Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως, κατα την γνωμη μου ο τσαρταρης εχει τελειωσει φετος, και ισως σαν παικτης.. 2 χρονια ταλαιπωρειτε με τραυματισμους, και στο τελος της χρονιας περυσι φαινοταν ακεφος, σαν να εχει χασει το ενδιαφερον του..

Μακαρι να βγω ψευτης, γιατι ειναι παρα πολυ καλος παικτης, πολυτιμη μοναδα και για τον παο και την εθνικη, αλλα μου φαινονται σκουρα τα πραγματα γιαυτον..

Απο αυτη την αποψη βλεπω ο γκομελατς να παιζει κανονικα στον παο φετος..

Σερμαντινι 4αρι?? κατι μαγειρευει παλι ο ομπρα..

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η θεση 4 εξαντλειται στο αν καποιος μπορει να παιξει με πλατη ή οχι? Α ρε κακομοιρε Γκαρνετ, δεν υπαρχεις και δεν το χεις καταλαβει..

Oχι, εξαντλειται στο να παιζεις με προσωπο. Ρε τι Γκολεματς και βλακειες, βαλτε τον Ντρου 4αρι να σουταρει

Βεβαια πετυχημενη η συγκριση Καλαθη-Κλειζα, ειδικα αν συνυπολογισεις την μεγαλη καριερα του πρωτου στο Κολελγιο και τα διαπιστευτηρια που εχει δωσει σαν μπακ απ του Καλαμποκη.. Ελα μωρε, τι NCAA τι ΝΒΑ, τι Λωζαννη, τι Κοζανη..

1. Ναι, ο Κλειζα και ο Νοβιτσκι ειναι οι Ευρωπαιοι Ολ-Σταρς

2. Οτι εχεις φερει απο ΝΒΑ εχει σπειρει. Ποιος Διαμαντιδης και ποιος Σισκα, ΝΒΑ και τα μυαλα στο μπλεντερ

Και επισης ωραιο ειναι να παρερμηνευεις τα οσα λεω..Εκτος οταν λεω εγω πως ο Καλαθης εχει τα φοντα να πρωταγωνιστησει στο μελλον απλα δεν ειναι ετοιμος να κανει τη διαφορα απο μονος του φετος σε τοσο υψηλο επιπεδο, ειναι το ιδιο για σενα σαν να ελεγα ''δεν υπαρχει σαν παικτης ο Καλαθης''.

...με επιχειρημα το Ευρωμπασκετ αν θυμασαι. Συ ειπας.

Το ιδιο επιχειρημα χρησιμοποιεις, δεν παιζει πλατη, δεν ειναι 4αρι.. Αρα ουτε ο Φωτσης ειναι 4αρι, ετσι?? Τι ειναι, ψηλο 3αρι για σενα?

Με υψος 2,09 και παρει πλαγια βηματα σωστα στα 4αρια και καλη αμυνα στο πικ εν' ρολ 4αρι τον λες. Οταν ο Κλειζα ψηλώσει και οταν ο Μπουρουσης μπορεσει να βγει στα 6μ ή να βγει στην πασα(εξισου απιθανο με το να ψηλωσει ο Κλειζα) τα ξαναλεμε

Ο Τσιλι ειναι καθαρο 3αρι. Ο Βασιλοπουλος δεν σου ηρθε, οσο ζεσταινονταν το ποπ κορν?

Ηρθε, εφερε τα ψωνια γιατι δεν χωραγαν στο αμαξι μας. Αυτος παιζει να γινει 4αρι. Ο αλλος Βασιλοπουλος οχι

Συγκρινε τον με τον Σερμαντινι. Και μετα δες τι διαπιστευτηρια εχει δωσει ο καθενας τους.

Οκ, μεσα. Μαυροκεφαλιδης. Μετριοτατος και στασιμος εδω και 3 χρονια. Σερμαντινι νεωτερος, ψηλοτεριος, αρκετα βελτιωμενος απο περσυ και πλεον σκοραρει.

Χμ, εχεις δικιο. Παντως ηρθε η ωρα σου να αποκτησεις σαν Ολυμπιακος τον δικο σου Λουκα. Καλοριζικος.

Ο Σοφο ειναι ηδη εκτος. Πες οτι χτυπουσε και ο Μαυροκεφαλιδης. Θα παιρναμε παικτη? Η με Βουισιτς, Μπουρουση, Γλυνιαδακη, Κλειζα, Μαυροκεφαλιδη, Βασιλοπουλο θα ειμασταν ενταξει?

Εχεις 5 σεντερ, 5 τεσσαρια, 12 ασους και 35 κουβαλητες νερων. Οτι πεις.

Το χιουμορ δεν το επιασες ετσι?

Δηλαδη μου λες να χτυπησουν τα 2 βασικα μου 4αρια. ΟΚ εσενα αν χτυπησουν οι Φωτσης (παρ'ολο που δεν ειναι 4αρι καθως δεν παιζει με πλατη, με τη λογικη σου) και Τσαρτσαρης, ποσα εχεις?? 0!!

Εγω ποσα εχω? Μαυροκεφαλιδη, Βασιλοπουλο. 2.

Οκ, και εγω εχω Περπερογλου και Σερμαντινι. 2

Α και πουσαι, εχω και πλεον Γκολεματς. Παμε στα 3 σωστα?

Γιατι νομιζω οτι ξεχναμε κατι, ξεκινησαμε απο το "πηραμε τον Γκολεματς" και μιλαμε σαν να μην πηραμε τον Γκολεματς, σωστα?

Γιατι δεν λες αγορι μου οτι βγηκες εντελως ακυρος περσυ με την καταστροφικη χρονια που ειχες προβλεψει για τον Παναθηναικο-οπως σου απεδειξα και στο αλλο τοπικ-και τωρα προσπαθεις απεγνωσμενα να πεις "σας τα ελεγα εγω"

Τι εγινε στον Παναθηναικο? Γκαντεμια, χτυπησαν 3 παικτες, ΚΑΙ οι 3 ψηλοι και μειναμε με 3.

Ποια ηταν η αντιδραση μας? Πηραμε και αλλο ψηλο.

Τι μας λες? Δεν ειχατε προβλεψει. Ε, χαιρω πολυ, δεν ειχαμε προβλεψει να χασουμε 3 ψηλους. Αν χασεις εσυ τον Χαλπεριν και τον Γουειφερ ποιον εχεις στο 2 ας πουμε?

Δημοσ.
Με υψος 2,09 και παρει πλαγια βηματα σωστα στα 4αρια και καλη αμυνα στο πικ εν' ρολ 4αρι τον λες. Οταν ο Κλειζα ψηλώσει και οταν ο Μπουρουσης μπορεσει να βγει στα 6μ ή να βγει στην (εξισου απιθανο με το να ψηλωσει ο Κλειζα) τα ξαναλεμε
Ο Σμοντις τι υψος εχει? Ο Κλειζα δε μπορει να παιξει αμυνα στα 6 μετρα δηλαδη? Δεν ειναι γρηγορος? Ποια ειναι η ενσταση σου?
Οκ, μεσα. Μαυροκεφαλιδης. Μετριοτατος και στασιμος εδω και 3 χρονια. Σερμαντινι νεωτερος, ψηλοτεριος, αρκετα βελτιωμενος απο περσυ και πλεον σκοραρει.

Χμ, εχεις δικιο. Παντως ηρθε η ωρα σου να αποκτησεις σαν Ολυμπιακος τον δικο σου Λουκα. Καλοριζικος.

Αρκετα βελτιωμενος απο περυσι (που δεν ιδρωσε ολη τη χρονια), τοσο βελτιωμενος που το καλοκαιρι ειχε 2,κατι ποντους με την Εθνικη του. Τωρα δεν ξερω, ισως οντως να κανει καλη χρονια. Αλλα δεν μπορεις να εξαγεις ασφαλη συμπερασματα οτι οταν χρειαστει θα σου καλυψει τη θεση. Τη χρονια του Μαυροκ με τον ΠΑΟΚ τη θυμασαι καθολου? Περυσι τον ειδες καθολου? Για 3η λυση μια χαρα ειναι.

Οκ, και εγω εχω Περπερογλου και Σερμαντινι. 2

Το χιουμορ εδω δεν το πιασα να με συγχωρας. Ας μαθει πρωτα να παιζει στο 3 αυτος.

Α και πουσαι, εχω και πλεον Γκολεματς. Παμε στα 3 σωστα?

Γιατι νομιζω οτι ξεχναμε κατι, ξεκινησαμε απο το "πηραμε τον Γκολεματς" και μιλαμε σαν να μην πηραμε τον Γκολεματς, σωστα?

Εγω ειμαι ο πρωτος π ειπα οτι θα βοηθησει. Μ αρεσει πολυ ο συγκεκριμενος παικτης.

Γιατι δεν λες αγορι μου οτι βγηκες εντελως ακυρος περσυ με την καταστροφικη χρονια που ειχες προβλεψει για τον Παναθηναικο-οπως σου απεδειξα και στο αλλο τοπικ-και τωρα προσπαθεις απεγνωσμενα να πεις "σας τα ελεγα εγω"

Χαχα εδω ειναι που γελαμε.

Τι εγινε στον Παναθηναικο? Γκαντεμια, χτυπησαν 3 παικτες, ΚΑΙ οι 3 ψηλοι και μειναμε με 3.

Χτυπησε το ενα απ τα 2 4αρια που εχεις. Μην εθελοτυφλεις. Και να μη χτυπουσε ο Μπατιστ, παλι χρειαζοσουν 4αρι. Αν χτυπουσε ΜΟΝΟ ο Μπατιστ, θεωρω οτι θα μπορουσες να καλυψεις το κενο.

Αν χασεις εσυ τον Χαλπεριν και τον Γουειφερ ποιον εχεις στο 2 ας πουμε?
Εδω ειναι η διαφορα μας. Εγω ξερω και κρινω τις αδυναμιες τις ομαδας μου.

Χωρις χαλπεριν και ουειφερ (που δε μου μοιαζει κ πολυ για 2αρι, ισως περισσοτερο για 3αρι) θα αναγκαστω να παιξω με αλλοπρόσαλλα σχηματα, με Μπεβερλυ στο 2 και ο Θεος βοηθος. Ελεγα απ το καλοκαιρι οτι ο Γκριρ δεν αντικατασταθηκε επαξια.

Δημοσ.

Ο Περπε να μαθει να παιζει στο 3. Τι ακουμε σημερα, για το καλυτερο Ελληνικο 3ρι και ενα απτα καλυτερα 3ρια του περσυνου πρωταθληματος Α1.... Κρις θυμισε μου ποιος ηταν ο καλυτερος παιχτης του ΠΑΟ στο ξεκινημα της περσυνης σεζον και σταθερα πρωτος σκορερ, θυμισε μου ποιος πηρε τον τελικο με ΤΣΣΚΑ στα κρισιμα σημεια, θυμισε μου και στα μεταξυ μας παιχνιδια (8 τον αριθμο, 2 νικες εσεις) ποιος απο τους Περπε-Τσιλντρες ειχε καλυτερη εικονα?

και τελος παντων για να καταληξουμε καπου. Συμφωνα με τα νεα λεγομενα σου:

--3ρι δεν εχουμε αξιοπιστο (περπε δε ξερει τη θεση, και "μονος μου" λεω οτι καλος χρυσος ο Τεπιτς αλλα εχει δουλεια ακομα μεχρι να γινει καλυτερος απτον Τσιλντρες και τον Βασιλοπουλο)

--γραμμη ψηλων (4-5) εχετε πιο ποιοτικη συνολικα.

Αρα με λιγα λογια μας λες οτι ο ΟΣΦΠ ποιοτικα υπερεχει στις θεσεις, 3,4,5 του ΠΑΟ, ενω παραδεχεσαι υπεροχη του ΠΑΟ στο 2. Και συνεχιζεις και πιστευεις οτι βλεπεις αντικειμενικα τα πραγματα?

Κι ολα αυτα τα λες για εναν ΠΑΟ που ειναι ιδιος με τον περσυνο ΠΑΟ (που εκανε και εσενα γιογιο, αλλα και οτι βρηκε μπροστα του γενικως σε Ευρωπη και Ελλαδα) με επιπλεον προσθηκες Τεπιτς, Καλαθη, Γκολεματς, Μπογρη (ας πουμε κ Σερμαντινι μιας κ θα χει χρονο συμετοχης).

Ρε σεις μηπως την ψωνισατε υπερβολικα πολυ παραπανω αποσο θα πρεπε με τον αναγενημενο Σοφο, με τον Κλειζα, τον Βον Ουειφερ και με τον Μπεβερλι?

Και μηπως νομιζετε οτι ο ΠΑΟ αντι για ενισχυμενος ειναι πιο αδυναμος απο περυσι με αυτες τις προσθηκες? Ειλικρινα ρε παιδες, βαλτε ενα οριο στην υποκειμενικοτητα

Δημοσ.
Ρε συ Chris με όλη την καλή διάθεση δες λίγο τι γράφεις πάλι. Αυτός είναι ο λόγος που σου είπα ότι σε μεγάλες ομάδες δεν μπορείς να συγκρίνεις θέση προς θέση.Ναι ο Κλείζα μπορεί να παίξει τεσσάρι, αλλά είναι τριάρι. Και μπορώ να σου συνεχίσω έτσι για όλους τους παίκτες που ανέφερες.

Ότι έχετε αριθμητική υπεροχή στους ψηλούς δεν είναι θέμα, το ξέρεις και το ξέρουμε, αλλά τι σου έχει κοστίσει αυτό? Έχεις έναν γαμ@#@το point guard αλλά 32+(παίζει να κάνω και λάθος εδώ) και από πίσω μηδέν.

Επομένως όλα είναι θέμα επιλογών. Δεν υπάρχει καμία γραμμή ψηλών ή κοντών που μπορεί να αντέξει άνετα 2-3 τραυματισμούς χωρίς ζόρι. 12 παίκτες είναι και φυσικά δεν μπορεί να είναι όλοι παικταράδες και να μένουν εκτός αποστολής

Εδω βρισκεται ολη η ουσια. Ειναι προφανες οτι ο ΟΣΦΠ εχει το βαρος του παιχνιδιου του στην ρακετα, ενω ο ΠΑο στην περιφερεια. Αρα λογικο ειναι να ποναει περισσοτερο οταν χανει ο βαζελος ψηλο, και οταν χανει κοντο ο ΟΣΦΠ.

Μου λες οτι δε μπορεις να συγκρινεις θεση προς θεση. ΔΙαφωνω εν μερει. Δε μπορεις να συγκρινεις παικτη προς παικτη, γιατι αλλη η λειτουργια της καθε ομαδας. Μπορεις ομως να δεις το εαν αριθμητικα η καθε θεση ειναι γεματη, οπως επισης μπορεις να δεις και συγκεκριμενα χαρακτηριστικα του καθενος.

π.χ. Μου λενε παραπανω οτι ο Μπατιστ επαιζε στο ΝΒΑ 3αρι κ εδω μπορει να παιξει ανετα 4αρι. Εγω σου λεω, πες μου ποσες φορες επαιξε ο Ομπραντοβιτς με Πεκοβιτς-Μπατιστ? Και ποσο αποδοτικο ηταν αυτο το σχημα? Επομενως ναι μεν ισως εχει τα προσοντα να παιξει στο 4, επι του πρακτεου ομως, αυτο δεν δοκιμαστηκε ποτε.

Μου λετε οτι ο Μπουρουσης ειναι 5αρι. ΓΑΜΩ δεν ειδατε ουτε μισο αγωνα του ΟΣΦΠ περυσι? Μεχρι και στην Εθνικη πηρε χρονο στο 4.

Τεσπα επειδη δεν εχει νοημα, καποιος εκανε ενα σχολιο και ειπε οτι ο ΟΣΦΠ εχει αδυναμια στο 4. Διαφωνησα με αυτο και θεωρω οτι ο (οχι κ τοσο σοβαρος) τραυματισμος του Τσαρτσαρη και η προσθηκη 4αριου κατι λεει. Απο κει κ περα ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του, γιατι π.χ. δεν αποκτηθηκε 5αρι..

Δημοσ.

Και πανω στο παραπανω ποστ ας παρατηρησω απλως πως οι περισσοτεροι ποντοι του ΠΑΟ κατα μεσο ορο τη περσυνη σεζον, προερχονται απο τα 2 5ρια. Επισης μαλλον ξεχασες οτι το βασικο συστημα του ΠΑΟ ηταν το πικ εν ρολ. Anyway

Αμφιβαλω πολυ για τον ΟΣΦΠ αν πηρε τοσους ποντους περυσι απτη ρακετα οσους ο ΠΑΟ.

Δημοσ.
Ο Περπε να μαθει να παιζει στο 3. Τι ακουμε σημερα, για το καλυτερο Ελληνικο 3ρι και ενα απτα καλυτερα 3ρια του περσυνου πρωταθληματος Α1.... Κρις θυμισε μου ποιος ηταν ο καλυτερος παιχτης του ΠΑΟ στο ξεκινημα της περσυνης σεζον και σταθερα πρωτος σκορερ, θυμισε μου ποιος πηρε τον τελικο με ΤΣΣΚΑ στα κρισιμα σημεια, θυμισε μου και στα μεταξυ μας παιχνιδια (8 τον αριθμο, 2 νικες εσεις) ποιος απο τους Περπε-Τσιλντρες ειχε καλυτερη εικονα?

Βλεπω εκανες edit το ''καλυτερο 3αρι της Α1''. Σιγουρα ηταν το καλυτερο ελληνικο 3αρι, απ τη στιγμη που ο Βασιλοπουλος ηταν τραυματιας και ο τριτος...απλα δεν υπαρχει. Σκεψου ομως τι συμπαικτες ειχε και ο Περπερογλου ετσι?? Και δες τι εκανε οταν του ζητηθηκε να παιξει ηγετικο ρολο στην Εθνικη και ποσο βοηθησε...

Ο Τσιλι συνολικα για μενα βοηθησε περισσοτερο την ομαδα του και εχει πολυ καλυτερα στοιχεια απ τον Περπ, ο οποιος υπερτερει στο εξης ενα, το σουτ.

και τελος παντων για να καταληξουμε καπου. Συμφωνα με τα νεα λεγομενα σου:

--3ρι δεν εχουμε αξιοπιστο (περπε δε ξερει τη θεση, και "μονος μου" λεω οτι καλος χρυσος ο Τεπιτς αλλα εχει δουλεια ακομα μεχρι να γινει καλυτερος απτον Τσιλντρες και τον Βασιλοπουλο)

--γραμμη ψηλων (4-5) εχετε πιο ποιοτικη συνολικα.

Αρα με λιγα λογια μας λες οτι ο ΟΣΦΠ ποιοτικα υπερεχει στις θεσεις, 3,4,5 του ΠΑΟ, ενω παραδεχεσαι υπεροχη του ΠΑΟ στο 2. Και συνεχιζεις και πιστευεις οτι βλεπεις αντικειμενικα τα πραγματα?

-O Tεπιτς ειναι μεγαλη υποθεση. Βαλε και τον Περπερογλου οταν θυμηθει να παιξει, βαλε και τον ΔΔ, δεν εχεις κανενα κενο εκει.

-Δεν εκανα ποιοτικες συγκρισεις, παρα μονον ποσοτικες. Καλλιστα θα μπορουσε να γειρει η πλαστιγγα υπερ της μιας η της αλλης πλευρας, αναλογα με το παιχνιδι που θα επιλεξει ο καθε προπονητης, το φορμαρισμa των παικτων κτλ κτλ...

-Eπομενως δεν εχει κανενα νοημα να μιλουμε για ποιοτικη υπεροχη του ενος ροστερ εναντι του αλλου, καθως ειναι και τα 2 εξ ισου ποιοτικα.

Κι ολα αυτα τα λες για εναν ΠΑΟ που ειναι ιδιος με τον περσυνο ΠΑΟ (που εκανε και εσενα γιογιο, αλλα και οτι βρηκε μπροστα του γενικως σε Ευρωπη και Ελλαδα) με επιπλεον προσθηκες Τεπιτς, Καλαθη, Γκολεματς, Μπογρη (ας πουμε κ Σερμαντινι μιας κ θα χει χρονο συμετοχης).

Ρε σεις μηπως την ψωνισατε υπερβολικα πολυ παραπανω αποσο θα πρεπε με τον αναγενημενο Σοφο, με τον Κλειζα, τον Βον Ουειφερ και με τον Μπεβερλι?

Ισα ισα ειπα οτι ειστε η ιδια ομαδα με την περυσινη, και αυτο μονο ως θετικο μπορει να το εκλαβει ο καθενας. Για το ντεφορμαρισμα της ομαδας λογω των νεων παικτων, πιστευω οτι θα συμβει μεσα στα επομενα 2 χρονια.

Απο κει κ περα, δεν νομιζω να διαβαζεις τιποτα απο οσα γραφω. Για μας δεν ειπα οτι θα ειμαστε μπερδεμενοι φετοσ?? Λες να την ψωνισα?

Και μηπως νομιζετε οτι ο ΠΑΟ αντι για ενισχυμενος ειναι πιο αδυναμος απο περυσι με αυτες τις προσθηκες? Ειλικρινα ρε παιδες, βαλτε ενα οριο στην υποκειμενικοτητα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:43 ----------

Αμφιβαλω πολυ για τον ΟΣΦΠ αν πηρε τοσους ποντους περυσι απτη ρακετα οσους ο ΠΑΟ.

Απ οτι θυμαμαι ο ΟΣΦΠ ειχε τους περισσοτερους ποντους στη ρακετα απ οποιαδηποτε αλλη ομαδα της Ευρωλιγκα. Αν κανεις λιγο υπομονη, θα ψαξω να τα βρω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:53 ----------

http://www.euroleague.net/main/statistics/teams/accumulated?seasoncode=E2008&topic=4 δες εδω, εχουμε παραπανω προσπαθειες για 2π, ενω εσεις πολυ παραπανω για 3π, σε πανω κατω ιδιο συνολο προσπαθειων.

In the paint ποντους καπου ειχα δει στατιστικα, αλλα ψαχνω ακομα..

Δημοσ.

Ειναι εντυπωσιακο οτι επιμενεις να θεωρεις τον περσυνο Τσιλντρες χρησιμοτερο του Περπε. Ξεχνας μαλλον και ποσο καιρο τον ειχες τραυματια, αλλα επιμενεις οτι ηταν χρησιμοτερος. Εναν παιχτη που δεν επαιξε σε κανενα κρισιμο ματς σε αντιθεση με τον Περπε ας πουμε. οκ πασο.

Το λινκ που δινεις δεν λεει καπου τα στατιστικα που αναφερεις οτι ειδες εκει μεσα. Και επισης αφορα μονο Ευρωλιγκα. Για να μη ψαχνεις αδικα. Παρε Φωτση/Πεκοβιτς/Μπατιστ/Τσαρτσαρη και δες ποσους ποντους πετυχαν συνολικα κ επειτα παρε τους δικους σου ψηλους κανε σουμα κ ελα πες μου ποιας ομαδας οι ψηλοι σκοραραν πιο πολυ.

Ο ΔΔ δεν παιζει 3ρι, παρα μονο αν ο Ζοτς παιξει με 3 ασους ταυτοχρονα, δηλαδη 1 λεπτο ανα 2 παιχνιδια.

ΥΓ. Μην προφητευεις πραγματα που ειναι ξεκαθαρα. Το ντεφορμαρισμα του ΠΑΟ θα αρχισει οταν και αν φυγει ο Ζοτς. (Αλλο τιτλοι, αλλο ντεφορμαρισμα, για να ξεκαθαριζω και τη θεση μου).

Δημοσ.

επειδή έλειπα, 2-3 ερωτήσεις προς του φιλτατους συν-οπαδούς

1) Κατάλαβαν γιατί ο νίνης δε μπορεί απο΄την αρχή, που είναι φρέσκοι κ οι αντίπαλοί του? Εκτός αυτου, Μετά το 60 εξαφανιστηκε τελείως...

2) Καταλαβαν τι δουλειά κάνει ο ζιλμπερτο?? ο "τρεχαλατζής" σιμάο, δεν έχει ιδέα πως να καλύψει χώρους, πως να βγάλει την 1η μπαλιά στον κατσουρ ή στο νίνη...Απλά τρέχει!!!!

Εχετε δει ποτε τόσο χανείο την αμυν.μας λειτουργία, τόσα κενά και τόσες κάθετες πάσες να περνάνε?

3) είναι εντύπωσή μου, ή τελικά θα βγούμε δικαιωμένοι όσοι θεωρήσαμε το λέτο μια απλά καλή μεταγραφή?

4) επειδη βαριέμαι να κοιτάξω πιο πίσω....Υπαρχει πολύς κόσμος που να γκρινιάζει για το σισΈ?

(ααα,εγω γκρίνιαξα, γιατι δε μου αρεσε που πανηγυρισε σαν παλαβός την ισοφάριση,αντι να τρέξει προς το κέντρο)!

ΥΓ: Για τα ζωα στο παγκράτι, δε χρειάζεται σχολιασμός....

Δημοσ.
Ο Σμοντις τι υψος εχει? Ο Κλειζα δε μπορει να παιξει αμυνα στα 6 μετρα δηλαδη? Δεν ειναι γρηγορος? Ποια ειναι η ενσταση σου?

Ειναι 2π ψηλοτερος του Κλειζα και παιζει και με πλατη και με προσωπο.

Οποτε ναι, ειναι 4αρι.

Γρηγορος με πασα και σουτ και υψος 2,08 ειναι τεσσαρι

Λιγο πιο αργος, ισως πιο κοντος αλλα με δυναμη και κινηση με πλατη ειναι 4αρι

Παικτης 2,03 που κυριως σουταρει δεν ειναι 4αρι ρε φιλε πως να το κανουμε αλλιως ειναι και ο Σισκαουσκας 4αρι

Και επισης, μην παραποιεις λογια για να γλυτωσεις. Αυτα που λες 'Ποια ειναι η ενσταση σου' τα ειπα για τον Μπουρουση, οχι για τον Κλειζα. Αντε γιατι με το να μπερδευεις αυτα που λεμε στην καλυτερη δειχνεις οτι απλα δεν καταλαβες(και στη χειροτερη οτι τα μπερδευεις μεταξυ τους γιατι δεν εχεις τι να πεις)

Αρκετα βελτιωμενος απο περυσι (που δεν ιδρωσε ολη τη χρονια), τοσο βελτιωμενος που το καλοκαιρι ειχε 2,κατι ποντους με την Εθνικη του.

1. Στην Εθνικη του ο προπονητης προτιμαει τον Πατσουλια για 35'

2. Θα μας πεις τελικα τι θα γινει? Για τον Καλαθη ειναι κριτηριο η Εθνικη, για τον Κλειζα οχι, για τον Σερμαντινι ξαναειναι. Τελικα θα αποφασισεις?

Τη χρονια του Μαυροκ με τον ΠΑΟΚ τη θυμασαι καθολου? Περυσι τον ειδες καθολου? Για 3η λυση μια χαρα ειναι.

Ναι, την θυμαμαι, πριν 3 χρονια δεν ηταν?

Δηλαδη γιατι να ειαι αισιοδοξος για τον Μαυροκεφαλιδη που 3 χρονια μονο χειροτερα παει και να μην ειμαι εγω για τον Σερμαντινι. Σουπα εγω οτι τον θελω για βασικο?

Μην μου λες για 3ες λυσεις. Εδω συζηταμε για το ποιον θα βαλεις μεσα αν σου χτυπησουν τα 4αρια οποτε το "3η λυση ο Λουκας" δεν μου λεει κατι, και μενα 3η λυση ειναι ο Σερμα

Το χιουμορ εδω δεν το πιασα να με συγχωρας. Ας μαθει πρωτα να παιζει στο 3 αυτος.

Ενω ο Βασιλοπουλος παει να φαει τη θεση του Οντομ?

Χτυπησε το ενα απ τα 2 4αρια που εχεις. Μην εθελοτυφλεις. Και να μη χτυπουσε ο Μπατιστ, παλι χρειαζοσουν 4αρι. Αν χτυπουσε ΜΟΝΟ ο Μπατιστ, θεωρω οτι θα μπορουσες να καλυψεις το κενο.
Συμφωνα με τον Ομπραντοβιτς οχι. Αν χτυπουσε μονο ο Τσαρτσαρης θα επαιζε ο Σερμαντινι και 3ος σεντερ μπορει να πηγαινε ο Μπογρης. Τωρα που χτυπησαν και αυτοι αναγκαστικα ο Σερμα θα παει στο 5 αρα θελαμε τεσσαρι.

Και μου επιτρεπεις να ακουω τον Ζοτς και οχι εσενα ετσι?

Εδω ειναι η διαφορα μας. Εγω ξερω και κρινω τις αδυναμιες τις ομαδας μου.

Χωρις χαλπεριν και ουειφερ (που δε μου μοιαζει κ πολυ για 2αρι, ισως περισσοτερο για 3αρι) θα αναγκαστω να παιξω με αλλοπρόσαλλα σχηματα, με Μπεβερλυ στο 2 και ο Θεος βοηθος. Ελεγα απ το καλοκαιρι οτι ο Γκριρ δεν αντικατασταθηκε επαξια.

Ναι, οκ, εγω θεωρω οτι με Τσαρτσαρη-Φωτση-Σερμαντινι στο 4 γιατι αυτο ηταν το αρχικο σχεδιο δεν ειχα αδυναμια. Εσυ τωρα ερχεσαι σαν μετα Χριστον προφητης-αφου στα προ Χριστου δεν τα πηγες καλα περσυ-και μας λες εχετε προβλημα. Ε ναι ρε φιλε, ειχα προβλημα αφου απο τα τρια 4αρια μου ο ενας χτυπησε και ο αλλος παει στο 5 γιατι χτυπησαν και δυο σεντερ μου, χαιρω πολυ. Οποτε πηρα αλλο ενα τεσσαρι και τελος. Τι μου λες λοιπον

Θα μπορουσα να σου πω, οτι και να λες δεν μας πιανει αφου μαλλον παιρνουμε Γκολεματς οποτε ΚΑΙ ΣΤΟ 4 ειμαστε πια κομπλε, οποτε τι μιλας, για ποιες αδυναμιες?

Αλλα δεν το κανω γιατι θεωρω οτι ποτε δεν ειχαμε αδυναμια.

Δημοσ.
Εδω βρισκεται ολη η ουσια. Ειναι προφανες οτι ο ΟΣΦΠ εχει το βαρος του παιχνιδιου του στην ρακετα, ενω ο ΠΑο στην περιφερεια. Αρα λογικο ειναι να ποναει περισσοτερο οταν χανει ο βαζελος ψηλο, και οταν χανει κοντο ο ΟΣΦΠ.

Αριθμιτική υπεροχή δεν σημαίνει και ότι θα μεταφραστεί και σε υπεροχή μέσα στο γήπεδο. Μέχρι τώρα το αντίθετο μάλιστα γιατί είχατε γεμίσει ταλεντάκια που απλά σας έπιαναν θέσεις. Εκτός των άλλων οι ψηλοί πάντα θέλουν τροφοδοσία από τους κοντούς και επιμένω ότι αυτό που συνεχίζετε να κάνετε στη θέση 1 είναι έγκλημα. Μένει να δούμε φέτος τι θα γίνει, δεν λέω τίποτα γιατί δεν έχω δεί καθόλου φιλικά.

Εγω σου λεω, πες μου ποσες φορες επαιξε ο Ομπραντοβιτς με Πεκοβιτς-Μπατιστ? Και ποσο αποδοτικο ηταν αυτο το σχημα? Επομενως ναι μεν ισως εχει τα προσοντα να παιξει στο 4, επι του πρακτεου ομως, αυτο δεν δοκιμαστηκε ποτε.

Και όμως έπαιξαν μαζί και τα πήγαν και πάρα πολύ καλά. Και σαν τεσσάρι ο Μπατίστ και το σουτάκι έχει από μέση απόσταση και ότι άλλο χρειάζεται. Απλά γίνεται πολύ πιο βαρύ το σχήμα και δεν είναι αυτό το στυλ του Παναθηναικού.

Μου λετε οτι ο Μπουρουσης ειναι 5αρι. ΓΑΜΩ δεν ειδατε ουτε μισο αγωνα του ΟΣΦΠ περυσι? Μεχρι και στην Εθνικη πηρε χρονο στο 4.

Τεσπα επειδη δεν εχει νοημα, καποιος εκανε ενα σχολιο και ειπε οτι ο ΟΣΦΠ εχει αδυναμια στο 4. Διαφωνησα με αυτο και θεωρω οτι ο (οχι κ τοσο σοβαρος) τραυματισμος του Τσαρτσαρη και η προσθηκη 4αριου κατι λεει. Απο κει κ περα ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του, γιατι π.χ. δεν αποκτηθηκε 5αρι..

Στα φιλαράκια μου τους Ολυμπιακούς τόσα χρόνια αυτό τους λέω, να μάθουν στον Μπουρούση μερικές κινήσεις και να τον γυρίσουν στο 4 γιατί για πεντάρι απλά δεν κάνει. Το περίεργο είναι ότι το 95% από τον χρόνο που τον έχω δεί να παίζει είναι σαν πεντάρι για αυτό και εγώ στα πεντάρια σας τον υπολογίζω.

Και φυσικά τελειώνω και χωρίς καμία ειρωνική διάθεση σου λέω ότι χρειάζεστε και προπονητή. Και αυτό το λέω από όταν ήταν στην Εθνική πριν έρθει σε εσάς. Ο άνθρωπος δεν έχει ούτε ένα επιθετικό σύστημα, ούτε ένα!

Δημοσ.
Αριθμιτική υπεροχή δεν σημαίνει και ότι θα μεταφραστεί και σε υπεροχή μέσα στο γήπεδο. Μέχρι τώρα το αντίθετο μάλιστα γιατί είχατε γεμίσει ταλεντάκια που απλά σας έπιαναν θέσεις. Εκτός των άλλων οι ψηλοί πάντα θέλουν τροφοδοσία από τους κοντούς και επιμένω ότι αυτό που συνεχίζετε να κάνετε στη θέση 1 είναι έγκλημα. Μένει να δούμε φέτος τι θα γίνει, δεν λέω τίποτα γιατί δεν έχω δεί καθόλου φιλικά.

Εγκλημα να εχεις τον Παπαλουκα που ειναι στους 2-3 κορυφαιους πλευ-μεικερ της Ευρωλιγκα, Εγκλημα να εχεις απο πισω του τον καλυτερο pg του προσφατου Ευρωμπασκετ που εφτασε τη Σερβια εκει που την εφτασε μονος του, απο πισω του τον Σλουκα που ειναι αυτη τη στιγμη στην ηλικια του ο καλυτερος Ελληνας pg, και απο πισω του εχεις κ εναν αμερικανο που μπορει να σου βγει ή οχι? Δηλαδη τι παραπανω να ειχαμε για να μην ηταν ''εγκλημα''?

Στα φιλαράκια μου τους Ολυμπιακούς τόσα χρόνια αυτό τους λέω, να μάθουν στον Μπουρούση μερικές κινήσεις και να τον γυρίσουν στο 4 γιατί για πεντάρι απλά δεν κάνει. Το περίεργο είναι ότι το 95% από τον χρόνο που τον έχω δεί να παίζει είναι σαν πεντάρι για αυτό και εγώ στα πεντάρια σας τον υπολογίζω.
Το παιχνιδι του Μπουρουση βελτιωνεται χρονο με τον χρονο, και τις τελευταιες 2 χρονιες παιζει και με πλατη. Το θεμα ειναι οτι δεν εχετε παρακολουθησει παιχνιδια του ΟΣΦΠ και βγαζετε συμπερασματα. Ο Μπουρουσης παιζει περισσοτερη ωρα στο 4 παρα στο 5. Πως να το κανουμε δηλαδη.

Και φυσικά τελειώνω και χωρίς καμία ειρωνική διάθεση σου λέω ότι χρειάζεστε και προπονητή. Και αυτό το λέω από όταν ήταν στην Εθνική πριν έρθει σε εσάς. Ο άνθρωπος δεν έχει ούτε ένα επιθετικό σύστημα, ούτε ένα!

Και αμυντικα και επιθετικα συστηματα εχει. Μην τον μπερδευεις με τον Γκερσον.

Δημοσ.

Chris85 για το Γιαννακη τα χουμε ξαναπει. Δεν ξερει απο επιθεση, δεν ξερει να στηνει την ομαδα επιθετικα. Σου ξαναειπα οτι ναι ξερει το συστημα 1, το συστημα 2 και το συστημα 3 (αυτα δηλαδη που μαθαιναμε στα 15 μας οταν παιζαμε μπασκετ), του χει μαθει κι ο Παπαλουκας κανα 2 συστηματα ακομα -ναναι καλα το παιδι- και αυτο ηταν. Του φουστη να μην ηξερε επιθετικα συστηματα, βασικος ασσος επαιζε για 20 χρονια.

ΟΤΑΝ ο ΟΣΦΠ συναντησει κλειστες και καλες αμυνες (βλεπε ΠΑΟ) ΠΑΠΑΛΑ ο Γιαννακης. Πεταει λευκη πετσετα. Και ετσι ολα εξαρτωνται απτα κεφια της αντιπαλης ομαδας και του Παπαλουκα αν το παρει πανω του. Αν θελει η αντιπαλη ομαδα θα σε παρει με 30 ποντους διαφορα, αν δε θελει θα χασει (βλεπε 3ο μεταξυ μας τελικο).

Δε λεμε να ξερει συστηματα στο χαρτι,απο αυτα ναι ξερει, αλλα ΛΥΣΕΙΣ στα σκουρα. Και ο Γιαννακης στα σκουρα απλα ΠΕΛΑΓΩΝΕΙ, κλαιγεται, φωναζει και χτυπιεται προς ολους (διαιτητες, παιχτες κλπ), για να δειξει οτι υπαρχει απλως.

Και ενα ακομα πολυ σοβαρο point. Απο τα χερια του Γιαννακη αυτο τον 1,5 χρονο εχουν περασει πανω απο 17-20 παιχτες πολλοι εκ των οποιων ηταν πολυ καλοι, ενω καποιοι αλλοι ταλενταρες. Ο Γιαννακης βελτιωσε τον εξης εναν: Μπουρουσης. Που κι αυτος ομως αποδειχθηκε λιγος σε ματς ψυχολογιας και δυσκολα. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εχουν ΦΘΙΝΟΥΣΑ πορεια στα χερια αυτου του "προπονητη".

Για να μην αρχισω να λεω για φετινο σχεδιασμο ομαδας που εχετε 2 ξενους παραπανω αποσο πρεπει και δεν ξερετε ποιον να αφησετε εξω εκτος απτον Ερτσεγκ. Ουτε οτι ο Γιαννακης απολαμβανει τεραστιου budget και το μονο που εχει καταφερει ειναι super FAIL 2 χρονιες, ειδικα αυτη που μας περασε που ειχε την ομαδα στα χερια του απτην αρχη της χρονιας. Και το super FAIL εγκειται στο οτι εχασες πλεονεκτημα εδρας απο το 1ο τελικο (μα να τον κανει οτι θελει ο Ζοτς?), ενω στον 3ο σε αφησε ο Ζοτς να κερδισεις ενα ματς που μπορουσε να το ειχε παρει με 30 ποντους μεσα στο ΣΕΦ...

Αυτος ΔΕΝ ειναι προπονητης. Και να με συγχωρεις Chris85, αλλα οταν λες για τον Περπε οτι δε ξερει να παιζει 3, η οτι ο Γιαννακης ειναι καλος προπονητης (καλυτερος απτον Γκερσον μαλιστα), νομιζω οτι πλεον η φορας εγχρωμα γυαλια, η απλα βλεπεις αλλο μπασκετ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...