Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι εννοεις επισημο? περιμενεις η γενικη γραμματεια αθλητισμου να εχει ξεχωριστο section με τους τιτλους του Παναθηναικου;

εσυ εχεις εστω και ενα "ανεπισημο" οπως λες με τους τιτλους που λες οτι εχυ η ομαδα σου;

Δημοσ.

ναι δωσε επισημα λινκς με τους τιτλους του καθε τμηματος να δω , απο τα σιτε του ερασιτεχνη και των υπολοιπων.. μην κανεις τον κινεζο καταλαβαινεις τι εννοω.

Δημοσ.

τον κινεζο δεν κανω και ουτε εχω ορεξη να κατσω να ασχοληθω για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. οι τιλοι ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειναι 502 και οι πηγες υπαρχουν. εσυ αντιθετα παρουσιασες ενα νουμερο και ενω σου εχω ζητησει 2 φορες να μου δωσεις ενα λινκ που να γραφει ποιοι ειναι ακριβως οι τιτλοι σας δεν εχεις απαντησει.

α, μολις ειδα οτι στη wikipedia στο αρθρο για τον οσφπ, σε αρθρο που προφανως εχουν γραψει φιλοι του ολυμπιακου, οι τιτλοι αναφερονται ως 399. θελετε ακομα κοινως :D

Δημοσ.

οκ καταλαβα.. ουτε εγω χρειαζεται να αποδειξω οτι δεν ειμαι πιγκουινος. οι τιτλοι σου ειναι 502 επειδη αναγραφονται σε σιτε οπαδων! οκ μας απεδειξες οτι αυτοι ειναι! χαχαχα εγω εχω 583 αναγραφεται σε πολλα οπαδικα φορουμ και σιτε και στο σιτε της εφημεριδας. φοβερο ε?

για ψαξε για ψαξε.. μαζι οπως ψαχνεις για τα επισημα ε.. χαχα

Δημοσ.

καλυφθηκα... μιλας χωρις να εχεις καν λινκ που να δειχνει τους τιτλους. και μολις στριμωχτηκες αρχισες τις τρελιτσες (ψαξε ψαξε κλπ)

φανταζομαι και οι δημοσιογραφοι (πχ. http://www.sport24.gr/html/ent/882/ent.283882.asp) ψεματα λενε ε?

λοιπον αρκετα ασχοληθηκαμε με τον οσφπ, εδω ειναι το thread του Παναθηναικου μας

Δημοσ.

μπραβο στις γυναικες του παο! συγκλονιστικο! οταν παρεις τηλεφωνο τα φιλαρακια σου για να αρχισουν το ψαξιμο και εχεις κατι επισημο ξαναμιλαμε ε.. 502 λεει.. περισυ λεγατε για 480 κατι χαχαχα ε ρε μια ωραια παρεα που ειστε χαχαχα

Δημοσ.

α τωρα το γυρισαμε ε? οι γυναικες δεν μετρανε για σενα ε? χαχα ρε τι γινεται...

εσενα σε ρωτησα αν εχεις κατι εστω και ανεπισιμο 4 (τεσσερις) φορες ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!! και αρνεισαι να απαντησεις.

για δειξε μου ποιος ελεγε περσι οτι εχουμε 480

Δημοσ.

δεν κραταω σημειωσεις ποιος λεει τι για να τα δειχνω σε καποιους σαν εσενα, αν και θα επρεπε.. εγω σε εχω ρωτησει 5 φορες για να δω λινκ απο επισημο φορεα.

παρε εσυ ενα ξεκαρφωτο οπαδικο σαν το δικο σου ετσι για τον χαβαλε ρε αδερφακι μου.. κι περιμενω το επισημο ε

http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=21318&nt=108&lang=1

Δημοσ.

σου ειπα οτι δεν θα κατσω να ψαξω ενα ενα τα λινκς για να δειξω σε εναν δευτερο οτι ειναι... δευτερος. εν τω μεταξυ εσυ μου πες για 583 , μου δινεις ενα λινκ χωρις καν βιβλιογραφια που εχει 563 , το λινκ εχει μεσα και ατομικους (!) τιτλους και στη wikipedia γραφετε οτι εχετ 399. βρειτε τα πρωτα μεταξυ σας και μετα να προσπαθειτε να τα υποστηριξετε.

στο θεμα μας τωρα, ολοσωστες δηλωσεις απο τη Χατζηνικου:

«Όλες οι κούπες του Παναθηναϊκού είναι βαριές. Από τότε που ήρθα στον Παναθηναϊκό μόνο τίτλους κερδίζω. Είχα αποφασιστικότητα στους τελευταίους αγώνες. Το ότι δεν έπαιζα όλα αυτό το διάστημα ήταν επιλογή του προπονητή. Και πολύ καλά έκανε. Είχα ανάγκη να παίξω, αλλα η ομάδα δούλεψε όπως έπρεπε κι αυτό φάνηκε», ήταν τα λόγια της Ελληνίδας πασαδόρου, η οποία στη συνέχεια ξέσπασε, αναφερόμενη στις διαφορές μεταξύ των δύο αιωνίων.

«Οι διαφορές μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι τεράστιες. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο σωματείο και φαίνεται σε όλα τα επίπεδα. Στον Ολυμπιακό δεν τα πάνε καλά. Στον Ολυμπιακό ξέρουν μόνο να βρίζουν από τις εφημερίδες τους τις παίκτριες του Παναθηναϊκού και να λένε τι παλτά έχει η ομάδα. Αυτό φάνηκε... Περίμενα πώς και πώς αυτή τη στιγμή. Δεν μπορείς επειδή έχεις τη δύναμη της πένας να κάνεις στην άκρη αξίες κάποιων αθλητριών. Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια, εξαρτάται από τον κ.Βασίλη και τους κυρίους Γιαννακόπουλους».

Παύλος Γιαννακόπουλος: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη μεγάλη τους επιτυχία. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που βοήθησε χωρίς παρατράγουδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα για τη μεγάλη προσπάθεια».

Δημοσ.

χαχαχαχα ναι ειναι απολαυση .. οχι δεν χρειαζεται να μου δειξεις τπτ.. αραξε εκει με το σιτε των οπαδων του παο που εχουν ποσταρει τα δικα τους για να χαιρεστε μεταξυ σας.. ναι ναι αυτο ειναι απολαυση.. α και πουσε περιμενω τα επισημα τοχω ζητησει 5-6 φορες?

καλο γυναικειο βολλευ μεγαλε. μεχρι να μας φτασεις θες πολλα ψωμια ακομη.

οσο για το wikipedia φιλε ετσι ενημερωτικα, εκτος το οτι ο καθενας εκει γραφει το μακρυ του και το κοντο του.. βλεπεις τους διασταυρωμενους τιτλους απο ομοσπονδιες και τσεκαρισμενους, οχι σαν τους δικους σου που μου αναφερεις πρωταθλημα ΣΕΓΑΣ 1911 που δεν υφισταται!!! σουπερ cup 1970 ρε? χαχαχα περαστικαααα

Δημοσ.

παραληρημα σε επιασε παλι βλεπω :P

αυτο εχεις ζητησει 5-6 φορες σου εχω επισης απαντησει 5-6 φορες οτι δεν υπαρχει σε ενα λινκ. δεν ξερω γιατι αδυνατεις να το καταλαβεις, δεν χρειαζεται και πολυ μυαλο

μονο που τα δικα μας οπως λες δεν τα ποσταρουμε μονο σε σαιτ δικα μας. μια σελιδα πισω σου εδειξα λινκ απο sport24.gr (κι αυτο παναθηναικο ειναι ε;) που αναφερει την κουπα στο κυπελο βολευ γυναικων πριν 2 μηνες ως 500στη ;)

Δημοσ.

αχ μικα μικα.. το ξερω οτι δεν θα υπαρχει σε ενα λινκ. δωσε λινκ ανα αθλημα.. και οχι τα 4 βασικα.. τα υπολοιπα τα ερασιτεχνικα.. και αμα βρεις να μου τρυπισεις την μυτη.. ιδεα δεν εχετε αλλα το πως βρεθηκαν στο οπαδικο σιτε παλι κανενας δεν γνωριζει.. μεγα μυστηριο! :)

και ναι ρε μεγαλε πως να μην την αναφερει αμα επεσε γραμμη απο τις δημοσιογραφαρες σας. εσυ λοιπον μας απεδειξες χωρις επισημα στοιχεια χωρις τπτ οτι ειναι 502 επειδη ενα σιτε αναφερε την κουπα στο γυναικειο βολλευ ως 502η. ΤΕΛΕΙΑ! :) ..οοοχι δεν εκτιθεσε!

Δημοσ.

γνωριζεις πολυ καλα οτι το ιντερνετ στην Ελλαδα δεν εχει τετοια αναπτυξη ωστε να υπαρχουν τα πρωταθληματα του πινγκ πονγκ πχ αναλυτικα σε καποιο σαιτ. οπως ειδες το λινκ που σου εδωσε δεν αναφερε οτι οι τιτλοι μετρηθηκανα πο το ιντερνετ αλλα απο βιβλια και τη γενικη γραμματεια αθλητισμου.

το sport24 και τα υπολοιπα αντικειμενικα μεσα δηλαδη παιρνουν γραμμη απο τους δημοσιογραφους του Παναθηναικου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...