Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ω καλά σατ απ...

αφήστε μας στη μιζέρια μας.

ναι ρε, μας έδωσε αβάντα ο ρέφερι.

τι θα κάνουμε, θα πεθάνουμε; ή θα το συζητάμε μέχρι τη δευτέρα παρουσία;

τι να κάνουμε, οι μεγάλες (sic, χιουμοριστικό, ειρωνικό) ομάδες έχουν πάντα αβάντες από διαιτητές.

disclaimer: μην πάρει κανείς σοβαρά το "μεγάλες", θα τον εφάει ο όφις.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε tzizzz, έλεος...άσε το πικάρισμα για τη διαιτησία να χαρείς...

θα κανονίσουμε να αλλάξει και ο κανονισμός από φέτος.

αν δεν παίρνει ο βάζελος βαθμό σε κάθε ματς, έστω τον έναν, δε θα τελειώνει το ματς.

έχουμενε πρόβλημα ορέ, δεν το καταλαβαίνεις άρχοντα;

έχει λογική πάντως: έχει άμεση σχέση με την προστασία του πράσινου.

Δημοσ.
βασικα το report εσυ πρεπει να το φας ως flame starter.

κανενα flame MiDi_MiLiZ , εγω το μονο που εκανα ηταν να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου για το 5λεπο στις καθυστερησεις που κρατηθηκε μονο και μονο για να ισοφαρισει η μπαναθα!

Δημοσ.
Γιατι, σε ποιο παιχνιδι φετος τα πηγαμε καλα δηλαδη?

Με ανυπαρκτους αντιπαλους σε τοσα ματς δεν εχουμε παρει τα ποδια μας, τα λεγαμε καποιοι, αλλα ημασταν γκρινιαρηδες, μιζεροι και αντιΠαναθηναικοι. Μην αρχισω να βλεπω κωλοτουμπες τωρα απο εκεινους που μας λεγανε μιρλες κλπ, δεν λεει ε... (δεν αναφερομαι στους 2 που εκανα quote).

Σταθειτε τωρα ολοι στο υψος σας και στηριξτε ομαδα, Τεν Κατε και την μπαλα που παιζουμε, η οποια μας οδηγει με σχεδον βεβαιοτητα στην κατακτηση του τιτλου οπως μας λεγατε (για να ειμαστε ρεαλιστες μας οδηγει σε αποτυχημενη χρονια με βεβαιοτητα).

Ειπαμε μολις σταματησει η ρεντα σε αυτη την ομαδα θα κλαψουν μανουλες. Καιρος να το συνηδειτοποιησουνε καποιοι πρασινογυαλακιδες, γιατι οσο περναμε τα αποτελεσματα με τον εναν η τον αλλο τροπο ζουσανε στον κοσμο του Marlboro, παρα το γεγονος οτι η ομαδα φετος δεν βλεποταν σε κανενα μα κανενα ματς, πλην του 2ου ημιχρονου με Λαρισα και Αρη. Και που ειστε ακομα, αν συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο...

Περαστικα μας αλλα κυριως περαστικα στους υπεραισιοδοξους και σχεδον βεβαιους Παναθηναικαρες. Οι υπολοιποι ηταν προετοιμασμενοι και ειναι ηδη προετοιμασμενοι και για τη συνεχεια, αν δεν αλλαξει κατι. Οποτε οκ δεν μου κανει κατι εντυπωση απο το σημερινο.

ΥΓ. Και 3 γκολ να βαλουμε στο Β ημιχρονο και να παρουμε το 3ποντο, δεν αλλαζει κατι απο οσα γραφω. Δεν ειναι εικονα ομαδας αυτη που βλεπουμε και σημερα και 3 μηνες τωρα.

ΥΓ2. Μπραβο στον Κοκαλη που αλλαξε προπονητη εγκαιρως και η ομαδα του αρχισε να στροφαρει αμεσα. Κι ας μειονεκτει σε ροστερ απεναντι μας. Φυσικα το απαιτησαν και οι φιλαθλοι αμεσα...

ΥΓ3. Ειμαι απο αυτους που ως τωρα δεν εχουν πει κουβεντα για τον Σισσε. ΟΚ η υπομονη εχει αρχισει να εξαντλειται. Ωρα να φαει παγκο σιγα σιγα και να μπει κανενας Πετροπουλος, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΙΟΣ. Και μη μου πειτε για το γκολ σημερα, δεν ειναι επιχειρημα αν και εδωσε 1 βαθμο... Επισης ο ΚΛΕΙΤΟΝ εχει θεση σε αυτην την ομαδα.

Midi όχι πως σε νοιάζει κιόλας αλλά λόγω ατελείωτης μίρλας μόλις μπήκες στο ignore list μου πράγμα που δεν έχω κάνει ούτε για γαύρο συμφορουμίτη. Απλά δεν αντέχω ρε φίλε μου χαλάς την Κυριακή το βράδυ.

Δημοσ.

sugata που τις ειδες εσυ τα 5 λεπτα καθυστερησεις? ηταν φαουλ στον νινη? οργια στα τελευταια 4 λεπτα μονο και μονο για να το βαλετε. σπρωξιμο με τα χιλια. το ιδιο εργο σε επαναληψη.

Δημοσ.

ρε αγορίνα ΕΙΠΑ ότι ήταν δίκαιες οι καθυστερήσεις;

πες μου ειλικρίνα, το είπα;

αλλά να χαρείς, κόψε το τέτοιο της διαιτησίας.

πες μου ότι ήμασταν χάλια, να το δεχτώ, πες μου ότι έπρεπε να χάσουμε, να το δεχτώ.

μη μου μιλάς για διαιτησία. μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια.

για όνομα...

Δημοσ.

ακριβως αυτο ειναι το θεμα ρε συ sugata.. ΔΕΝ το ειπες.. επειδη ολα τα κανετε γαργαρα.. αλλα στο να αναλυετε την καθε φαση του ολυμπιακου ειστε πρωτοι, στα δικα σας κουκουλωμα.. τουλαχιστον ο MiDi_MiLiZ εχει καταλαβει καποια πραγματα για την βαζελα και τα λεει.. και του την λενε που λεει αληθειες κιολας, αυτο ειναι που γουσταρω.. γιατι η αληθεια.. ενοχλει!

ναι εισασταν χαλια, ναι επρεπε να χασετε .. αλλα ΔΕΝ εγινε αυτο.. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ( το επιμαχο σημειο ) κραταει μιση ωρα καθυστερησεις μεχρι να σκοραρετε!

ΥΓ. καθεστε και συζητατε με Ολυμπιακο για διαιτησια...

χαχαχαχα sic :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Midi όχι πως σε νοιάζει κιόλας αλλά λόγω ατελείωτης μίρλας μόλις μπήκες στο ignore list μου πράγμα που δεν έχω κάνει ούτε για γαύρο συμφορουμίτη. Απλά δεν αντέχω ρε φίλε μου χαλάς την Κυριακή το βράδυ.

δικαιωμα σου. Οσο για τις συγκρισεις με γαυρο που μου κανεις, γιατι μου το λες ακριβως? Να νιωσω καπως?

hint: υπαρχουν και τα πριβε για τετοιου τυπου ποστ, εκτος αν θεωρεις οτι αυτο το ποστ αφορα τον ΠΑΟ και το συγκεκριμενο τοπικ γενικοτερα.

hint2: Επισης υπαρχει και report με description: Μου χαλαει τη Κυριακη βραδυ ο Midi_Miliz.

hint3: αλλα δεν παραβιασα και κανεναν κανονα θα μου πεις για να φαω report, οποτε το προβλημα δεν προερχεται απο εμενα μαλλον...

@tzizz: στο δευτερο ημιχρονο δεν ημασταν και ακριβως χαλια, χαλαρωσε...

ΥΓ. καθεστε και συζητατε με Ολυμπιακο για διαιτησια...

Δημοσ.

Μίρλα ξεμίρλα αυτή η ομάδα δεν τραβάει.Δεινοπάθησε να ισοφαρίσει την ομάδα παγκόσμοιας κλάσης που λέγεται...Καβάλα!

Είναι φανερό πώς δεν θα πάρει (αν θα πάρει) εύκολα αυτό το πρωτάθλημα.Θα κάνει πολλούς καρδιακούς.Τον Σισσέ τον πήραμε γιά να νικάει όχι γιά να σώζει τα προσχήματα.Η ομάδα δεν είναι καθόλου ελκυστική.Απορώ αν θα λείψει ο Καραγκούνης κανένα μήνα αν θα μας περάσει και ο Εργοτέλης.Έρχονται μέρες δύσκολες.Μικρής αξίας παίχτες οι Καντέ, Βύντρα, Γκάμπριελ κ.λ.π. Δεν είναι γεννημένοι νικητές.

Απορώ πραγματικά πώς μπορούμε να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα.

Δεν φαινόταν το πραγμα εδώ και καιρό? Εσείς λέτε να μη μιλάμε γιατί προέχει το πρωτάθλημα.Μα πώς θα πάρεις το πρωτάθλημα αν δεν παίξεις μπάλλα?

Έχετε καταλάβει ότι βασιζόμαστε στον εγωϊσμό του Καραγκούνη και τού Κατσουράνη?

Ο Νίνης δεν μπορεί να σηκώσει στους μικρούς του ώμους την ομάδα.Το δοκίμασε και ο Μουνιόθ και πήρε το... μουνιόθ.Τι κι αν μεγάλωσε λίγο το παιδί?Δεν έχει τα στοιχεία τού Κάρα.Με άλλον ένα Κάρα αλλά λίγο νεώτερο το είχαμε το πρωτάθλημα στο τσεπάκι.

Το ζήτημα είναι να μην μας βάλει στην πλάτη ο Ολυμπιακός.Γιατί τότε εσείς που κάνετε τώρα τουμπεκί θα γίνετε αλλόφρονες.

Τσούκου τσούκου 1-0 τα ματς κάποτε θα τελειώσουν τα ψέμματα.Θα τα πούμε στο τέλος.

Δημοσ.

kvgreco αυτό το πικάρισμα που γίνεται οφείλετε απλά στο "μεγάλο στόμα" που έχουν ορισμένοι που ψάχνουν να βρούν αιτίες και αφορμές αλλά όταν τους την λένε για τα ίδια που κάνουν, τότε το παίζουν θιγμένοι και προσβεβλημένοι!!!

και αυτο που λές, με το πόσο θα αντέχουν να παίζουν οι 2-3 παίχτες που βγάζουν τα κάστανα απο τη φωτιά.. έχεις δίκιο..

Εκεί κατάντησαν οι παίχτες του παο. Να πανηγυρίζουν σαν τρελοί μία ισοπαλία με την Καβάλα. Στα “ψιλά γράμματα”, βέβαια, θα περάσει μία ακόμα πράσινη διαιτητική εύνοια, καθώς το δεύτερο γκολ δεν θα είχε μπει πότε, αν ο διαιτητής Παππάς σφύριζε το φάουλ-μαρς του Νίνη στον αμυντικό των γηπεδούχων. Αντί για την καταφανέστατη παράβαση, ο Παναθηναϊκός εκτέλεσε πλάγιο, από το οποίο προήλθε το 2-2. Νέο διαιτητικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον ΠΑΟ.

το "λάθος" είναι λάθος. τέλειωσε.. αλλά το αποτέλεσμα μένει.. με λίγα λόγια ο κύριος Παππάς την έκανε την δουλειά του.

Δημοσ.

καλά, αφήσαμε εμείς τη μίρλα της διαιτησίας,

και την έπιασαν οι του ολυμπιακού.

λογικό, θεμιτό υπό μια έννοια. θα συμβαίνει εις τους αιώνας των αιώνων

ρε συ tzizzz, δεν σχολίασα καμιά φάση φέτος του γαύρου. προσωπικά τουλάχιστον. δεν είπα τίποτα για διαιτησία. ότι παίζατε και παίζετε ακόμη χάλια, το είπα.

μην το αναλύσουμε άλλο όμως, παίζω μπιρίμπα τώρα, και έχω μια ελπίδα να κερδίσω χωρίς εύνοιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...