Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Τεν Κάτε φέτος έχει κάνει υποδειγματική διαχείριση στο ρόστερ. Η ομάδα τρέχει επί 90' παίζοντας ΣΚ και μεσοβδόμαδα, έχοντας 10 διεθνείς που έχουν χάσει από την αρχή της χρονιάς 40 προπονήσεις κάνοντας διακοπές με την εθνική Ελλάδος.

Ο Νίνης δεν αποτελεί εξαίρεση. Παίρνει παρα πολύ χρόνο συμμετοχής, χωρίς όμως να φορτώνεται άγχος. Αυτό σαν αποτέλεσμα ο μικρός με συνεχόμενα καλά παιγνίδια να χτίζει ψυχολογία και να ετοιμάζεται σιγά σιγά για να πάρει την ομάδα πάνω του.

Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας. Ο ΠΑΟ παίρνει αποτελέσματα με σιγουριά, προπονητής-παίκτες-διοίκηση είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά απέναντι στον πόλεμο παραπληροφόρησης που κάνουν τα ΜΜΕ, ενώ και η πλειοψηφία του κόσμου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ πήρε γραμμή τι γίνεται και σιγά σιγά θα δώσει στην ομάδα την εμπιστοσύνη που πρέπει.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έσπειραν τα (μη) 4ρια του Ολυμπιακού σήμερα, χαιρόσουν να τα βλέπεις.

Ο Μπουρούσης πήγε να το παίξει 4άρι με μπασιματάκι απ' έξω και τσακίστηκε.

Ο Κλέιζα εκτός τόπου και χρόνου, τουλάχιστον μάζευε ριμπάουντ αλλά τραγικός σε άμυνα και επίθεση.

Ο Βασιλόπουλος έκανε πραγματικά πολλά πραγματα που δε φαίνονταν μέσα στο γήπεδο, με αποκορύφωση ένα εκπληκτικό αυτοτρίποντο που δυστυχώς δεν μέτρησε σαν εκπρόθεσμο αν και ήταν η πιο θεαματική στιγμή του αγώνα (και της χρονιάς μη πω). Οι πληροφορίες που λένε οτι ο Ολυμπιακός έκανε ένταση για το τρίποντο και την κέρδισε ελέγχονται...

Ο Αφάνας αναγεννημένος, δε φοβήθηκε το τρίποντο (όταν το παιχνίδι είχε κριθεί) και είχε απόψε 100% (δηλαδή 1/1). Δεν ήταν αρνητικός (επειδή δεν πήραμε χαμπάρι ότι έπαιζε).

Ο Waffle δεν έπαιξε στον πρώτο ημίχρονο. Και στο δεύτερο που έπαιξε, καταλάβαμε γιατί δεν έπαιξε στο πρώτο.

Γενικά, διασκεδαστικός αγώνας.

Το μόνο που μου έλειψε ήταν ο κακεντρεχής Συρίγος να στάζει χολή για τον αγαπημένο του Γιαννάκη. Κατάλαβα μια κάποια ειρωνεία στα σχόλια του Ρώσου σχολιαστή στο stream που το έβλεπα, αλλά δεν είναι το ίδιο...

Μου φαίνεται θα κατεβάσω το παιχνίδι. :mrgreen:

Α ρε Ζοτς, θα λύνεις και Sudoku στον πάγκο φέτος...

Δημοσ.

Για να διαλεγει πενταδα.

Με αριθμακια θα παιζουμε φετος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:11 ----------

Για το Σιμαο δεν ειπα εγω πως εχει τεχνικη αλλα εσυ τον εκανες αχρηστο γι αυτο το λογο και μονο.

Και δε βλεπεις ποσο καλος ειναι στα αμυντικα του καθηκοντα που χρειαζονται για τη θεση του.:o

Ρε μαγκες, εσεις οι υπολοιποι με καταλαβαινετε τι γραφω ή και σεις εχετε προβλημα?

Που εβγαλα τον Σιμαο αχρηστο? Που παραγνωρισα τα προσοντα του?

Εγω ειπα οτι ειναι ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΣ με 5 πνευμονια, 4 βραγχια και αντοχες Χασκι στη Σιβηρια ΑΛΛΑ με πασα-τσαφ ακομα και στα 2 μετρα και με κινησεις 5αριου στο μπασκετ αφου παιζει πολυ ωρα με πλατη φοβουμενος μη χασει τη μπαλα.

Απο τη στιγμη λοιπον που ο Παναθηναικος στο 80% των ματς που δινει μπορει να αμυνθει και με ενα εκ των Κατσουρ-Σιλβα(που οντως, αμυντικα δεν ειναι Σιμαο) αλλα θελει σιγουρα αναπτυξη απο τα αμ.χαφ(που με τιποτα δεν εχει ο Σιμαο) δεν τον χρειαζεται. Εκει που τον χρειαζεται ειναι σε ματς που θες παικτη σκυλο στο κεντρο να παρει ενα επιτελικο χαφ ή να παρει τον δευτερο φορ που ερχεται απο πισω ή να βγει βοηθεια στο πλαι οταν προωθείται το μπακ κτλ. Δλδ με ματς τυπου Ιντερ ή γαυρος στο Καραισκακη κτλ. και γιαυτο στα δυσκολα ο ΤενΚατε τον βαζει

Αν θυμασαι ολη η κουβεντα ξεκινησε για τον ΤενΚατε και μας ελεγες οτι δεν βαζει τον Νινη βασικο και δεν χρησιμοποιει τον Σιμαο. Και ο ανθρωπος εβαζε 45' τον Νινη σε καθε ματς και τωρα τον παει για βασικο και τον Σιμαο τον βαζει σε καθε ματς με μαχες στο κεντρο και οταν τον εβαλε μονο του σε ρολο Σιλβα σε ματς που η ομαδα ηθελε τη νικη και μονο(με την Καβαλα) τα εκανε σκατα

Δημοσ.

Ο σιμάο είναι φανταστικός παίκτης για να πηγαίνει πάνω στην μπάλα, αλλά είναι πολύ πίσω στο να καλύπτει τον χώρο όπως ο Ζιλμπέρτο. Φυσικά η ομάδα αμύνεται καλύτερα με τον Ζιλμπέρτο παρά με τον Σιμάο. Είναι θετικό όμως πως σιγά σιγά ο Σιμάο παίρνει παιγνίδια στο κέντρο μόνος του χωρίς την κολόνα Ζιλμπέρτο δίπλα του.

Και για την πάσα συγκεκριμένα θα διαφωνήσω. Φέτος την έχει βελτιώσει πάρα πολύ, καθώς επανειλημμένα στέλνει 20μετρες μπαλιές συστημένες. Το κύριο μειονέκτημά του παραμένει πως δεν έχει την τεχνική να κρατήσει την μπάλα, με αποτέλεσμα να παίζει με τον φόβο μην πάει αντίπαλος πάνω του και να κάνει πολλές φορές βιαστικές επιλογές.

Δημοσ.

Ο Βασιλόπουλος έκανε πραγματικά πολλά πραγματα που δε φαίνονταν μέσα στο γήπεδο, με αποκορύφωση ένα εκπληκτικό αυτοτρίποντο που δυστυχώς δεν μέτρησε σαν εκπρόθεσμο αν και ήταν η πιο θεαματική στιγμή του αγώνα (και της χρονιάς μη πω).

Πες μου ότι δεν κάνεις πλάκα.. όποιος το έχει youtube με τη μία!

Δημοσ.

πλάκα πρέπει να κάνει, μάλλον (επειδή δεν έχω δει τον αγώνα) αναφέρεται στο τρίποντο του Κουκ το οποίο τελικά δεν μέτρησε, στη λήξη του 2ου δεκαλέπτου.

Δημοσ.
Ο σιμάο είναι φανταστικός παίκτης για να πηγαίνει πάνω στην μπάλα, αλλά είναι πολύ πίσω στο να καλύπτει τον χώρο όπως ο Ζιλμπέρτο. Φυσικά η ομάδα αμύνεται καλύτερα με τον Ζιλμπέρτο παρά με τον Σιμάο. Είναι θετικό όμως πως σιγά σιγά ο Σιμάο παίρνει παιγνίδια στο κέντρο μόνος του χωρίς την κολόνα Ζιλμπέρτο δίπλα του.

Πλακα πρεπει να κανεις δεν εξηγηται αλλιως... :P

Δημοσ.

πολύ πλάκα κάνουμε τελευταία :P

alexis333, έχουμε πει και έχουμε ξαναματαπεί, ότι το κεφάλαιο simao μέχρι αυτή τη στιγμή είναι καλό για ένα λόγο: ντε περνάει το παίκτι μαζί με το μπάλα. Το κεφάλαιο silva από την άλλη, τουλάχιστον από τη δική μου οπτική (ντεν είμαι στραβό), πέρυσι δεν ήταν καθόλου καλό, φέτος το βλέπω αρκετά ανεβασμένο. Τρέχει, κάνει, δείχνει, καλύπτει χώρο. Βρίσκεται, τις περισσότερες των περιπτώσεων, εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Σίγουρα κάνει και λάθη παιδαριώδη (π.χ. κάτι "ό,τι να 'ναι" πάσες του).

Από την άλλη το simao, είναι παίχτη που δεν το κατέχει, κι ας έχει βελτιωθεί κάπως. Δεν κρύβω ότι (νομίζω στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν η φάση) όταν έκανε σέντρα-πάσα για αλλαγή παιχνιδιού από τη μια πλευρά στην άλλη, έμεινα με το στόμα ανοιχτό και είπα (από μέσα μου): "μπράβο το παιδί, κάτι πάει να μάθει". Θέλει χρόνο, κι ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα εξελιχθεί και στις υπόλοιπες λειτουργίες του σαν ποδοσφαιριστής, που κακά τα ψέμματα, είναι απαραίτητες για τη θέση του. Κυρίως το θέμα πάσας.

Δημοσ.

Το σημερινό αποτέλεσμα της ΑΕΚ το αφιερώνω σε όλους τους παναθηναϊκούς που ζαχάρωναν τον Μπάγιεβιτς στον πάγκο του ΠΑΟ.

Θα ξαναπώ πως η κατάσταση στην ομάδα έχει αλλάξει άρδην τον καιρό της πολυμετοχικότητας. Σε αυτό έχουν συντελέσει διοίκηση-τεχνικό επιτελείο-παίχτες. Ας δείξουμε και εμείς, ο κόσμος, εμπιστοσύνη τώρα που η ομάδα την χρειάζεται.

Δημοσ.
Όχι, δεν κάνω πλάκα.

Μοιράσου μαζί μας σε τι διαφωνείς.

Μα μου λες τον Σιλβα κολωνα ρε συ. Ειναι να μη γελασω .. :P

Αμυντικο χαφ που δε κοβει ε δεν το λες και κολωνα...

Για μενα απλα υπαρχει εκει και δινει καμια πασα ετσι γυρω γυρω στα 5 μετρα. Αφου για να κοψει αν θυμηθει καμια φορα κοβει μια φορα στο 90λεπτο. Για να κανει καμια καθετη η να κρατησει μπαλα και να ανεβασει την ομαδα αστο κι αυτο.

Ε τι κολωνα ειναι μετα ??:rolleyes:

Επισης δε συμφωνω στο οτι ο Ζιλμπερτο αμυνεται καλυτερα απο το Σιμαο.

Ο Σιμαο ειδικα στα κοψιματα και στα κλεψιματα ε δε παιζεται...

Ουτε το μισο δαχτυλακι δε κανει ο Ζιλμπερτο τα κλεψιματα που κανει ο Σιμαο...

Ετυχε το παιδι να μην εχει τεχνικη. Αυτο ειναι μειον το ξερω αλλα για τη θεση που παιζει περισοτερο χρειαζονται τα κλεψιματα και η σκληραδα...

Και αλλωστε για εχει και τον Κατσουρανη διπλα του για τις πασες κτλ..

Ασε που με την αμυντικη ικανοτητα του Σιμαο μπορει και ελευθερωνει και τον Κατσουρ να κινειται πιο ελευθερα χωρις να φοβαται πισω...

Σε αυτα διαφωνω:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...