Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε γιατι μερικοι αντι να δουν λιγο πως παιζεται η μπαλα θελουν καλυτερα να ακουν τι λεει ο καθε Βενγκερ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟ.

Και στην τελικη αφου του αρεσε τοσο μα τοσο πολυ γιατι δεν το κρατησε ο κυριος Βενγκερ ?

1) είμαι 1000% σίγουρος οτι δεν εχεις δει κανενα παιχνίδι του ζιλμπερτο με αρσεναλ και βραζιλία, για να καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία διαφορά...Απλά εσύ καταλαβαίνεις ότι να ναι...

2) Σου απάντησα ήδη το γιατι, δνε ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις...Ο ίδιος τα είπε, όχι εγώ... Τον ήθελε, αλλά ο ζιλμπερτο ήθελε να ειναι βασικός σε όλα (ενώ δεν αντεχε σε αυτούς τους ρυθμούς), και σεβαστηκε την απόφασή του...

3) ο καθε βενγκερ...Ατακα για να μείνει στην ιστορία...Σα να λέμε στο μπασκετ...Τι να μας πει από μπάσκετ ο κάθε πιπεν...

Κανονικα με εισητηρια. Χθες νομιζω εκδοθηκαν. Τιμες δε γνωριζω. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ την Κυριακη για την αυλαια του ΦΡΑΓΚΙ.

10 ΕΥΡΩ νομίζω..Και τα διαρκείας ισχύουν κανονικά....

Το όλοι οακα, ειναι...μη διαπραγματευσιμο...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λογικευτειτε λιγο γιατι δεν παμε καλα βλεπω.

Ο,τι να ναι λες παιδι μου ?? Οταν λεω ο καθε Βενγκερ εννοω πως αντι να δεις με τα ματια σου τι γινεται αρκεισαι μονο στο τι λεει ο Βενγκερ ή ο Βιειρα ή ο καποιος αλλος.

Παιδακι μου σαρεσει αυτος ο Ζιλμπερτο ? Με γεια σου με χαρα σου.

Για μενα καλυτερα να ειναι αυτος αντι του Σιμαο :lol::lol::lol:

Κοψε λιγο την ειρωνια. Αντε εγω δεν εχω πει τπτ για σενα ουτε ειρωνευομαι. Αν δε μπορεις να κανεις μια συζητηση πες το να το ξερω να μην αρχισω.

Σας ειπε κατι ενας Ολυμπιακος για το Ζιλμπερτο και κανετε λες και σας θειξαμε τον παιχταρα

Δημοσ.

Μία απίστευτη εξήγηση έδωσε ο σουηδικός Τύπος για το γεγονός πως ο Μίκαελ Νίλσον δεν βρισκόταν αρχικά στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε.

Ο 31χρονος άσος της Μπρόντμπι ισχυρίστηκε σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "dn" πως ο Ολλανδός τεχνικός θεωρούσε πως ήταν 34 ετών και ως εκ τούτου δεν... χωρούσε στα πλάνα του.

Μάλιστα για να επανέλθει στο βασικό σχήμα χρειάστηκε να παρέμβει η διοίκηση του "τριφυλλιού".

"Ένας 34χρονος που δείχνει εξαντλημένος" ήταν το επιχείρημα του Τεν Κάτε στους ιθύνοντες των "πρασίνων" σύμφωνα με τον "Μicke" που πρόσθεσε πως όταν έλαβε ο προπονητής του Παναθηναϊκού την απάντηση πως ήταν "30 ετών" ξαφνικά άρχισε να παίζει σε κάθε παιχνίδι!

http://www.sport24.gr/html/ent/161/ent.320161.asp

Δημοσ.

http://www.sport-fm.gr/article/198766

Οριστικά θετική είναι η απόφαση του ΣτΕ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, χωρίς να εξαρτάται από το εμπορικό κέντρο. Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες. Η απόφαση του ΣτΕ καταγράφεται σε 70 σελίδες και σύμφωνα με αυτήν, το εμπορικό κέντρο μπορεί να μπλοκάρεται, αλλά ίσως να υπάρξει ένα παραθυράκι στην υλοποίησή του αν γίνει μια ρύθμιση και προχωρήσει με κάποιες άλλες προϋποθέσεις.

Δημοσ.

Παραδειγμα προς μιμηση οτι εκανε η ΚΑΕ ως ελαχιστη δυνατη τιμη, για την προσφορα και την πιστη αυτου του μεγαλου παιχτη στο συλλογο.

Καπως ετσι πρεπει να παραδειγματιζονται κι αλλοι συλλογοι στο Ελλαδισταν για το πως πρεπει να τιμουνται απο μια ομαδα οι μεγαλοι και ιστορικοι παιχτες τους.

Ευχομαι ο Φραγκι να ειναι σε θεση να προσφερει κι αλλα πραγματα στο συλλογο τα επομενο χρονια.

Οσο για τον αθλητη Φραγκι, θα ειναι για παντα στις καρδιες μας.

Δημοσ.

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένας αθλητής θα νιώσει τέτοια συναισθήματα και θα γνωρίσει κόσμο σαν κι εσάς. Δεν έχει νόημα να πω πόσο συγκινημένος είμαι. Αν άρχιζα πάλι την καριέρα μου για να βρω τρόπο για να ανταποδώσω την ευγνωμοσύνη μου, θα το έκαν...α αυτή τη στιγμή. Μην ξεχνάτε ένα: στις χαρές και στις λύπες μαζί

:cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.

απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ :respekt: στον αρχηγό για ότι προσέφερε....

(Καταπληκτικές κάποιες από τις συλλεκτικές φανέλες του φράγκι)....

Και ένα 2ο :respekt: στον κόσμο, που γεμισε το γήπεδο, και αποθέωσε τον πιο...πολυ-τροπαιούχο παιχτη της ιστορίας...

Τρομερές στιγμές......

ΥΓ: Περαν του φράγκι, είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει σε καθε παιχνίδι με τον ζοτς...Οταν μπαίνει, ΟΛΟτο γήπεδο, όρθιο, τον αποθεώνει, και φωνάζει το ονομα του, και όταν τελειώνει το παιχνίδι, το ίδιο....

ΥΓ2: Τρελλό γέλιο σάρας, με φανέλα φράγκι...Δηλωσε "σε 16 χρόνια, θα κρεμάσουν κ τη δική μου φανέλα"

ΥΓ3: Τιμωρείστε το contra φιλτατοι...So simple...

ΥΓ4: μια καταπληκτική στιγμή χθες, είναι ο εναγκαλισμός φράγκι-μήτσου, η αποθέωση του 2ου, και το μπιζάρισμα του φράγκι για.....μεγαλύτερη αποθέωση....

ΥΓ5: Αιώνια πιστός...Εσύ θα είσαι για παντα αρχηγός...

Δημοσ.

Απλα respect στον απιστευτο κοσμο και το standing ovation σε καθε ματς για τον ΖΟΤΣ. Μαγικες στιγμες για ολους, μαγικα χρονια, δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο την απολυτη εμπιστοσυνη του κοσμου προς τον προπονητη και απαντηση του προπονητη με συνεχεις επιτυχιες. Θεωρω οτι αν και οταν ο Ζοτς αποφασισει να μας αφησει (κανε να αργησει θεε), αν δεν προκυψει οποιαδηποτε διαμαχη (που το θεωρω βεβαιο οτι δε θα συμβει) θα λαβει αντιστοιχες τιμες με του Φραγκι. Οφειλει να γινει αυτο προς τιμην του, οποτε και οπως αποφασισει να φυγει.

Η φανελα "#4 ΑΛΒΕΡΤΗΣ" που απο χθες κοσμει την οροφη του ΟΑΚΑ ειναι πιο βαρια απο την ιστορια οποιασδηποτε αλλης Ελληνικης ομαδας. Και δεν μιλαμε μονο για μπασκετ. Θα μας παρει καιρο να συνηδητοποιησουμε το μεγεθος του μυθου που εχτισε αυτος ο παιχτης. Κριμα που οι συγκιριες του στερησαν τιτλο και σε Εθνικο επιπεδο.

ΥΓ. Σε αγωνιστικο επιπεδο, μιας και ηταν ο πρωτος μας φετινος αγωνας που παρακολουθησα, δεν χορταινω να βλεπω Καλαθη να δενει με το υπολοιπο συνολο κ να περναει καθετες πασες μεσα στα θηρια στη ρακετα. Επισης ζω για να δω ποιος μπορει να του κλεψει τη μπαλα. 2-2 τον μαρκαρανε και τοθς περναγε και εβγαινε στον αιφνιδιασμο. Επισης πηρε κανεις χαμπαρι οτι ελειπε απτην ομαδα μας χθες ενας απτους καλυτερους ασσους της Ευρωπης και ενα απτα καλυτερα 5ρια της Ευρωπης? Εγω παντως οχι. Νταξει φιλικο ηταν βεβαια, αλλα η ομαδα δειχνει ηδη πολυ καλα προετοιμασμενη. Αυτη ειναι η ουσια. Αναμενουμε να βρει πατηματα και ο Τεπιτς φυσικα, αλλη αλητοπαιχτουρα απο κει...

ΥΓ 2. Τι τατουαζ πηγε και βαρεσε ο τρελος ο Πεκοβιτς? Αλητεια λεμε :P

Δημοσ.

ΥΓ4: μια καταπληκτική στιγμή χθες, είναι ο εναγκαλισμός φράγκι-μήτσου, η αποθέωση του 2ου, και το μπιζάρισμα του φράγκι για.....μεγαλύτερη αποθέωση....

Mε Αλβερτη πραγματικα να το πιστευει ρε παιδι μου, πολυ ενταση για να αποθεωσουμε Μητσο και Μητσος...με χαμηλωμενο κεφαλι. Αυτο το παλικαρι του βγαινεις απο ΣΤΟΠ και σου ζηταει συγγνωμη

Ο Ζοτς δεν θα φυγει ποτε. Ή θα αποσυρθει, Ή θα παει Παρτιζαν. Να φυγει στεγνα για να συνεχισει αλλου κανονικα απλα δεν θα γινει ΠΟΤΕ. Πρωτα απολα πως θα φυγει/ Θα κλεισουμε αεροδρομια, λιμανια και ε.οδους. Με το ζορι, εγκλωβισμος εντος χωρας

ΥΓ. Αγωνιστικα το πασινγκ γκεημ μας και το τρανζισιον τωρα που ηρθαν και Τεπιτς-Καλαθης απλα δεν υπαρχει. Στο 2ο δεκαλεπτο το πως αλλαζε η μπαλα θυμιζε ομαδα σε πλευοφ Ευρολιγκας, οχι φιλικο ματς Οκτωβρη. Αφου εγω ενα αγχος τοχω, δεν μου καθεται καλα η ομαδα να ειναι σε φορμα τετοια εποχη...

ΥΓ2. Ρε το Ζοτς...θα κανεις παικτες τον Μπογρη και τον Σερμαντινι ρε συ...απιστευτα πραγματα

ΥΓ3. Ο Ντρου ειναι σε ημι-αγρια κατασταση κατι, ετσι?Αν παιζαμε NBA Jam το κεφαλι του θα ειχε γινει σαν νταμιτζανα

Δημοσ.

Ο Nτρου ηταν να μη βρει τα πατηματα του περυσι, μετα το αρχικο ντεφορμαρισμα. Απτη στιγμη που ανεβασε ψυχολογια ασε τους αλλους να ψαχνουν την αληθεια στον Τσιλντρες, τον Βον Ουειφερ και τους Sex Pistols.

O Μπογρης ηρθε απο το πουθενα και αρχισε να παιζει πικ εν ρολ με τον Καλαθη απτο πρωτο ματς. Ειναι απιστευτος αυτος ο Ζοτς, κατι τους δινει, και εμπεδωνουν τα συστηματα μεσα σε 1 μηνα, δεν εξηγειται αλλιως. Αυτο δηλαδη, που προσπαθει ο Γιαννακης να μαθει στο Σχορτσιανιτη, τον Μπουρουση και τον Παπαλουκα εδω και 1,5 χρονο κι ακομα δεν ειδε φως.

Δημοσ.

χαχαχα,κάζιερ, θεική ατάκα για τον ντρου (πράγματι, πολύ καλός)!!

Εμένα ο σερμιαντίνι μου αρεσει..Ειναι αδυναμος βέβαια, αλλά εχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, πολύ καλή κίνηση (και αμυνα χαμηλά), απλα πρέπει να μάθει όταν παίρνει τη μπάλα κάτω από το καλάθι, να την σπάει και εξω...

Οσο για το 1ο σου ΥΓ φιλε κάιζερ...Το είπα και εγώ....Καταπληκτικό μπάσκετ!!!!! Και χωρίς σαρας-μαικ-τσαρτσαρή....

Ο ΖΟΤΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ!

απλά, όταν αναλάβει ο ιτούδης επίσημα, θα πάρει άλλο ρόλο, και θα αποσύρουμε..το σακάκι του δίπλα στου φράγκι τη φανέλα!!!!!

ΥΓ: Νομίζω ότι χθες...ανανέωσε συμβόλαιο ανεπίσημα ο μητσος! το επίσημο, είναι τυπικό!!!

ΥΓ2: επιμένω...Δωστε και το ποδόσφαιρο στο ζοτς...Σε 3 χρόνια, θα έχει υπερομαδα...

ΥΓ3: Με τη χθεσινή ατμόσφαιρα, οι παίχτες καταλαβαίνουν καλύτερα που παίζουν, ο κόσμος ξεσηκώνεται, τα διαρκείας θα ξανακινηθούν, ο αλβερτης θα είναι αιώνια πιστός, κλπ κλπ κλπ... Είναι απλά, και πολύ σημαντικά πράγματα, που καταφεραν με ενα φιλικό παιχνίδι...

Δημοσ.

Kαι για να μην ξεχνιομαστε

"Ειμαι ο Θανασης, ο δικος σας ανθρωπος"

Χεχε, ρε τον θεο, γιατι δεν κατεβαινει εκλογες ρε γαμωτο...

Δημοσ.
Kαι για να μην ξεχνιομαστε

"Ειμαι ο Θανασης, ο δικος σας ανθρωπος"

Χεχε, ρε τον θεο, γιατι δεν κατεβαινει εκλογες ρε γαμωτο...

αυτο ηταν το γραφικο της βραδιας...Ειδα μετα σε βιντεο το πως μετεδωσε η ΕΤ1 τις στιγμες αυτες και εδειχνε τον ΑΛβερτη να κρατιεται να μη γελασει μολις ειπε αυτο ο Θανασης... 5:35 χαχα

[ame]

[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...