Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον εννοει οτι ο τραυματισμος Βασιλοπουλου περυσι τους στοιχησε ημιτελικο φαιναλ φορ και πρωταθλημα Ελλαδος, δεν εξηγειται αλλιως.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aριθμητικα ειχαμε λιγοτερες απωλειες, αλλα απο πλευρας αντικτυπου στην ομαδα (ειδικα τις προηγουμενες χρονιες που δεν ειχαμε τετοιο βαθος), και χρονικης περιοδου που βγαιναν οι τραυματισμοι οι απωλειες ηταν πολυ πιο σημαντικες.

Σε σας λογικα σιγα σιγα οι παικτες θα επιστρεφουν, αν αληθευει για καταγμα του Τσαρτσαρη και θλαση του Γκολεματς. Ο Μπατιστ δεν ακουσα τι επαθε, ενω ο Σαρας θα χρειαστει αρκετο χρονο (ή μαλλον ηδη ειναι πολυ καιρο εξω, οποτε δεν ξερω σε τι σταδιο αποθεραπειας ειναι)..

1. Δεν σου φταιει κανενας οταν ξεπαραδιαζεσαι για τον Ματσιγιαουσκας και δεν εχεις αλλες λυσεις

2. Δηλαδη αν παει πχ το Μαρουσι και παρει ποιον να σου πω, τον Σισκαουσκας και 11 εφηβους και χτυπησει ειναι το ιδιο γκαντεμικο με το να χτυπησει απο τον Παναθηναικο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ο Τσαρτσαρης, ο Μπατιστ, ο Γκολεματς που ηρθε σαν αντιΤσαρτσαρης και ο Μπογρης(πιο ελαφρα) που θα επαιρνε χρονο συμμετοχης?

Γιατι νιωθεις τοση αναγκη ο Ολυμπιακος να εχει υποφερει τα ιδια και χειροτερα απο τον Παναθηναικο και να προσπαθει να πετυχει τα ιδια και περισσοτερα?Εχεις καποιο συνδρομο 'Νικου Ξανθοπουλου'?Πρεπει παντα να λες "Και εμεις ειχαμε αυτη την ατυχια" ή "Και εμεις καταφεραμε εκεινο"?

Εισαι απο αυτους που λενε στους Παναθηναικους "Τι πεντε Ευρωπαικα ρε, εμεις παιξαμε με τους Μπουλς του Τζορνταν"?

YΓ. Για να καταλαβω καλα...μου λες λοιπον οτι εμεις που μας ελεγες 'που πατε μονο με Τσαρτσαρη-Φωτση-Μπατιστ-Πεκοβιτς' και δεν ειχαμε προβλεψει να παρουμε 8 ισαξιους ψηλους δεν ειμαστε «ατυχοι» αλλα εσεις που χανατε ενα παικτη σε μια θεση που δεν ειχατε αλλον(εσυ ειπες οτι οι συνεπειες ηταν πολλες λογω μικρου παγκου) δεν εισασταν κοντοφθαλμοι αλλα «ατυχοι»?Αυτο λες?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με το μπάσκετ, επειδή λείπω και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει.

Το μαρούσι τείνει να γίνει οσφπ β ή μου φαίνεται; Κάθε χρόνο έχει 2-3 παίχτες του γάβρου τους οποίους μετά τους επιστρέφει και παίρνει νέους... για να μη μιλήσω για την ύπαρξη της διοικητικής υπερμορφής ελληνιάδι.

(Δε ρωτάω στο γαβρο θέμα, για να μην πάει η συζήτηση στο ηράκλειο και μπιριμπίρι και μπιριμπομ και ο κάθε πικραμένος να βγάζει χολή...)

Δημοσ.

Γιατι νιωθεις τοση αναγκη ο Ολυμπιακος να εχει υποφερει τα ιδια και χειροτερα απο τον Παναθηναικο και να προσπαθει να πετυχει τα ιδια και περισσοτερα?Εχεις καποιο συνδρομο 'Νικου Ξανθοπουλου'?Πρεπει παντα να λες "Και εμεις ειχαμε αυτη την ατυχια" ή "Και εμεις καταφεραμε εκεινο"?

Εισαι απο αυτους που λενε στους Παναθηναικους "Τι πεντε Ευρωπαικα ρε, εμεις παιξαμε με τους Μπουλς του Τζορνταν"?

YΓ. Για να καταλαβω καλα...μου λες λοιπον οτι εμεις που μας ελεγες 'που πατε μονο με Τσαρτσαρη-Φωτση-Μπατιστ-Πεκοβιτς' και δεν ειχαμε προβλεψει να παρουμε 8 ισαξιους ψηλους δεν ειμαστε «ατυχοι» αλλα εσεις που χανατε ενα παικτη σε μια θεση που δεν ειχατε αλλον(εσυ ειπες οτι οι συνεπειες ηταν πολλες λογω μικρου παγκου) δεν εισασταν κοντοφθαλμοι αλλα «ατυχοι»?Αυτο λες?

Εγω απλα σου λεω οτι οι τραυματισμοι ειναι φυσιολογικοι σε καθε ομαδα, ολοι εχουν, και εισαι τυχερος που ειναι η αρχη της χρονιας. Τιποτα παραπανω.

Τωρα οι προεκτασεις που δινεις ειναι δικο σου θεμα. Μη συνεχισεις τους χαρακτηρισμους και τα συνδρομα, κρατα επιτελους ενα επιπεδο στη συζητηση. Με τη μια εριστικος γινεσαι, χωρις κανενα λογο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:42 ----------

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με το μπάσκετ, επειδή λείπω και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει.

Το μαρούσι τείνει να γίνει οσφπ β ή μου φαίνεται; Κάθε χρόνο έχει 2-3 παίχτες του γάβρου τους οποίους μετά τους επιστρέφει και παίρνει νέους... για να μη μιλήσω για την ύπαρξη της διοικητικής υπερμορφής ελληνιάδι.

(Δε ρωτάω στο γαβρο θέμα, για να μην πάει η συζήτηση στο ηράκλειο και μπιριμπίρι και μπιριμπομ και ο κάθε πικραμένος να βγάζει χολή...)

Kαι τι σημαινει αυτο??

Οντως εχει παικτες, το Μαρουσι ειναι η ιδανικη ομαδα για να ''ψησεις'' παικτες. Κ σωστη δουλεια γινεται, και φιλοδοξιες εχει, και σε υψηλο επιπεδο παιζει.

Δημοσ.
Εγω απλα σου λεω οτι οι τραυματισμοι ειναι φυσιολογικοι σε καθε ομαδα, ολοι εχουν, και εισαι τυχερος που ειναι η αρχη της χρονιας. Τιποτα παραπανω.

Τωρα οι προεκτασεις που δινεις ειναι δικο σου θεμα. Μη συνεχισεις τους χαρακτηρισμους και τα συνδρομα, κρατα επιτελους ενα επιπεδο στη συζητηση. Με τη μια εριστικος γινεσαι, χωρις κανενα λογο.

5 τραυματισμοι την ιδια χρονικη περιοδο, οι 4 εκ των οποιων στην front line, καθε αλλο απο φυσιολογικο ειναι και καθε αλλο απο δειγμα τυχης...Τυχεροι ειμαστε επειδη οι ψηλοι μας εχουν χασει εξολοκληρου σχεδον την προετοιμασια? Οκ.

Αν ειχε συμβει το ιδιο σε εσας αυτην την περιοδο εσεις ως φιλαθλοι θα λεγατε για τον αναδρομο Ερμη που κυνηγαει την ομαδα εδω και χρονια, ο Γιαννακης για την παραγκα που τρυπησε την οροφη του γηπεδου για να πεσει νερο, για τους διαιτητες που δεν διεκοψαν το παιχνιδι και για τους πληρωμενους απτους Γιανακοπουλους καθαριστες του παρκε που δεν πηγαν να σκουπισουν εγκαιρα τα νερα και ισως να εβγαινε και καποια αποκαλυψη στις φυλλαδες με τη συνομιλια Θεου και Γιαννακοπουλου και τη συνενοηση κατω απτο τραπεζι να βρεξει την ωρα του αγωνα, με αποτελεσμα να μην αφηνουν τον ΟΣΦΠ να σηκωσει κεφαλι.

Η παραπανω παραγραφος ειναι στα πλαισια της καζουρας και της πλακας. Ομως αν θελουμε να μιλησουμε σοβαρα καλο ειναι να κρινετε και εξ'ιδιων τα αλλοτρια καμια φορα...Δηλαδη το τι ιστορια θα ειχε γινει αν τυχαινε να αντιμετωπισετε παρομοιο προβλημα.

Ο ΠΑΟ μπορει να μην εχει ατελειωτο παγκο, αλλα το σιγουρο ειναι πως εχει τον ποιοτικοτερο της Ευρωπης. Οποτε εχει αξιους αντικαταστατες τουλαχιστον για καθε τραυματισμο. Αυτο δε σημαινει ουτε οτι ειναι φυσιολογικο να λειπει το 1/3 του ροστερ, ουτε και οτι ειμαστε τυχεροι επειδη τραυματιστηκαν τωρα και οχι αργοτερα.

Δημοσ.

Αυτα που λες ειναι ο λογος που γινομαι εριστικος

Πως ειναι φυσιολογικο οταν χτυπανε 4 απο τους 7 ψηλους μου, οι 3 μαλιστα βασικουρες

Δεν χτυπησε ο Σαρας ο Τεπιτς ο Σερμαντινι και ο Τσαρτσαρης.

Χτυπησε ο Μπατιστ, ο Τσαρτσαρης και ο ΓΚολεματς ο αντιΤσαρτσαρης. Και απο τραυματισμο ηταν και ο Μπογρης. Αυτο σου φαινεται φυσιολογικο?

Εχω στις θεσεις 1-3 ολους μου τους παικτες πλην Σαρας και στο 4-5 παιζω με τον Φωτση σεντερ και πρεπει να λεω 'Αυτα συμβαινουν'?

Εσυ θα θεωρεις τον Ολυμπιακο εξισου ατυχο αν χτυπησει ο Μπουρουσης, ο Σχορτσιανιτης και ο Μαυροκεφαλιδης και αμα χτυπησει ο Ουειφερ, ο Βασιλοπουλος και ο Βουισιτς?

Δημοσ.
Αυτα που λες ειναι ο λογος που γινομαι εριστικος

Πως ειναι φυσιολογικο οταν χτυπανε 4 απο τους 7 ψηλους μου, οι 3 μαλιστα βασικουρες

Δεν χτυπησε ο Σαρας ο Τεπιτς ο Σερμαντινι και ο Τσαρτσαρης.

Χτυπησε ο Μπατιστ, ο Τσαρτσαρης και ο ΓΚολεματς ο αντιΤσαρτσαρης. Και απο τραυματισμο ηταν και ο Μπογρης. Αυτο σου φαινεται φυσιολογικο?

Εχω στις θεσεις 1-3 ολους μου τους παικτες πλην Σαρας και στο 4-5 παιζω με τον Φωτση σεντερ και πρεπει να λεω 'Αυτα συμβαινουν'?

Εσυ θα θεωρεις τον Ολυμπιακο εξισου ατυχο αν χτυπησει ο Μπουρουσης, ο Σχορτσιανιτης και ο Μαυροκεφαλιδης και αμα χτυπησει ο Ουειφερ, ο Βασιλοπουλος και ο Βουισιτς?

Ωραια δεν ειναι φυσιολογικο. Τι ειναι? Μεταφυσικο? Υπερφυσικο? Εχεις σαν ομαδα μια ατυχια και σου ξαναλεω, εισαι τυχερος που την εχεις στην αρχη της χρονιας και οχι σε χρονικο σημειο που κρινονται τιτλοι. Το καναμε ολοκληρο θεμα. Και προφανως αυτα συμβαινουν, για αθλητισμο μιλαμε. Τ αυτονοητα με βαζεις να εξηγω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:49 ----------

Ο ΠΑΟ μπορει να μην εχει ατελειωτο παγκο, αλλα το σιγουρο ειναι πως εχει τον ποιοτικοτερο της Ευρωπης.

Δε νομιζω οτι η διαφορα σας με τις Μπαρτσα, Ρεαλ κ ΟΣΦΠ ειναι οτι εχετε ποιοτικοτερο παγκο. Μαλλον στο ιδιο επιπεδα ειναι τα ροστερ κατα τη γνωμη μου.

Δημοσ.

οχι βρε johnyboy αυτο που ειπες για την 13. το οτι το 70% ειναι μαλακες φιλαθλοι και πρεπει να παιζουμε μονο με τους οργανομενους . γιατι το λες αυτο ? θελω να ακουσω την αποψη σου ολοκληρομενη

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι η διαφορα σας με τις Μπαρτσα, Ρεαλ κ ΟΣΦΠ ειναι οτι εχετε ποιοτικοτερο παγκο. Μαλλον στο ιδιο επιπεδα ειναι τα ροστερ κατα τη γνωμη μου.

Ασε τη Ρεαλ και τη Μπαρτσα και παμε στα δικα μας.

Υπο κανονικες συνθηκες εχω τον εξης παγκο: Πεκοβιτς, Σερμαντινι, Φωτση, Τεπιτς, Σαρας, Σπανουλης, Καλαθης. (με Μπατιστ, Τσαρτσαρη, Περπε, Νικολας, ΔΔ βασικους). Αφηνω τελειως εξω Γκολεματς, Μπογρη, Βεργινη.

Και υπο κανονικες συνθηκες εχεις: Σοφο, Γλυνιαδακη, Μαυροκεφαλιδη, Βουισιτς, Βασιλοπουλο, Τεοντοσιτς, Μπεβερλι (με Μπουρουση, Κλειζα, Τσιλντρες, βον Ουειφερ, Παπαλουκα βαισκους). Αφηνω τελειως εξω Σλουκα, Παπανικολαου

Εφοσον θεωρεις οτι ειναι στα ιδια επιπεδα αυτοι οι 2 παγκοι (και τα ροστερ γενικοτερα), τοτε δε μπορω να σου πω τιποτα αλλο, περαν του οτι εχεις δικιο...

ΥΓ. Ο Σεντερ που εχω παγκο και τα ποιντ γκαρντ ειναι 3 απτους καλυτερους παιχτες στην Ευρωπη. Και τους εχω παγκο. Πες μου εσυ εναν (1) παγκιτη σου που ειναι απτους κορυφαιους στην Ευρωπη.

Δημοσ.
Ωραια δεν ειναι φυσιολογικο. Τι ειναι? Μεταφυσικο? Υπερφυσικο? Εχεις σαν ομαδα μια ατυχια και σου ξαναλεω, εισαι τυχερος που την εχεις στην αρχη της χρονιας και οχι σε χρονικο σημειο που κρινονται τιτλοι. Το καναμε ολοκληρο θεμα. Και προφανως αυτα συμβαινουν, για αθλητισμο μιλαμε. Τ αυτονοητα με βαζεις να εξηγω.

.

Ελα μαν, γραφικο αυτο που λες

Να μην χτυπησουν σε κανενα σημειο της χρονιας ΚΑΙ ταυτοχρονα ΚΑΙ ολοι ψηλοι δεν παιζει ετσι?

Περιμενω λοιπον αφου ειναι φυσιολογικο να χασεις μεσα στην χρονια 4 ψηλους ταυτοχρονα-και αρα πρεπει να νιωθω τυχερος που εγινε τωρα-την ημερα που το ρεπορταζ που θα λεει

"Εκτος για 15 μερες για τον Ολυμπιακο οι Σχορτσιανιτης, Βουισιτς, Μαυροκεφαλιδης, Κλειζα"

για να αποδειχτει ποσο «δικιο» ειχες

Οριστε ρε , σου εκανα τον Κλειζα 4αρι:lol:

Δημοσ.

Όχι, ο Ολυμπιακός είναι τουλάχιστον μία κλάση πάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...