Mika Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 σαν πολλα μας τα λεει ο Μπερτομεου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPSS07 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 αντε ρε μικα! .. ακομη? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 σου ειπα πολλες πολλες φορες οτι δεν προκειται να παω στη γενικη γραμματεια αθλητισμου να ψαξω τους τιτλους για να τους δειξω σε εναν οπαδο του οσφπ. αφ ενος δεν βλεπω το λογο αφ ετερου μου πεφτει μερικες χιλιαδες χιλομετρα μακρυα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 δεν κραταω σημειωσεις ποιος λεει τι για να τα δειχνω σε καποιους σαν εσενα, αν και θα επρεπε.. εγω σε εχω ρωτησει 5 φορες για να δω λινκ απο επισημο φορεα. παρε εσυ ενα ξεκαρφωτο οπαδικο σαν το δικο σου ετσι για τον χαβαλε ρε αδερφακι μου.. κι περιμενω το επισημο ε http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=21318&nt=108&lang=1 Έλα πρόχειρο από το αδιάβλητο link σου: 3 Πρωταθλήματα Ελλάδος Γυναικών: 1956, 1958, 1959 Πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών το 1968... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ενώ ότι στο στίβο λeίπουν τα 20 απο τα 25 δεν σου κανε εντύπωση; 25 με το πρώτο το 98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ενώ ότι στο στίβο λeίπουν τα 20 απο τα 25 δεν σου κανε εντύπωση; 25 με το πρώτο το 98 Κοίταξα αυτό που ήξερα. Αν και δε μου αρέσει το γυναικείο μπάσκετ, τυχαίνει λόγω γενικότερης ενασχόλησης να ξέρω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:20 ---------- Hλιθιοι δημοσιογραφοι-ηλιθιο χιουμορ(!)-ηλιθιες ερωτησεις. Για το αν τα παιρνει δεν ξερω. Τουλαχιστον δεν ειναι κρατικοδιαιτος. Καλα εκανε και εφυγε. Για μενα αυτο που ηταν απαραδεκτο ηταν οτι πεταξε ο Γιαννακοπουλος λεφτα στον διαιτητη. Επιβαλλεται να τον τιμωρησουν. Σαν οπαδός λέω ότι καλά έκανε. Βλέποντας το ψύχραιμα όμως λέω ότι ξέφυγε. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος άλλωστε την επόμενη ημέρα. Για την τιμωρία όμως, από τη στιγμή που ο Αρτεάγκα πήγε να πάρει το παιχνίδι μόνος του και μας λένε ότι δεν έγινε τίποτα, δε νομίζεις ότι είναι too much; Ο Βατούνιν της CSKA χαστούκισε οπαδό του Παναθηναϊκού πάντως. Ούτε που ακούστηκε κάτι για τιμωρία. Επίσης ούτε που ακούστηκε κάτι όταν Σέρβοι επιχειρηματίες είχαν δει τους διαιτητές του CSKA-Partizan σε στριπτητζάδικο μαζί με παράγοντες της CSKA. Το σπρώξιμο της CSKA από τη διαιτησία είναι συνεχρόμενο εδώ και χρόνια τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ζοτς vs Καρμοίρης episode No2 Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και στην σαββατιάτικη εκπομπή, "Γκολ χωρίς σύνορα"... Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΙ θα κάνει live σύνδεση με το ΟΑΚΑ όπου θα βρίσκεται ο "Ζοτς" και θα μιλήσει στον Δημοσθένη Καρμοίρη. Το ενδιαφέρον στοιχείο της όλης ιστορίας είναι πως λύθηκε η παρεξήγηση που προκλήθηκε ανάμεσα σε Ομπράντοβιτς και Καρμοίρη τη νύχτα του τελικού της Ευρωλίγκα και στο πλαίσιο δηλώσεων που ήταν να κάνει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, αλλά ο πρώτος "πήρε στραβά" την πρώτη ερώτηση του συναδέλφου με τα γνωστά αποτελέσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Εύχομαι να μην ρωτήσει καμιά βλακεία ο άλλος, γιατί προβλέπω να δούμε ξανά το ίδιο έργο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Εύχομαι να ρωτήσει καμιά βλακεία γιατί θέλω να δω το ίδιο έργο σε πιο extreme φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Κοίτα, να ήταν live στο studio του ΣΚΑΙ η συνέντευξη, να έλεγα ΟΚ, ας φορέσει ο Καρμίρης και το κράνος του, πού ξέρεις, μπορεί να του φανεί χρήσιμο! Αλλά σε live σύνδεση από το ΟΑΚΑ, το πολύ πολύ να φύγει ο Ζέλικο από το πλάνο και να αφήσει τον Καρμίρη σύξηλο πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Για την τιμωρία όμως, από τη στιγμή που ο Αρτεάγκα πήγε να πάρει το παιχνίδι μόνος του και μας λένε ότι δεν έγινε τίποτα, δε νομίζεις ότι είναι too much; Ο Βατούνιν της CSKA χαστούκισε οπαδό του Παναθηναϊκού πάντως. Ούτε που ακούστηκε κάτι για τιμωρία. Επίσης ούτε που ακούστηκε κάτι όταν Σέρβοι επιχειρηματίες είχαν δει τους διαιτητές του CSKA-Partizan σε στριπτητζάδικο μαζί με παράγοντες της CSKA. Το σπρώξιμο της CSKA από τη διαιτησία είναι συνεχρόμενο εδώ και χρόνια τώρα... To ενα δε νομιζω οτι συμψηφιζει το αλλο. Αν και σ αυτο με τα 8'' λαθος εκανε η γραμματεια και το σφυριγμα ηταν (επι της ουσιας) σωστο, οντως υπηρξαν φαλτσοσφυριγματα, κυριως σε φαουλ εκτος φασης και στις επαφες. Κατα τη γνωμη μου, πρεπει και να τιμωρηθει πειθαρχικα ο Αρτεαγκα και να γινουν συστασεις στον Γιαννακοπουλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Το φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο που δίνει ο δεν ξέρω ποιος διαιτητής για μένα δείχνει δόλο,ίσως θα έπρεπε να ερευνηθεί παραπάνω η υπόθεση και μετά μιλάμε για πειθαρχικό,μάλλον για αποπομπή θα έλεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Το φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο που δίνει ο δεν ξέρω ποιος διαιτητής για μένα δείχνει δόλο,ίσως θα έπρεπε να ερευνηθεί παραπάνω η υπόθεση και μετά μιλάμε για πειθαρχικό,μάλλον για αποπομπή θα έλεγα Οπως για παραδειγμα πριν 2 χρονια το φαουλ του Διαμαντιδη στον Πενν που δε σφυριχτηκε? Και μαθαμε μετα απο 15 χρονια μπασκετ οτι υπαρχει και non-call?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Το ένα άσχετο με το άλλο. Φάουλ δεν είναι ή δεν το βλέπω εγώ κι έχω απορία που το είδε,σε συνδιασμό και με τα άλλα σφυρίγματα έχω κάποιες υποψίες,αν ήταν μόνο αυτό δεν θα έδινε κανείς σημασία και λάθος να κανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δεν ειδα τη φαση που εννοεις, αλλα σου επισημαινω οτι αν μιλας τοσο ευκολα για δολο σε φαση που εγινε στο τελευταιο δευτερολεπτο, τοτε δικαιουται να μιλησει οποιοσδηποτε για τη φαση πριν απο 2 χρονια στον τελικο στο ΟΑΚΑ, που επισης εγινε 2'' πριν το τελος, ηταν οφθαλμοφανεστατο φαουλ και εκρινε τον αγωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.