alexis333 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 μεγαλα αμυντικά χαφ,στην ελλάδα??? where? :lol:(please,dont say dudu.... Δεν κόβει ούτε με βαλέ στην ξερή..... Όπως και ο κατσουρ...) Δε μπορω να καταλαβω ρε γαμωτο. Τοσο πολυ το ονομα σας εχει εντυπωσιασει που δε βλεπετε μες στο γηπεδο ?? ΥΓ: υπάρχει πολύς ασχετος κόσμος, που δε μπορεί να καταλάβει βασικά πράγματα του ποδοσφαίρου.... Αυτοί λοιπόν, μπορούν πολύ απλά να συνεχίσουν να πιστεύουν ότι θέλουν, αρκεί να μην προσπαθούν να βγάλουν τρελλούς τους υπόλοιπους, όπως και πολύ σημαντικούς ποδοσφαιράνθρωπους.... Μπλα , μπλα , μπλα , μπλα Ο Βενγερ μπου τοσο θες να ακους τα λογια του να ξερεις πως πριν ερθει σε σας ουτε στην ενδεκαδα δεν τον ξεκιναγε... Και μετα αστον να λεει πως σας εδωσε τεραστιο οπλο κτλ... Μπορεις να συνεχισεις να κοροιδευεσαι αφοβα τωρα ...
KaizerSoze Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Sureee.... 100% Θα πω κατι τελευταιο. Δες τι κανουν μες το γηπεδο τα μεγαλα αμυντικα χαφ στην Ελλαδα ακομα ή και στην Ευρωπη αν θες και μετα δες τι κανει ο Ζιλμπερτο και μαλον μπορει () να καταλαβεις τι φωναζω τοσο καιρο.. Αντε γεια... ο Σιλβα ΕΙΝΑΙ μεγαλο αμυντικο χαφ στην Ευρωπη. Το καταλαβαινεις ναι ή οχι? Μεχρι πριν 3 χρονια αυτη την προταση που λες θα την ελεγες πχ για τον Ματος και θα ελεγες 'Δες πως παιζει ο Σιλβα στην Αρσεναλ' Στα δικα μας... Δεν εχουμε 3αρι Που παμε με Φωτση-Τσαρτσαρη? Πως θα χωρεσει ο Ομπραντοβιτς τοσους περιφερειακους?
sugata Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 alexis333, η συζήτηση μου θυμίζει το θέμα με το Νίνη. Θέλει χρόνο, πώς να το κάνουμε. Στη θέση που παίζει ΔΕΝ αρκεί να κόβεις και να κλέβεις. Πρέπει μετά να ξέρεις και τι θα την κάνεις τη μπάλα, και το κυριότερο, να μη φοβάσαι. Μπορεί ο Σιμάο να βελτιωθεί στην τεχνική του και στην πάσα; Αν μπορεί, σίγουρα μετά από κάμποσο καιρό (δεν ξέρω πόσο) θα είναι βασικός κι αναντικατάστατος. Λες και λες και ξαναλές τα ίδια. Ο Σίλβα είναι 33, ο Σιμάο είναι 21. Αν υποθέσουμε ότι σε 2-3 χρόνια ο Σίλβα αναγκαστικά θα παίζει όλο και λιγότερο, λόγω ηλικίας, τη θέση του ποιος θα είναι ο καλύτερος για να την πάρει; Ο Σιμάο, σωστά; Αν λοιπόν ο Σιμάο μέσα στα επόμενα χρόνια συνεχίσει να εξελίσσει τις ικανότητες του, μέχρι να τις φτάσει στα όρια του, τότε και μόνο τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ένα βασικό και αναντικάταστατο αμυντικό χαφ. Επίσης, όταν η αντίπαλη ομάδα πιέζει πολύ ψηλά, ο Σιμάο ελέω έλλειψης ικανοτήτων, δεν αποτελεί εγγύηση για σίγουρες πάσες, έστω και κοντινές. Όχι ακόμη τουλάχιστον. Κοινώς στο αμυντικό χαφ δεν μπορείς να κοιτάς μόνο το πώς κόβει. Αν ήταν έτσι θα ήταν αμυντικός (χωρίς χαφ). Θέλεις και κάποια πράγματα παραπάνω. Κλείνοντας, ο Σίλβα βοηθά περισσότερο (γνώμη μου) στο επιθετικό παιχνίδι από τον Σιμάο. Καλύτερα να τον έχεις αλλαγή να μπαίνει φρέσκος, όταν η ομάδα θέλει να διατηρήσει σκορ και να κόβει, παρά να τον έχεις από την αρχή να κόβει, χωρίς να μπορεί να βοηθήσει τόσο πολύ επιθετικά.
antreaslam Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Στα δικα μας... Δεν εχουμε 3αρι Που παμε με Φωτση-Τσαρτσαρη? Πως θα χωρεσει ο Ομπραντοβιτς τοσους περιφερειακους? τελειώνοντας με το θέμα ζιλμπέρτο, θέλω να εγείρω θέμα ντρου... τον εχουμε ενα χρόνο, και ακόμα να σκοράρει 3 συνεχόμενα 3ποντα από το κεντρο... Είναι φανερό πια ότι είναι αμπαλος και εχει τη μισή αξία του γκριρ, και το1/4 του ουειφερ... Επίσης, με φωτση τσαρτσαρη, δεν πας πουθενά....Τι δεν καταλαβαίνεις?ειναι αυτοί σοβαροί παίχτες για να αντιμετωπίσουν το High level 4αριων? Λαχανο θα τους φάνε ρε... (αντε, το πολύ, χωριάτικη)!
johnnyestia Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Βρε συ alexis333, το επιχείρημά σου είναι να δούμε λίγο γήπεδο. Ε, αυτό κάνουμε σε όλους τους αγώνες του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Εσύ πιστεύεις, ή θες να πιστεύεις, πως ο Σίλβα είναι άχρηστος και παίζει μόνο λόγω ονόματος. Εγώ σου λέω πως αν προσπαθούσες να αναλύσεις λίγο το παιγνίδι του ΠΑΟ, θα καταλάβαινες πως φέτος ο Σίλβα είναι ο καλύτερος και σημαντικότερος παίκτης της ομάδας. Γιατί? Γιατί ανταποκρίνεται στον ρόλο του 100% για 90 λεπτά σε όσους αγώνες έπαιξε. Ξαναλέω ότι δεν είναι τυχαίο πως χάσαμε βαθμούς με την Καβάλα που ο Σίλβα ήταν απών. Ούτε πως η χειρότερη εμφάνιση στο πρωτάθλημα, με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ήταν πάλι χωρίς τον Σίλβα. Τέσπα, δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε και ποτέ.
Snolly Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μα μου λες τον Σιλβα κολωνα ρε συ. Ειναι να μη γελασω .. Αμυντικο χαφ που δε κοβει ε δεν το λες και κολωνα... Για μενα απλα υπαρχει εκει και δινει καμια πασα ετσι γυρω γυρω στα 5 μετρα. Αφου για να κοψει αν θυμηθει καμια φορα κοβει μια φορα στο 90λεπτο. Για να κανει καμια καθετη η να κρατησει μπαλα και να ανεβασει την ομαδα αστο κι αυτο. Ε τι κολωνα ειναι μετα ?? Επισης δε συμφωνω στο οτι ο Ζιλμπερτο αμυνεται καλυτερα απο το Σιμαο. Ο Σιμαο ειδικα στα κοψιματα και στα κλεψιματα ε δε παιζεται... Ουτε το μισο δαχτυλακι δε κανει ο Ζιλμπερτο τα κλεψιματα που κανει ο Σιμαο... Ετυχε το παιδι να μην εχει τεχνικη. Αυτο ειναι μειον το ξερω αλλα για τη θεση που παιζει περισοτερο χρειαζονται τα κλεψιματα και η σκληραδα... Και αλλωστε για εχει και τον Κατσουρανη διπλα του για τις πασες κτλ.. Ασε που με την αμυντικη ικανοτητα του Σιμαο μπορει και ελευθερωνει και τον Κατσουρ να κινειται πιο ελευθερα χωρις να φοβαται πισω... Σε αυτα διαφωνω +1 που διαφωνει καθολικά. Έχω την αίσθηση και με συγχωρείς αν σε προσβάλλω πως δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για ποδόσφαιρό εκτός από το γκολ και τη σέντρα.
alexis333 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 I quit... Και σε μερικους θα ελεγα να μαθουν λιγο να μιλανε καλυτερα... Δεν ειρωνευτηκα κανεναν και δεν μιλησα σε κανενα για το ποσο μπαλα ξερει... Oι περισσοτεροι εχετε μαθει να μιλατε μονο με ειρωνεια και χωρις επειχειρηματα... Εχω ακουσει πραγαμτα και θαυματα σε αυτο το φορουμ και ποτε δεν μιλησα με ασχημα λογια για κανεναν. Μπραβο σας και καλη συνεχεια...
Psyx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Oι περισσοτεροι εχετε μαθει να μιλατε μονο με ειρωνεια και χωρις επειχειρηματα... φίλε alexis333 σου έχουνε απαντήσει προ πολλού με επιχειρήματα, αλλά η δική σου απάντηση σε αυτά ήταν τίγκα στην ειρωνεία, προφανώς επειδή όπως είπανε και οι υπόλοιποι, "δεν το έχεις"... δε λέω ότι δε ξέρεις μπάλα, αλλά πως να το κάνουμε, στο συγκεκριμένο τομέα επανειλημμένα έχεις βγει offside... δες εδώ: Ξερω γω, μηπως δινει βαθος σαν τριτο μπακ οταν το σεντερ μπακ βγαινει στο πλαι?Μηπως ειναι αυτος που καθοδηγει τα ακραια μπακ οταν μενουν οι 3 τους πισω στα κορνερ?Μηπως ειναι αυτος που αναλαμβανει παντα την πρωτη πασα-και φυσικα οχι ο Σιμαο-για να κουβαλησει μπαλα?Μηπως ειναι αυτος που βγαινει δευτερος στον κενο για να κοψει την πασα οταν παει στον παικτη το 1ο αμ.χαφ?Μηπως ειναι αυτος που ερχεται πισω απο Κατσουρανη-Καραγκουνη οταν αυτοι βγαινουν στον αξονα μπροστα?Μηπως ειναι αυτος που μαρκαρει τον χωρο μπροστα απο το τερμα οταν εχουν οι αντιπαλοι κορνερ?Μηπως ειναι αυτος που παιρνει τη μπαλα απο το εξτρεμ οταν δεν υπαρχει παικτης στην περιοχη ωστε να ανεβουν και τα 2 κεντρικα χαφ? και η απάντηση σου: Τωρα με βουλωσες τι να πω ...:lol:Αφου ακουσα πως ο Σιλβα ειναι αυτος που κραταει μπαλα στον Παο τοτε τα εχω ακουσει ολα... με λίγα λόγια, θέλουμε ένα αμυντικό χαφ που να είναι κόφτης και όχι όλα τα παραπάνω... ίσως και να θέλαμε, πριν από 20 χρόνια... αν θυμάσαι εθνική Βραζιλίας να ρίχνει τεσσάρες με 12 παίχτες στην επίθεση και σε τυχόν αντεπίθεση του αντιπάλου έλειπε και ο τερματοφύλακας από τα δοκάρια... ποτέ δεν είναι αργά να πεις ναι εγώ είμαι στραβός, όχι ο γιαλός... απλά να δώσω κι εγώ +1 σε όσους έχουνε πει τα ίδια... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θέμα άποψης όπως θες να πιστεύεις...
KaizerSoze Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Για να μην το ζοριζουμε, το παιδι ειναι γαυρος και εμεις Παναθηναικοι. Οποτε είτε κανονικα εκτιμα τον Σιλβα αλλά νομιζει οτι θα μας πεισει με τον Σιμαο και θα ζηταει ο κοσμος Σιμαο αντι για Σιλβα είτε οντως εκτιμα τον Σιμαο, εμεις τον Σιλβα οποτε δεν καταλαβαινω, γιατι μαλωνουμε? Εσυ ρε φιλε Ολυμπιακος δεν εισαι?οποτε τον Σιλβα δεν προτιμας αφου δεν σου κανει για να χανουμε βαθμους? Οπως εγω λεω 'Μην αλλαξετε τον Γιαννακη, ειναι ο καλυτερος προπονητης του κοσμου'
johnyboy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 εγώ βάζω στοίχημα ότι να ναι πως αν γράψει ο χελάκης πως ο Σίλβα είναι παιχταράς την άλλη μέρα εδώ θα γίνει πανικός με το πόσο μεγάλος παίχτης είναι. το είπα και άλλη φορά. γιατί σπάτε το αμάξι? γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες.
alexis333 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ρε σεις μη τα ξαναπουμε απο την αρχη. Ειπαμε πρεπει ο αμυντικος χαφ το πρωτο του προτερημα να ειναι να κοβει ναι ή οχι ?? Και δει ο αμυντικος χαφ που παιζει μπροστα απο τους στοπερ. Επισης πρεπει να κραταει και λιγο μπαλα ? Δεν τον εχω δει ποτε να το κανει. Πρεπει να βγαζει και λιγο παθος ?? Ή μονο εγω βλεπω οτι το παιδι δε βγαζει καθολου παθος ? Πρεπει να ειναι γρηγορο ενα αμυντικο χαφ ναι ή οχι ?? Μη μου πειτε πως ειναι γρηγορος ο Σιλβα. Ναι ή οχι. Μη μας τρελανετε. Δλδ αφου ο Σιλβα ΕΙΝΑΙ μεγαλο χαφ τοτε ο Εσσιεν τι ειναι μικρο ??? Δειτε Εσιεν και θα καταλαβετε αν ο Σιλβα ειναι μεγαλο αμυντικο χαφ. Και δε λεω πως εχω εγω το μεγαλο χαφ στον Ολυμπιακο. Μη τρελαθουμε. Το Λεντεσμα εχω και το Ντουντου που ειναι και οι δυο σε ασχημη κατασταση. Εσεις τουλαχιστον εχετε και ενα Σιμαο που μπορει να κανει βρωμικη δουλεια στο κεντρο για να μη περνανε οι αντιπαλοι με ευκολια το κεντρο σας. Αυτααα τα ολιγα... Και να πω πως δεν ηθελα να θιξω κανεναν με το προηγουμενο ποστ μου αλλα ρε παιδια με φερατε στο αμην. Δε σας προσβαλα εγω ποτε. Εσεις εδω εχετε αρχισει και λετε δε ξερεις μπαλα , δεν εχεις ιδεα κτλ. Ε αυτο δε μαρεσει...
sugata Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Χμ... ωραία...ας κάνουμε μια υπόθεση για να δώσουμε ένα παράδειγμα: Αντεπίθεση της αντίπαλης ομάδας 1) στην περίπτωση που αμυντικό χαφ είναι ο σίλβα (αν δεν είναι στην επίθεση και έχει μείνει πίσω), έχουμε επαγγελματικό φάουλ για ανακοπή της αντεπίθεσης 2) στην περίπτωση που αμυντικό χαφ είναι ο σιμάο (αν δεν είναι στην επίθεση και έχει μείνει πίσω), έχουμε φάουλ και κίτρινη κάρτα. Τώρα νομίζω είναι προφανές ότι υπάρχει μια μικρή διαφορά στην εμπειρία. Για να μιλήσουμε καθαρά με όρους: αμυντικό χαφ δε σημαίνει ότι πρέπει να μαμείς και να δέρνεις στην άμυνα. ΔΕΝ είναι μόνο αυτός ο ρόλος ενός αμυντικού χαφ. Δουλειά του είναι να βοηθά ΚΑΙ στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, αλλά ΚΑΙ στην αμυντική λειτουργία αυτής. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι: α) από άποψης ικανοτήτων ο Σίλβα είναι ένα σκαλί πιο πάνω. β) από άποψη εμπειρίας, ο Σίλβα είναι 12-15 χρόνια πιο πάνω Η βρώμικη δουλειά του Σιμάο χρειάζεται, αλλά όπως ξαναείπα, όχι από την αρχή ενός παιχνιδιού.
johnnyestia Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ρε σεις μη τα ξαναπουμε απο την αρχη. Ειπαμε πρεπει ο αμυντικος χαφ το πρωτο του προτερημα να ειναι να κοβει ναι ή οχι ?? Και δει ο αμυντικος χαφ που παιζει μπροστα απο τους στοπερ. Ο Σίλβα εννοείται ότι κόβει. Με τρόπους που φαίνεται και με τρόπους που δεν φαίνεται και τόσο πολύ. Επισης πρεπει να κραταει και λιγο μπαλα ? Δεν τον εχω δει ποτε να το κανει. Πρεπει να βγαζει και λιγο παθος ?? Ή μονο εγω βλεπω οτι το παιδι δε βγαζει καθολου παθος ? Ο Σίλβα πάντα είναι ελεύθερος να υποδεχθεί την μπάλα και πάντα την δίνει με την μία. Το ότι δεν κρατάει την μπάλα μπορεί να μην αρέσει σε εσένα, αρέσει όμως στους προπονητές που επιζητούν σύγχρονο ποδόσφαιρο. Έχει pass completion πάνω απο 90%, είναι και το μυαλό που θα αποφασίσει από ποια μεριά θα ανέβει η ομάδα. Πρεπει να ειναι γρηγορο ενα αμυντικο χαφ ναι ή οχι ?? Μη μου πειτε πως ειναι γρηγορος ο Σιλβα. Και όμως, ο Σίλβα όταν χρειάζεται είναι γρηγορότερος από τους περισσότερους παίκτες του ΠΑΟ. Λόγω των καλών του τοποθετήσεων δεν χρειάζεται να σπριντάρει συχνά, όταν όμως το κάνει βγαίνει πάντα πρώτος στην μπάλα. Επιτάχυνση εντάξει, δεν έχει, δεν είναι δα και παιδάκι. Ναι ή οχι. Μη μας τρελανετε. Δεν χρειάζεται να τρελαθείς για τον Σίλβα Δλδ αφου ο Σιλβα ΕΙΝΑΙ μεγαλο χαφ τοτε ο Εσσιεν τι ειναι μικρο ??? Δειτε Εσιεν και θα καταλαβετε αν ο Σιλβα ειναι μεγαλο αμυντικο χαφ. Ο Σίλβα δεν είναι Εσσιέν, όπως και ο ΠΑΟ δεν είναι Τσέλσι. Παρ' όλα αυτά παραμένει βασικότατος σε μια ομάδα επιπέδου την Εθ. Βραζιλίας. Εκτός αυτού τα καλύτερά του παιγνίδια με τον ΠΑΟ τα έκανε με τους δυσκολότερους αντιπάλους (περυσινό Ch. L., ντέρμπι), δείγμα του ανταγωνιστικού του επιπέδου. Εσεις τουλαχιστον εχετε και ενα Σιμαο που μπορει να κανει βρωμικη δουλεια στο κεντρο για να μη περνανε οι αντιπαλοι με ευκολια το κεντρο σας. Ο Σιμάο προς στιγμήν είναι καλός για να κάνει την βρώμικη δουλειά συμπληρωματικά με τον Σίλβα. Μόνος του δεν μπορεί ακόμα να κρατήσει μεσοαμυντικά τον Παναθηναϊκό σε απαιτητικούς αγώνες, γιατί του λείπει εμπειρία και τακτική γνώση. Παραδείγματα πολλά. Τώρα αν ο πολύς ο κόσμος τον βλέπει να τρέχει σαν κατσίκι για να κυνηγάει τις μπάλες και ψαρώνει, σόρρυ, αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς ποδόσφαιρο. Και να πω πως δεν ηθελα να θιξω κανεναν με το προηγουμενο ποστ μου αλλα ρε παιδια με φερατε στο αμην. Δε σας προσβαλα εγω ποτε. Εσεις εδω εχετε αρχισει και λετε δε ξερεις μπαλα , δεν εχεις ιδεα κτλ. Ε αυτο δε μαρεσει... Ούτε εμένα μου αρέσει να λέω το προφανές, δηλαδή πως ο Σίλβα είναι πολύ καλύτερος για να κρατάει μόνος του αμυντικό χαφ από ότι ο Σιμάο, και να μου απαντάς πως κάνω πλάκα με επιχείρημα να δω γήπεδο. Τεσπα, αυτά.
fullon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 o βωβος εκανε προσφυγη στο ΣτΕ για το γηπεδο του παο
alexis333 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Εγινε παιδια. Θεωρω το θεμα ληξαν. Ο καθενας ειπε την αποψη του και πιστευω ειπωθηκαν ολα οπως πρεπει και ο επισκεπτης θα μπορει να διαβασει διαφορες αποψεις και να βγαλει συμπερασματα. Η βλακεια ηταν δικια μου και το καταλαβα. Δεν επρεπε να κολησω τοσο. Ειχατε διαφορετικη αποψη απο μενα εγω διαφορετικη απο σας αρα οσο και να κουβεντιασουμε δε βγαζει πουθενα. Παμε παρακατω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.