Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μολις απαντησες λοιπον σε οτι λεμε για τον Κλειζα. Κατα τ''αλλα ναι βαζει ποντους, ναι σπρωχνει στην αμυνα, οκ. Αυτο απεχει πολυ απο το συμπερασμα οτι ο ΟΣΦΠ χαρακτηριζεται απο πληροτητα στο 4, χαρη στον Κλειζα ή το Βασιλοπουλο που επαιξε σημερα ως βασικο 4ρι.

Μια χαρα ειναι ο Φωτσης για την θεση που παιζει και ας μην παιζει πλατη. Δεν λειπει μονο η πλατη στο παιχνιδι του Κλειζα για να τον βαφτισουμε 4ρι...

Eγω παντως δεν εχω διαβασει κανενα επιχειρημα για ποιο λογο ο Κλειζα δε μπορει να παιξει στο 4. Ειλικρινα. Μονο τον αφορισμο, οτι ο Κλειζα δε μπορει να παιξει 4αρι γιατι του λειπουν πολλα στοιχεια..ε πες τα ρε αδερφε, μπας και κανουμε λαθος εμεις.

Επισης να σου πω εξαρχης οτι διαφωνω εν μερει πως η καθε θεση χρειαζεται συγκεκριμενα στοιχεια κ μονο αυτα. Η Γνωμη μου ειναι (για να ειμαι ξεκαθαρος) οτι π.χ. ο Pg ασφαλως και πρεπει να οργανωνει και να κατευθύνει, να ελεγχει το ρυθμο και να πασαρει, απο κει και περα σε επιμερους χαρακτηριστικα ο καθε παικτης διαφερει, π.χ. υπαρχουν κοντοι-ψηλοι πλευμεικερ, καλυτεροι σκορερ/καλυτεροι αμυντικοι, πιο γρηγοροι/πιο αργοι/καλυτεροι σουτερ/καλυτεροι διεμβολιστες..

Ετσι και στο 4, απο τη στιγμη που εχεις την ικανοτητα να γεμιζεις τη ρακετα αμυντικα, να εισαι γρηγορος γιατι ολες οι βοηθειες απο σενα ξεκινανε (να καλυπτεις δηλαδη το 5αρι σου), να μην αποτελεις μις-ματς για τα αντιπαλα 4αρια, και επιθετικα να βοηθας στα ριμπαουντ και να δινεις σκορ ειτε απο μακρια ειτε απο κοντα, τοτε φυσικα και μπορεις να παιξεις στο 4.

Θα μου πεις οκ, θα αντιμετωπισεις μις ματς απο πολυ ψηλα 4αρια..

-Μεχρι στιγμης φαινεται οτι ο ογκος του τον βοηθαει να αντιμετωπισει τετοιες καταστασεις, 5-6 ποντοι (στη χειροτερη) διαφορα στο υψος δεν ειναι τιποτα συγκριτικα με τη διαφορα στη δυναμη. Εξαλλου, αντιστοιχο μις ματς υπαρχει στην επιθεση για μας υπερ του Κλειζα, και επισης υπαρχει παντα η επιλογη να μπει ενα ψηλοτερο 4αρι (Μπουρουσης, Μαυροκεφ).

Θα μου πεις δεν εχει παιχνιδι με την πλατη.

-Απο που κ ως που πρεπει ολοι να τα κανουν ολα? Ο Κλειζα εχει δειξει μεχρι τωρα πως ειτε εκμεταλλευεται τα αντιπαλα αργοκινητα 4αρια πηγαινοντας σε σουτ/διεισδυσεις, ειτε ανοιγει χωρο για τους υπολοιπους παικτες στη ρακετα οι οποιοι εχουν πλεονεκτημα κοντα στο καλαθι (Τζος, τα 5αρια, κτλ..). Δηλαδη ο Χαισλιπ εχει παιχνιδι με την πλατη? Ο Ιλιασοβα? Ουτε αυτοι ειναι 4αρια?

Απο κει και περα, πραγματικα δηλαδη εναν τετοιον παικτη δεν θα τον θελατε στον Βαζελο? Με τα 1000 θα ταιριαζε στο παιχνιδι σας.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή το όλο πράγμα έχει αρχίσει και γίνεται σουρεάλ.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι ο Κλέιζα εκεί που κινείται, όταν παίζεις απέναντι σε δύσκολες ομάδες θα κουτουλάει με τον αφάνα...

Δε σε πειράζει αυτό; No problem. Ούτε εμένα με πειράζει.

ΥΓ: Σε περακαλώ, μην αναφέρεις τον Μαυροκεφαλίδη σε ποστ, ήθελα που ήθελα κατούρημα, πήγαν να μου φύγουν...

ΥΓ2: Συνεχίζει να μη φοβάται το σουτ ο αφάνας, πολύ με χαροποιεί, 0/7 σε 2 επίσημα παιχνίδια και συνεχίζει.

Δημοσ.

Μα γιατι. Ο Μαυροκεφαλιδης εχει δωσει πειστηρια...

@Chris_85: Ωραια οκ, επειδη ομως αναλωθηκαμε απειρως πολυ σε θεωριες επι θεωριων για το 4 σας και τελικως ειδαμε το Βασιλοπουλο να κατεβαινει ως βασικο 4ρι σημερα, στον -με βαση τις θεωριες εδω μεσα- υπερπληρη Ολυμπιακο στο 4 (και ανωτερο απτον ΠΑΟ ποσοτικα), ας αφησουμε τις αναλυσεις στην ακρη και ας δουμε τι θα κανει ο Κλειζα με αντιπαλες ομαδες απο τις οποιες διεκδικει κατι. Γιατι οκ μπορει να σκοραρε με το καφενειο της Ορλεαν, μπορει και με τον Αρη που ουτως η αλλως ειναι ενα σκαλι κατω, αλλα αυτο απεχει πολυ ακομα απο το να βγαζουμε συμπερασματα τοσο για το σε ποια θεση πρεπει να παιζει, οσο και για το ποσο σπουδαια ή μη μεταγραφη ηταν.

ΥΓ. Πραγματικα εχετε προβλημα στο 1 και το 2. Ολη η περιφερεια σας σημερα: 20 ποντους. Κ αν βγαλουμε τον Μπεβερλι οι υπολοιποι 3 (χρυσοπληρωμενοι) βαλανε 9 ποντους συνολικα. Ειλικρινα δεν ξερω πως ειναι δυνατον να υπαρξει ομαδα που διεκδικει οτιδηποτε (ακομα και θεση στο φαιναλ φορ), ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΠΟΝΤΟ. Περυσι υπηρχε ενας Γκριρ εστω (πολυ φθηνοτερος απο τον Ουειφερ να θυμισω).

ΥΓ2. Chris85 με εσενα συζηταγαμε για τον Ουειφερ το καλοκαιρι και μου λεγες οτι τον εχεις δει στο ΝΒΑ και ειναι πολυ αξιοπιστος σουτερ σε φαση Γκριρ αν οχι καλυτερος και οτι παιρνει προσπαθειες πανω του κλπ? Μακαρι να βελτιωθει, εστω στο 3ποντο, γιατι αλλιως δεν πατε πραγματικα πουθενα και ειναι κριμα τοσα λεφτα και να ειστε λιγοτερο ανταγωνιστικοι απο περυσι. Διαφορετικα κατι μου λεει οτι θα δουμε σκηνες απειρου καλους στο παιχνιδι του ΟΣΦΠ, με τον Τσιλντρες να επωμιζεται το ρολο του σουτερ-killer.

Δημοσ.
Λοιπόν, επειδή το όλο πράγμα έχει αρχίσει και γίνεται σουρεάλ.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι ο Κλέιζα εκεί που κινείται, όταν παίζεις απέναντι σε δύσκολες ομάδες θα κουτουλάει με τον αφάνα...

ΥΓ: Σε περακαλώ, μην αναφέρεις τον Μαυροκεφαλίδη σε ποστ, ήθελα που ήθελα κατούρημα, πήγαν να μου φύγουν...

ΥΓ2: Συνεχίζει να μη φοβάται το σουτ ο αφάνας, πολύ με χαροποιεί, 0/7 σε 2 επίσημα παιχνίδια και συνεχίζει.

Aκριβως οπως τα λες ειναι, προβλημα χημειας εχει ο ολυμπιακος.εχει 3 παικτες ιδιας κοπιας που στην πενταδα μαζι οταν θα παιζουν οι 2 απο τους 3 θα κουτουλανε μεταξυ τους.για μια ακομα χρονια ο γιαννκης τα μπουρδουκλωσε.αν μου λεγες παντως νομιζω προσωπικη αποψη οτι ο κλειζα σαν 3αρι θα ηταν ο κορυφαιος στην ευρωπη κ συ παικτη με το ταλεντο του λιθουανου δεν εχεις.Επισης στο αμερικα οσες φορες τον ειχα δει μονο απ εξω οτι εκανε αλλα εδω στην ελλαδα κ στο βαμμενο μπορει να κανει κατι.Σημερα τελειωσε 2 φασεις με πλατη...

ΥΓ.Για την ερωτηση του μιντι απο κατω εγω στο ειχα πει για τον γουεφερ...δεν πιστευω να κρινει απο 2 ματς ασφαλως...

Δημοσ.

Συμφωνω με την παρατηρηση, αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν ειναι η οχι 4αρι. Πραγματι ομως, πρεπει να γινει σοβαρη δουλεια στην ομαδα ωστε να μπορεσει ο Κλειζα να ανοιξει χωρους για να εκμεταλλευτει την ικανοτητα στο ποσταρισμα και γενικα τα μις ματς που συνηθως εχει λογω αθλητικων ικανοτητων ο Τζος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:05 ----------

ΥΓ2. Chris85 με εσενα συζηταγαμε για τον Ουειφερ το καλοκαιρι και μου λεγες οτι τον εχεις δει στο ΝΒΑ και ειναι πολυ αξιοπιστος σουτερ σε φαση Γκριρ αν οχι καλυτερος και οτι παιρνει προσπαθειες πανω του κλπ? Μακαρι να βελτιωθει, εστω στο 3ποντο, γιατι αλλιως δεν πατε πραγματικα πουθενα και ειναι κριμα τοσα λεφτα και να ειστε λιγοτερο ανταγωνιστικοι απο περυσι. Διαφορετικα κατι μου λεει οτι θα δουμε σκηνες απειρου καλους στο παιχνιδι του ΟΣΦΠ, με τον Τσιλντρες να επωμιζεται το ρολο του σουτερ-killer.

Ισα ισα εγω λεω εδω και τοσο καιρο οτι υπαρχει προβλημα στο 3ποντο και οτι ο Γκριρ δεν αντικατασταθηκε και το κενο στη θεση του σκορερ μεγαλωσε απο περυσι.

Τον ουειφερ τον ειχε δει ενα φιλαρακι μου και μου λεει απ το καλοκαιρι τα χειροτερα.

Οντως με τετοια περιφερεια δεν παμε πουθενα. Πρεπει ολοι να παρουν περισσοτερες πρωτοβουλιες.

Δημοσ.
Συμφωνω με την παρατηρηση, αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το αν ειναι η οχι 4αρι. Πραγματι ομως, πρεπει να γινει σοβαρη δουλεια στην ομαδα ωστε να μπορεσει ο Κλειζα να ανοιξει χωρους για να εκμεταλλευτει την ικανοτητα στο ποσταρισμα και γενικα τα μις ματς που συνηθως εχει λογω αθλητικων ικανοτητων ο Τζος.

Δεν έχει σχέση με τον αν είναι ή όχι 4άρι;

Δηλαδή δεν παίζει ρόλο ότι αυτή τη στιγμή παίζεις με 2 3άρια;

Ο Κλέιζα δεν έχει ιδιαίτερες ικανότητες στο ποστάρισμα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:12 ----------

Aκριβως οπως τα λες ειναι, προβλημα χημειας εχει ο ολυμπιακος.εχει 3 παικτες ιδιας κοπιας που στην πενταδα μαζι οταν θα παιζουν οι 2 απο τους 3 θα κουτουλανε μεταξυ τους.για μια ακομα χρονια ο γιαννκης τα μπουρδουκλωσε.αν μου λεγες παντως νομιζω προσωπικη αποψη οτι ο κλειζα σαν 3αρι θα ηταν ο κορυφαιος στην ευρωπη κ συ παικτη με το ταλεντο του λιθουανου δεν εχεις.Επισης στο αμερικα οσες φορες τον ειχα δει μονο απ εξω οτι εκανε αλλα εδω στην ελλαδα κ στο βαμμενο μπορει να κανει κατι.Σημερα τελειωσε 2 φασεις με πλατη...

ΥΓ.Για την ερωτηση του μιντι απο κατω εγω στο ειχα πει για τον γουεφερ...δεν πιστευω να κρινει απο 2 ματς ασφαλως...

Παίκτη με το ταλέντο του Λιθουανού γενικά ή στο 3; Γιατί αν λες το πρώτο...

Για το άλλο που λες ότι θα ήταν το καλύτερο 3άρι της Ευρώπης, αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν αυτό όταν στην Εθνική ομάδα της χώρας του είναι υπό νορμάλ συνθήκες αναπληρωματικό 3άρι...

Δημοσ.

Η αποψη σου λοιπον ειναι οτι για να ταιριαξει καποιος με τον Τσιλι και να μην τρακαρει, θα πρεπε να παιζει κατα βαση κοντα στο καλαθι ετσι? Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος.

Για τον Τσιλντρες γραφω my mistake ηταν ασαφες..Οτι δημιουργει μις ματς με τον προσωπικο του αντιπαλο οταν παρει τη μπαλα χαμηλα στο ποστ..

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:12 ----------

Παίκτη με το ταλέντο του Λιθουανού γενικά ή στο 3; Γιατί αν λες το πρώτο...

Για το άλλο που λες ότι θα ήταν το καλύτερο 3άρι της Ευρώπης, αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν αυτό όταν στην Εθνική ομάδα της χώρας του είναι υπό νορμάλ συνθήκες αναπληρωματικό 3άρι...

καλα οντως στο ευρωμπασκετ οσο επαιξε ηταν τραγικος.για να το διορθωσω το ερωτημα μετα τον σισκαουσκας(μεχρι στιγμης τουλαχιστον).με το ταλεντο ρωταω.κ κατι αλλο.θεωρεις περιττη την μεταγραφη του κλειζα κ οτι με το υπαρχον ροστερ δεν θα επρεπε να ειχε γινει?εγω νομιζω οτι αμα ειχαν βρει τροπο επρεπε να ειχαν σουταρει τον αμερικανο κ να παιρναν με κλειστα ματια αυτον.Επισης ο παπαλουκα οτι προσφερε προσφερε...

Δημοσ.
Η αποψη σου λοιπον ειναι οτι για να ταιριαξει καποιος με τον Τσιλι και να μην τρακαρει, θα πρεπε να παιζει κατα βαση κοντα στο καλαθι ετσι? Διορθωσε με αν καταλαβα λαθος.

Θεωρώ ότι στον Ολυμπιακό του Γιαννάκη δε μπορείς να παίξεις με 2 3άρια.

Είμαι σαφής. Ειδικά όταν αυτοί οι δύο ώς επί το πλείστον αυτό που κάνουν είναι να πέρνουν τη μπάλα και να ξεκινουν να μπούν προς τα μέσα.

Για τον Τσιλντρες γραφω my mistake ηταν ασαφες..Οτι δημιουργει μις ματς με τον προσωπικο του αντιπαλο οταν παρει τη μπαλα χαμηλα στο ποστ..

Φαντάστηκα ότι μπορεί να εννοούσες τον αφάνα, αλλά λέω, δε μπορεί να εννοεί ότι ο αφάνας ποστάρει...

Ο αφάνας το μόνο που κάνει χαμηλά στο πόστ είναι κοψίματα για κάρφωμα.

καλα οντως στο ευρωμπασκετ οσο επαιξε ηταν τραγικος.για να το διορθωσω το ερωτημα μετα τον σισκαουσκας(μεχρι στιγμης τουλαχιστον).με το ταλεντο ρωταω.κ κατι αλλο.θεωρεις περιττη την μεταγραφη του κλειζα κ οτι με το υπαρχον ροστερ δεν θα επρεπε να ειχε γινει?εγω νομιζω οτι αμα ειχαν βρει τροπο επρεπε να ειχαν σουταρει τον αμερικανο κ να παιρναν με κλειστα ματια αυτον.Επισης ο παπαλουκα οτι προσφερε προσφερε...

Το έχω πει από πολύ καιρό ότι έπρεπε να διώξουν τον αφάνα και να πάρουν τον Κλέιζα στη θέση του.

Ο Παπαλουκάς είναι περίπτωση Σάρας πλέον, ρολίστας πολυτελείας. Να μπει να προσφέρει ποιοτικά λεπτά στην επίθεση, όχι για να στηρίξεις το παιχνίδι σου πάνω του.

Δημοσ.
Θεωρώ ότι στον Ολυμπιακό του Γιαννάκη δε μπορείς να παίξεις με 2 3άρια.

Είμαι σαφής. Ειδικά όταν αυτοί οι δύο ώς επί το πλείστον αυτό που κάνουν είναι να πέρνουν τη μπάλα και να ξεκινουν να μπούν προς τα μέσα.

Φαντάστηκα ότι μπορεί να εννοούσες τον αφάνα, αλλά λέω, δε μπορεί να εννοεί ότι ο αφάνας ποστάρει...

Ο αφάνας το μόνο που κάνει χαμηλά στο πόστ είναι κοψίματα για κάρφωμα.

Νο

Το έχω πει από πολύ καιρό ότι έπρεπε να διώξουν τον αφάνα και να πάρουν τον Κλέιζα στη θέση του.

Ο Παπαλουκάς είναι περίπτωση Σάρας πλέον, ρολίστας πολυτελείας. Να μπει να προσφέρει ποιοτικά λεπτά στην επίθεση, όχι για να στηρίξεις το παιχνίδι σου πάνω του.

Συμφωνω απολυτα στα πει τσιλντερς αλλα νομιζω οτι αδικεις το λιθουανο.καμια σχεση κ παικτηκα με τον δικο μας ενω τα βγαζει τα 20 λεπτα σε καλο επιπεδο.Γενικα το γιαννακη επρεπε να διωξουν το καλοκαιρι να επαιρναν κανα πιανιτζιανι που ειδες με μπατζετ 300% λιγοτερο τη ομαδα εχει φτειαξη κ με κατανεμημενους ρολους.οι αγγελοπουλοι ειναι σαν το κοκαλη στα ξεκινηματα...

Δημοσ.

Και ο Παπαλουκάς αν δεν φορτώνοταν όλο το βάρος της οργάνωσης, καλύτερος θα ήταν.

Αλλά έτσι κι αλλιώς ο Σάρας ήταν πάντοτε καλύτερος παίκτης.

Δημοσ.

Ολο το παιχνιδι του Τσιλι ειναι τα ντραιβς, τα καλαθια απο επιθετικα ριμπαουντ και τα τελειωματα απο κατω οπου εχει μις ματς με τον αντιπαλο του (παιχνιδι στο λοου ποστ--δεν εννοω ποσταρισμα με την εννοια του βαζω πλατη κτλ..) και οι αιφνιδιασμοι. Ολο το παιχνιδι του ομως. + μερικα τριποντα που θα παρει οταν ειναι ελευθερος.

Επομενως που τρακαρουν, απο τη στιγμη που ο κλειζα τραβαει τον αντιπαλο του εξω και δημιουργει χωρους για τον Τσιλι? Το θεμα ειναι οτι για να γινει αυτο ομως, χρειαζεται να δουλευτει πολυ στην προπονηση.

Απ οτι βλεπω ως τωρα, καλως η κακως, ο Κλειζα αποτελει ''κλειδι'' για την επιθετικη λειτουργια της ομαδας.

Απο κει κ περα το μελλον θα δειξει.

Παντως σ εναν βαζελο με Μπατιστ θα καναν αχτυπητο διδυμο. + του οτι ο Ζοτς γουσταρει να παιζει με χαμηλα σχηματα...πραγματικα δεν πιστευω να υπαρχει παναθηναικος που να μην τον ηθελε στην ομαδα του.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:37 ----------

Διαφορετικοι παικτες, πολυ διαφορετικοι. Κορυφαιοι ομως και οι 2, με τα + και τα - τους ο καθενας.

Δημοσ.
Και ο Παπαλουκάς αν δεν φορτώνοταν όλο το βάρος της οργάνωσης, καλύτερος θα ήταν.

Δεν τον μπορω μωρε...τσουκου τσουκου ειναι συνεχεια.Παντως σε αυτο που φωναζες το καλοκαιρι για τον τζααμπερ μεσα επεσες οργια κανει το παλικαρι φετος μια χαρα θα ηταν για τον ολυμπιακο κ επαιζε ευκολα πενατδατος.Σιγουρα καλυτερος του γκριρ καθως κρατα κ πισω που τα σπασε προχθες. .Παντως μ αρεσει κ ο μπεβερλι σημερα ηταν ο μονος που επαιζε καλα τον μαιλς ενω φαινεται οτι εχει κ το σουτ.

Δημοσ.
Ολο το παιχνιδι του Τσιλι ειναι τα ντραιβς, τα καλαθια απο επιθετικα ριμπαουντ και τα τελειωματα απο κατω οπου εχει μις ματς με τον αντιπαλο του (παιχνιδι στο λοου ποστ--δεν εννοω ποσταρισμα με την εννοια του βαζω πλατη κτλ..) και οι αιφνιδιασμοι. Ολο το παιχνιδι του ομως. + μερικα τριποντα που θα παρει οταν ειναι ελευθερος.

Επομενως που τρακαρουν, απο τη στιγμη που ο κλειζα τραβαει τον αντιπαλο του εξω και δημιουργει χωρους για τον Τσιλι? Το θεμα ειναι οτι για να γινει αυτο ομως, χρειαζεται να δουλευτει πολυ στην προπονηση.

Απ οτι βλεπω ως τωρα, καλως η κακως, ο Κλειζα αποτελει ''κλειδι'' για την επιθετικη λειτουργια της ομαδας.

Απο κει κ περα το μελλον θα δειξει.

Παντως σ εναν βαζελο με Μπατιστ θα καναν αχτυπητο διδυμο. + του οτι ο Ζοτς γουσταρει να παιζει με χαμηλα σχηματα...πραγματικα δεν πιστευω να υπαρχει παναθηναικος που να μην τον ηθελε στην ομαδα του.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:37 ----------

Διαφορετικοι παικτες, πολυ διαφορετικοι. Κορυφαιοι ομως και οι 2, με τα + και τα - τους ο καθενας.

Για ποιο λόγο λοιπόν δεν του δημιουργούσε χώρους πέρυσι ο Μπουρούσης του αφάνα που τόσο συχνά βγαίνει έξω και απειλεί κιόλας; Και πώς θα τους δημιουργήσει τώρα ο Κλέιζα; Θα χτυπήσει ως νέος Μωυσής το παρκέ με τη ράβδο του και να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα για να περάσει ο αφάνας στο καλάθι της επαγγελίας;

Μέχρι τότε δε θα φοβάται και θα πέρνει τα ελεύθερα τρίποντα και θα γελάει και ο κάθε πικραμένος.

Ο Ζοτς γουστάρει να παίζει με ημίψηλα σχήματα που έχουν όμως υψηλό μέσο όρο ύψους. Αλλά αυτά δεν είναι εύκολα πράγματα να βγαίνουν πάντα.

Τρομερός παίκτης ο Παπαλουκάς, αλλά ένα σκαλί πιο κάτω από τον Σάρας, και σε κλάση και στο τι έχει κάνει στην καριέρα του...

Δημοσ.

Δε διαφωνώ ότι ο Κλέιζα έχει "αλληλοκάλυψη" ρόλων με τον Τσίλντρες, αλλά σίγουρα μπορεί να βρεθεί τρόπος να συνυπάρξουν, ειδικά από τη στιγμή που ο Λιθουανός μπορεί ανετότατα να τελειώνει φάσεις και με σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Δε βρίσκω κανένα πρακτικό λόγο για τον οποίο δε μπορεί να παίξει ως τεσσάρι, υπό την προυπόθεση βέβαια ότι όταν τα πράγματα σφίξουν(=προσαρμοσμένες άμυνες και τα συναφή) θα τη δίνει και σε κανέναν άλλο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...