SPSS07 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 αχ ρε καημενο ιντερνετ με την χαμηλη αναπτυξη σου.. πια? τη γενικη γραμματεια αθλητισμου ? ωραια για δειξε μου απο που ειδες εκει τα στοιχεια για τα περιεργα τα ερασιτεχνικα...χαχαχα α ρε γλεντια Γενικως μπορεις να αποδειξεις τπτ η μπααα??
johnnyestia Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Mika, μην ασχολείσαι με αλλόθρησκους. Ασε τον να γράφει μόνος του. Στο τέλος θα βαρεθεί και θα πάει με το κουβαδάκι του σε άλλη παραλία. 800 αυτοί και 200 εμείς λέει? Ναι να του απαντάμε.
SPSS07 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ωπα ηρθε ο αλλος για την διασωση ρε μικα πραγματικα δειξε μου ποια στοιχεια βρηκες απο την ΓΓΑ, σε παρακαλω δλδ
elven Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ψιτ,τις περισσότερες κοu0πες τις έχει η ΑΕΚ Κατά τα άλλα Ωπ εδώ ξεχάσαμε να πούμε ημερομηνίες για τα υπόλοιπα 20 Νταξ όμως,θυμάται ότι είναι 25 αλλά δεν θυμάται το πότε Εδώ δε ξέρω κιολας Αλλά έχει το 1970 και μετά 1970(Μαντζαρογλου) και μετράν για 2 Και 1977 και 1977(Α κατηγορία) και πάλι μετράει για 2, Double post; Double posters Σε λίγο θα δω και του ΠΑΟ
Ban.ShortTrader Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Το Μαντζάρογλου που βλέπετε σε παρένθεση είναι αν έχω καταλάβει καλά ξεχωριστή διοργάνωση προς τιμήν του Νίκου Μαντζάρογλου. SPSS07 μου θυμίζεις τα παιδάκια που κλείνουν τα αυτιά και κάνουν λαλαλλαλαλα για να μην ακούν τι τους λένε οι άλλοι. Δεν τρέχει τίποτα. Ακόμα πονάει ο αγώνας τις Παρασκευής, δεν τρέχει τίποτα θα περάσει (μέχρι να έρθει η ώρα να εκπληρωθεί η ευχή του Μπουρουσάκου και να τα ξαναπούμε.
Mika Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 αντε ολοι μαζι τωρα στο greenwebfans να ρωτησετε κανεναν που τα βρηκαν ολα αυτα τα στοιχεια και καλα! τρεχοντας παμε δεν μας βλεπεις??
SPSS07 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 mika εχεις κανει 50 ποστς αλλα απαντηση δεν εχεις δωσει.. και ουτε κανενας σας θα δωσει εδω μεσα.. αντε τοσοι ειστε κανεις δεν μπορει να απαντησει.. θα σου πω εγω γιατι.. επειδη καθεστε και τρωτε οτι σας πασαρουν οπαδικα σιτε, χωρις καν να το τσεκαρετε οι ιδιοι.. και μετα βγαινετε χαρουμενοι και μιλατε... και οταν σας ρωτανε, οπως εδω καλη ωρα, το ριχνετε στην ειρωνια και στα αστειακια.. εγω την απαντηση μου την πηρα και το ιδιο θα ρωταω οταν το ξαναπεταξει καποιος.. αντε ρε μικα δειξε μου τα στοιχεια απο το ΓΓΑ. τοσους τιτλους και δεν μπορεις να βρεις απο επισημο φορεα? αντε εμεις ναμαστε καλα παιδες..
wizzy Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 mika [...] Καλημέρα. Εδώ που τα λέμε, ούτε εσύ απάντησες από που βγήκαν οι 583 τίτλοι. Anyway, αφού δεν αποφασίσατε ποιος την έχει μεγαλύτερη, δεν το κόβετε σιγά σιγά, κρίμα είναι να εκτραχυνθεί το thread ακόμα δεν άνοιξε. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, που λέει ο alexzzz...
adamakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 η ευρωλιγκα κινειται δικαστικα εναντιον του παναθηναικου οριστε το αρθρο και το λινκ απο την επισημη ιστοσελιδα EB opens disciplinary proceedings against Panathinaikos with independent judge Euroleague BasketballEuroleague Basketball has opened a disciplinary procedure against Panathinaikos concerning several incidents that took place during the Euroleague Final Four in Berlin. The incidents include: insults and attempted aggression against the Euroleague Final Four referees, insults against Euroleague staff and damage done within the o2 World arena. These incidents are considered major infringements of the Euroleague by-laws and all the documentation has been processed with an independent disciplinary judge to rule on the incidents. Additionally, Euroleague Basketball will also open disciplinary proceedings against the Greek club for the recent statements made by members of Panathinaikos in the media. http://www.euroleague.net/news/i/49422/180/item
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.