alexis333 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Σωστός. Εγώ τη χάρηκα τη στήριξη στον Ολλανδό χθές από τους οργανωμένους. Το έχουν καταγαμήσει οι δημοσιογραφοι, προχθες πηγαν και βρηκαν το Γκούμα για να βγάλει χολή έτσι στο άσχετο. Για τον Τεν Κατε δε πρεπει να εχετε και πολλα παραπονα κανονικα. Απο κατι Μπακε , Πεσειρο , Μαλεζανιδες και Μουνιοθ ε πως να το κανουμε ειναι ενα κλικ ( και οχι μονο ) παραπανω. Αν δε το παρει φετος ε τοτε οκ.Αλλα οσο ειναι πρωτος δεν καταλαβαινω τι φωναζετε...
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν ακούγονται τραγικά πράγματα. Εντάξει ο Μίντι τα δικά του. Δομάζος και βάλε. Ρε μπας και θέλεις καμμιά θέση και συ στον Παναθηναικό? Και όσο η ομάδα κερδίζει , βγαίνει και από μία μυθική φιγούρα του Παναθηναικού και λέει τα δικά της. Τυχαία , γιατί μόνο εμείς έχουμε μυθικές φιγούρες. Στις άλλες ομάδες , όλες οι αντίστοιχες φιγούρες είναι ικανοποιημένες με τις ομάδες τους. Ξεχιλίζουν ποιότητα οι αντίπαλοι. Καντάρια μπάλα. Αλλά 'οχι μωρέ. Φαντάσματα βλέπουμε και δεν υπάρχει προπαγάνδα κατά του Παναθηναικού. Ας βγάλουν και τον Σόουζα από τη βραζιλια να πει για τον Τεν Κάτε και την ακαταλλλότητά του. Για τον μικρό ολυμπιακό φίλαθλο , ένα πράγμα ευχόμαστε όλοι μας εδώ. Να τέλιωνε το πρωτάθλημα τώρα, να το πέρναμε για να σου πούμε ''Κατέβασε καλή ομάδα και έλα να το πάρεις''. Όταν ο ΠΑΟ παίρνει το αμφισβητούμενο σφύριγμα είναι μαιμουδια? Τώρα θα ανακαλύψετε και συνωμοσία ΝΟΒΑ με επόπτες και παράγοντες? Βάλε και τους εξωγήινους μέσα. Και άσε τον Πανιώνιο να κλαίγεται για ανύπαρκτα σφυρίγματα (πλην της κίτρινης). Είχαν καλομάθει όλοι να παίρνουν ότι θέλουν στο ΟΑΚΑ. Μπράβο στον Πατέρα. Επιτέλους αντιμετωπιζόμαστε όπως αντιμετωπίζονται και οι άλλοι διεκδικητές του Πρωταθλήματος. Γιατί τα τελευταία χρόνια , πιο πολλά έπαιρνε ο Εργοτέλης παρά εμείς Για την ομάδα τώρα, σβήσανε μηχανές και δεν θα έπρεπε. Πάμε δυνατά . Για το μπάσκετ δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα, εγώ θα πάω να κάνω μια μικρή θυσία στον βωμό του Ζοτς που έχω στο σπίτι να μας φέρει και άλλο ένα τριπλ, να το κλείσουμε το μαγαζί για καμμιά δεκαετία και το ξανανοίγουμε μετά όταν μας έρθει η όρεξη
KaizerSoze Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Για το μπασκετ το θεμα ειναι οτι μας ζαλιζουν με την Α1 και δεν μας αφηνουν να δωσουμε κανενα πραγματικα δυσκολο ματς ενοψη Ευρολιγκας(δυσκολο ματς=προπονηση)
Snolly Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Για τον Τεν Κατε δε πρεπει να εχετε και πολλα παραπονα κανονικα.Απο κατι Μπακε , Πεσειρο , Μαλεζανιδες και Μουνιοθ ε πως να το κανουμε ειναι ενα κλικ ( και οχι μονο ) παραπανω. Αν δε το παρει φετος ε τοτε οκ.Αλλα οσο ειναι πρωτος δεν καταλαβαινω τι φωναζετε... Δυσνόησες φίλε μου. Κατακρίνω όλη αυτή τη φαγωμάρα από τους δημοσιοκάφρους για τον Τεν Κάτε. Εγώ προσωπικά τον στηρίζω 100%.
geovard Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μπορείτε εσείς να καταλάβετε πώς εκεί στην Αθλητική Κυριακή κάθονται όλοι γύρω γύρω και ακούνε το μεγάλο...μάτι Βαρούχα να λέει μετά βεβαιότητας το εκνευριστικό "ο παίχτης φεύγει από κανονική θέση άρα δεν είναι off side".Πού στο διάβολο, ακτινογραφία είναι το μάτι του?Λέιζερ ίσως?Πού βλέπει από την τηλεόραση και δεδομένων των κακών λήψεων τις περισσότερες φορές, ότι ένας παίχτης είναι είκοσι εκατοστά πιό μπροστά ή πιό πίσω?Αλλά κοιτάξτε.Πώς να μην κάνουν όλοι την παλαβή εκεί στην εκπομπή χωρίς αντιρρήσεις τη στιγμή που η καρατικοδίαιτη ΕΡΤ σπαταλά τεράστια ποσά γιά κάτι ...κρασοπατέρες που ακουσα να λέει κάποιος γιά την εκπομπή τού Παπαδόπουλου στην Υγειά μες βρε παιδιά, άντε και εις υγείαν τού κορόιοδου φορολογούμενου! Αλλήθεια ποιός είναι ο Βαρούχας ρε παιδιά?Δεν τον ήξερα.Υπήρξε διαιτητής? Έκανε διεθνή καριέρα ίσως, να έχει παραστάσεις άλλες? Εκεί πού σκάω στα γέλια είναι όταν λέει είναι στην ίδια ευθεία!
sugata Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ε ναι, κοίτα, είναι λίγο δύσκολο να πάρει τον χάρακα και να μετρήσει αν και κατά πόσο απέχει η μύτη ή το δεξί μπούτι του επιτιθέμενου, δεδομένης της προοπτικής που υπάρχει (από πλάγια λήψη) και δεδομένης της αντιστοιχίας σε κλίμακα, μιας και θα πρέπει να κάνει τη μέτρηση σε υπερμεγέθη τηλεόραση. Με το ανωτέρω μπορούμε να θεωρήσουμε σωστό ότι αν είναι η διαφορά να φτάνει τους 20-30 πόντους, ε δε γαμιέ... στην ίδια ευθεία είναι. Παλαίμαχος διαιτήτης είναι, και θαρρώ πως έχει διατελέσει ή είναι εν ενεργεία πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθηνών.
pagman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το αν ήταν ή όχι οφσάιντ για μένα είναι δευτερεύον. Εγώ πάνω απ' όλα θέλω να βλέπω καλή μπάλα, αλλά αυτό το πράγμα με τον Παναθηναϊκό είναι απαράδεκτο. Δεν μπορείς να παίζεις στην έδρα σου με τον Πανιώνιο, να έχεις αριθμητική υπεροχή από τα πρώτα λεπτά (καλώς ή κακώς) και να μην μπορείς σε 85+ λεπτά παιχνιδιού να παίξεις λίγη μπάλα, ν' αλλάξεις 2 όμορφές μπαλιές, να κάνεις μια στρωτή και οργανωμένη επίθεση, να χάνεις όλες τις διεκδικούμενες φάσεις και να κινδυνεύεις 2-3 φορές με κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Το κακό είναι ότι το ίδιο θέαμα βλέπεις και από τον Ολυμπιακό (καλά στην ΑΕΚ δεν αναφέρομαι καν) και παρόλα αυτά παρατηρούμε ότι σε τόσους αγώνες, με τέτοιες τραγικές εμφανίσεις έχουν και οι δύο από μια ισοπαλία μόλις. Συγνώμη, αλλά πραγματικά αυτό το θέαμα όχι μόνο δεν μου δημιουργεί ενδιαφέρον για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά με στενοχωρεί αφάνταστα και κάθε φορά που βλέπω έναν αγώνα, στο τέλος είμαι εντελώς απογοητευμένος.
wizzy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Απλά θέλω να τονίζω αυτό που λένε πολλοί εδω μέσα: Κάθετες μπαλιές στον Σισέ = γκολ. Δεν είδα το παιχνίδι, διαβάζω ότι παίξαμε χάλια, αλλά αυτό που έκανε ο Νίνης είναι αυτό που θέλει ο Σισέ για να βάζει γκολ. Όχι γιόμες αλα Βύντρα και όποιον πάρει ο Χάρος.
johnnyestia Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Η προπαγάνδα καλά κρατεί. Ανακαλύπτουν οφσάιντ και "ανύπαρκτη κόκκινη" σε φάση που είναι μαρς. Δεν πειράζει. Θα το ξεπεράσουν.
vlachaquito Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Για τον μικρό ολυμπιακό φίλαθλο , ένα πράγμα ευχόμαστε όλοι μας εδώ. Να τέλιωνε το πρωτάθλημα τώρα, να το πέρναμε για να σου πούμε ''Κατέβασε καλή ομάδα και έλα να το πάρεις''. Δεν θελω να στην χαλασω, αλλα αν τελειωνε τωρα το πρωταθλημα, πρωταθλητης θα ηταν ο ολυμπιακος και οχι ο παναθηναικος... Προσοχη τι ευχομαστε λοιπον
alexis333 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δυσνόησες φίλε μου. Κατακρίνω όλη αυτή τη φαγωμάρα από τους δημοσιοκάφρους για τον Τεν Κάτε. Εγώ προσωπικά τον στηρίζω 100%. Kαταλαβα τι ειπες. Και εγω συμφωνησα με σενα και ειπα πως ειναι καλυτερος απο ολους οσους εχουν ερθει τα τελευταια χρονια και με διαφορα θα μπορουσα να πω...
johnyboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 στο ματς στο τηγάνι θέλω πέναλτι από βουτιά που θα κάνει ο καραγκούνης στην περιοχή του Τζόρβα. μετά 15 σερί κατσαρόλια και τέλος.τότε μιλήστε για την διαιτησία.
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δεν θελω να στην χαλασω, αλλα αν τελειωνε τωρα το πρωταθλημα, πρωταθλητης θα ηταν ο ολυμπιακος και οχι ο παναθηναικος... Προσοχη τι ευχομαστε λοιπον Περνά περνά η μέλισσα , με τα μελισσόπουλα και με τα παιδόπουλα.
Absinthe Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δεν θελω να στην χαλασω, αλλα αν τελειωνε τωρα το πρωταθλημα, πρωταθλητης θα ηταν ο ολυμπιακος και οχι ο παναθηναικος... Προσοχη τι ευχομαστε λοιπον Δε θα τη χαλασεις σε κανεναν. Ισοβαθμια με ιση διαφορα τερματων, μετραει η καλυτερη επιθεση. Μαντεψε ποιος εχει την καλυτερη επιθεση.
margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δε θα τη χαλασεις σε κανεναν. Ισοβαθμια με ιση διαφορα τερματων, μετραει η καλυτερη επιθεση. Μαντεψε ποιος εχει την καλυτερη επιθεση. o συντελεστης βαλε-δεξου μετραει νομιζω Μεχρι την προηγουμενη αγωνιστική ήμαστε ακριβώς στα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.