Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βαλε αυτο .....

Βιώσαμε σήμερα την αδικία για μία ακόμα φορά. Η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες επί 84 ολόκληρα λεπτά (!) επειδή κάποιος «δεν είδε» τον Σισέ να φεύγει από θέση οφ-σάιντ. Κάποιος δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να φάει ο Δάρλας για το δολοφονικό μαρκάρισμα επάνω στον Εστογιάνοφ. Κάποιος δεν είδε και δεν ξαναείδε…
  • Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το Σιμαο που ακουσα κατι να πω και εγω.

Ειδα το δευτερο ημιχρονο μονο. Το πρωτο καθολου δεν το ειδα.

Ηταν μετριος. Αλλα τουλαχιστον και παλι ηταν ο μονος ή απο τους ελαχιστους που κοβαν στο κεντρο.

Αν και οντως δεν εκανε καλο παιχνιδι. Δεν ειναι ο Σιμαο που ειχαμε συνηθισει αλλα και παλι ηταν απο τους λιγους που κοβαν στο κεντρο.

Οσο για τη διαιτησια δεν εχω να πω τπτ.

Σιγα μην ασχοληθω με τη διαιτησια. Συμβαινουν αυτα και δεν ειναι τπτ τρομερο. Τα χουμε δει και στον Ολυμπιακο.

Δε θελω παλι νευρα παιδια περι Σιμαο. Απλα μια αποψη ειπα.

Οποιος θελει ας πει την αποψη του αλλα δε θελω να ξαναρχισουμε...

Ευχαριστω:-)

Δημοσ.

Σημερα ηταν ο χειροτερος σιμαο που εχω δει...Αλλα ο σουηδος κ ο Κατσουρανης ηταν ποιο τραγικοι κ απο τους τραγικους...

Δημοσ.
οχι ρε μεγάλε. χερι ΔΕΝ ήταν.. και η ίδια ακριβώς φάση έγινε στο Β ημίχρονο κοντά στην σέντρα όπου μπαλιά του καραγκούνη "βρήκε" ακριβως το ιδιο σε παιχτη πανιωνίου και το παιχνιδι συνεχιστηκε.. αλλα είπαμε, η δουλεια να γίνεται.. ..

εσυ έχεις γυρίσει απο ριζούπολη ? η έχεις μείνει ακόμα λεοφώρο ?

Γιατι το αλλαξες? Παλι καλα που προλαβα και το εκανα παραθεση για να υπαρχει.

Παω για υπνο.

Θα αφησω την μπαλα για αυτους που ξερουν.

Δημοσ.

Ναι, με σενα χαιρομαι.

Δεν ηταν λαθος κεκτημενης ταχυτητας. Αν ηταν τετοιο, τοτε δε θα εστεκε λογικα η προταση που ακολουθει την μεγαλεπηβολη και σιγουρη δηλωση σου " χερι ΔΕΝ ηταν".

Δεν ειμαστε το γαβρος.τζιαρ εδω. Υπαρχουν απαντησεις.

Δημοσ.
ναι μπράβο έχεις ντοκουμέντο. λάθος λόγω κεκτημένης .με τα ανύπαρκτα χαίρεσαι? αντε καλόν ύπνο

Τι σου είναι αυτή η κεκτημένη ταχύτητα, και με κεφαλαία τα γράφει και τα πετάει και σε προηγούμενα ποστ...

Διαβολική αυτή η κεκτημένη...

Δημοσ.
Τι σου είναι αυτή η κεκτημένη ταχύτητα, και με κεφαλαία τα γράφει και τα πετάει και σε προηγούμενα ποστ...

Διαβολική αυτή η κεκτημένη...

Aπο κεκτημενη θα εβαλε και τα εισαγωγικα εδω

¨και όχι απλά δεν δόθηκε το οφφσάιντ αλλα δόθηκε και κόκκινη κάρτα σε "χέρι" του ομο!

στο τοπικ του γαυρου!!!

Αυτος δεν ειναι χρηστης, ο Ουσειν Μπολτ ειναι με τετοια ταχυτητα

Δημοσ.

Γενικα παντως πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι λαθη γινονται απο τους διαιτητες.. (ασχετα πως αν ειχαν γινει υπερ του Ολυμπιακου θα ειχε γινει κολαση και ας μην ηταν εκκουσια). Αν ημουν Παναθηναικος παντως θα ασχολιομουν περισσοτερο με την εικονα και την αποδοση της ομαδας μου.. Σαν Ολυμπιακος, λεω συνεχιστε ετσι! :P (οπως λετε και εσεις για το μπασκετ φυσικα)

Δημοσ.

Απαραδεκτη μπαλα σημερα αλλα απο την κορυφη δεν πεφτουμε.

συνεχιζουμε ακομα πιο δυναμικα και δεν χανεται ο τιτλος

Δημοσ.

Γιωργος Βαρδινογιαννης:

"Εγώ προκαλούμαι όταν βγάζει το Νίνη χωρίς λόγο. Ηταν ο καλύτερος παίκτης. Γιατί δεν έπαιξε ο Λέτο σήμερα;"

Αλλος ενας γκοντζικος, κρυφολυμπιακακιας, μιρλας, ασχετος, που κανει εσωτερικο πολεμο, εμπαθης με τον 10κ, που θελει το κακο της ομαδας, πιονακι των δημοσιογραφισκων κλπ. Παλι καλα που δεν εχει κανει καμια παρομοια δηλωση για κανα παιχτη τυπου Σιμαο ξερω γω...

Επισης Πατερας, Σισε, Δαρλας τοποθετουνται αυτοματως στην κατηγορια των Γκοτζικων, φιλογαυρων, μιρλων και γκρινιαρηδων λογω χθεσινων δηλωσεων. Να γραφει στα πρακτικα.

Αλλα ξερω. Αφου παραδεχθηκε ο αρχιτεκτων 10κ οτι η ομαδα ηταν κακη χθες, τοτε πασσο στην κριτικη για αυτη τη βδομαδα.

Δημοσ.
Οταν επι ενα χρονο ο Πεσειρο δεν εβαζε ΠΟΤΕ τον Νινη, δε θυμαμαι να προκαλειτο ο Καπετανιος.

Σωστός. Εγώ τη χάρηκα τη στήριξη στον Ολλανδό χθές από τους οργανωμένους. Το έχουν καταγαμήσει οι δημοσιογραφοι, προχθες πηγαν και βρηκαν το Γκούμα για να βγάλει χολή έτσι στο άσχετο.

Δημοσ.
Αλλος ενας γκοντζικος, κρυφολυμπιακακιας, μιρλας, ασχετος, που κανει εσωτερικο πολεμο, εμπαθης με τον 10κ, που θελει το κακο της ομαδας, πιονακι των δημοσιογραφισκων κλπ.

Ο Περαια μου Περαια μου, ο εγω ειμαι με τον ΑΓΟΡ στο μπασκετ και το Ρεθυμνο στο Κυπελο, ο θειος του Τζιγγερ, αυτος που το 96' μετα την πορεια αντι να μας κανει ομαδα Τοπ8 μονιμα πουλησε Δωνη και αργοτερα ΓΧ και Ουζουνιδη, ο Βαρδινογιαννη πουσταρα βαλε στον κωλο τα λεφτα, αυτος που το 97' ελεγε "Θα κλειδωσω το Πρωταθλημα στην Παιανια" με τα γνωστα αποτελεσματα

Γιαυτον τον Γιωργο Βαρδινογιαννη μιλαμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...