Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το πέναλτι δεν έχω γνώμη γιατί δεν το είδα, αλλά η αποβολή ήταν μουσαντένια 100%.

Από εκεί και πέρα οι Παοκτζήδες αναρωτηθείτε πρώτα γιατί έβγαλε ο Καρπούζας Κουτσιανικούλη που ήταν κινητικός και έβαλε Μουν :confused: και αφήστε μια φορά τη διαιτησία κατά μέρους.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Bασικα ψιλοαναιρεισαι τωρα μονος σου...:P

Εσυ και καποιοι αλλοι ( ονοματα δε λεω :P ) πως δε με δειρατε οταν ελεγα να μπει και να δοκιμαστει ο Νινης βασικος.

Το ματς δε το ειδα αλλα ακουω πως εκανε καλο παιχνιδι ο Νινης και οτι ολο το γηπεδο γιουχαρε οταν τον εβγαλε...

εγω προσωπικα για το Νινη ειχα πει οτι απτη στιγμη που σε 2 ματς που ξεκινησε βασικος και δεν απεδωσε, ενω οποτε μπαινει αλλαγη ειναι ενα κλικ μπροστα, καλο ειναι να συνεχισει ετσι αφου αποδιδει ετσι. Προφανως και ως βασικος μπορει να αποδωσει σε καποια παιχνιδια, ξερει μπαλα, το θεμα ειναι με τι συχνοτητα θα το κανει. Επισης δεν πρεπει να ξεκιναει συνεχεια βασικος ακομα οπως ειχα πει και τοτε λογω ηλικιας και φυσικης καταστασης ενδεχομενως. Κριμα ειναι να καει με αυτον τον τροπο. Σημερα ηταν καλος παντως.

@VAssasin: Πες μου 4-5 φασεις εστω οπου σε αδικησε η διαιτησια σημερα. Επισης πες μου σε ποια φαση εχουμε αλλιωση αποτελεσματος σημερα. Και τελος αν η διαιτησια ηθελε να μας σπρωξει/ηταν στημενη, θα εδινε κοκκινη στον Κοντρερας, τι πιο ευκολο? Συνελθετε...

@Εrwdios: Ο ιβιτς πηρε κοκκινη στο τελος του ματς, no big deal ειτε ηταν, ειτε οχι. Τουλαχιστον για το σημερινο αποτελεσμα δεν ειχε ουσια αυτο το σφυριγμα. Αν ειχε προθεση να αφησει με 10 τον ΠΑΟΚ θα το ειχε κανει απο πολυ νωριτερα στο φαουλ του Κοντρερας στο Σισε οταν ακομα ηταν 1-1 και ολα καλα.

Δημοσ.

Για το αρθρο του καρπεντ, πιστευω οτι ο τυπας απλα ειναι τραγικος.. Αυτο που λεει δλδ, ειναι οτι ο τεν κατε ειναι χαλια, αλλα να μην τον διωξουν γιατι εχουν περασει χειροτεροι, μεγαλα παλτα και αρα αυτος μια χαρα ειναι..

Δλδ ελεος, δεν υπαρχει αλλος προπονητης για τον παναθηναικο?? Δεν μπορουν να φερουν καλυτερο?? Το οτι μετα απο 1,5 χρονο η ομαδα ακομα ψαχνει τα πατηματα της, με πλεον πολυ καλο δυναμικο, σε ποιον τον οφειλει? Το οτι ΟΛΕΣ οι νικες ειναι στο χιλιοστο, με χιλια ζορια, ποιος φταιει?? 1,5 χρονος δεν φτανει??

Για μενα ο τυπας ειναι απλα απαραδεκτος.. οχι τοσο για τους παικτες που βαζει, για το οτι καθε αγωνιστικη παρουσιαζει διαφορετικη αμυνα, για το οτι ο κοσμος τον γιουχαρει γιατι βγαζει τον καλυτερο -σημερα- παικτη του, αλλα γιατι μετα απο 1,5 χρονο, η ομαδα φαινεται οτι ειναι καινουργια και δενει τωρα..

Υ.Γ. Αν ο κοκκαλης ειχε την υπομονη του παο στους προπονητες, θα ειχε κανει 2 φορες περισσοτερα πραγματα απο αυτα που εχει κανει ως τωρα.. για την πλακα του...

Δημοσ.

Εγώ είδα ότι σε όλο το ματς με βάζει μες στην περιοχή με φαουλ από 'δώ κι απο εκεί. Έτσι σπρώχνουν οι καλοί ..."σπρώχτες", όχι με καραμπινάτες φάσεις. Και μετά σε φάση που μπορεί να εξελιχθεί σε ισοφάριση βλέπει μαγικό χέρι και κόκκινη. Αν εσείς είδατε άλλα πράγματα, πάσο.

Erwdios, εγώ θα ασχολούμαι με το τι κάνει η ομάδα μου αλλά την διαιτησία δεν την αφήνω "κατά μέρους". Είναι εύκολο να το παίζεις υπεράνω, όταν είσαι ...από πάνω.

Δημοσ.

Την δική του απάντηση στους... γκρινιάρηδες της εξέδρας που με αφορμή την αλλαγή του, βρήκαν την ευκαιρία να γιουχάρουν την ομάδα τους, έδωσε ο Σωτήρης Νίνης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός επισήμανε πως ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τον έβγαλε δίκαια, καθώς ήταν κουρασμένος και κρυωμένος. Αντωνίου: «Παράπονο από όσους πουλάνε γκρίνια»

Αυτό που γίνεται φέτος με τον Παναθηναϊκό δεν έχει προηγούμενο, καθώς παρότι η ομάδα είναι πρώτη, με την πρώτη ευκαιρία ο κόσμος περιμένει στην γωνία για να αποδοκιμάσει. Αυτό έκανε και σήμερα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, μόλις ο Χενκ Τεν Κάτε έβγαλε τον Νίνη για να βάλει στην θέση του τον Λέτο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, όχι μόνο κάλυψε τον προπονητή του, αλλά έδειξε με τον καλύτερο τρόπο το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει. Αρχικά ο Νίνης μίλησε για το παιχνίδι λέγοντας: «Συνεχίσαμε τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και συνεχίζουμε».

Για την αλλαγή: «Η αλλαγή ήταν δίκαιη δεν αισθανόμουν καλά πριν τον αγώνα, ήμουνα κρυωμένος και ο προπονητής διέκρινε ότι ήμουν κουρασμένος και με έβγαλε δίκαια, τα είχα δώσει όλα».

Για το ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο την πατήσαμε, καθώς ο ΠΑΟΚ έκανε μόνο μία φάση και μας έβαλε το γκολ, ωστόσο στην επανάληψη ήμασταν σίγουροι για τη νίκη μας. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και σήμερα ήμασταν καλοί».

Για τον ίδιο: «Στόχος μου να είμαι υγιής και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα».

απο γκαζετα.

Δημοσ.

Όχι ρε γαμώτο, δηλαδή δεν ήταν λάθος του τεντά που έβγαλε το Νίνη;

Και τι θα λέμε για να τον κατηγορήσουμε τώρα αύριο;

Δημοσ.

Απολαυστικο το 2ο γκολ οπως και η γιουχα στον Τεν Κατε μολις εβγαλε Νινη.

Τον αγώνα τον άκουγα στον ΣΕΝΤΡΑ, είπανε πως την αλλαγή τη ζήτησε ο ίδιος ο Νίνης. Το ίδιο είπανε και στον ΣΚΑΪ, που έδειχνε τις φάσεις πριν από λίγο.

Δημοσ.

@Εrwdios: Ο ιβιτς πηρε κοκκινη στο τελος του ματς, no big deal ειτε ηταν, ειτε οχι. Τουλαχιστον για το σημερινο αποτελεσμα δεν ειχε ουσια αυτο το σφυριγμα. Αν ειχε προθεση να αφησει με 10 τον ΠΑΟΚ θα το ειχε κανει απο πολυ νωριτερα στο φαουλ του Κοντρερας στο Σισε οταν ακομα ηταν 1-1 και ολα καλα.

Δεν είπα ότι ήταν καθοριστική η αποβολή για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά πώς ήταν μουσαντένια.

Erwdios, εγώ θα ασχολούμαι με το τι κάνει η ομάδα μου αλλά την διαιτησία δεν την αφήνω "κατά μέρους". Είναι εύκολο να το παίζεις υπεράνω, όταν είσαι ...από πάνω.

Δηλαδή σου άρεσε ο τρόπος που έπαιζε η ομάδα σου και η διαιτησία ήταν καταλυτικός παράγοντας για την ήττα?

Μα αλλαγή Κουτσιανικούλη με Μουν? Τι όνειρο είδε ο Καρπούζας?

Δημοσ.

Ναι οκ δεν ειπα καπου οτι ηταν λαθος αλλαγη Νινη, γενικως δεν την σχολιασα. Πλην του οτι οσο ηταν μεσα, η μπαλα παιζοταν κατω και γενικως ειχαμε καλη εικονα. Ωστοσο πουθενα δεν ειπα οτι ηταν λαθος αλλαγη.

Για τη γιουχα μιλησα που ηταν απολαυστικη. Ρε τους αντιπαναθηναικους, τους μιρλες, τους ασχετους απο μπαλα, τους φιλογαυρους, που και οι 40.000 γιουχαραν ενα ατομο...Γκοντζικοι ολοι και κρυφογαυροι. Καλο ειναι να το προσεξουν.

Παμε γερα 10κ ( σημερινες φρεσκες δηλωσεις ):

"Πειτε ένα ματς τα 8 που ήμασταν τυχεροί ή ότι δεν ήμασταν καλύτεροι. Ονομάστε το." fail no.1

"Κάντε ότι θέλετε. Είμαι νικητής και δεν παραδίνομαι ποτέ.". Κατι μου θυμιζει αυτο.

"Τώρα είμαστε πρωτοι πάμε καλά στην Ευρώπη και τώρα άρχισε η ιστορία ότι δεν παίζουμε καλά." fail no. 2

"Την περασμένη σεζόν η ομάδα έπρεπε να νικάει. Και αυτή ήταν η αιτία της κριτικής. Γιατί παίζαμε καλά και όταν γύρισε αυτό βρήκαμε κάτι άλλο." superfail no.3 παιζαμε καλα περυσι

http://www.gazzetta.gr/content/view/52059/2/

Ως συνηθως επιθεση στους δημοσιογραφους και παλι.

Δημοσ.

Δηλαδή σου άρεσε ο τρόπος που έπαιζε η ομάδα σου και η διαιτησία ήταν καταλυτικός παράγοντας για την ήττα?

Μα αλλαγή Κουτσιανικούλη με Μουν? Τι όνειρο είδε ο Καρπούζας?

Πότε είπα εγώ πως μου άρεσε η ομάδα μου; Δεν περίμενα αυτό το ματς για να καταλάβω ότι είμαι χειρότερος απ' τον Παναθηναϊκό. Άλλα ότι μπορώ να πάρω γιατί να βοηθήσει κάποιος να μην το πάρω;

Όσο για την αλλαγή, δεξιά έπαιξαν και οι δύο. Εξαφανισμένος ο Κούτσια, ακόμα χειρότερος (!) ο Μουν. Σιγά το θέμα.

Δημοσ.

Bασικα ο Νινης βγηκε επειδη ειπε πως ταλαιπορειται απο μια ιωση αυτες τις μερες. ( Κρυωμενος ειπε )

Και τι να πει ο ανθρωπος ρε παιδια αφου εκραζε ολο το γηπεδο τον Τεν Κατε ?

Θελετε να πει πως εκανε λαθος και ο βλακας ο Τεν Κατε ειναι αμπαλος ?

Απλα τον καλυψε. Συμβαινουν αυτα πολλες φορες.:-D

Απο το ελαχιστο που ειδα ο Σαλπι πρεπει να ηταν γτπκ. Λιγο στη μεση του α' ημιχρονου ειδα.

Υ.Γ Δε νομιζω ολο το γηπεδο που γιουχαρε να μην εβλεπε τπτ απο το Νινη...:rolleyes:

Δημοσ.
Ναι οκ δεν ειπα καπου οτι ηταν λαθος αλλαγη Νινη, γενικως δεν την σχολιασα. Πλην του οτι οσο ηταν μεσα, η μπαλα παιζοταν κατω και γενικως ειχαμε καλη εικονα. Ωστοσο πουθενα δεν ειπα οτι ηταν λαθος αλλαγη.

Για τη γιουχα μιλησα που ηταν απολαυστικη. Ρε τους αντιπαναθηναικους, τους μιρλες, τους ασχετους απο μπαλα, τους φιλογαυρους, που και οι 40.000 γιουχαραν ενα ατομο...Γκοντζικοι ολοι και κρυφογαυροι. Καλο ειναι να το προσεξουν.

Κυβισθίσεις...

Δημοσ.

ο Σαλπι και σημερα επαιξε καλα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:41 ----------

Κυβισθίσεις...

ψευδαισθησεις...read again τα ποστ πριν ειρωνευτεις

Δημοσ.

Δεν ισχυρίζομαι ότι έχω δει αρκετά τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αλλά η συχνότητα και η χυδαιότητα των επιθέσεων εναντίον του Τεν Κάτε είναι από μόνες τους αρκετές για να τον κάνουν συμπαθή στα μάτια μου.

Δημοσ.
Bασικα ο Νινης βγηκε επειδη ειπε πως ταλαιπορειται απο μια ιωση αυτες τις μερες. ( Κρυωμενος ειπε )

Και τι να πει ο ανθρωπος ρε παιδια αφου εκραζε ολο το γηπεδο τον Τεν Κατε ?

Θελετε να πει πως εκανε λαθος και ο βλακας ο Τεν Κατε ειναι αμπαλος ?

Απλα τον καλυψε. Συμβαινουν αυτα πολλες φορες.:-D

Απο το ελαχιστο που ειδα ο Σαλπι πρεπει να ηταν γτπκ. Λιγο στη μεση του α' ημιχρονου ειδα.

Υ.Γ Δε νομιζω ολο το γηπεδο που γιουχαρε να μην εβλεπε τπτ απο το Νινη...:rolleyes:

Έτσι, σιγά μην πιστέψουμε τον ίδιο τον παίκτη που το είπε. Και θερμόμετρο στην κάμερα να έβαζε, πάλι ο Τεν Κάτε θα έφταιγε που τον κόλλησε...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:46 ----------

ψευδαισθησεις...read again τα ποστ πριν ειρωνευτεις

Το αγγλικό σου με πέθανε ομολογώ. Εκεί που πήγαινα να απαντήσω σοβαρά, έχασα κάθε κουράγιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...