Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γκολ ήταν κανονικότατο όπως φάνηκε από το ριπλέι που έπαιξε ο ΣΚΑΪ. Και το παλτό στην κορυφή των σκόρερ ε.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
o συντελεστης βαλε-δεξου μετραει νομιζω

Μεχρι την προηγουμενη αγωνιστική ήμαστε ακριβώς στα ιδια

Επειδη ακομα δεν εχουμε παιξει μεταξυ μας Ολυμπιακος - Παναθηναικος μετραει η αλφαβητικη σειρα.

Και φανταστειται ποιος ειναι πρωτος τωρα...:P

Δημοσ.
Επειδη ακομα δεν εχουμε παιξει μεταξυ μας Ολυμπιακος - Παναθηναικος μετραει η αλφαβητικη σειρα.

Ελα ρε μαλακα:lol::lol::lol::lol:

Επειδη δεν εχουμε παιξει ακομα μεταξυ μας αλπα θα παιζοταν μπαραζ

ΚΑΠ 2009-2010 Αρθρο 20 Παραγραφος 8(τα πρωτα κριτηρια ειναι οι βαθμοι, μετα οι βαθμοι μεταξυ οσων ισοβαθμουν(ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, δλδ αν ο ενας κερδισει 1-0 και ο αλλος 3-0 δεν εχει σημασια) και τελος οι διαφορα τερματων που αυτη την στιγμη ειναι η ιδια)

Οποτε αφου στα 3 πρωτα κριτηρια ισοβαθμουμε εχει μπαραζ 90' σε ουδετερο

http://www.epo.gr/kanonismoi/pdf/09_10/KAP_EPAGGELMATIKON_PROTA8LHMATON_IOYN_2009.pdf

Α, και κατι που δεν ηξερα, αν στα πεναλτυ η μια ομαδα εχει λιγοτερους απο 11 η αλλη ομαδα πρεπει να 'βγαλει' τον ιδιο αριθμο παικτων

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη ποιος ειναι πρωτος εχεις καταλαβει ??

Λογω αλφαβητικης σειρας δεν ειναι ή κανω λαθος ?

Εγω αυτο εξηγησα.

Ασφαλως και δε θα κρινοταν ολοκληρο πρωταθλημα λογω του ονοματος.

Δε ξερω πως μπηκες στο κοπο καν και το σκεφτηκες και εκατσες και ψαχτηκες δηθεν να την πεις κι ολας...

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

αυτό σου λέει ορέ alexis, ότι αν τέλειωνε τώρα το πρωτάθλημα, θα είχαμε μπαράζ...

για να μην γίνεται θέμα, όπως γίνεται τώρα από σένα, επέλεξαν τυπικά να γράφουν βάση αλφαβητικής σειράς.

ουσιαστικά και οι δύο μοιράζονται την πρώτη θέση. τυπικά, πρώτος αναγράφεται ο ολυμπιακός, για αποφυγή θεμάτων "ποιος έπρεπε να γραφτεί πρώτος, εμείς, γιατί εσείς, εμείς καλύτερα" και τέτοια.

Δημοσ.
αυτό σου λέει ορέ alexis, ότι αν τέλειωνε τώρα το πρωτάθλημα, θα είχαμε μπαράζ...

για να μην γίνεται θέμα, όπως γίνεται τώρα από σένα, επέλεξαν τυπικά να γράφουν βάση αλφαβητικής σειράς.

ουσιαστικά και οι δύο μοιράζονται την πρώτη θέση. τυπικά, πρώτος αναγράφεται ο ολυμπιακός, για αποφυγή θεμάτων "ποιος έπρεπε να γραφτεί πρώτος, εμείς, γιατί εσείς, εμείς καλύτερα" και τέτοια.

Ειπα εγω το αντιθετο ???

Σιγα μη κρινοταν ολοκληρο πρωταθλημα λογω του ονοματος.

Κορονα γραμματα μπορει να γινοταν. Το εχουμε δει κι αυτο.

Ν μη θυμισω γεγονοτα. Χαχαχα :lol:

Και δε το ανοιξα εγω το θεμα. Δες τα πιο πανω ποστ και θα καταλαβεις οτι γινεται ντορος πριν γραψω εγω. Εγω ενα απλο ποστ εγραψα.

Απλα ο Kaizer ΞΕΡΕΙ που θελει να επιτιθεται για δικους του λογου.

B)

Δημοσ.

τον Οσφπ τον βαζουν καποιοι πρωτο επειδη ειναι ο προηγουμενος πρωταθλητης, απλα

Αν ερθει η τελευταια αγωνιστική κι ειμαστε στα ιδια, το ψαχνουμε, μη σκατε απο τωρα

Δημοσ.
Αυτη τη στιγμη ποιος ειναι πρωτος εχεις καταλαβει ??

Λογω αλφαβητικης σειρας δεν ειναι ή κανω λαθος ?

Εγω αυτο εξηγησα.

Ασφαλως και δε θα κρινοταν ολοκληρο πρωταθλημα λογω του ονοματος.

Δε ξερω πως μπηκες στο κοπο καν και το σκεφτηκες και εκατσες και ψαχτηκες δηθεν να την πεις κι ολας...

:lol::lol::lol:

Επειδη εχεις καταλαβει τι ειπες το γυρνας στην τρελη

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ειμαστε πρωτοι. ΔΕΝ εισαι πρωτος, σε γραφουν πρωτο στην τηλεοραση, εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα

Για να στο δωσω να καταλαβεις ΑΠΛΑ γιατι αλλιως δεν παιρνεις...

Θες να εισαι πανω αλφαβητικα?Οκ οποτε η βαθμολογια θα πρεπει να δηλωνεται ως

1.Ολυμπιακος

-Παναθηναικος

3. Παοκ

και οχι

1.Ολυμπιακος

2. Παναθηναικος

3. Παοκ

Το καταλαβες?Ποσο απλο να το κανω?1ος ειναι αυτος που αμα τελειωσει το πρωταθλημα ΤΩΡΑ παιρνει τον τιτλο. Και αυτη την στιγμη κανεις δεν παιρνει τον τιτλο.ΟΚ?

ΥΓ. Εννοειται οτι καθησα και το εψαξα για τον απλουστατο λογο οτι εγω ΔΕΝ λεω την μπαρουφα μου και μετα λεω "ψαξτε σεις"

1-0

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:19 ----------

τον Οσφπ τον βαζουν καποιοι πρωτο επειδη ειναι ο προηγουμενος πρωταθλητης, απλα

Αν ερθει η τελευταια αγωνιστική κι ειμαστε στα ιδια, το ψαχνουμε, μη σκατε απο τωρα

Κανεις δεν βαζει τον Ολυμπιακο πρωτο γιατι ειναι πρωταθλητης αλλα λογω αλφαβητικης σειρας. Αυτη η πρωτια ειναι ΜΟΝΟ για να διευκολυνει τις καρτες στην τηλεοραση και τις εφημεριδες και δεν εχει ΚΑΜΙΑ αξια για την ΕΠΟ, την ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ το cnn και το fbi

Δημοσ.

OK man. Απλα ειπα ποιος ειναι πρωτος ακομα και με την αλφαβητικη σειρα. Το ξερω οτι ημαστε και οι δυο πρωτοι.Ενοειται αυτο.

Δικιο εχεις αλλα μη φωναζεις.

Δε μπορεις να κανεις ωραια συζητηση μια φορα ?

Γιατι πρεπει παντα να οριεσαι ??

:-)

Δημοσ.
OK man. Απλα ειπα ποιος ειναι πρωτος ακομα και με την αλφαβητικη σειρα. Το ξερω οτι ημαστε και οι δυο πρωτοι.Ενοειται αυτο.

Δικιο εχεις αλλα μη φωναζεις.

Δε μπορεις να κανεις ωραια συζητηση μια φορα ?

Γιατι πρεπει παντα να οριεσαι ??

:-)

Mε αυτα που λες ειναι να μην οριεται κανεις?

Ξανα, δεν υπαρχει Απλα ειπα ποιος ειναι πρωτος ακομα και με την αλφαβητικη σειρα, υπαρχει Απλα ειπα ποιος πρεπει να βγαινει πανω πανω στην καρτελα της Αθ.Κυριακης ακομα και με την αλφαβητικη σειρα

Δημοσ.

Eνα εχω να πω.

Ξεκολα λιγο ...:P

Ειναι θεμα αυτο για να οριεται κανεις ? Για ενα δηθεν ερωτημα που δε θα γινοταν ποτε κι ολας. Και επειδη ειπα ποιος ειναι πρωτος στην αλφαβητικη σειρα. Ε δε γινονται αυτα.

Μερικες φορες χρειαζεται ηρεμια.

Εχεις καταλαβει λαθος. Δε προσπαθω να την πω σε κανεναν. Ακομα και στον Ολυμπιακο γραφω τα ασχημα που βλεπω. Δε κανω γαργαρα τα δικα μου.

Λεω τη γνωμη μου απλα. Δε προσπαθω να στην πω επειδη εισαι παναθηναικος.

Δημοσ.
Δεν χρειαζεται να γραφεις 10 σειρες ποστ για να δεχτεις οτι εκανες λαθος

Eχεις καταλαβει λαθος απο την αρχη και κολησες εκει σε μια μαλακια.

Αντε ξεκολα λιγο...

Ελεος..:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...