SPSS07 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 αμα το πείτε/γράψετε άλλες 100 φορές , ίσως και να το πιστέψετε.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 φοβερό το θέαμα σφαγής σήμερα στο οακα.. για άλλη μια αγωνιστική η διαιτησία και το ποδόσφαιρο ξεφτιλίστηκε.. 5ο λεπτό .. οφφσάιντ που δεν δίνεται.. χέρι που δίνεται. κόκκινη κάρτα και με 10 ο πανιώνιος , έτσι επειδή τοθελε ο διαιτητής. μόνο με σπρώξιμο.. τιποτα άλλο.. ας βγουν να μας πουν το αντίθετο οι επιστήμονες του καναπέ.. όλο το γήπδο γιουχάρισε στο τέλος , τον τεν κατε και τα "αστέρια" .. ο πανιώνιος με 10 έπαιζε το βάζελο επι 70 λεπτά, δοκάρια κτλ.. ελα παμε γερά ρε πράσινη αρμάδα. και ο κόσμος γελάει .. βέβαι ο σισσε κατάλαβε οτι και το σπρώξιμο τελειώνει.. και μας έκανε την δήλωση οτι "ετσι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα" Που χαθηκες εσυ? Σε ψαχναμε μετα την ηττα απο την Μαλαγα, σε ψαχναμε στις Σερρες, σε ψαχνουμε γενικα φετος και μας εχεις λειψει. Να ποσταρεις πιο συχνα btw δεν εχω δει το οφσαιντ αλλα το χερι και η κοκκινη ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. Οποιος εχει αντιθετη αποψη περιμενω να πει ΓΙΑΤΙ. Πχ να πει "Ευνοησαν τον Παναθηναικο γιατι η μπαλα δεν βρισκει στο χερι"
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 φοβερό το θέαμα σφαγής σήμερα στο οακα.. για άλλη μια αγωνιστική η διαιτησία και το ποδόσφαιρο ξεφτιλίστηκε.. 5ο λεπτό .. οφφσάιντ που δεν δίνεται.. χέρι που δίνεται. κόκκινη κάρτα και με 10 ο πανιώνιος , έτσι επειδή τοθελε ο διαιτητής. μόνο με σπρώξιμο.. τιποτα άλλο.. ας βγουν να μας πουν το αντίθετο οι επιστήμονες του καναπέ.. όλο το γήπδο γιουχάρισε στο τέλος , τον τεν κατε και τα "αστέρια" .. ο πανιώνιος με 10 έπαιζε το βάζελο επι 70 λεπτά, δοκάρια κτλ.. ελα παμε γερά ρε πράσινη αρμάδα. και ο κόσμος γελάει .. βέβαι ο σισσε κατάλαβε οτι και το σπρώξιμο τελειώνει.. και μας έκανε την δήλωση οτι "ετσι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα" Βρε καλως το παιδι το εξαφανισμενο... Αυτη ειναι η νεα καραμελα που πουλαει ο Κοκαλης πλεον? Καταγραφεται. Ευχαριστουμε για την πληροφορηση που μας παρεχεις εκ των εσω.
KWSN_Men Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ο Γκολεματς ποιοτικος και παλι (8 ποντοι/6ριμ/3ασ/1κλ).Ο Ζοτς δε σταματησε ουτε λεπτο να παλευει το ματς, παρα τη διαφορα που αν δεν απατωμαι εφτασε και τους 27 ποντους στο Α ημιχρονο. 19 ασσιστ συνολικα με τον Μητσο να βγαζει τις 6. Αν θελω να βρω καποιον μετριο σημερα τοτε θα πω τον Σερμαντινι. Αλλα σε καθε περιπτωση δικαιολογειται καθως τωρα παιρνει πρωτα λεπτα συμμετοχης και σε προηγουμενα παιχνιδια εχει ηδη δειξει οτι προσφερει. Και ο Περπε μετριος σημερα. Διαβάζω στο e-mail μου να έχεις γράψει το παρακάτω: Αν θελω να βρω καποιον μετριο σημερα τοτε θα πω τον Σερμαντινι και τον Γκολεματς. Αλλα σε καθε περιπτωση δικαιολογουνται καθως τωρα παιρνουν πρωτα λεπτα συμμετοχης και σε προηγουμενα παιχνιδια εχουν ηδη δειξει οτι προσφερουν πολυ. Και σκέφτομαι, μα καλά, άλλο παιχνίδι έβλεπε και ετοιμάζομαι να σου αραδιάσω τα στατιστικά του Γκόλεματς. Κακή συνήθεια αυτή που έχεις να ποστάρεις και μετά να το κάνεις edit 2-3 φορές...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Διαβάζω στο e-mail μου να έχεις γράψει το παρακάτω: Και σκέφτομαι, μα καλά, άλλο παιχνίδι έβλεπε και ετοιμάζομαι να σου αραδιάσω τα στατιστικά του Γκόλεματς. Κακή συνήθεια αυτή που έχεις να ποστάρεις και μετά να το κάνεις edit 2-3 φορές... δεν ειδα την 2η-3η περιοδο ολοκληρες και η γνωμη που σχηματισα ηταν αυτη. Το εντιτ το εκανα διοτι κοιταζοντας τα στατιστικα διαψευστηκα. Κακως εβγαλα το ignore παντως, φαινεται οτι αμα εχεις εμπαθεια με ολους θα βρεις τροπο να διαφωνησεις και να ειρωνευτεις. Εν προκειμενω βρηκες ενα λαθος το οποιο διορθωσα ΜΟΝΟΣ μου, αλλα επρεπε και εσυ να ερθεις να με διορθωσεις γιατι πως αλλιως θα νιωσεις καλα? Μιας και το πηγες σε emails κλπ, μακαρι να βλεπες και τα δικα μου private μηνυματα που εχει τυχει κατα καιρους να λαβω και αφορουν εσενα και τις διαμαχες μας παντως. Θα ειχες μια πιο ολοκληρωμενη γνωμη και για τη δικη σου παρουσια εδω μεσα. ΥΓ. Οσο οι moderators ειναι ανεκτικοι, καλα κανεις. ΥΓ2/edit: Πληρη αναλυση/αντιπαραβολη βλεπω οτι περνας τα ποστ μου, ωστε να βρεις κατι μεμπτο (το οποιο διορθωνω εν τελει και χωρις τη δικη σου βοηθεια αποτι ειδες). Με τιμα το ποσο πολυ ασχολεισαι μαζι μου στον ελευθερο σου χρονο. Φυσικα δεν θα πω τον χαρακτηρισμο που αντιστοιχει σε αυτη τη περιπτωση
Absinthe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 φοβερό το θέαμα σφαγής σήμερα στο οακα.. για άλλη μια αγωνιστική η διαιτησία και το ποδόσφαιρο ξεφτιλίστηκε.. 5ο λεπτό .. οφφσάιντ που δεν δίνεται.. χέρι που δίνεται. κόκκινη κάρτα και με 10 ο πανιώνιος , έτσι επειδή τοθελε ο διαιτητής. μόνο με σπρώξιμο.. τιποτα άλλο.. ας βγουν να μας πουν το αντίθετο οι επιστήμονες του καναπέ.. όλο το γήπδο γιουχάρισε στο τέλος , τον τεν κατε και τα "αστέρια" .. ο πανιώνιος με 10 έπαιζε το βάζελο επι 70 λεπτά, δοκάρια κτλ.. ελα παμε γερά ρε πράσινη αρμάδα. και ο κόσμος γελάει .. βέβαι ο σισσε κατάλαβε οτι και το σπρώξιμο τελειώνει.. και μας έκανε την δήλωση οτι "ετσι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα" Εισαι βεβαιος οτι ηταν οφσαιντ? Γιατι εχω την εντυπωση οτι καλυπτεται οχι απο τον διπλανο του αμυντικο, αλλα απο εναν πιο πισω,στο βαθος. Χερι ηταν? Κοκκινη? Τωρα γυρισες απο τας Σερρας?
KWSN_Men Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 δεν ειδα την 2η-3η περιοδο ολοκληρες και η γνωμη που σχηματισα ηταν αυτη. Το εντιτ το εκανα διοτι κοιταζοντας τα στατιστικα διαψευστηκα. Κακως εβγαλα το ignore παντως, φαινεται οτι αμα εχεις εμπαθεια με ολους θα βρεις τροπο να διαφωνησεις και να ειρωνευτεις. Εν προκειμενω βρηκες ενα λαθος το οποιο διορθωσα ΜΟΝΟΣ μου, αλλα επρεπε και εσυ να ερθεις να με διορθωσεις γιατι πως αλλιως θα νιωσεις καλα? Μιας και το πηγες σε emails κλπ, μακαρι να βλεπες και τα δικα μου private μηνυματα που εχει τυχει κατα καιρους να λαβω και αφορουν εσενα και τις διαμαχες μας παντως. Θα ειχες μια πιο ολοκληρωμενη γνωμη και για τη δικη σου παρουσια εδω μεσα. ΥΓ. Οσο οι moderators ειναι ανεκτικοι, καλα κανεις. ΥΓ2/edit: Πληρη αναλυση/αντιπαραβολη βλεπω οτι περνας τα ποστ μου, ωστε να βρεις κατι μεμπτο (το οποιο διορθωνω εν τελει και χωρις τη δικη σου βοηθεια αποτι ειδες). Με τιμα το ποσο πολυ ασχολεισαι μαζι μου στον ελευθερο σου χρονο. Φυσικα δεν θα πω τον χαρακτηρισμο που αντιστοιχει σε αυτη τη περιπτωση ΛΟΛ, πες μου ότι σου έχουν αναρτήσει και πανώ υποστήριξης, και εναντίον μου... Πάντως, αν έχεις κόμπλεξ θα κάτσεις να γράψεις ολόκληρο κατεβατό επειδή εγώ σου είπα ότι κακώς κάνεις έντιτ 3-4 φορές, κάθε φορά που ποστάρεις. Εγώ είπα ότι κακώς κάνεις συνεχόμενα edit εφόσον δεν έχεις καταλήξει στο τι θες να γράψεις. Το όλο θέμα παρατήρησα όταν μου έκανες παρατήρηση ότι δεν απάντησα σε θέμα που είχες θέσει σε ποστ σου. Το οποίο είχες θέσει σε edit, αφού είχα αρχίσει να απαντάω! Αν εσύ δε βλέπεις πρόβλημα σε όλο αυτό και βλέπεις και πάλι δικιά μου εμπάθεια, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Μπορώ να σου συστήσω 2-3 κυρίους αν θες όμως από τη δουλειά μου. Από και πέρα, για τα φαιδρά περί του λαϊκού κύμματος (ή κινήματος) υποστήριξης που απολαμβάνεις, μπορώ να σου πω ότι: 1. Σιγά μη κάτσω να υπερηφανεύομαι αν πέρνουν το μέρος μου άγνωστοι στο ίντερνετ σε μια χαζοδιαμάχη ή όχι. 2. Πολύ περισσότερο κολακεύτηκα όταν προχτές επικοινώνησε μαζί μου δημοσιογράφος από το walla.co.il να με ρωτήσει για το πώς βλέπω το Σερμαντίνι και τις προοπτικές του στον Παναθηναϊκό.
SPSS07 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 αλλη μια ομάδα, μετά απο ματς με τον παο, αηδιάζει και βγάζει ανακοίνωση.. καντε και ενα dvd με αυτα.. Aνακοίνωση φωτιά κατά διαιτησίας από τον Πανιώνιο «Γαμώ την αγανάκτηση». Η σημερινή φράση του προπονητή του Εργοτέλη κ. Καραγεωργίου, περικλείει όλο το νόημα αυτών των 50 χρόνων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Πανιώνιος σήμερα δεν ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ. Ο Πανιώνιος σήμερα έπαιξε ως άξιος εκπρόσωπος όλων αυτών που βιώνουν 50 χρόνια στο πετσί τους τι σημαίνει ΠΟΚ. Όλων αυτών των υγιών φιλάθλων που χαίρονται να βλέπουν ποδόσφαιρο και που ίσως χρειαστεί να περιμένουν άλλα 50 χρόνια μήπως και τους αφήσουν να δουν… Βιώσαμε σήμερα την αδικία για μία ακόμα φορά. Η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες επί 84 ολόκληρα λεπτά (!) επειδή κάποιος «δεν είδε» τον Σισέ να φεύγει από θέση οφ-σάιντ. Κάποιος δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να φάει ο Δάρλας για το δολοφονικό μαρκάρισμα επάνω στον Εστογιάνοφ. Κάποιος δεν είδε και δεν ξαναείδε… Όμως αν οι διαιτητές της συνάντησης έχουν μία δικαιολογία του «ανθρώπινου λάθους» που συμβαίνει φυσικά μόνο σε βάρος των αντιπάλων του ΠΟΚ, αυτοί που δεν έχουν καμία δικαιολογία είναι οι υπεύθυνοι του συνδρομητικού καναλιού που έχουν και τα μέσα και την τεχνολογία να δουν τις φάσεις πολλές φορές. Το κανάλι λοιπόν που μετέδιδε τον αγώνα λες και ο Πανιώνιος ήταν ομάδα του εξωτερικού, ανακάλυψε μία λήψη από τη λεωφόρο Κηφισίας, ίσως από το κινητό τηλέφωνο κάποιου περαστικού και την πρόβαλε για να δώσει άδικο στον Πανιώνιο και δίκαιο στον ΠΑΟ, αφού σύμφωνα με την απίθανη αυτή λήψη (βοηθούμενη από στραβές πλάγιες γραμμές) ο Σισέ είχε φύγει από κανονική θέση και άρα ο «κακός» Πανιώνιος δεν δικαιούται δια να ομιλεί… «Γαμώ την αγανάκτηση» λοιπόν. Όχι μία, ούτε δύο, αλλά πενήντα φορές… Υ.Γ. Αφήνουμε το βήμα στους λειτουργούς της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας και είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα διαβάσουμε για το πόσο κακός ήταν ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ και όχι φυσικά για το εάν ήταν καλός ό κάθε «Νιόνιος» ή ο κάθε «Τέλης» του ελληνικού ποδοσφαίρου http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_3123.html
Absinthe Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Εισαι βεβαιος οτι ηταν οφσαιντ? Γιατι εχω την εντυπωση οτι καλυπτεται οχι απο τον διπλανο του αμυντικο, αλλα απο εναν πιο πισω,στο βαθος. Χερι ηταν? Κοκκινη? Τωρα γυρισες απο τας Σερρας? Ωραιες οι ανακοινωσεις... Δεν απαντας ομως....
SPSS07 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 οχι ρε μεγάλε. χερι ήταν.. και η ίδια ακριβώς φάση έγινε στο Β ημίχρονο κοντά στην σέντρα όπου μπαλιά του καραγκούνη "βρήκε" ακριβως το ιδιο σε παιχτη πανιωνίου και το παιχνιδι συνεχιστηκε.. αλλα είπαμε, η δουλεια να γίνεται.. .. εσυ έχεις γυρίσει απο ριζούπολη ? η έχεις μείνει ακόμα λεοφώρο ?
Absinthe Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 οχι ρε μεγάλε. χερι ΔΕΝ ήταν.. και η ίδια ακριβώς φάση έγινε στο Β ημίχρονο κοντά στην σέντρα όπου μπαλιά του καραγκούνη "βρήκε" ακριβως το ιδιο σε παιχτη πανιωνίου και το παιχνιδι συνεχιστηκε.. αλλα είπαμε, η δουλεια να γίνεται.. .. εσυ έχεις γυρίσει απο ριζούπολη ? η έχεις μείνει ακόμα λεοφώρο ? Μεγαλος ειμαι, αλλα εσυ που το ξερεις, εχουμε συναντηθει? Χερι ΔΕΝ ηταν? Οκ, σταματω να μιλαω. Δεν εχει νοημα. Προτιμω να προσπαθησω να μαθω δυαδικο στον Γουιλυ το δελφινι. Θα δικαιωσω και τον Δαρβινο. 210 7247103 Θυμασαι το 1822 που ειχε πεταξει 3 μπαλακια ο Ανδρουτσος μας στον Καραισκακη σας μεσα στο χανι της Γραβιας? Γυρισες?
minarokeftes Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Άμα του δίνεται σημασία είναι χειρότερο...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Πως γινεται οι γαυροι να διαμαρτυρονται επειτα απο 8-9 αγωνιστικες και να το χουν ριξει στην κλαψα, τη στιγμη που τους λες για ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 13 χρονων και σου πουλανε τρελιτσα? Αν και οταν παραδεχτεις εσυ spss07 τα εγκληματα της ομαδας σου τοσα χρονια, τοτε ισως μπουν οι βασεις για να συζητησουμε τα παραπονα σου απτη διαιτησια. Μεχρι τοτε θα σε εχουμε στα υποψην, πλην ομως θα εισαι ενα ευθυμο παραδειγμα προς συζητηση στις παρεες μας στις δουλειες μας κλπ... Πολυ ευθικτοι μας βγηκατε με τη διαιτησια βρε... Αμα εχετε θεμα με τη διαιτησια ανατρεξτε σε παλιες εκπομπες Μακη Τριανταφυλοπουλου, και καντε ενσταση να σας ριξουν Δ εθνικη. ΥΓ. SPSS07 δυο παρατηρησεις σχετικα με τη signature σου---> Α. Πως γινεται ο Ολυμπιακος να ειναι ΑΙΩΝΙΟΣ πρωταθλητης τη στιγμη που δεν εχει κλεισει αιωνα υπαρξης ως ομαδα? :lol: Β. Κοψε κατι απτο πρωταθλητης ΠΑΝΤΟΥ...Μηπως βλεπεις τον Ζοτς και τους Γιαννακοπουλους με κοκκινη γραβατα κ μπερδευεσαι βρε? τα γυαλια φταινε σε δικαιολογω
SPSS07 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 αντε καλο μάθημα και ασε τη μπάλα γιαυτους που ξέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.