν τα κρισιμα ματς γιατι αλλιως δεν εχει πλακα, κατεβαζουμε τα δευτερα μπας και εχει ενδιαφερον αλλα και παλι... Εχετε πολυ πλακα παντως. BY FAR το πιο αστειο επιχειρημα. Οταν σε τσιτωνει ο αλλος για την ομαδα σου βρες κατι που να εχει λογικη. Πχ τοσα χρονια ελεγα για διατησια στη μπαλα, ελεγες στο μπασκετ(εστεκε δεν εστεκε). Αλλα ντοπα στον μπασκετικο Παναθηναικο?Αυτο παιζει και να το σκεφτηκες μολις τωρα. Καλα που δεν ειπα τιποτα για τον Μελμπεργκ "που να στριψει τετοιο θηριο'. Θα μου απαντουσες "Δεν κοιτας τα χαλια σου με τον Πεκοβιτς, 2,10 που μεχρι να κουνηθει..."
Erwdios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Προβατα. Χελακης ρουλζ! Μπα, έχει και ο βάζελος πρόβατα? Εγώ νόμιζα ότι μόνο η 7 ήταν στο μαντρί... ...και κουτσος λοιπον.καλα, το γιατι δεν επαιξε το ξερουμε. Ο Γκαλετι ειναι λιγο ευαισθητος στην τσεπη... όταν παίζει ο Γκαλέτι, δεν υπάρχει παίχτης στην Ελλάδα να τον σταματήσει. Τώρα για το ευαίσθητος στην τσέπη, μαλάκας είναι? Θα κάτσει να σκίζεται με τις Σέρρες στον βούρκο που πέφτανε οι άλλοι πάνω του σαν καμικάζι, για να τον σακατέψουν? Το προχθεσινό γκολάκι στο Περιστέρι είναι γκολ του Γκαλέτι. Ο άλλος ο άχρηστος, απλά την έσπρωξε στα δίχτυα. Καθετες στο σταυρολεξο.Κοβει με βαλε. Λομπα ειναι ο ορος για την γιομα οταν ο παικτης παιζει στην ομαδα μας. Ενώ ο Κατσουράνης, κόβει με παπαδιά μπαστούνι και έχει και κάτι μακρινές λουκούμι. Ρε μη μου συγκρίνεις διεθνή της εθνικής Βραζιλίας με τον Κατσουράνη. Ο άνθρωπος είναι ένας καλός έλληνας μέσος. Έλληνας μέσος, ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Βαριέμαι να τρέξω και να πιέσω. Για τον Λαζο το λες ομως, για τον γυφτο απο το Μαροκο ομως δεν το λεει κανενας, αυτη ειναι η διαφορα Δεν παρακολουθείς. Ούτε ο γύφτος από το Μαρόκο μαρκάρει, γι' αυτό του τα χώνει κατά καιρούς όλο το Καραϊσκάκη. Τουλάχιστον ο γύφτος όμως, κάρφωσε και κανά 2 γκολάκια, έβγαλε και κανά 2 σέντρες "πάρε-βάλε". Εξάλλου, για backup του Γκαλέτι τον πήρε. Ο μπουγάτσας, ο "Θέλω να πάω στη Λίβερπουλλλλλλλ" τι έχει κάνει μέχρι τώρα? Το ιδιο με το απο πανω. Δεν προσπαθω να σου βγαλω αχρηστους τους παικτες. Προσπαθω να σου πω οτι για τους παικτες του Παναθηναικου προβαλονται τα αρνητικα ενω για του Ολυμπιακου μονο τα θετικα Ποιός προβάλλει τα αρνητικά ρε συ. Μη μου πείς οι ΑΡΔ, γιατί θα αρχίσουμε τα του Πρέσβη, ώ Πρέσβη και άκρη δεν θα βγάλουμε. Όλοι όσοι βλέπουμε μπαλίτσα, πάνω κάτω, ξέρουμε τα κουσούρια και των δικών σου και των δικών μου. Η αληθεια ειναι οτι ο Πεκο ειχε σκελετο 1,75 και με ντρογκα τον καναμε 2,10Ο Διαμαντιδης ειχε 30π χερια και τον τραβηξε ο προκρουστης Ο Σαρας παιρνει ειδικο κοκτειλ που μεταφερει την σκεψη του 2'' μπροστα στον χρονο και γιαυτο οι πασες δεν γινονται αντιληπτες Επισης ο Ντρου ειναι aimbot:lol: Και η αληθεια ειναι οτι τους βγαζουμε τραυματιες πριν τα κρισιμα ματς γιατι αλλιως δεν εχει πλακα, κατεβαζουμε τα δευτερα μπας και εχει ενδιαφερον αλλα και παλι... Εχετε πολυ πλακα παντως. BY FAR το πιο αστειο επιχειρημα. Οταν σε τσιτωνει ο αλλος για την ομαδα σου βρες κατι που να εχει λογικη. Πχ τοσα χρονια ελεγα για διατησια στη μπαλα, ελεγες στο μπασκετ(εστεκε δεν εστεκε). Αλλα ντοπα στον μπασκετικο Παναθηναικο?Αυτο παιζει και να το σκεφτηκες μολις τωρα. Καλα που δεν ειπα τιποτα για τον Μελμπεργκ "που να στριψει τετοιο θηριο'. Θα μου απαντουσες "Δεν κοιτας τα χαλια σου με τον Πεκοβιτς, 2,10 που μεχρι να κουνηθει..." Ρε περίεργα πράγματα, οι αντίπαλοι ντοπάρονται και εμείς, τα λιοντάρια με το παλαμάρι, τα κερδίζουμε όλα με την αξία μας. Ο μπασκετικός βάζελος, πάντα 2 βδομάδες πρίν από κρίσιμα παιχνίδια, αποσύρει κανά 2 παίχτες ως τραυματίες και τους έχει ως εκ θαύματος έτοιμους για τον αγώνα. Την παραμυθιά μεταξύ σας. Όσο για τον Φετφατζίδη, διάβασε την περίπτωση του Μέσι και μετά πες μας για ντρόγκα.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μπα, έχει και ο βάζελος πρόβατα? Εγώ νόμιζα ότι μόνο η 7 ήταν στο μαντρί... ουυυυ, πως δεν εχει. Τους ειπες και μονος σου. Βαζελοι Ρε μαλάκα, όταν παίζει ο Γκαλέτι, δεν υπάρχει παίχτης στην Ελλάδα να τον σταματήσει. Τώρα για το ευαίσθητος στην τσέπη, μαλάκας είναι? Θα κάτσει να σκίζεται με τις Σέρρες στον βούρκο που πέφτανε οι άλλοι πάνω του σαν καμικάζι, για να τον σακατέψουν? Το προχθεσινό γκολάκι στο Περιστέρι είναι γκολ του Γκαλέτι. Ο άλλος ο άχρηστος, απλά την έσπρωξε στα δίχτυα.Καλα, δεν ειναι μονο οι Σερρες. Μονος σου το ειπες, πολλες απουσιες εχει γραψει φετος και ειδικα στην αρχη που το ταμειο ηταν μειον, ετσι?Οσο για το δευτερο, τοτε πρωτος σκορερ του παναθηναικου ειναι ο Νινης Ενώ ο Κατσουράνης, κόβει με παπαδιά μπαστούνι και έχει και κάτι μακρινές λουκούμι. Ρε μη μου συγκρίνεις διεθνή της εθνικής Βραζιλίας με τον Κατσουράνη. Ο άνθρωπος είναι ένας καλός έλληνας μέσος. Έλληνας μέσος, ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Βαριέμαι να τρέξω και να πιέσω.1. Επιμενεις να λες σαν επιχειρημα για το "Ο Χ του γαυρου δεν κανει' οτι "Γιατι, ο Ψ του βαζελου κανει?"Το λεω μια τελευταια γιατι μετα απλα δεν ΘΕΣ να καταλαβεις ή ΚΑΝΕΙΣ πως δεν καταλαβαινεις. Δεν θελω να αποδειξω οτι ο Κατσουρανης ειναι μαγος. Θελω να δειξω οτι οταν το χωμα φετος που λεγεται Ντουντου σκοραρει ολοι τον αποθεωνουν. Οταν το κανει ο Κατσουρανης, δεν μαρκαρει? 2.μην τα λες ετσι αυτα με την Εθνικη Βραζιλιαςκαι σου πω για τον Πλιατσικα τον διεθνη με την πρωην πρωταθλητρια Ευρωπης. Παντως τωρα την θυμηθηκαμε την Εθνικη Βραζιλιας ετσι? Οταν ειναι να κραξουμε τον μονιμο αρχηγο και μελος επι χρονια ΤζΙλμπερτο Σιλβας αρχιζουμε "ελα μωρε με τον κολλητο του Ντουγκα" ετσι? Δεν παρακολουθείς. Ούτε ο γύφτος από το Μαρόκο μαρκάρει, γι' αυτό του τα χώνει κατά καιρούς όλο το Καραϊσκάκη. Τουλάχιστον ο γύφτος όμως, κάρφωσε και κανά 2 γκολάκια, έβγαλε και κανά 2 σέντρες "πάρε-βάλε". Εξάλλου, για backup του Γκαλέτι τον πήρε. Ο μπουγάτσας, ο "Θέλω να πάω στη Λίβερπουλλλλλλλ" τι έχει κάνει μέχρι τώρα?Καισυ ρε μαλακα μου συγκρινεις ενα παικτη που λογω ελλειψης αλλου παιζεις βασικος με την 6η μου αλλαγη. Δηλαδη τωρα να σου πω για τον Κατσουρανη και τον Σοιλεδη?Να το παρουμε αλλιως? Ποιους εχουμε αριστερα και δεν μαρκαρουν? Τον Λετο και τον Ζαιρι. ΑΥΤΗ ειναι συγκριση, οχι Ζαιρι-Λαζος που εχει να παιξει απο περσυ Ποιός προβάλλει τα αρνητικά ρε συ. Μη μου πείς οι ΑΡΔ, γιατί θα αρχίσουμε τα του Πρέσβη, ώ Πρέσβη και άκρη δεν θα βγάλουμε. Όλοι όσοι βλέπουμε μπαλίτσα, πάνω κάτω, ξέρουμε τα κουσούρια και των δικών σου και των δικών μου.Ε ποιος τα προβαλλει?Η Μελετη και η Πετρουλα?Ειδικα αυτο με τον Ντουντου και τον Κατσουρανη νομιζω ειναι το πιο προσφατο και πιο πετυχημενο. Δυο παικτες, σε σχεδον ιδιους ρολους που και οι δυο δεν ανταποκρινονται ομως καλα σε αυτους τους ρολους. Εχουν ομως το μπονους οτι σκοραρουν. Ο μεν Κατσουρανης ομως εχει σκοραρει περισσοτερο και ακουει περισσοτερα για αυτα που δεν κανει, ο δε Ντουντου σκοραρει λιγοτερο αλλα ακουει και λιγοτερα. Ποτς γκενεν αυτο. Οσο για το τι λετε μεταξυ σας στο Καραισκακη που θες να το ξερω?Πεστα ομως στον Αλεξη ή σε οσους Ολυμπιακους γραφουν εδω μεσα και κραζουν τον Κατσουρανη. Ρε περίεργα πράγματα, οι αντίπαλοι ντοπάρονται και εμείς, τα λιοντάρια με το παλαμάρι, τα κερδίζουμε όλα με την αξία μας.Ο μπασκετικός βάζελος, πάντα 2 βδομάδες πρίν από κρίσιμα παιχνίδια, αποσύρει κανά 2 παίχτες ως τραυματίες και τους έχει ως εκ θαύματος έτοιμους για τον αγώνα. Την παραμυθιά μεταξύ σας. Ρε αγορι μου, τι περιεργα πραγματα μου λες? Τι ντρογκα τους δινουμε?Να σουταρουν καλυτερα και να ψηλωσουν αποτομα?Με δουλευεις τωρα? Οσο για το ποιοι αποσυρονται και ξαφνικα αναστενονται αυτον τον Τζορτζεβιτς ουτε ο Ελ Σιντ δεν τον εχει σε καρδια, συνεχεια ο 'αρχηγος εσφιξε τα δοντια και προλαβαινει το ντερμπι" Όσο για τον Φετφατζίδη, διάβασε την περίπτωση του Μέσι και μετά πες μας για ντρόγκα.Ε?Φετφατζιδη?Που κολλαει αυτος?
johnnyestia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Άστον μωρέ Kaizer να χαρεί. Εδώ πιστεύει πως ο ΠΑΟ στο μπάσκετ αποσύρει παίκτες για να ντοπαριστούν και τους εμφανίζει στα ντέρμπι. Τρανό παράδειγμα ο ΔΔ που είχε να χάσει ματς 5 χρόνια, LOL.
Erwdios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλα, δεν ειναι μονο οι Σερρες. Μονος σου το ειπες, πολλες απουσιες εχει γραψει φετος και ειδικα στην αρχη που το ταμειο ηταν μειον, ετσι?Οσο για το δευτερο, τοτε πρωτος σκορερ του παναθηναικου ειναι ο Νινης Σίγουρα, πολύ καλύτερος του Σισέ. Αλλά δεν αντέχει ολόκληρο αγώνα, τί να κάνουμε? 1. Επιμενεις να λες σαν επιχειρημα για το "Ο Χ του γαυρου δεν κανει' οτι "Γιατι, ο Ψ του βαζελου κανει?"Το λεω μια τελευταια γιατι μετα απλα δεν ΘΕΣ να καταλαβεις ή ΚΑΝΕΙΣ πως δεν καταλαβαινεις. Δεν θελω να αποδειξω οτι ο Κατσουρανης ειναι μαγος. Θελω να δειξω οτι οταν το χωμα φετος που λεγεται Ντουντου σκοραρει ολοι τον αποθεωνουν. Οταν το κανει ο Κατσουρανης, δεν μαρκαρει? Ποιός ρε τον αποθεώνει? Ο Νικολακόπουλος και ο Μπάμιας? Οι περισσότεροι γαύροι φοβούνται ότι λόγω Ζίκο θα πάρει τη φανέλα σπίτι, ακόμα και τώρα που σέρνεται. Το μόνο που του χαρίζει ασυλία, είναι η περσινή του χρονιά. Αν συνεχίσει να σέρνεται θα ακούσει εξάψαλμους και αυτός. Ο Κατσουράνης δεν έχει περσινή χρονιά, γι' αυτό κρίνεται από την πρώτη μέρα. Ο καλός Ντουντού με τον καλό Κατσουράνη, είναι η αντιστοιχία Ζιλμπέρτο - Πατσατζόγλου. 2. Ρε μαλακα, μην τα λες ετσι αυτα με την Εθνικη Βραζιλιαςκαι σου πω για τον Πλιατσικα τον διεθνη με την πρωην πρωταθλητρια Ευρωπης. Παντως τωρα την θυμηθηκαμε την Εθνικη Βραζιλιας ετσι?Οταν ειναι να κραξουμε τον μονιμο αρχηγο και μελος επι χρονια ΤζΙλμπερτο Σιλβας αρχιζουμε "ελα μωρε με τον κολλητο του Ντουγκα" ετσι? Άντε πάλι με το τσουβάλιασμα. Σου είπα εγώ ποτέ για Ζιλμπέρτο ρε άνθρωπε? Ο Ζιλμπέρτο είναι όλο σου το κέντρο και αυτοί που τον κράζουν, καλό είναι να δουν τα ματσάκια χωρίς αυτόν, που πελαγοδρομούσε η ομάδα από το κέντρο και πίσω. Ο Ζιλμπέρτο έχει σαν αμυντικό χαφ 9, αλλά δεν είναι τόσο καλός στο δημιουργικό κομμάτι. Άσε τον Πλιάτσικα και πες μας για τον Βύντρα, τον διεθνή αμυντικό σου. Καισυ ρε μαλακα μου συγκρινεις ενα παικτη που λογω ελλειψης αλλου παιζεις βασικος με την 6η μου αλλαγη. Δηλαδη τωρα να σου πω για τον Κατσουρανη και τον Σοιλεδη?Να το παρουμε αλλιως? Ποιους εχουμε αριστερα και δεν μαρκαρουν? Τον Λετο και τον Ζαιρι. ΑΥΤΗ ειναι συγκριση, οχι Ζαιρι-Λαζος που εχει να παιξει απο περσυ Μα οι θέσεις και των 2 είναι δεξί χαφ. Το ότι παίζει ο άλλος αριστερά με ανάποδο πόδι και λοξή φάλαγγα, δεν τον κάνει αριστερό χαφ, αλλά ότι να' ναι χαφ. Και για κάτσε ρε, ποιο είναι το δεύτερο δεξί σου χαφ? Ο Γκάμπριελ? Ε ποιος τα προβαλλει?Η Μελετη και η Πετρουλα?Ειδικα αυτο με τον Ντουντου και τον Κατσουρανη νομιζω ειναι το πιο προσφατο και πιο πετυχημενο. Δυο παικτες, σε σχεδον ιδιους ρολους που και οι δυο δεν ανταποκρινονται ομως καλα σε αυτους τους ρολους. Εχουν ομως το μπονους οτι σκοραρουν. Ο μεν Κατσουρανης ομως εχει σκοραρει περισσοτερο και ακουει περισσοτερα για αυτα που δεν κανει, ο δε Ντουντου σκοραρει λιγοτερο αλλα ακουει και λιγοτερα. Ποτς γκενεν αυτο. Οσο για το τι λετε μεταξυ σας στο Καραισκακη που θες να το ξερω?Πεστα ομως στον Αλεξη ή σε οσους Ολυμπιακους γραφουν εδω μεσα και κραζουν τον Κατσουρανη. Σου είπα παραπάνω γιατί ακούει περισσότερα ο Κατσουράνης. Όσο για τη συζήτηση, εσείς εδώ μέσα έχετε κ@ύλες να αμολάτε σεντόνια, που και μόνο που τα βλέπω ζαλίζομαι. Κάθομαι τα διαβάζω στα γρήγορα και συμφωνώ η διαφωνώ. Βαριέμαι να το κάνω πάντα δημοσίως. Για εμένα ο Κατσουράνης και ο Νίνης είναι οι 2 σου καλύτερες μεταγραφές μέχρι στιγμής. (Θα σου έλεγα και Λέτο αν συνέχιζε να παίζει μπάλα, αλλά δεν. Ο άνθρωπος είναι μόνο για Σεπτέμβρη μήνα ) Ρε αγορι μου, τι περιεργα πραγματα μου λες? Τι ντρογκα τους δινουμε?Να σουταρουν καλυτερα και να ψηλωσουν αποτομα?Με δουλευεις τωρα? Οσο για το ποιοι αποσυρονται και ξαφνικα αναστενονται αυτον τον Τζορτζεβιτς ουτε ο Ελ Σιντ δεν τον εχει σε καρδια, συνεχεια ο 'αρχηγος εσφιξε τα δοντια και προλαβαινει το ντερμπι" Ε?Φετφατζιδη?Που κολλαει αυτος? Άστο, βαριέμαι. Ο Τζόλε ουίσκια κατέβαζε και έπαιζε 20 λεπτά κάθε Κυριακή. Δεν έβγαζε 90λεπτά. Άστον μωρέ Kaizer να χαρεί. Εδώ πιστεύει πως ο ΠΑΟ στο μπάσκετ αποσύρει παίκτες για να ντοπαριστούν και τους εμφανίζει στα ντέρμπι. Τρανό παράδειγμα ο ΔΔ που είχε να χάσει ματς 5 χρόνια, LOL. Εσύ καλέ μου φίλε δεν είσαι για σοβαρή κουβέντα. Για να συζητάμε για κανένα ντου σε κανένα σύνδεσμο είσαι και ποιος έφαγε το περισσότερο ξύλο ή τι δήλωσε ο Φέργκιουσον και ο Βενγκέρ για τον Ολυμπιακό, οπότε θα μου επιτρέψεις να μην έχω πολλά πάρε δώσε μαζί σου. Δες το σαν ignore. Αν θέλεις κάνε το ίδιο. Μπορείς βέβαια πάντα να συνομιλεις με τον afentiko, είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε πολλά κοινά ενδιαφέροντα εσείς οι συνδεσμίτες.
johnnyestia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δεν απευθύνθηκα σε σένα ερωδιέ, αλλά στον Kaizer. Τώρα κρίσεις του τύπου ποιος κάνει και για τι, νομίζω πως δεν είναι του χαρακτήρα σου και σου ξέφυγε. Εγώ ignore δεν σε κάνω πάντως γιατί το γέλιο μακραίνει την ζωή, λένε.
SPSS07 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ψαχνουν ψαχνουν να βρουν τα replay απο τον αγωνα ποα - πανιωνιου ΑΛΛΑ το συνδρομητικο δεν τα δινει. χαχαχα Ο Πανιώνιος ζήτησε εγγράφως από το συνδρομητικό τα πλάνα της επίμαχης φάσης, με τους ανθρώπους της Nova να τονίζουν πως δεν είναι στην πολιτική του καναλιού να δίνει το υλικό που διαθέτει... θαναι μάλλον μυστικά υψίστης σημασίας... μην τυχον και βλάψουμε τους χρηματοδότες.. http://www.gazzetta.gr/content/view/53229/2/
KaizerSoze Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ποιός ρε τον αποθεώνει? Ο Νικολακόπουλος και ο Μπάμιας? Οι περισσότεροι γαύροι φοβούνται ότι λόγω Ζίκο θα πάρει τη φανέλα σπίτι, ακόμα και τώρα που σέρνεται. Το μόνο που του χαρίζει ασυλία, είναι η περσινή του χρονιά. Αν συνεχίσει να σέρνεται θα ακούσει εξάψαλμους και αυτός. Ο Κατσουράνης δεν έχει περσινή χρονιά, γι' αυτό κρίνεται από την πρώτη μέρα. Ο καλός Ντουντού με τον καλό Κατσουράνη, είναι η αντιστοιχία Ζιλμπέρτο - Πατσατζόγλου. Αν και διαφωνω με την αντιστοιχεια, κατ εμε ο καλος Κατσουρανης με τον καλο Ντουντου ειναι μια η άλλη με τον Κατσουρ να εχει ελαφρυ πλεονεκτημα, κατα τα αλλα...τοτε το προβλημα σου ποιο ειναι? Δεν μπορουσες να το πεις στην αρχη? Εγω αυτα που ξερω ειναι τι λενε(κοινα) οι ΑΡΔ και τι λενε εδω οι αλλοι Ολυμπιακοι. Και οι περισσοτεροι λενε οτι λεει ο Νικολακοπουλος. Τωρα αν στο τοπικ σας ή στο Καραισκακη οτι χρεωνετε στον Κατσουρ το χρεωνετε και στον Ντουντου(ή το αναποδο, οπως αποθεωνετε τον ντουντου αποθεωνετε και τον Κατσουρ) εγω ρε φιλε που να το ξερω? Οποτε το αρχικο μου μηνυμα ΔΕΝ σε αφορουσε αρα τι συζηταμε? Άντε πάλι με το τσουβάλιασμα. Σου είπα εγώ ποτέ για Ζιλμπέρτο ρε άνθρωπε? Ο Ζιλμπέρτο είναι όλο σου το κέντρο και αυτοί που τον κράζουν, καλό είναι να δουν τα ματσάκια χωρίς αυτόν, που πελαγοδρομούσε η ομάδα από το κέντρο και πίσω. Ο Ζιλμπέρτο έχει σαν αμυντικό χαφ 9, αλλά δεν είναι τόσο καλός στο δημιουργικό κομμάτι. Άσε τον Πλιάτσικα και πες μας για τον Βύντρα, τον διεθνή αμυντικό σου. Μια απο τα ιδια. Αφου λοιπον λεμε τα ιδια τι μαλωνουμε? Απλα αυτο για την Βραζιλια το κραταω, οταν ο Αλεξ ή οποιοσδηποτε λεει 'Ποια Βραζιλια, αυτοι πισω παιζουν με τα παλτα' Μα οι θέσεις και των 2 είναι δεξί χαφ. Το ότι παίζει ο άλλος αριστερά με ανάποδο πόδι και λοξή φάλαγγα, δεν τον κάνει αριστερό χαφ, αλλά ότι να' ναι χαφ. Και για κάτσε ρε, ποιο είναι το δεύτερο δεξί σου χαφ? Ο Γκάμπριελ? Μπαρδον?Μιλησαμε για θεσεις ή για τον ρολο τους στην θεση? Ασε την κουβεντα που πας να ανοιξεις. Αυτο που λεγαμε ειναι Ο Ζαιρι παιζει πλαγια?Παιζει. Τον κατηγορει κανεις οτι δεν μαρκαρει?Οχι. Ο Λετο παιζει πλαγια?Παιζει. Τον κατηγορει κανεις οτι δεν μαρκαρει?Ναι Σε δευτερο επιπεδο μου λες 'Ναι αλλα ο Ζαιρι αυτο κιαυτο ενω δεν μαρκαρει ενω ο Λαζαρος τιποτα ενω δεν μαρκαρει' και σου λεω 'Δηλαδη χαριζεις κατι στον Ζαιρι?Τα 2γκολ που εχει και καποιες σεντρες?Ε τοτε ρε φιλε δεν θα μου τον συγκρινεις με την 6η αλλαγη μου. Βασικος-ημιβασικος ο Ζαιρι, με βασικο-ημιβασικο θα μου τον συγκρινεις, δλδ με τον Λετο' Άστο, βαριέμαι. Ο Τζόλε ουίσκια κατέβαζε και έπαιζε 20 λεπτά κάθε Κυριακή. Δεν έβγαζε 90λεπτά. Οταν στα 33 εβγαζε 90λεπτα σε φουλ ρυθμους ομως πηδαγε και κατι μαντρες εκει στο Ρεντη, ετσι? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:34 ---------- ψαχνουν ψαχνουν να βρουν τα replay απο τον αγωνα ποα - πανιωνιου ΑΛΛΑ το συνδρομητικο δεν τα δινει. χαχαχα Ο Πανιώνιος ζήτησε εγγράφως από το συνδρομητικό τα πλάνα της επίμαχης φάσης, με τους ανθρώπους της Nova να τονίζουν πως δεν είναι στην πολιτική του καναλιού να δίνει το υλικό που διαθέτει... θαναι μάλλον μυστικά υψίστης σημασίας... μην τυχον και βλάψουμε τους χρηματοδότες.. http://www.gazzetta.gr/content/view/53229/2/ Τι λες ρε μεγαλε...και να τραβηξει καμια παραποιηση ο Τσακιρης(της ιδιας ομαδας "που την σφαζει καθε χρονο ο Παναθηναικος" ενω ενα χρονο πριν παιζαμε με 10 χωρις λογο στην Ν.Σμυρνη) και μετα να τρεχει το καναλι?Ποτε ξαναζητησε ρε το Πανιωνακι πλανα?Τοσες φορες δεν κλαιγεται?ποτε ξαναζητησε πλανα? ΥΓ. Και κατι αλλο επειδη παει να γινει τρελη πατεντα Στην φαση του Σισε εχουμε 1. Ενα πλανο απο το πλαι που δεν βλεπουμε ΚΑΙ τον Σισε ΚΑΙ τους αμυντικους την ωρα που φευγει η μπαλα 2. Ενα πλανο, απο την Κηφησιας?Απο την Κηφησιας, εγω στο κανω Κατεχακη, που δειχνει οτι ΔΕΝ ειναι οφσαιντ και... αυτα...... Δλδ 1. Ενα πλανο που δεν δειχνει τιποτα 2. Ενα πλανο, εστω τραγικα αμφισβητουμενο, που δειχνει οτι ΔΕΝ ειναι 3. ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ που να δειχνει οτι ΕΙΝΑΙ Το καλαταβαινετε τι γινεται?Πανε να τον βγαλουν οφσαιντ τον ανθρωπο ενω δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ΛΗΨΗ που να τον δειχνει οφσαιντ:confused:Υπαρχει μονο μια, εστω αμφισβουτημενη, που τον δειχνει ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ, αλλα ΚΑΜΙΑ που να τον δειχνει οφσαιντ
SPSS07 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ληψη υπαρχει.. με 20 καμερες καλυπτει το ματς. γιατι δεν δινει η nova τα πλανα? απο χιλιομετρο βρωμαει παλι η υποθεση.. οκ το βρηκαμε ΔΕΝ υπαρχει ληψη!! το τελειως γελοιο! η πλαινη καμερα εξαφανιστηκε (!!!) και βρεθηκε ξαφνικα μια καμερα πισω απο το τερμα 50 μετρα χαχαχαχα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ψαχνουν ψαχνουν να βρουν τα replay απο τον αγωνα ποα - πανιωνιου ΑΛΛΑ το συνδρομητικο δεν τα δινει. χαχαχα Ο Πανιώνιος ζήτησε εγγράφως από το συνδρομητικό τα πλάνα της επίμαχης φάσης, με τους ανθρώπους της Nova να τονίζουν πως δεν είναι στην πολιτική του καναλιού να δίνει το υλικό που διαθέτει... θαναι μάλλον μυστικά υψίστης σημασίας... μην τυχον και βλάψουμε τους χρηματοδότες.. http://www.gazzetta.gr/content/view/53229/2/ εδω ειναι τα replay των επιμαχων φασεων [ame]http://www.youtube.com/watch?v=3k6--TKAC0M[/ame] Ασε να μιλησουν οι Πανιωνιοι για παραγκα λοιπον, και μην κανεις το δικηγορο τους και τον υπερασπιστη του δικαιου ειδικα ΕΣΥ που δυσκολευεσαι να παραδεχτεις τα παραπανω.
johnnyestia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μάλιστα, η nova σε συνεργασία με τον ΠΑΟ συγκαλύπτουν την φάση. Για ξεκάρφωμα βέβαια βάζουν τον Δράκο να μεταδίδει τους αγώνες του ΠΑΟ, ο οποίος είναι κάργα αντι-παναθηναϊκός. Σημείωση: Ο Λέτο είναι πρώτος στα κλεψίματα στον ΠΑΟ φέτος. Μπορεί να μην ξέρει να παίζει άμυνα όπως πχ ο Σάλπι, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για έλλειψη διάθεσης.
sugata Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 εγώ ξέρω ποιος έχει το βίντεο. και ΕΙΝΑΙ οφσάιντ. οφσάιντ είναι φίλε spss07. 100%. δε χωρά αμφιβολία. βέβαια, προτιμώ να είναι οφσάιντ, παρά να παίρνω πέναλτυ από ανατροπή εκτός περιοχής.
alexis333 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Eγω παντως johnyestia ακομα περιμενω να δω που ειδες τον Κατσουρ επιτελικο χαφ ή μπροστα απο το Καρα. Και οσο σκεφτομαι οτι καποτε αν θυμαμαι καλα μου ειπες πως το θεμα αμυντικο χαφ δεν το εχω με πιανει ενα γελιο. Με ακουει ολη η γειτονια. Πραγματικα εχω ακουσει παρα πολλα εδω μεσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αλλα ποτε δεν περιμενα να βγαλετε και τον Κατσουρ δεκαρι. Επειδη εβαλε 6 γκολ τον εκανες και δεκαρι εσυ. Αυτα γιατι συνεχεια μου τη λετε και κανετε τους ξερολες ... Ο Ζιλμπέρτο παίζει πάντα αμυντικό χαφ. Όταν είναι μέσα και ο Καραγκούνης, εκτός από τα λίγα λεπτά που έχει παίξει αριστερά, συνήθως παίζει αμυντικό χαφ και ο Κατσουράνης βγαίνει μπροστά και πίσω από τον Σισσέ. Σε αυτή την περίπτωση ο Νίνης έχει παίξει δεξιά. Τέσπα, είπα και πριν πως ο Κατσουράνης δεν παίζει σύμφωνα με τα στάνταρ του. Και αυτό γιατί όταν δεν βάζει τα (πολλά) γκολ και δεν βγάζει τις μπαλιές πάρε βάλε, είναι άφαντος. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν κάνει την διαφορά. Την κάνει γιατί είναι ο παίκτης με της περισσότερες συμμετοχές σε φάσεις που καταλήγουν στην πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, το γκολ. Παμ' παρακατ.
SPSS07 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 MiDi_MiLiZ Οταν δεν εχεις τι να πεις αρχιζεις να βαζεις ασχετα βιντεακια προπαγανδας του παο? 30 καμερες καλυπταν το παιχνιδι. η Nova λεει ΔΕΝ δινει τα στιγμιοτυπα των καμερων για εξεταση! αυτο τι σου λεει? τι προβλημα εχει η Nova? οι πλαινες καμερες τι εγιναν στις επιμαχες φασεις? εξαφανιστηκαν? κοπηκαν τα πλανα και εδειξαν κουτσουρεμενα στιγμιοτυπα που ελειπε το μισο γηπεδο! τι τις εχει τις 30 καμερες η Nova τοτε? για να μας δειχνει πανοραμικα πλανα της φατσας του καραγκουνη? εμφανιστηκε και μια καμερα ξεμπαρκη πισω απο το τερμα 50 μετρα.. και με σουπερ μεγενθυνση 2000χ μας λενε οτι ναι, ισως, μπορει να ειναι κτλ ... ας δωσει η Nova ολα τα στιγμιοτυπα να δουμε. αν και αυτα τωρα θα βρισκονται κλειδαμπαρωμενα στα γραφεια της marfin... αλλα και τι να απαντησετε και εσεις λογικα.. αντε να προσπαθειτε να καλυπτετε τα ακαλυπτα.. παρε και βιντεακια να δεις τι εστι πρασινη μποχα και διατησια.. αφου σου αρεσουν τα βιντεακια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.