Anubis13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Θέλω πεναλτυ απο την σεντρα σε καθε ματς..οχι ενα.δυο..Αφου παρουμε το πρωταθλημα 5-6 χρονια ετσι μετα τα συζηταμε. Δεν ενδυκνειμαι για quote απο σοβαρους φιλαθλους των αιωνιων. Οι υπολοιποι συνεχιστε κανονικα. Δεν με ενδιαφερει δεν θα απαντησω
johnyboy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάλι στο τέλος της χρονιάς θέλω μια δήλωση σαν του Μαραντόνα. θα χαρώ πάρα πολύ.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Λαθος. Εσυ εκτιθεσαι και ακομα δε το πηρες χαμπαρι. Πες μου ενα παιχτη που να εκανε τακλιν ακομα και μεχρι το 90 περα απο το Νινη. Ακου εκει δεν αντεχει. Μια χαρα αντεξε 90 λεπτα εκτος κι αν δεν ειδες το ματς Θες να σου πω παιχνιδια που επαιξες και κερδισες με Σιμαο μεσα ?? Mηπως ξεχασες ?? Εσυ κρινεις απο ενα ματς μονο Δεν το συνεχιζω αλλο γιατι εχουμε διαφορετικες αποψεις και δε βγαζει πουθενα η κοντρα αυτη. οοοοοοοοκ...εχεις δικιο.
Chris_85 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Για 3 μηνες καλος ειναι. Αλλα οχι για μεγαλα πραγματα, αν και δεν νομιζω να βασιζεστε σε αυτον! Kαλουτσικος ο Γκολεματς κ πανω απ ολα παικτης που παιζει με μυαλο, για το καλο της ομαδας. Πιστευω οτι θα βοηθησει και πως ισως βρει κ χρονο στο rotation ειδικα αν ο Τσαρτσαρης παραμεινει ο παικτης του τελευταιου 1,5 χρονου.. Απλα το θεμα ειναι οτι μερικοι συμφορουμιτες κατηγορουν τον ΟΣΦΠ για ''αδυναμια'' στο 4, ενω εγω π.χ. ειπα οτι ειμαστε καλυτεροι σ αυτη τη θεση, κ πιο γεματοι, απο τον ΠΑο. Δεν το δεχτηκαν, οι εξελιξεις ομως μαλλον τους διαψευδουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Απλα το θεμα ειναι οτι μερικοι συμφορουμιτες κατηγορουν τον ΟΣΦΠ για ''αδυναμια'' στο 4, ενω εγω π.χ. ειπα οτι ειμαστε καλυτεροι σ αυτη τη θεση, κ πιο γεματοι, απο τον ΠΑο. Δεν το δεχτηκαν, οι εξελιξεις ομως μαλλον τους διαψευδουν. Ναι μας διεψευσαν οι εξελιξεις επειδη ο ενας επαθε θλαση και ο αλλος εσπασε το δαχτυλο του. Κοιτα να δεις που εσυ τα ειχες προβλεψει αυτα... Τωρα τι ακριβως κανεις? Επειτα απο τραυματισμους, ερχεσαι να πεις οτι ο ΟΣΦΠ ειναι πιο δυνατος στο 4? Ναι ειναι αυτη τη στιγμη. Σαν ροστερ με ροστερ σου ξαναλεω οτι εσυ θεωρεις δεδομενη την καλη αποδοση του Κλειζα, επισης θεωρεις δεδομενη την κακη αποδοση του Τσαρτσαρη και καταληγεις στο συμπερασμα οτι ειστε καλυτεροι στο 4. Οκ πασο. Εναν Κλειζα που δεν ειναι καθαρο 4ρι στο κατω κατω. Και επιπλεον περαν αυτου υπαρχει ο εξης ενας ογκολιθος στη θεση 4: Μαυροκεφαλιδης (και τιποτα αλλο). Σε αντιθεση με τον ταπεινο ΠΑΟ που εχει τον ταπεινο Φωτση. Και επειδη παλι θα μου πεις για το Μπουρουση ως 4, ο Μπουρουσης δεν εχει παιξει ποτε ως 4. Αλλα οκ σε αυτη τη περιτπωση μπορω να σου αντιπαραθεσω τον Μπατιστ ως 4ρι με τη δικη σου μπασκετικη λογικη. Αρα με τα εξης δεδομενα συγκεντρωμενα: Μπουρουσης 4ρι Κλειζα θα παιξει καλα αν και δεν τον εχουμε δει ακομα τι ρολο βαραει στην Ευρωπη. Τσαρτσαρης θα κανει δεδομενα κακη σεζον. (και γιατι να μη κανει καλη ο Τσαρτσαρης και κακη ο Κλειζα? λεω εγω τωρα) -----------------> Ναι ειστε καλυτεροι στο 4, εχεις δικιο. Edit: Σοβαρά επεισόδια έγιναν το απόγευμα στο Παγκράτι μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Αυτοί των «πρασίνων» μετέβαιναν με πορεία μέσω της Σπύρου Μερκούρη στο Μετς για τον αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους απέναντι στον ΠΑΟΚ και συνεπλάκησαν με αντίστοιχους του Ολυμπιακού που τους περίμεναν κοντά σε σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας. http://www.sport-fm.gr/article/200250
ata1983 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή είχες προβλέψει τον τραυματισμό? Πως μπορεί να επαλυθεύτηκες μετά τον τραυματισμό? Και ακόμα πιο περίεργος είμαι ποιον βάζεις στη θέση 4 από την κάθε ομάδα. Αν πχ στον Παναθηναικό βάλεις Σερμαντίνι κ Τσαρτσαρή έχεις εντύπωση ότι μπορεί ο Κλέιζα να τους παίξει? Σύγκριση αν θέλεις κάνεις σε ψηλούς και σε περιφέρεια, δεν θα πάρεις κάθε θέση ξεχωριστά.Εκτός και αν κάνεις για την Καβάλα και τον Πανελλήνιο που οι θέσεις τους είναι στανταρ
Chris_85 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ναι μας διεψευσαν οι εξελιξεις επειδη ο ενας επαθε θλαση και ο αλλος εσπασε το δαχτυλο του. Κοιτα να δεις που εσυ τα ειχες προβλεψει αυτα... Ποιος επαθε θλαση? Καταγμα στο δαχτυλο εχει προβλεψη 2,5 εβδομαδες, αντε 3 αν ειναι σε σημεια που δεν πιανει καλα ο ναρθηκας. Τωρα τι ακριβως κανεις? Επειτα απο τραυματισμους, ερχεσαι να πεις οτι ο ΟΣΦΠ ειναι πιο δυνατος στο 4? Ναι ειναι αυτη τη στιγμη. Σου λεω οτι εισαι με 2 4αρια κ προσπαθεις να βγαλεις τη χρονια μ αυτα. Ο παραμικρος τραυματισμος που σε αναγκαζει να ψαξεις παικτη, δεν καταλαβαινεις οτι δειχνει την αδυναμια σου στη θεση αυτη? Και επειδη παλι θα μου πεις για το Μπουρουση ως 4, ο Μπουρουσης δεν εχει παιξει ποτε ως 4. Αλλα οκ σε αυτη τη περιτπωση μπορω να σου αντιπαραθεσω τον Μπατιστ ως 4ρι με τη δικη σου μπασκετικη λογικη. Πραγματικα δεν εχεις ιδεα για τον Μπουρουση κ ουτε εχεις παρακολουθησει τον ΟΣΦπ σε οποιοδηποτε παιχνιδι περαν των αγωνων μεταξυ μας. Τα γεγονοτα σε διαψευδουν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:16 ---------- Δηλαδή είχες προβλέψει τον τραυματισμό? Πως μπορεί να επαλυθεύτηκες μετά τον τραυματισμό? Και ακόμα πιο περίεργος είμαι ποιον βάζεις στη θέση 4 από την κάθε ομάδα. Αν πχ στον Παναθηναικό βάλεις Σερμαντίνι κ Τσαρτσαρή έχεις εντύπωση ότι μπορεί ο Κλέιζα να τους παίξει? Ο Σερμαντινι αποφασιστε αν θα παιξει στο 4 ή στο 5. Φυσικα και ο Κλειζα ειναι κλασεις ανωτερος και απο τους 2. Σύγκριση αν θέλεις κάνεις σε ψηλούς και σε περιφέρεια, δεν θα πάρεις κάθε θέση ξεχωριστά.Εκτός και αν κάνεις για την Καβάλα και τον Πανελλήνιο που οι θέσεις τους είναι στανταρ Εν μερει εχεις δικιο εδω, αν εξαιρεσεις ομως παικτες οπως τους Σοφοκλη, Βουισιτς, Πεκοβιτς, που δεν γινεται να παιξουν σε οποιαδηποτε αλλη θεση περαν του σεντερ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ποιος επαθε θλαση? Καταγμα στο δαχτυλο εχει προβλεψη 2,5 εβδομαδες, αντε 3 αν ειναι σε σημεια που δεν πιανει καλα ο ναρθηκας. Ο μπατιστ επαθε θλαση και σε συνδυασμο με το σπασμενο δαχτυλο του Τσαρτσαρη αναγκαστηκαμε να ψαξουμε μεταγραφη τυπου Γκολεματς για να καλυψουμε τυχον κενα στη ρακετα. Οσο ηταν ο Μπατιστ καλα, δεν τιθοταν θεμα κενων στη ρακετα, ουτε και θεμα μεταγραφης αναγκης. Σου λεω οτι εισαι με 2 4αρια κ προσπαθεις να βγαλεις τη χρονια μ αυτα. Ο παραμικρος τραυματισμος που σε αναγκαζει να ψαξεις παικτη, δεν καταλαβαινεις οτι δειχνει την αδυναμια σου στη θεση αυτη? Τι σε κανει να πιστευεις οτι εχεις παραπανω καθαρα 4ρια απο τον ΠΑΟ στο ροστερ σου? 1 καθαρο 4ρι εχεις, τον Μαυροκεφαλιδη. Μετα εχεις και ενα Μπουρουση που επι Γιαννακη εχει παιξει 5ρι στο 95% του χρονου συμετοχης του και τελος εχεις κ εναν Κλειζα που ειναι πιο πολυ τριαρι αλλα παιζει ευκολα και ως 4ρι. Εγω εχω 2 καθαροαιμα 4ρια: Τσαρτσταρη Φωτση, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ τη θεση και οχι μπαλαντερ αναμεσα στο 3 και το 5. Οποτε ναι. Με ενα καθαροαιμο 4ρι που ακουει στο ονομα Μαυροκεφαλιδης εχεις καθε λογο να νιωθεις καλα για το 4 της ομαδας σου. Πραγματικα δεν εχεις ιδεα για τον Μπουρουση κ ουτε εχεις παρακολουθησει τον ΟΣΦπ σε οποιοδηποτε παιχνιδι περαν των αγωνων μεταξυ μας. Τα γεγονοτα σε διαψευδουν. Οχι. Μαλλον εσυ δεν εχεις ιδεα για το Μπατιστ. Οσο 4ρι ειναι ο 2.13 Μπουρουσης, τοσο και περισσοτερο 4ρι ειναι ο Μπατιστ ως φυσικη θεση. Αλλο που τον βλεπεις να παιζει τοσα χρονια σεντερ, λογω πληροτητος στο 4 και απουσιας 5ριου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:23 ---------- Φυσικα και ο Κλειζα ειναι κλασεις ανωτερος και απο τους 2. Πες μου απο ποια ματς εβγαλες το συμπερασμα οτι ο Κλειζα στην Ευρωπη ειναι κλασεις ανωτερος απο τον Τσαρτσαρη. Προσεξε. Δεν λεω οτι δεν ειναι, αλλα θελω να μου πεις πως οδηγηθηκες σε αυτο το συμπερασμα. Τον τσαρτσηαρη τον βλεπουμε επι σειρα ετων να παιζει στον κορυφαιο συλλογο της Ευρωπης ΒΑΣΙΚΟΣ και να ειναι σταθερα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ με ενα σωρο τιτλους στην ακρη. Ο πιτσιρικας Κλειζα και μη δοκιμασμενος σε Ευρωπαικο μπασκετ, πως προκυπτει ελαφρα τη καρδια "κλασεις ανωτερος"? Εχοντας ηδη ενα μετριοτατο Ευρωμπασκετ στη πλατη, δεν μας εδωσε και τα καλυτερα διαπιστευτιρια για το οτι ειναι κλασεις πανω απο τον Τσαρτσαρη... Αν μου πεις οτι τον εχεις δει στο ΝΒΑ σε παραπεμπω για αλλη μια φορα στη συγκριση Τσιλντρες - Περπερογλου τη περασμενη σεζον. Και ο Τσιλντρες κλασεις ανωτερος ηταν απο τον Περπε (κι απο τον Ντομινικ ηταν βασικα), πριν τον δουμε στο παρκε, αλλα ελα που ο Περπε ηταν 100 φορες ουσιαστικοτερος και με 2πλασια προσφορα τελικως.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδη ΠΟΣΑ 4αρια να παρω? Να γινω σαν και σενα πουχεις 5 σεντερ? Εσυ ΠΟΣΑ τεσσαρια εχεις? Εμεις εχουμε Τσαρτσαρη-Φωτση και για 4αρι, αν δεν το εχεις μαθει προοριζεται ο Σερμαντινι. Εχεις προβλεψει εσυ οτι θα χτυπησουν 2 σεντερ μας, με αποτελεσμα να παει ο Σερμαντινι στο 5 και να εχουμε μεινει ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ με 3 ψηλους. Ειχαμε 6, μειναμε με 3, αναγκαστικα παιρνουμε και αλλον και μας λες "σας τα ελεγα εγω"? Ελεος δηλαδη!! Το μονο που δεν μας εχεις πει ειναι οτι επειδη για κανα 2μηνο μαλλον η θεση του Σαρας κινδυνευει αφου θα αργησει να γυρισει εχουμε προβλημα και στον ασο! Α, και για να πιασουμε τα δικα σου, πες μου ΕΝΑ τεσσαρι που εχεις. Για να μην παιδευεσαι, να σου βγαλω εγω εξω ποιους ΔΕΝ θεωρω τεσσαρια να μην σε κουραζω -Τεσσαρι Κλειζα δεν υπαρχει, Πρωτη φορα βλεπω τοσο δυνατο παιδι να μην μπορει να παιξει πλατη. Αν και εδω που τα λεμε, μετα το Ευρωμπασκετ-ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ, σωστα?- κανονικα θα επρεπε να πω δεν υπαρχει παικτης Κλειζα αλλα στο χαριζω λογω προταιρου εντιμου βιου -Θυμασαι που ειπα για τετοιο κορμι να μην μπορει να παιξει πλατη? Ε, ξεχασε το, εδω εχεις τον Μπουρουση, 2,11 μαντραχαλο και δυνατο σαν βοδι και ο ανθρωπος σκοραρει μονο προσωπο! Να θυμηθουμε ολοι την αερινη κινηση του στο τελευταιο σουτ στον ημιτελικο?Να μην μιλησω για τα πλαγια βηματα του(αν και εδω υποψιαζομαι ασθενεια Φωτσιαση, που ειναι "αφηνω τον αντιπαλο για να του κανω ταπα", ευτυχως ο Φωτσης την περασε μικρος και τωρα ειναι ενταξει) -Τσιλντρες ουτε γιαστειο, πριν κανα 4μηνο στα καλα μου στο γυμναστηριο καιγω τον εστελνα στις κερκιδες -Μαυροκεφαλιδης...(απλα επρεπε να γραψω κατι οσο ζεσταινεται το ποπκορν) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:25 ---------- Θελω να σου χτυπησουν αυριο-οχι για πολυ, για 1 βδομαδα-Σχορτσιανιτης, 10-μερες, Βουισιτς, Μαυροκεφαλιδης, Γλυνιαδακης και να βγεις να λες "Που παμε με 5 σεντερ" ρε μπαγασα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:37 ---------- Ο Σερμαντινι αποφασιστε αν θα παιξει στο 4 ή στο 5. Για να καταλαβω 1.ο Κλειζα ειναι ενα 3αρι που μπορει να παιξει 4 2.ο Μπουρουσης και ο Μαυροκεφαλιδης δυο πενταρια που μπορουν να παιξουν 4 3. αλλα "αποφασιστε τι θα ειναι ο Σερμαντινι"? Και για να τελειωνουμε επειδη λες "που πατε να βγαλετε την χρονια με 2 τεσσαρια" Σου χτυπανε αυριο το πρωι ο Κλειζα και ο Μπορουσης-ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ στους λεω επειδη κανενας απο τους 2 δεν ειναι τεσσαρι. Ποσα τεσσαρια εχεις?
Chris_85 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ο μπατιστ επαθε θλαση και σε συνδυασμο με το σπασμενο δαχτυλο του Τσαρτσαρη αναγκαστηκαμε να ψαξουμε μεταγραφη τυπου Γκολεματς για να καλυψουμε τυχον κενα στη ρακετα. Οσο ηταν ο Μπατιστ καλα, δεν τιθοταν θεμα κενων στη ρακετα, ουτε και θεμα μεταγραφης αναγκης. Δεν θελεις να καταλαβεις. Δηλαδη πες μας οτι θα εβαζες τον Μπατιστ στο 4 αν δε χτυπουσε!! Κ με 5αρι ποιον? Τον Πεκοβιτς?? Ποσες φορες το παιξες αυτο το σχημα περυσι? Τι σε κανει να πιστευεις οτι εχεις παραπανω καθαρα 4ρια απο τον ΠΑΟ στο ροστερ σου? 1 καθαρο 4ρι εχεις, τον Μαυροκεφαλιδη. Μετα εχεις και ενα Μπουρουση που επι Γιαννακη εχει παιξει 5ρι στο 95% του χρονου συμετοχης του και τελος εχεις κ εναν Κλειζα που ειναι πιο πολυ τριαρι αλλα παιζει ευκολα και ως 4ρι. Εγω εχω 2 καθαροαιμα 4ρια: Τσαρτσταρη Φωτση, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ τη θεση και οχι μπαλαντερ αναμεσα στο 3 και το 5. Οποτε ναι. Με ενα καθαροαιμο 4ρι που ακουει στο ονομα Μαυροκεφαλιδης εχεις καθε λογο να νιωθεις καλα για το 4 της ομαδας σου. Πρωτον. Ο Μπουρουσης επαιζε ολη την προηγουμενη χρονια ως 4. Ελεος δηλαδη. Ξεκινουσε με Βουισιτς-Πριντεζη, πρωτη αλλαγη Μπουρουσης-Πριντεζης και στη συνεχεια ειτε εβαζε Σοφο, ειτε επαιζε με πιο γρηγορο σχημα και εβαζε τον Πριντεζη στη θεση του Βουισιτς. Αρα το 95% του Μπουρουση στο ''5'' που το ειδες?? Δευτερον. Ο Κλειζα δε μπορει να παιξει 4αρι. ΟΚ. Γιατι δε μπορει?? ΕΠειδη προτιμα να μην παιζει με πλατη. ΟΚ....................... Τριτον. Ο Μαυροκεφαλιδης εβγαλε ΟΛΗ την προηγουμενη σεζον στο 4, με 5αρι τον Μαυροειδη. Τεταρτον. Ειναι βεβαιο οτι θα παρει χρονο στο 4 ο Βασιλοπουλος. Που να παιξει το παλικαρι 4αρι ε?? Ουτε στο παρελθον εχει παιξει με επιτυχια στον Ολυμπιακο, ουτε στην Εθνικη.. Πεμπτον. Να σου θυμισω οτι ο Τσαρτσαρης ειχε φτασει να παιζει μεχρι και στο 5?? Αρα σ ολους που προανεφερα, εχεις να μου παραθεσεις τον Φωτση, τον Τσαρτσαρη που προερχεται απο μια ανυπαρκτη χρονια και...τελος! Οκ εισαι υπερπληρης.. Οχι. Μαλλον εσυ δεν εχεις ιδεα για το Μπατιστ. Οσο 4ρι ειναι ο 2.13 Μπουρουσης, τοσο και περισσοτερο 4ρι ειναι ο Μπατιστ ως φυσικη θεση. Αλλο που τον βλεπεις να παιζει τοσα χρονια σεντερ, λογω πληροτητος στο 4 και απουσιας 5ριου. Ναι τον ταπεινο και καταφρονεμενο...παρεπεσε ο καημενουλης στο 5 γιατι αυτος ο Φωτσης που επαιζε περυσι 35λεπτα και ειχε σκασει καλυπτε απο μονος του την συγκεκριμενη υπερπληρη θεση..Πες μου απο ποια ματς εβγαλες το συμπερασμα οτι ο Κλειζα στην Ευρωπη ειναι κλασεις ανωτερος απο τον Τσαρτσαρη. Προσεξε. Δεν λεω οτι δεν ειναι, αλλα θελω να μου πεις πως οδηγηθηκες σε αυτο το συμπερασμα. Τον τσαρτσηαρη τον βλεπουμε επι σειρα ετων να παιζει στον κορυφαιο συλλογο της Ευρωπης ΒΑΣΙΚΟΣ και να ειναι σταθερα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ με ενα σωρο τιτλους στην ακρη. Ο πιτσιρικας Κλειζα και μη δοκιμασμενος σε Ευρωπαικο μπασκετ, πως προκυπτει ελαφρα τη καρδια "κλασεις ανωτερος"? Εχοντας ηδη ενα μετριοτατο Ευρωμπασκετ στη πλατη, δεν μας εδωσε και τα καλυτερα διαπιστευτιρια για το οτι ειναι κλασεις πανω απο τον Τσαρτσαρη... Δε θελει τοση σκεψη για να καταλαβεις οτι τους συγκρινω σαν παικτες απο αποψη προσοντων, ταλεντου και ικανοτητων..Απο κει κ περα ειναι δουλεια του προπονητη να τον ταιριαξει στην ομαδα, να του δωσει ρολο και να τον εκμεταλλευτει. Αλλιως θα κερδιζαν παντα οι ομαδες με τους καλυτερους ''στα χαρτια'' παικτες. Αν μου πεις οτι τον εχεις δει στο ΝΒΑ σε παραπεμπω για αλλη μια φορα στη συγκριση Τσιλντρες - Περπερογλου τη περασμενη σεζον. Και ο Τσιλντρες κλασεις ανωτερος ηταν απο τον Περπε (κι απο τον Ντομινικ ηταν βασικα), πριν τον δουμε στο παρκε, αλλα ελα που ο Περπε ηταν 100 φορες ουσιαστικοτερος και με 2πλασια προσφορα τελικως. Καμια σχεση ομως. Να συγκρινεις τον Περπερογλου με τον Τσιλι. Και την προσφορα τους στις ομαδες τους. Εκτος αν θεωρεις οτι ο Τσιλι επρεπε να κανει το tripple crown μονος του για να δεχτεις οτι προσεφερε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:16 ---------- Για να μην παιδευεσαι, να σου βγαλω εγω εξω ποιους ΔΕΝ θεωρω τεσσαρια να μην σε κουραζω -Τεσσαρι Κλειζα δεν υπαρχει, Πρωτη φορα βλεπω τοσο δυνατο παιδι να μην μπορει να παιξει πλατη. Αν και εδω που τα λεμε, μετα το Ευρωμπασκετ-ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ, σωστα?- κανονικα θα επρεπε να πω δεν υπαρχει παικτης Κλειζα αλλα στο χαριζω λογω προταιρου εντιμου βιου Η θεση 4 εξαντλειται στο αν καποιος μπορει να παιξει με πλατη ή οχι? Α ρε κακομοιρε Γκαρνετ, δεν υπαρχεις και δεν το χεις καταλαβει.. Βεβαια πετυχημενη η συγκριση Καλαθη-Κλειζα, ειδικα αν συνυπολογισεις την μεγαλη καριερα του πρωτου στο Κολελγιο και τα διαπιστευτηρια που εχει δωσει σαν μπακ απ του Καλαμποκη.. Ελα μωρε, τι NCAA τι ΝΒΑ, τι Λωζαννη, τι Κοζανη.. Και επισης ωραιο ειναι να παρερμηνευεις τα οσα λεω..Εκτος οταν λεω εγω πως ο Καλαθης εχει τα φοντα να πρωταγωνιστησει στο μελλον απλα δεν ειναι ετοιμος να κανει τη διαφορα απο μονος του φετος σε τοσο υψηλο επιπεδο, ειναι το ιδιο για σενα σαν να ελεγα ''δεν υπαρχει σαν παικτης ο Καλαθης''. -Θυμασαι που ειπα για τετοιο κορμι να μην μπορει να παιξει πλατη? Ε, ξεχασε το, εδω εχεις τον Μπουρουση, 2,11 μαντραχαλο και δυνατο σαν βοδι και ο ανθρωπος σκοραρει μονο προσωπο! Να θυμηθουμε ολοι την αερινη κινηση του στο τελευταιο σουτ στον ημιτελικο?Να μην μιλησω για τα πλαγια βηματα του(αν και εδω υποψιαζομαι ασθενεια Φωτσιαση, που ειναι "αφηνω τον αντιπαλο για να του κανω ταπα", ευτυχως ο Φωτσης την περασε μικρος και τωρα ειναι ενταξει) Το ιδιο επιχειρημα χρησιμοποιεις, δεν παιζει πλατη, δεν ειναι 4αρι.. Αρα ουτε ο Φωτσης ειναι 4αρι, ετσι?? Τι ειναι, ψηλο 3αρι για σενα? -Τσιλντρες ουτε γιαστειο, πριν κανα 4μηνο στα καλα μου στο γυμναστηριο καιγω τον εστελνα στις κερκιδες Ο Τσιλι ειναι καθαρο 3αρι. Ο Βασιλοπουλος δεν σου ηρθε, οσο ζεσταινονταν το ποπ κορν? -Μαυροκεφαλιδης...(απλα επρεπε να γραψω κατι οσο ζεσταινεται το ποπκορν) Συγκρινε τον με τον Σερμαντινι. Και μετα δες τι διαπιστευτηρια εχει δωσει ο καθενας τους.[/color]Θελω να σου χτυπησουν αυριο-οχι για πολυ, για 1 βδομαδα-Σχορτσιανιτης, 10-μερες, Βουισιτς, Μαυροκεφαλιδης, Γλυνιαδακης και να βγεις να λες "Που παμε με 5 σεντερ" ρε μπαγασα Ο Σοφο ειναι ηδη εκτος. Πες οτι χτυπουσε και ο Μαυροκεφαλιδης. Θα παιρναμε παικτη? Η με Βουισιτς, Μπουρουση, Γλυνιαδακη, Κλειζα, Μαυροκεφαλιδη, Βασιλοπουλο θα ειμασταν ενταξει? Και για να τελειωνουμε επειδη λες "που πατε να βγαλετε την χρονια με 2 τεσσαρια"Σου χτυπανε αυριο το πρωι ο Κλειζα και ο Μπορουσης-ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ στους λεω επειδη κανενας απο τους 2 δεν ειναι τεσσαρι. Ποσα τεσσαρια εχεις? Δηλαδη μου λες να χτυπησουν τα 2 βασικα μου 4αρια. ΟΚ εσενα αν χτυπησουν οι Φωτσης (παρ'ολο που δεν ειναι 4αρι καθως δεν παιζει με πλατη, με τη λογικη σου) και Τσαρτσαρης, ποσα εχεις?? 0!! Εγω ποσα εχω? Μαυροκεφαλιδη, Βασιλοπουλο. 2.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μαλιστα. Μαθαμε σημερα οτι ο Βασιλοπουλος ειναι 4ρι. Να σημειωσω οτι 4ρι ειναι και ο Διαμαντιδης, ο Περπεργολου, ο Τεπιτς, και συντομα στις οθονες μας θα δουμε 4ρι και τον Σαρας. btw ο Παπαλουκας πως σου ξεφυγε απο τη θεση 4? Κι αυτος εχει παιξει κανα 2 φορες ως λυση αναγκης στην εθνικη αν θυμαμαι καλα και δε τα πηγε ασχημα. Οποιος παιχτης εχει παιξει 4ρι 2 φορες στη καριερα του, βαφτιζεται 4ρι γενικως, ε πες ετσι, γιατι νομιζα οτι τοση ωρα συζηταγαμε για ΚΑΘΡΑ 4ρια και οχι για wanabe υπο συνθηκες 4ρια. νταξει 2 μετρα και 2 σταθμα. Ο Μπουρουσης ειναι 4ρι, ο Μπατιστ ομως οχι. (στο ΝΒΑ επαιζε 3ρι να θυμισω, εδω απαογορευεται να παιξει κατω απο 5ρι, επειδη το λες...εσυ). Ο Βασιλοπουλος ειναι 4ρι κατα συνθηκη, ο Περπερογλου ομως αν χρειαστει, αποκλειεται να ανταπεξελθει (αρα 2-0 στα 4ρια ο Ολυμπιακος). Ο Κλειζα ειναι κλασεις ανωτερος απτον Τσαρτσαρη επειδη επαιζε ΝΒΑ. (3-0 ο Ολυμπιακος στη θεση 4). Επισης ο Κλειζα ειναι κλασσικο καθαρο 4ρι. Επισης ο Κλειζα ειναι δεδομενο οτι θα παιξει καλυτερα απτον Τσαρτσαρη αυτη τη σεζον. Ο Τσιλι περυσι ειχε μεγαλυτερη προσφορα και ουσια απο τον Περπε. Ο Μαυροκεφαλιδης δινει μια βεβαιοτητα στο 4, αναλογη με αυτη του Φωτση. Ο Καλαθης επειδη δεν επαιζε ΝΒΑ δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, σε αντιθεση με τον Κλειζα. Ο Μαυροκεφαλιδης ειναι καλυτερο 4ρι απο τον Σερμαντινι, λογω διαπιστευτιριων. (4-0 ο Ολυμπιακος στο 4ρι). Αληθεια ο Σακοτα τοτε τι ηταν με βαση τα διαπιστευτηρια στον Πανιωνιο? Ο νεος Webber? Και γενικως τα παντα ολα... Εν τελει μολις διαπιστωθηκε προσωρινο κενο στη ρακετα -λογω τραυματισμων και οχι λογω των παραπανω αποψεων σου-, οι κοντοι-Ζοτς φερανε παιχτη, οποτε το μινι προβλημα ηδη εχει διευθετηθει με συνοπτικες διαδικασιες. Αλλα ξερω. Ο Γκολεματς: α) δεν εχει παιξει ΝΒΑ β) δεν εχει δωσει τα διαπιστευτιρια του Μαυροκεφαλιδη γ) δεν εχει τα προσοντα του Βασιλοπουλου Οποτε τσαμπα τον συζηταμε.
Chris_85 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Προφανως ειναι δυσκολο σε μερικους να κανετε μια νορμαλ συζητηση. Οχι εποικοδομητικη. Απλα νορμαλ..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Προφανως ειναι δυσκολο σε μερικους να κανετε μια νορμαλ συζητηση. Οχι εποικοδομητικη. Απλα νορμαλ.. Νορμαλ συζητηση με 2 μετρα και 2 σταθμα δεν γινεται. Οι λογοι παραπανω ακριβως. Οσο κι αν δε σαρεσει το ποστ μου καπως ετσι βλεπεις-παρουσιαζεις τα πραγματα για την ομαδα σου. Θες να πιστεψεις οτι στο 4 εισαι πιο ισχυρος ? Οκ. Χαιρομαι να νομιζετε οτι υπερεχετε σε καποια σημεια. Αλλα τουλαχιστον μην μας λες οτι επαληθευθηκες πρωτου καν δωθει 1 επισημο ματς και οτι εμεις οι υπολοιποι πεσαμε εξω. Μετα δε μπορεις να αναζητας νορμαλ συζητηση προφανως. Κι ολα αυτα επειδη ο Τσαρτσαρης εσπασε το δαχτυλο του...
ata1983 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ρε συ Chris με όλη την καλή διάθεση δες λίγο τι γράφεις πάλι. Αυτός είναι ο λόγος που σου είπα ότι σε μεγάλες ομάδες δεν μπορείς να συγκρίνεις θέση προς θέση. Ναι ο Κλείζα μπορεί να παίξει τεσσάρι, αλλά είναι τριάρι. Και μπορώ να σου συνεχίσω έτσι για όλους τους παίκτες που ανέφερες. Ότι έχετε αριθμητική υπεροχή στους ψηλούς δεν είναι θέμα, το ξέρεις και το ξέρουμε, αλλά τι σου έχει κοστίσει αυτό? Έχεις έναν γαμ@#@το point guard αλλά 32+(παίζει να κάνω και λάθος εδώ) και από πίσω μηδέν. Επομένως όλα είναι θέμα επιλογών. Δεν υπάρχει καμία γραμμή ψηλών ή κοντών που μπορεί να αντέξει άνετα 2-3 τραυματισμούς χωρίς ζόρι. 12 παίκτες είναι και φυσικά δεν μπορεί να είναι όλοι παικταράδες και να μένουν εκτός αποστολής
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ο Παπαλουκας ειναι 33 κλεισμενα το καλοκαιρι αν δεν απατωμαι. Ε μετα ειναι ο Τεοντοσιτς και ο Μπεβερλι, δηλαδη ζησε Μαη να φας τριφυλλι. Ο Τεο δεν βρισκει πατηματα για κανενα λογο, ο Μπεβερλι αγνωστος πρωην παιχτης Β Ουκρανιας, στον οποιο πρεπει να ελπιζουν σε θαυματα οι του ΟΣΦΠ αν περιμενουν να δουν ασπρη μερα. Τη στιγμη που ο αλλος εχει Διαμαντιδη, Σαρας, Σπανουλη (τον Καλαθη δε τον λεω γιατι θα ακουσω παλι για τον Σλουκα και αυτη τη φορα θα καραφλιασω ομως)... Οσο για τη γραμμη ψηλων του ΟΣΦΠ αν ο Κλειζα σπασει το δαχτυλο του και ο Μπουρουσης παθει θλαση, τοτε εχει εκλειψει το 4 ως θεση απο τον Ολυμπιακο. Ενω και στο 5 παλι προβλημα θα χει διοτι πισω απτον Σοφο, ο Βουισιτς ισως μεινει εκτος Α1, αρα απομενει ο εξης ενας: Γλυνιαδακης. Ε ο ΠΑΟ αυτη τη στιγμη εχει στις δυναμεις του ΚΑΙ διαθεσιμους Πεκοβιτς/Φωτση/Γκολεματς/Σερμαντινι. Ο ΟΣΦΠ σε αντιστοιχους τραυματισμους θα ειχε Σοφο/Γλυνιαδακη/Μαυροκεφαλιδη (και Ερτσεγκ/Βουισιτς στις δυναμεις της ομαδας ΑΛΛΑ ΜΗ διαθεσιμους, λογω "εξαιρετικου" σχεδιασμου ροστερ). Να με συγχωρειτε, αλλα παλι πιο πληρης και ποιοτικος μου μοιαζει ο ΠΑΟ, ακομα και με τραυματια εναν απτους καλυτερους ψηλους στην Ευρωπη, επι σειρα ετων, τον Μπατιστ. Δυο τραυματισμοι ταυτοχρονα στην ιδια γραμμη, ειναι too much για καθε ομαδα μπασκετ. Και δεν νοειται να βγαινουμε να λεμε ελλειπη τη γραμμη ψηλων και να μιλαμε περι επαληθευσεων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.