Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγγλικό σου με πέθανε ομολογώ. Εκεί που πήγαινα να απαντήσω σοβαρά, έχασα κάθε κουράγιο...

Καλη συνεχεια στα αθλητικα σας τοπικ Παναθηναικαρες. Για αλλη μια φορα 1 ατομο ουσιαστικα, χαλα το κλιμα. Συνεχισε ετσι.

Δεν θα μπω στο τρυπακι του σαρκασμου, καντο εσυ που το εχεις αναγκη.

Να χαιρεσαι το τοπικ σου.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έτσι, σιγά μην πιστέψουμε τον ίδιο τον παίκτη που το είπε. Και θερμόμετρο στην κάμερα να έβαζε, πάλι ο Τεν Κάτε θα έφταιγε που τον κόλλησε...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:46 ----------

Το αγγλικό σου με πέθανε ομολογώ. Εκεί που πήγαινα να απαντήσω σοβαρά, έχασα κάθε κουράγιο...

Φιλαρακο δεν ηταν στοχος μου να βρισω τον Τεν Κατε.

Απλα ειπα πως πηγε να τον καλυψει. Εχω ή δεν εχω δικαιωμα να το πιστευω πως υπαρχει μια περιπτωση να ειναι ετσι ?

Εχεις καποιες εμπαθειες και δε βασιζεσαι σε επιχειρηματα πολλες φορες.

Δημοσ.

Παιδιά λίγο noob ερώτηση αλλά...

μήπως ξέρετε πως μπορώ να αγοράσω εισιτήρια αγώνων μέσω internet? θέλω να κάνω δώρο, είμαι άσχετος από ποδόσφαιρο... κτλ

Δημοσ.
Καλη συνεχεια στα αθλητικα σας τοπικ Παναθηναικαρες. Για αλλη μια φορα 1 ατομο ουσιαστικα, χαλα το κλιμα. Συνεχισε ετσι.

Δεν θα μπω στο τρυπακι του σαρκασμου, καντο εσυ που το εχεις αναγκη.

Να χαιρεσαι το τοπικ σου.

Έτσι, ένα άτομο χαλάει το κλίμα.

Επειδή δε σε αφήνω να μιζεριάζεις ανενόχλητος.

Μπορείς άνετα να συνεχίσεις εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=327270

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:04 ----------

Απλα ειπα πως πηγε να τον καλυψει. Εχω ή δεν εχω δικαιωμα να το πιστευω πως υπαρχει μια περιπτωση να ειναι ετσι ?

LOL!!! :lol::lol::lol:

Βγαίνει ο παίκτης και λέει ότι ήταν άρρωστος και μάλιστα είχαν πει με τον προπονητή του ότι θα παίξει όσο αντέξει και ότι σωστά βγήκε.

Λες εσύ ότι, χωρίς να βασίζεσαι κάπου, ότι καλύπτει τον προπονητή του.

Αλλά εγώ δε βασίζομαι σε επιχειρήματα και είμαι εμπαθής...

Να είστε καλά ρε παιδιά, αγχώθηκα και με μια κατάσταση ανάγκης με τη δουλειά ενώ ήθελα να δω και το παιχνίδι, αλλά διαβάζω αυτά και χαλαρώνω...

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Έτσι, ένα άτομο χαλάει το κλίμα.

Επειδή δε σε αφήνω να μιζεριάζεις ανενόχλητος.

Μπορείς άνετα να συνεχίσεις εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=327270

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:04 ----------

LOL!!! :lol::lol::lol:

Βγαίνει ο παίκτης και λέει ότι ήταν άρρωστος και μάλιστα είχαν πει με τον προπονητή του ότι θα παίξει όσο αντέξει και ότι σωστά βγήκε.

Λες εσύ ότι, χωρίς να βασίζεσαι κάπου, ότι καλύπτει τον προπονητή του.

Αλλά εγώ δε βασίζομαι σε επιχειρήματα και είμαι εμπαθής...

Να είστε καλά ρε παιδιά, αγχώθηκα και με μια κατάσταση ανάγκης με τη δουλειά ενώ ήθελα να δω και το παιχνίδι, αλλά διαβάζω αυτά και χαλαρώνω...

:lol::lol::lol:

Πολυ κι ολας... :-(

Δημοσ.

OK, ας το πάρουμε λογικά. Αν ήταν τόσο στα καλά του ο Νίνης, γιατί τον έβγαλε ο Τεν Κάτε; Σας έχουν πείσει τόσο πολύ ότι είναι «βοηθός» κι «αλλοπρόσαλος» στις επιλογές του, που οτιδήποτε άλλο εκτός από το προφανές σας φαίνεται πιο πιθανό;

Δημοσ.

Γεια σου Αλεξη που πρεπει να παιζει ο Σιμαο αντι του Σιλβα

Γεια σου μαγκα που ο Νινης ειναι ετοιμος για 90' μπαλας

Γεια χαρα σε ολη την παλιοπαρεα που εχει χορτασει τιτλους και τον νοιαζει το θεαμα.

Και σημερα σκατα ε?

Ε θα μου πεις η Θρυλαρα το πεταξε με τον μαγο Ζικο στο μεγαθηριο Εργοτελη και τον θεο τον Ντουντου στο 85' , 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ πριν την ληξη, που πας καημενε "βαζελε"!

Ετσι, και αν με το καλο(για σας) βγουμε δευτεροι και παιζουμε προκριματικα με την Λιβερπουλ ελατε να μας πειτε για την ωραια μπαλα

Μα αυτον τον Τεν Κατε, να μην αλλαζει 11αδα, δεν θυμαται ποσο τον στηριζαμε περσυ που εβαζε τον Μουν δεξι χαφ. Ακου τωρα, και εμεις τι θα λεμε?Α! Θα λεμε για το γαματο θεαμα που δεν βλεπουμε. Περσυ επεφταν τα γκολ βροχη μονο που τρωγαμε λιγο περισσοτερα αλλα τον στηριζαμε, λεγαμε "Αχ, τι ωραια που χασαμε, φχαριστηθηκε η καρδια μου"

Ειδικα σημερα το 2ο γκολ δεν βλεποταν...

Υ.Γ. Στο μπασκετ εχουμε προβλημα γιατι δεν πηραμε τον Μαη 4αρι πισω απο τον Τσαρτσαρη και τον Φωτση. Και ο Πεκο δεν εχει καλα τελειωματα(ετσι, νομιζες οτι θα σε ξεχναγα)

Δημοσ.
OK, ας το πάρουμε λογικά. Αν ήταν τόσο στα καλά του ο Νίνης, γιατί τον έβγαλε ο Τεν Κάτε; Σας έχουν πείσει τόσο πολύ ότι είναι «βοηθός» κι «αλλοπρόσαλος» στις επιλογές του, που οτιδήποτε άλλο εκτός από το προφανές σας φαίνεται πιο πιθανό;

Γιατι, γιατι, γιατι ειναι φανερο.

Πες εσυ ποιον να βγαλει ?

Ε δε βγαινει ουτε ο Καρα , ουτε ο Κατσουρ ουτε ο Σαλπι που μπορει να κανει καμια φαση και να βαλει κανα γκολ και ουτε ο Σιλβα βγαινει.

Στα ματια του Τεν Κατε αυτα...

Καλα οκ το παραδεχομαι οτι μπορει να ειπα μπουρδα.

Αλλα οκ το παιδι ηταν κρυωμενος αν θελετε να πιστεψουμε αυτο που λεει και αρα σωστα βγηκε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:25 ----------

Γεια σου ρε Kaizer που ακομα προσπαθεις να βρεις κατι που κανει μεσα στο γηπεδο ο Σιλβα.

Ουτε κοβει ουτε βγαζει την ομαδα μπροστα. Εγω προσωπικα δε θυμαμι ουτε μια φαση που να λεμε οτι βγηκε μια φαση του γκολ απο τον Σιλβα ή οτι εκλεψε και βγηκε μπροστα η ομαδα.

Αφου πρωτον δε κλεβει εκει τελειωνουν ολα φιλε μου. Και ας πουμε οκ δε κλεβει αλλα ουτε εχει την καθετη πασα,ουτε το γκολ εχει ουτε βγαζει την ομαδα μπροστα και ουτε κραταει μπαλα.

Ετι αλλο θες μωρε κι εσυ. Ελεος. Λυπησου με...

Και αφου δε σαρεσε κι ο Νινης που εγω το ματς δε το δα αλλα λενε πως ηταν πολυ καλος και βγηκε επειδη ηταν κρυωμενος εσυ ακομα συνεχιζεις να αερολογεις.

Αι παρατα μας...:-(

Και ο Ζικο εκανε ακομα χειροτερα πραματα απο τον Τεν Κατε χτες.

Που ακουστηκε ο Στολτιδης να παιζει μπροστα στον αξονα σαν επιτελικος ??

Ο Οσκαρ ηταν γτπ εντελως αλλα συνεχιζει να εχει κολημα ο Ζικο.

Το κεντρο δε κοβει.

Γενικα χασαμε πολλα πραματα που ειναι λαθος για μενα.

Αρχισαμε να παιζουμε σαν την Αεκ και δε μαρεσει καθολου.

Η ομαδα εχασε αυτο που ειχε παλιοτερα. Οτι σου εδινε μια αισθηση οτι ο αντιπαλος δε μπορει να σε κανει οτι θελει.

Τωρα ερχεται η Στανταρ , ο Εργοτελης και σε κανουν γιογιο.

Αυτα θα τα πουμε σιγα σιγα αν συνεχιστουν να γινονται...

Δημοσ.
Αλεξις333, καλο παιδι φαινεσαι και απο οικογενεια, αλλα μεταξυ εσενα και του Νινη, πιστευω τον Νινη.

Χαχαχαχα !!!! :lol::lol::lol:

Γαματο.

Αλλα παραδεχτηκα οτι αυτο που ειπα δε βασιστηκε πουθενα και το πηρα πισω.

Τι αλλο θες :P

Δημοσ.
Γιατι, γιατι, γιατι ειναι φανερο.

Πες εσυ ποιον να βγαλει ?

Ε δε βγαινει ουτε ο Καρα , ουτε ο Κατσουρ ουτε ο Σαλπι που μπορει να κανει καμια φαση και να βαλει κανα γκολ και ουτε ο Σιλβα βγαινει.

Στα ματια του Τεν Κατε αυτα...

Καλα οκ το παραδεχομαι οτι μπορει να ειπα μπουρδα.

Αλλα οκ το παιδι ηταν κρυωμενος αν θελετε να πιστεψουμε αυτο που λεει και αρα σωστα βγηκε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:25 ----------

Γεια σου ρε Kaizer που ακομα προσπαθεις να βρεις κατι που κανει μεσα στο γηπεδο ο Σιλβα.

Ουτε κοβει ουτε βγαζει την ομαδα μπροστα. Εγω προσωπικα δε θυμαμι ουτε μια φαση που να λεμε οτι βγηκε μια φαση του γκολ απο τον Σιλβα ή οτι εκλεψε και βγηκε μπροστα η ομαδα.

Αφου πρωτον δε κλεβει εκει τελειωνουν ολα φιλε μου. Και ας πουμε οκ δε κλεβει αλλα ουτε εχει την καθετη πασα,ουτε το γκολ εχει ουτε βγαζει την ομαδα μπροστα και ουτε κραταει μπαλα.

Ετι αλλο θες μωρε κι εσυ. Ελεος. Λυπησου με...

Και αφου δε σαρεσε κι ο Νινης που εγω το ματς δε το δα αλλα λενε πως ηταν πολυ καλος και βγηκε επειδη ηταν κρυωμενος εσυ ακομα συνεχιζεις να αερολογεις.

Αι παρατα μας...:-(

Και ο Ζικο εκανε ακομα χειροτερα πραματα απο τον Τεν Κατε χτες.

Που ακουστηκε ο Στολτιδης να παιζει μπροστα στον αξονα σαν επιτελικος ??

Ο Οσκαρ ηταν γτπ εντελως αλλα συνεχιζει να εχει κολημα ο Ζικο.

Το κεντρο δε κοβει.

Γενικα χασαμε πολλα πραματα που ειναι λαθος για μενα.

Αρχισαμε να παιζουμε σαν την Αεκ και δε μαρεσει καθολου.

Η ομαδα εχασε αυτο που ειχε παλιοτερα. Οτι σου εδινε μια αισθηση οτι ο αντιπαλος δε μπορει να σε κανει οτι θελει.

Τωρα ερχεται η Στανταρ , ο Εργοτελης και σε κανουν γιογιο.

Αυτα θα τα πουμε σιγα σιγα αν συνεχιστουν να γινονται...

δεν σου λεει τιποτα ομως που χωρις ζιλμπερτο το κεντρο σου ειναι δυαλυμμενο?Ο ανθρωπος κανει ολη την βρωμικη δουλεια.Στυλοβατης στο κεντρο.αθορυβως.βεβαια η κερκιδα δεν θα τον αποθεωσει για αυτα.γιατι δεν λες τιποτα για τον κατσουρανη που αμα βγαλεις τα γκολ ειναι κατα τ αλλα τραγικος.ουτε κοβει ουτε δημιουργει.τιποτα απολυτως.οταν σταματησει να σκοραρει τοτε να δεις γκρινια η κερκιδα γι αυτον.κ η πλακα ειναι οτι πολυ θα πεσουν απο τα συννεφα.

Δημοσ.

@Alexis απο wikipedia, ο ρόλος του "σύγχρονου" αμυντικου χαφ:

- The responsibilities of defensive midfielders usually include:

Screening the defence by harrying and tackling the opposition teams' attackers and defenders.

-Covering the positions of full-backs, midfielders and even centre-backs as they advance into attack. This can be during open play or during set pieces such as free-kicks or corners.

-Retaining distribution nearer the defence. As passing square across the defence can be especially risky, the presence of the defensive midfielder just in front of defenders provides a relatively safer option going forward.

-Directing the distribution towards the flanks or further up front.

-Directing the opposition distribution to the flanks or deeper down their end, where they are less effective. Defensive midfielders are often pulled slightly towards the flank to deal with the threat of wingers cutting infield.

Ολοι προπονητες γινατε:mad:

Δημοσ.
δεν σου λεει τιποτα ομως που χωρις ζιλμπερτο το κεντρο σου ειναι δυαλυμμενο?Ο ανθρωπος κανει ολη την βρωμικη δουλεια.Στυλοβατης στο κεντρο.αθορυβως.βεβαια η κερκιδα δεν θα τον αποθεωσει για αυτα.γιατι δεν λες τιποτα για τον κατσουρανη που αμα βγαλεις τα γκολ ειναι κατα τ αλλα τραγικος.ουτε κοβει ουτε δημιουργει.τιποτα απολυτως.οταν σταματησει να σκοραρει τοτε να δεις γκρινια η κερκιδα γι αυτον.κ η πλακα ειναι οτι πολυ θα πεσουν απο τα συννεφα.

Δινει πιο πολλα απο τον Σιλβα και οπως ειπες και μονος σου βαζει τα γκολ...

Και η πτωση του Κατσουρ ειναι τωρινη. Στην αρχη ηταν πολυ καλυτερος.

Αλλα ακομα και αυτος ο Κατσουρ δινει παραπανω απο τον Σιλβα.

Αποψη μου αυτα ε...

Δε θελω να αρχισεις κι εσυ να οριεσαι:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:02 ----------

@Alexis απο wikipedia, ο ρόλος του "σύγχρονου" αμυντικου χαφ:

- The responsibilities of defensive midfielders usually include:

Screening the defence by harrying and tackling the opposition teams' attackers and defenders.

-Covering the positions of full-backs, midfielders and even centre-backs as they advance into attack. This can be during open play or during set pieces such as free-kicks or corners.

-Retaining distribution nearer the defence. As passing square across the defence can be especially risky, the presence of the defensive midfielder just in front of defenders provides a relatively safer option going forward.

-Directing the distribution towards the flanks or further up front.

-Directing the opposition distribution to the flanks or deeper down their end, where they are less effective. Defensive midfielders are often pulled slightly towards the flank to deal with the threat of wingers cutting infield.

Ολοι προπονητες γινατε:mad:

Χαχα !!

Αυτα που βλεπω λεω φιλε μου.

Οπως εσυ εκφρεις την αποψη σου ετσι κι εγω.

Δεν ειπα οτι ειμαι προπονητης.

Εσυ εχεις θετικη αποψη για το Σιλβα, εγω αρνητικη γιατι εγω πρεπει να θεωρηθω πως κανω τον προπονητη ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΧΙ ? :P

Δημοσ.

οxi ρε συ τη να ωριωμαι λες κ θα μου δωσει λεφτα ο ζιλπερτο για τα θετηκα που του γραφω η θα στεναχωρηθει ο κατσουρ που ενας ανωνυμος γραφει καποια αρνητηκα.Απλα θεωρω λαθος που παιρνει το χειροκροτημα καποιος που στο ρολο του ειναι αρνητικος(περα απο τα γκολ) κ ο αλλος περνα στο ντουκου κ χλευαζεται σαν να εχει πχ την προσφορα του φλαβιο κονσεισαο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...