rodin002 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Χαχα !! Αυτα που βλεπω λεω φιλε μου. Οπως εσυ εκφρεις την αποψη σου ετσι κι εγω. Δεν ειπα οτι ειμαι προπονητης. Εσυ εχεις θετικη αποψη για το Σιλβα, εγω αρνητικη γιατι εγω πρεπει να θεωρηθω πως κανω τον προπονητη ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΧΙ ? Γιατι απο αυτα που λες δεν εχουν βάση οπως δεν ειχε βάση αυτο που ειπες για τον Νινη, απλα λες για να λες και τιποτα αλλο
alexis333 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γιατι απο αυτα που λες δεν εχουν βάση οπως δεν ειχε βάση αυτο που ειπες για τον Νινη, απλα λες για να λες και τιποτα αλλο Tι ειπα που δεν εχει βαση για το Νινη μωρε ?? Και το οτι εχουμε διαφορετικη αποψη και βλεπουμε διαφορετικα πραγματα δε σημαινει οτι αυτα που λεω τα λεω απλα για να τα λεω. Για το Σιλβα σα πιο πανω εχω παραθεσει επιχειρηματα. Απαντησε μου κι εσυ με επιχειρηματα αν θες να γινει πιο σωστη κουβεντα..
rodin002 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Tι ειπα που δεν εχει βαση για το Νινη μωρε ?? Και το οτι εχουμε διαφορετικη αποψη και βλεπουμε διαφορετικα πραγματα δε σημαινει οτι αυτα που λεω τα λεω απλα για να τα λεω. Για το Σιλβα σα πιο πανω εχω παραθεσει επιχειρηματα. Απαντησε μου κι εσυ με επιχειρηματα αν θες να γινει πιο σωστη κουβεντα.. Το οτι κάλυψε το Τεν Κατε ο Νινης. Για τον Σιλβα ολοκληρη παραγραφος επιχειρημα εκανα copy paste.
johnyboy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ο Νίνης είπε πως είχε κουραστεί και καλά έκανε που τον έβγαλε. μακάρι να να παίζαμε στην λεωφόρο να πήγαινε μόνο η 13 στο γήπεδο. αν χάσουμε το πρωτάθλημα θα είναι από τους ανύπαρκτους φιλάθλους μας. το 70% ίσως και παραπάνω είναι για πολλές φάπες.
KWSN_Men Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γεια σου ρε Kaizer που ακομα προσπαθεις να βρεις κατι που κανει μεσα στο γηπεδο ο Σιλβα. Ουτε κοβει ουτε βγαζει την ομαδα μπροστα. Εγω προσωπικα δε θυμαμι ουτε μια φαση που να λεμε οτι βγηκε μια φαση του γκολ απο τον Σιλβα ή οτι εκλεψε και βγηκε μπροστα η ομαδα. Αφου πρωτον δε κλεβει εκει τελειωνουν ολα φιλε μου. Και ας πουμε οκ δε κλεβει αλλα ουτε εχει την καθετη πασα,ουτε το γκολ εχει ουτε βγαζει την ομαδα μπροστα και ουτε κραταει μπαλα. Ετι αλλο θες μωρε κι εσυ. Ελεος. Λυπησου με... Στο ΝΒΑ που λες, που οι παίκτες προσπαθούν να κερδίσουν συμβόλαια μόνο και μόνο με τα στατιστικά τους, κρατάνε τα τελευταία χρόνια ένα στατιστικό για να βοηθάει τους αδαείς που βλέπουν μόνο τους πόντους που σκοράει ο παίκτης. Το στατιστικό αυτό λοιπόν δείχνει πόσους πόντους κερδίζει (ή χάνει) η ομάδα όσο είναι ένας παίκτης μέσα στον αγώνα. Αυτό το στατιστικό λοιπόν βοηθάει ειδικά τους πιο αδαείς (αλλά και όχι μόνο) να καταλαβαίνουν πόσο βοηθάει ένας παίκτης την ομάδα όταν παίζει και πόσο η ομάδα δυσκολεύεται όταν αυτός δεν παίζει. Μπορείς να συνεχίσεις τώρα.
alexis333 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το οτι κάλυψε το Τεν Κατε ο Νινης. Για τον Σιλβα ολοκληρη παραγραφος επιχειρημα εκανα copy paste. Καλα δε βλεπεις οτι το πηρα πισω αυτο που ειπα ?? Καταλαβα οτι ειπα μ@λ@κια Μη διαβαζεις οτι θες μονο. Θελω να μου τα πεις εσυ. Οχι να κανεις copy paste κατι που ειδες. Και επειδη δεν εχω master στα αγγλικα μπορει και να μη τα βγαζω και ολα. Στο ΝΒΑ που λες, που οι παίκτες προσπαθούν να κερδίσουν συμβόλαια μόνο και μόνο με τα στατιστικά τους, κρατάνε τα τελευταία χρόνια ένα στατιστικό για να βοηθάει τους αδαείς που βλέπουν μόνο τους πόντους που σκοράει ο παίκτης. Το στατιστικό αυτό λοιπόν δείχνει πόσους πόντους κερδίζει (ή χάνει) η ομάδα όσο είναι ένας παίκτης μέσα στον αγώνα. Αυτό το στατιστικό λοιπόν βοηθάει ειδικά τους πιο αδαείς (αλλά και όχι μόνο) να καταλαβαίνουν πόσο βοηθάει ένας παίκτης την ομάδα όταν παίζει και πόσο η ομάδα δυσκολεύεται όταν αυτός δεν παίζει. Μπορείς να συνεχίσεις τώρα. Ποιο ειναι αυτο που εχει ο Σιλβα και δε το εχουμε δει ? Εγω δε δυσκολευομαι να δω τι κανει καποιος μεσα στο γηπεδο. Εσυ δεν ξερω απο τι βλεπεις στο Σιλβα που εγω δε βλεπω... :lol: Ελα καληνυχτα δεν μπορω αλλο να εχω βραδυατικα κοντρα για το Σιλβα... Οσοι θελουν να να καταλαβουν θα καταλαβουν. Εχω αλλωστε δωσει πολλακις επιχειρηματα που δε μπορεις να τα αμελησεις ειδικα για το Σιλβα...
inSync Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά λίγο noob ερώτηση αλλά... μήπως ξέρετε πως μπορώ να αγοράσω εισιτήρια αγώνων μέσω internet? θέλω να κάνω δώρο, είμαι άσχετος από ποδόσφαιρο... κτλ δεν γνωρίζει κανείς;;;
alexdelpiero Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Οτι στηνει πολυ καλα την ομαδα σου λεω για τα μεγαλα ματς.στα περισσοτερα ματς ο τεν κατε με εξαιρεση το μαυς της μαδριτης κταιβαζει ιδανικα την ομαδα.Στην ελλαδα ασφαλως κ δεν κανει το ιδιο κ αυτο πρεπει να προσεξει.να μην υποτιμα τον αντιπαλο.Στα ντερμπι στην ελλαδα μια ιδανικα τα παειΕιχε ωραχυκυκλωσει την αεκ κατι που ο ολυμπιακος δεν μπορεσε να κανει.Αρα εχει την ικανοτητα.με την στανταρ ποιος ηταν ο ποιοτικος που τον ξελασπωσε ο ολυμπιακος.?Ο ιεροκλης μηπως?Αυτο το διαστημα που δεν επαιζε ο γκαλετι περαν του ζαιρι μαρεσκα κ του τοροσιδη ο ολυμπιακος δεν εεχε αλλο ποιοτικο παικτη.ο ντουντου απο δημιουργεια δεν μπορει.εκτος αμα μου λες οτι ειναι ποιοτικος ο μητρογλου με τον λεοναρντο.Αερα κ τους φαγαμε ειναι ο ολυμπιακος.Ο Ζικο επισης κανει λαθη που μεχρι στιγμης δεν σχολειζωνται οσο θα πρεπε επειδη του χουν κατσει τα αποτελεσματα.
geovard Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το δεύτερο γκολ του Κατσουράνη ως συνδυασμός και όχι τόσο ως τελικό σουτ με κάνουν να χαίρομαι το ποδόσφαιρο.Είναι από τις φάσεις που κανουν μόνο μεγάλες ομάδες(κυρίως Ισπανίας , Αγγλίας) και που ακινητοποιούν τον αντίπαλο και τον κανουν θεατή.Αν έπαιζε έτσι πάντα ο Παναθηναϊκός, δεν θα υπήρχαν παράπονα. Το γκολ του Βιεϊρίνια πιστεύω ότι άλλος τερματοφύλακας μπορεί να το έπιανσ.Έχει αρκετές αδυναμίες ο Τζόρβας, αλλά παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι είναι καλύτερος από τον Γκαλίνοβιτς. Γιά τον Γκάμπριελ που τον έχω κατηγορήσει τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα, θα έπρεπε στη ζωή του να μην γινόταν αμυντικός γιατί μερικές φορές οι αντίπαλοι επιθετικοί τού παίρνουν τα... σώβρακα.Φαίνεται ότι το παιδί έχει το πνεύμα του δημιουργού όπως φάνηκε και από το δεύτερο γκολ που η συμμετοχή του ήταν μσημαντική, γι αυτό όποτε ο Γκάμπριελ δεν ξεμυτίζει από την άμυνα η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ τουλάχιστον σε ότι πάει να γίνει από δεξιά. Γιά τον Νίνη τι να πούμε τα έχουμε ξαναπεί.Μεγάλο ταλέντο, σπουδαία ποδοσφαιρική πάστα, αλλά έχει αποδειχτεί ότι δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του γιά να σού πάρει ένα ματς, όπως μπορεί να κανει ο Καραγκούνης ή ο Κατσουράνης και αυτοί βέβαια άμα έχουν κέφια.
antreaslam Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 1) καταπληκτικό το 2ο γκολ, όμορφο το 1ο, πολύ ωραίο κ του παοκ! 2) πάλι φάβα παιχνίδι...(αυτός ο παοκ πάντως, με φοβίζει πολύ λιγότερο από οποιαδήποτε αλλη ομάδα της Α κατηγ, ειναι τραγικος) 3) παλι κακή (αντε μετρια) συνολικά εμφάνιση, με πολλούς παίχτες αρνητικούς (κατσουρ-πλην των 2 γκολ φυσικά-, ζιλμπερτο, σπυρόπουλος-τραγικός-, σαλπι, μπίερμσιρ, γιοσου). Απλά καλός ο νίνης (2-3 καλές πάσες, αλλά και παρα πολλά λάθη) κ ο γκούνης (αριστερό χαΦ?χαχαχα), αρκετα καλός ο τζιμπρίλ, και ο γκάμπριελ! 4) ο κόσμος δεν είχε δίκιο στις αποδοκιμασίες στην αλλαγή.... 5) καλώς έμεινε ο λέτο εκτος! 6) είχε δίκιο ο 10κατε για τον συγκεκριμένο αλήτη δημοσιογραφο, και το κύκλωμά που αυτός έχει στήσει χρόνια στον παο,με νέα προσθήκη δομάζους και λοιπές δυναμεις... 7) ΟΤαν ο 10κατε πέρυσι, προσπάθησε να παίξει μπάλα, γκέλαρε με ηρακλή κ εργοτέλη, έχοντας στο κάθε παιχνίδι , πανω απο 30 τελικές...Ολοι έπεσαν να τον φάνε.... Αρα, εμείς φταίμε που τον αναγκάσαμε προκειμένου να διασώσει τη δουλειά του, να κυνηγάει τη νίκη με το στανιό... 8) Ο οσφπ, με την κωλοφαρδία που έχει φέτος, πρέπει να του ρίξουν την απόδοσή του για κατάκτηση του τσου λου!!! 9) βαλτε τώρα, όλοι οι παναθηναικοί, το χέρι στην καρδιά...Και φανταστείτε το παρακατω σενάριο: μετά την μεγαλειώδη νίκη του οσφπ επί του εργοτέλη, και ενώ όπως λένε οι δημοσιοκάφροι "η πίεση περνάει στον παναθηναικό για να παραμείνει 1ος και να δείξει ότι έχει μέταλλο πρωταθλητή", Παίζουμε μπαλάρα μετά το 1-1... Χανουμε 5 τετ α τετ (όχι ιδιαίτερως φανταστικό σενάριο, ειδικά λόγω σάλπι) , κάνουμε 2 δοκάρια, και δε μας δίνει ένα πεναλτυ... Στο 88, φεύγει ο κουτσια, περνάει τον σταματημένο σαριέγκι, και 1-2... Σήμερα, τι θα ακούγαμε? "να παραιτηθεί ο 10κατε" "δεν αντεχουν την πίεση τα κωλόπαιδα, και χάνουν το ενα τετ α τετ μετά το αλλο" "τι με ενδιαφέρει η μπάλα, αν δεν πάρω πάλι πρωτάθλημα" "δεν εχει σημασία που σε εσφαξε η διατησία, εσύ έπρεπε να κερδίζεις θεούς κ δαίμονες" (μπορω να συνεχίσω να γράφω ότι αηδία έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια, απλά κ μόνο για να καταλάβουμε ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι ή τουλάχιστον συν-υπεύθυνοι για αυτό που βλέπουμε φέτος)!
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Όλα σωστά τα λέει ο Αντρέας. Μας έχει κουράσει όλη αυτή η κριτική στον Τεν Κάτε από τον κάθε πικραμένο. Όσο για το Δομάζο, μια θέση θέλει και θα το κλείσει. Ο Νίνης έκανε αρκετά λάθη στο δεύτερο μισό. Είχε κουραστεί. Δεν χρειάζεται να παίρνει και την ομάδα πάνω του. Ούτε πρέπει. Αυτή τη στιγμή εγώ βλέπω πως γίνεται μια σωστή δουλειά με το Νίνη , που σκοπό έχει και να τον προστατέψει από την υπερβολική πίεση. Αυτή θα έπρεπε να την παίρνουν οι πιο έμπειροι. Όσο για αυτούς που γιούχαραν για την αλλαγή, πολλή εφημερίδα διαβάζουν και δεν την φιλτράρουν κιόλας. Λίγο να βελτιωθεί το passing game και είμαστε κομπλέ. Άντε να δούμε και τον Γιούρκα. Καλές πάσες δεν βγάζει ο Σισέ? Αλλά ρε παιδάκι μου πολύ μόνος στο κέντρο της επίθεσης και όλο από τα πλάγια βγαίνουμε.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ας παρει το πρωταθλημα, ας παει ο γαυρος να παιξει με καμια Βαλενθια ή καμια Μιλαν του χρονου και εμεις περασμενοι στον ομιλο, ας μεινει εξω (το πιο πιθανο) οποτε +10Μ εμεις και -10Μ αυτοι και ξανασυζηταμε ΥΓ. Ο κινδυνος ειναι μην βαλουν μπροστα τον Νινη ή τον Σισέ ή τον Κατσουρανη ή οποιονδηποτε για να χτυπησουν τον Τεν Κατε. Δλδ αφου δεν πιανει στη διοικηση το 'δεν παιζει μπαλα' να πανε να δημιουργησουν προβλημα στους παικτες σε σχεση με τον ΤενΚατε
sugata Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δηλώσεις τυπάρα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. clopyrights: sportdog.gr «Δεν έχουμε πει για κανένα νέο σερί. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Κερδίσαμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε και την Πέμπτη ένα δύσκολο ματς και μετά μόλις τρεις μέρες ξεκούραση»' date=' ανέφερε αρχικά ο αρχηγός των «πρασίνων» και πρόσθεσε: «Σε ένα γήπεδο πολύ βαρύ καταφέραμε και κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη». Όσον αφορά τη… μουρμούρα που υπάρχει για το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα, σχολίασε: «Καταρχάς σε ότι αφορά την Πέμπτη εγώ διαφωνώ με όλους σας. Φυσικά, το ότι διαφωνώ εγώ δεν σημαίνει ότι είναι και πραγματικότητα. Εγώ όμως πιστεύω ότι και την Πέμπτη κάναμε ευκαιρίες, ενώ ο αντίπαλός μας έκανε δύο φάσεις από στημένα. Ελέγχαμε το παιχνίδι κάναμε ευκαιρίες και πετύχαμε ένα γκολ. Στην Ευρώπη κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Τι ακριβώς εννοείται με το θέαμα και όλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω. Μήπως νομίζετε ότι είμαστε η Μπαρτσελόνα; Δεν ξέρω τι να πω. Μήπως θα θέλατε να παίζουμε πάντα όπως με την Γαλατά να βγαίνουμε μπροστά και να χάνουμε 3-1. Για την Πέμπτη πιστεύω ότι όχι μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα είχε καθαρή τη συνείδησή της. Παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Είμαστε πρώτοι στο Πρωτάθλημα και σε μια πολύ καλή θέση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Συνεχίζουμε, καμία φορά και η κριτική μας κάνει καλό. Είδατε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ βγάλαμε περισσότερο πάθος και πείσμα. Εύχομαι και η συνέχεια να είναι ανάλογη»[/quote'] παύση μίρλας... Δηλώσεις kiddo για την αλλαγή του «Σωστά με έβγαλε ο προπονητής μου» Το μέρος του προπονητή του πήρε ο Σωτήρης Νίνης για τις αποδοκιμασίες το κόσμου προς το πρόσωπο του Τεν Κάτε τη στιγμής της αντικατάστασής του απ’ τον Λέτο. «Συνεχίσαμε τα θετικά αποτελέσματα με μία σημαντική νίκη επί ενός σημαντικού αντιπάλου όπως ο ΠΑΟΚ. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα δεν αισθανόμουν και τόσο καλά από μία ίωση που με ταλαιπωρούσε. Δεν ζήτησα να βγω' date=' αλλά ο προπονητής μου σωστά με έβγαλε, αφού είχαμε πει ότι θα παίξω όσο αντέξω»[/u'] τόνισε ο νεαρός άσος του "τριφυλλιού", συνεχίζοντας
johnyboy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 έλα ρε τώρα που ξέρει ο Νίνης. τον μυρωδιά που θα μας πει ότι είχε δίκιο ο τεν κατε. μερικά από αυτά που λέγονται και γράφονται θυμίζουν τους χούλιγκαν του ΑΜΑΝ. γιατί χτυπάτε τον άνθρωπο? γιατί το λέει όλος ο κόσμος.σουγιάς κατσαβίδας μπλα μπλα μπλα. ο τεν κάτε είναι μυρωδιάς επειδή το λέει η sporday και το derby.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Αντε διαλυσου ρε Εθνικη Ελλαδος να τελειωνουμε με τον ελληνοκαπηλο Χελακη να αναγκαστει να βγαλει το ψωμι του με το κοινο που θελει, δλδ τους γαυρους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.