KWSN_Men Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 γ. Ο γαυρος δε βλεποταν οσο ειχε τιμουρ στο παγκο. Διαμαρτυρηθηκαν, γιουχαραν κλο οι ξυπνιοι Ολυμπιακοι, ηρθε ο Ζικο αλλαξε η εικονα του γαυρου προς το καλυτερο εμφανως. Δεν παιζει μπαλαρα μεν, βελτιωθηκε σε συντομο διαστημα δε. Κουότεντ φορ έμφασις...
KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Όχι, ο Ολυμπιακός είναι τουλάχιστον μία κλάση πάνω. Και η Ρεαλ κατα τη δικη μου και το εχω ξαναπει. Ειναι η ομαδα με τον 2ο καλυτερο παγκο σαν "αθροισμα" στην Ευρωπη αλλα πχ σε ματς που ειναι στην κοψη στο τελευταιο διλεπτο, αν ο Παναθηναικος κατεβασει την καλυτερη του 5αδα στο παρκε και η Ρεαλ την δικη της τοτε αξιζει να πονταρεις λεφτα στον Παναθηναικο. Κοινως δεν βλεπω στην Ρεαλ τους 2-3 παικτες που οταν κλαταρουν οι αλλοι τραβανε αυτοι το καρο(οπως πχ ο Μητσος, ο Σαρας, ο Πεκο κτλ) Ισως ο Βελιτσκοβιτς γινει, ισως ο Ντ.Λαβρινοβιτς γινει σαν τον αδελφο του εστω και αργα, παντως μεχρι στιγμης δεν τους εχω για τιτλο τουτους
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Κουότεντ φορ έμφασις... Σου απαντω με δικο σου ποστ προς εμενα οταν τολμησα να χρησιμοποιησω 1 αγγλικη λεξη στο ποστ μου Το αγγλικό σου με πέθανε ομολογώ. Εκεί που πήγαινα να απαντήσω σοβαρά, έχασα κάθε κουράγιο... Εν τελει εισαι /ignored απο δω και κατω και εισαι το πρωοτο ατομο που κανω σε αυτο το φορουμ. Οχι επειδη δεν μπορω να σου απαντησω, αλλα επειδη ισως το πιο κουραστικο και προκλητικο ατομο και εχεις δει το φορουμ αυτο ως χωρο διαμαχης και οχι συζητησης. Και επειδη υπαρχει η ανοχη απο τους mods ενω παραβιαζεις συστηματικα συγκεκριμενους κανονες του φορουμ, αναγκαστικα θα σε αποχαιρετησω κατ'αυτον τον τροπο. Καλη συνεχεια.
KWSN_Men Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Και η Ρεαλ κατα τη δικη μου και το εχω ξαναπει. Ειναι η ομαδα με τον 2ο καλυτερο παγκο σαν "αθροισμα" στην Ευρωπη αλλα πχ σε ματς που ειναι στην κοψη στο τελευταιο διλεπτο, αν ο Παναθηναικος κατεβασει την καλυτερη του 5αδα στο παρκε και η Ρεαλ την δικη της τοτε αξιζει να πονταρεις λεφτα στον Παναθηναικο.Κοινως δεν βλεπω στην Ρεαλ τους 2-3 παικτες που οταν κλαταρουν οι αλλοι τραβανε αυτοι το καρο(οπως πχ ο Μητσος, ο Σαρας, ο Πεκο κτλ) Ισως ο Βελιτσκοβιτς γινει, ισως ο Ντ.Λαβρινοβιτς γινει σαν τον αδελφο του εστω και αργα, παντως μεχρι στιγμης δεν τους εχω για τιτλο τουτους Ρε, μια κλάση πάνω είπα ότι είναι, όχι μια κλάση κάτω. Μάθε να διαβάζεις. Σου απαντω με δικο σου ποστ προς εμενα οταν τολμησα να χρησιμοποιησω 1 αγγλικη λεξη στο ποστ μου Εν τελει εισαι /ignored απο δω και κατω και εισαι το πρωοτο ατομο που κανω σε αυτο το φορουμ. Οχι επειδη δεν μπορω να σου απαντησω, αλλα επειδη ισως το πιο κουραστικο και προκλητικο ατομο. Και επειδη υπαρχει η ανοχη απο τους mods ενω παραβιαζεις συστηματικα συγκεκριμενους κανονες του φορουμ, αναγκαστικα θα σε αποχαιρετησω κατ'αυτον τον τροπο. Καλη συνεχεια. Έχεις μια κακή συνήθεια. Γράφεις κάτι και μετά το κάνεις έντιτ καμιά δεκαρία φορές και μετά διαμαρτύρεσαι ότι δε σου απαντάμε κιόλας σε αυτό που έγραψες. Να απαντήσω στο αποπάνω ή στο απο κάτω; Ρε καλλιτεχνη, ειλικρινα μπορεις να πας να ασχοληθεις με τιποτα αλλο εκτος απο μενα? Βλεπεις οτι εχω παψει να σου απανταω και συνεχιζεις να με πρηζεις. Αν διαφωνεις δικαιωμα σου. Τα συζητησαμε μερικες σελιδες πριν, καταληξαμε στο γνωστο στυλ συζητησης που εχεις. Εν τελει μπραβο αγορινα για αλλη μια φορα κερδισες μια φορουμικη διαμαχη ως μεγας forum fighter, αλλα μην ψαχνεις φρασεις απο ποστς μου για να τις απομονωσεις και να γραψεις απο κατω το δικο σου σχολιο, επειτα απο 1 συγκεκριμενο αποτελεσμα που τυχαινει να σε βολευει. ΥΓ. Μοντερνε κλπ: Οι 3 λεξεις που εγραψες με ελληνικα "Κουότεντ φορ έμφασις...", δεν υφιστανται στο εληνικο αλφαβητο. Αυτο επειδη λιγες σελιδες πριν εγραψες απευθυνομενος σε εμενα (επειδη χρησιμοποιησα 1 αγγλικγ λεξη στο ποστ μου): Δεν απομόνωσα κάτι, εσύ ο ίδιος ισχυρίστηκες ότι ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε αισθητά από όταν άλλαξε προπονητή. Όταν βέβαια αυτό επισημάνθηκε, απομονώνω κτλ κτλ κτλ... Το γεγονός ότι ποτέ δεν απαντάς βέβαια ποτέ στην ουσία των όσων γράφω αλλά πάντα διαμαρτύρεσαι για τον τρόπο με τον οποίο τα γράφω, σημαίνει ότι είτε είσαι υπερβολικά εύθικτος είτε ότι δε θες (ή δε μπορείς) να απαντήσεις σε όσα λέω και λες μόνο τα δικά σου. Αντίο, κάνε παρέα στον Κυριάκο τον Γκλεζάκο αν θες κιόλας. Συνέχισε τη μίρλα σου μόνος σου.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ρε, μια κλάση πάνω είπα ότι είναι, όχι μια κλάση κάτω. Μάθε να διαβάζεις. Δεν ειναι θεμα αναγνωσης, ειναι οτι hardware-ικα ειμαι φτιαχμενος για να μην αντιλαμβανομαι φρασεις που βγαζουν τον γαυρο απο πανω, ακομα και εν ηδη πλακας. Στο δε μπασκετικο κομματι δεν μπορω να αντιληφθω καν συγκριση οποτε... Kατα τα αλλα, αρχιζει ο Νινης σιγα-σιγα να λυνεται και νομιζω οτι συντομα καποια στιγμη ο ΤενΚατε θα τον χρησιμοποιησει βασικο όχι απο αναγκη(τραυματισμος, κουραση, καρτες αλλων παικτων ή ματσακια κυπελλου) αλλα από επιλογη
alexis333 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Kατα τα αλλα, αρχιζει ο Νινης σιγα-σιγα να λυνεται και νομιζω οτι συντομα καποια στιγμη ο ΤενΚατε θα τον χρησιμοποιησει βασικο όχι απο αναγκη(τραυματισμος, κουραση, καρτες αλλων παικτων ή ματσακια κυπελλου) αλλα από επιλογη Ρε kaizer θα στο πω αλλη μια φορα. Ο Νινης δε αρχισε να λυνεται τωρα. Εχει πολυ καιρο που ειναι φτιαγμενος και κανει καλα παιχνιδια. Απλα τωρα που τον βαζει βασικο φαινεται παραπανω ποσο καλος ειναι. Το οποιο τοσο καιρο που στο λεω δε το πιστευες και με εβριζες κι ολας. Τωρα δε ξερω γιατι κανεις τουμπες... Ηδη θα επρεπε να ειναι βασικος για μενα και οχι μια στο τοσο.
geovard Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Με τον Εορδαϊκό να είναι βασικός ο Νίνης.Στα πολύ σπουδαία μάτς όμως όχι βασικός.Αυτό έχει βγεί σαν συμπέρασμα. Καλά κάνει ο Τεν Κάτε και έχει μιά επιφύλαξη γιά τον Νίνη στα δυνατά ματς.Εκεί φαίνεται ότι δεν φτάνει η τεχνική από μόνη της.
alexis333 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Με τον Εορδαϊκό να είναι βασικός ο Νίνης.Στα πολύ σπουδαία μάτς όμως όχι βασικός.Αυτό έχει βγεί σαν συμπέρασμα. Καλά κάνει ο Τεν Κάτε και έχει μιά επιφύλαξη γιά τον Νίνη στα δυνατά ματς.Εκεί φαίνεται ότι δεν φτάνει η τεχνική από μόνη της. Ναι σιγουρα... Μονο οταν παρει μεταγραφη θα καταλαβετε οτι δεν κανει μονο για τον Εορδαικο...
KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ρε kaizer θα στο πω αλλη μια φορα.Ο Νινης δε αρχισε να λυνεται τωρα. Εχει πολυ καιρο που ειναι φτιαγμενος και κανει καλα παιχνιδια. Απλα τωρα που τον βαζει βασικο φαινεται παραπανω ποσο καλος ειναι. Το οποιο τοσο καιρο που στο λεω δε το πιστευες και με εβριζες κι ολας. Τωρα δε ξερω γιατι κανεις τουμπες... Ηδη θα επρεπε να ειναι βασικος για μενα και οχι μια στο τοσο. Ημουν σίγουρος οτι θα ειχες τοση πρεμουρα να απαντησεις που δεν προσεξες καν τι λεω... Παντα πιστευα καιγω και ολοι στον Νινη και μαζι και ο ΤενΚατε(ο οποιος τον εβαζε τοσο συχνα οσο εγω δεν εχω ξαναδει στον Παναθηναικο να χρησιμοποειται παικτης που δεν ξεκιναει βασικος) Δεν κανω καμια τουμπα γιατι απλα ποτε μου δεν ειπα "Ο Νινης δεν κανει". Τοτε θα ειχα κανει τουμπα. Αυτο που σου λεγαμε ολοι, και ειχαμε δικιο, ειναι οτι ο Νινης δεν ηταν ετοιμος πχ τον Σεπτεμβρη για να ξεκιναει βασικος και να παιζει 90'. Εσυ επεμενες οτι απο τοτε ηταν ετοιμος οταν σε όσα ματς ξεκινησε δεν επαιξε καλα Προφανως λοιπον το παιδι δουλεψε και σιγα-σιγα θα ανταμοιφθει. Τουμπα ξερεις ποιος θα κανει?ΕΣΥ οταν ο Τεν Κατε αρχισει να ξεκιναει βασικο τον Νινη Γιατι τοτε εσυ ελεγες οτι ο Ολλάνδος κανει μαλακιες που δεν τον βαζει βασικο. ΕΦΟΣΟΝ ο Νινης δειξει οτι μπορει να παιζει και σε επιπεδο Σουπερλιγκα(και οχι Κυπελλο με τον Εορδαικο, ξερεις, πως ελεγες εσυ οτι με ενα ματς στην Καβαλα δεν θα κρινεις τον Σιμαο, ουτε το σημερινο αποτελει αλανθαστο κριτηριο για τον Νινη) και τον βαλει και μεσα σημαινει οτι ανθρωπος ποτε δεν ειχε προβλημα με τον Νινη απλα δεν τον θεωρουσε ετοιμο εκεινη την στιγμη
alexis333 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εχω κακια συνηθεια οντως. Δε μπορω να μην απανταω οταν ακουω αυτα τα πραματα... Τουμπα κανεις γιατι μας ελεγες πως δε κανει για βασικος και τωρα λες να τον βαλει... Λες και τοσο καιρο που εμπαινε αλλαγη δε δουλευε αλλα τωρα που μπηκε βασικος και καταλαβαν μερικοι πως αντεχει το παιδι σημαινει πως δουλεψε και ανταμοιβεται... Πραγματικα δε ξερω που τις ακουτε αυτες τις ιστοριες... Αλλα και μονο που λες πως αυτες τις μερες που επαιξε σε καποια ματς βασικος δε σαρεσε ε τα λεει ολα... Εσυ για να πεις πως επαιξε καλα πρεπει να γινει Iniesta αλλιως θα λες πως δεν παιζει. Δε βλεπεις εκει που δεν εχεις πιο ποιοτικο παιχτη απο το Νινη και ακομα καθεσαι και προσπαθεις να δεις αν εκανε κανα λαθος μες στο γηπεδο για να πεις πως δεν ειναι καλος. Δλδ απο Σεπτεμβρη που δεν ηταν ετοιμος με καποιο περιεργο τροπο τον οκτωβρη ειναι ετοιμος να παιξει βασικος... Τοση διαφορα στη φυσικη κατασταση εγινε μεσα σε ουτε καν ενα μηνα που δεν εγινε τωρα 2 χρονια ?? Ρε τα πιστευετε αυτα που λετε η τα λετε ετσι... Υ.Γ Τελικα ο Σιμαο σημερα αλλαξε καμια πασα σωστη ή ουτε σημερα δε μπορεσε να δωσει μια πασα στα 5 μετρα ??
ata1983 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Για να δούμε τώρα που δείχνει η nova τον Ολυμπιακό μήπως και δείξει εμάς στο ΣΚΑΙ. btw ο γαύρος χάνει 71-50 στην 4η περίοδο By the way για τον Νίνη χωρίς καλοκαιρινή προετοιμασία δύο χρόνια τώρα αν δεν κάνω λάθος απορώ και που υπάρχει στα πλάνα του ΤενΤεν
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Για να δούμε τώρα που δείχνει η nova τον Ολυμπιακό μήπως και δείξει εμάς στο ΣΚΑΙ. btw ο γαύρος χάνει 71-50 στην 4η περίοδο By the way για τον Νίνη χωρίς καλοκαιρινή προετοιμασία δύο χρόνια τώρα αν δεν κάνω λάθος απορώ και που υπάρχει στα πλάνα του ΤενΤεν Σκαι μας δειχνει 21:15 αυριο. Μπουρουσης μαλλον ρηξη πλαγιου συνδεσμου στο γονατο. -1 ψηλος και γιαυτους Και ο γαυρος εχασε 86-68. Λιγο που παρακολουθησα το ματς, μιλαμε για τσιρκο.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Τουμπα κανεις γιατι μας ελεγες πως δε κανει για βασικος και τωρα λες να τον βαλει... Για πες...για δειξε μας... Υ.Γ Τελικα ο Σιμαο σημερα αλλαξε καμια πασα σωστη ή ουτε σημερα δε μπορεσε να δωσει μια πασα στα 5 μετρα ?? Εσπειρε. Σμπαραλιασε την φανταστικη μεσαια γραμμη του Εορδαικου. Ειναι φαινεται πιο κοντα στην ψυχολογια του απο την Καβαλα που στο ημιχρονο με 2 γκολ στην πλατη εγινε αλλαγη. Μην σου πω για επιθετικη προσφορα, το τι ωραια πασαρε απο το ανθρωπινο τοιχος που λεγεται Εορδαικος δεν λεγεται. Στην ουσια αυτος εκανε την διαφορα σημερα
alexis333 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Για το Σιμαο δεν ειπα εγω πως εχει τεχνικη αλλα εσυ τον εκανες αχρηστο γι αυτο το λογο και μονο. Και δε βλεπεις ποσο καλος ειναι στα αμυντικα του καθηκοντα που χρειαζονται για τη θεση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.