johnyboy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 αμυντικό χαφ είναι. Σαν τι θέλετε να κάνει? να περάσει την μισή ομάδα και να βάλει γκολ?
alexis333 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Mηπως να κοβει ?? Ή μηπως να μπορει να κραταει λιγο μπαλα ή να βγαζει την ομαδα μπροστα. Η να δινει καμια καθετη μπαλια. Τελικα δεν ειμαι ο μονος που πιστευω πως δεν αποδιδει τα αναμενομενα
KaizerSoze Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Κανεις λαθος johny. Ο Τζιλμπερτο παιζει καταπληκτικα αυτο που παντα μπορουσε και παντα ηταν η δουλεια του να κανει. Αν καποιος πιστευε ποτε οτι θα δημιουργει, θα σκοραρει ή θα τρεχει πανω κατω τοτε απλα Ή δεν τον ειχε διε ποτε του Ή ηταν παραπληροφορημενος. Αυτα που κανει ο Σιλβα μονο ο Κατσουρανης μπορει και παλι τοτε θα 'χαραμιζοταν' επιθετικα. Ο Σιλβα όποτε ειναι καλος κανει αυτο ακριβως που πρεπει και που τον πληρωνουν. Αν τωρα εσυ θεωρεις πολλα τα 2Μ για αυτα που μπορει και πρεπει να κανει δικαιωμα σου οπως και οτι δεν το κανει σε πολλους αγωνες (και μεταξυ μας συμφωνω αλλα κακα τα ψεματα, για να φερεις το ονομα 'Σιλβα" στην ομαδα ΚΑΙ λεφτα θα δωσεις γιατι αλλιως δεν εχει λογο να ερθει ΚΑΙ θα σου παιξει επιλεκτικα ματς, οπως πχ κανει ο Γκαλετι στον γαυρο ο οποιος μαλιστα οταν ποναει η τσεπουλα "τραυματιζεται" οπως εχεις παρατηρησει. Ομως με τον Σιλβα στην ομαδα ηρθε και ο Σισε στον 'Παναθηναικο του Σιλβα' γιατι στον Παναθηναικο του Βυντρα ουτε ο Ποι της Ξανθης δεν ερχεται. Και για να μην ξεχνιομαστε, 2 τεραστια παιχνιδια εκανες περσυ, την 3αρα στην Βερντερ και το διπλο στο Μιλανο. Και στα 2 ματς ο καλυτερος σου παικτης ηταν ο Σιλβα)
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ο οσφπ, εδωσε πολλά χρήματα, κ πήρε το ριβάλντο... αυτός εδωσε πολλά παιχνίδια στον οσφπ με καθετες πάσες, κ γκολ... Καποιοι, προφανέστατα μη γνωρίζοντας τι ακριβώς κανει εντός αγωνιστικού χώρου ο ζιλμπερτο, περίμεναν τα ίδια... Μη βλεποντας τα ίδια, περιμεναν ΕΣΤΩ να δουν εναν παολο σοουζα/ντουντου, που να ΨΙΛΟσκοραρει, να βγαζει ασιστ κλπ.... Ελα μου ομως, που αυτοί οι κάποιοι, απλά δεν ΞΕΡΟΥΝ ποια είναι η θέση του ζιλμπερτο....Δεν τον εχουν δει προφανεστατα ποτε να παίζει στην αρσεναλ και στη βραζιλια.... Ο ρολος του ειναι αλλος, και τον ρόλο του τον κάνει ΤΕΛΕΙΑ! Και τέλος πάντων, εκτός της αγωνιστικής προσφοράς του ζιλμπερτο, εχει μεγάλη προσφορά και μαρκετιστικα.... Σκεφτείτε μόνο ότι στην αηττητη βραζιλία, είναι αναντικαταστατος (αλλοι αμπαλοι απο εκεί), ενώ στην αρσεναλ, επειδή δεν εχουν βρει ακόμα αντικαταστατη, πολλες φορες ανφερουν οτι δεν επρεπε να τον αφήσουν να φύγει, κλπ κλπ.... Θυμηθειτε ποσες χυλόπιτες εχουμε φάει απο μεγαλα ονοματα, και ελατε στη θεση του επόμενου μεγάλου ονοματος, του χρόνου, που θα σκεφτεί "ρε λες να παω στην ομάδα του ζιλμπερτο κ του σισε"? ετσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες, και ας πληρώνεις κάποιους παίχτες περισσότερο από την αξία τους...
john1987 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Οταν ακους για αρχηγο της Εθνικης Βραζιλιας αμυντικο χαφ,σε μια ομαδα που και τα μπακ ξερουν κιλα μπαλα,περιμενεις καταρχας να στρωνει πολυ πιο ωραια το παιχνιδι επιθετικα. Οταν ακους για παιχτη που επαιζε στο Αγγλικο πρωταθλημα περιμενεις ενα μηχανακι που την Ελλαδα θα δαγκωνει τον αντιπαλο,που θα ειναι παντου. Και γιατι ρε παιδια δεν καταλαβα τα συγχρονα αμυντικα χαφ δε σκοραρουν κιολας?Δεν κανουν κανα σουτ?Ποδοσφαιριστες δεν ειναι και αυτοι δλδ? Η θεση του αμ χαφ εκτος απο νευραλγικη ειναι και λιγο συνθετη ετσι?Για μενα ενα παραδειγμα κορυφαιου αμ χαφ ειναι ο Μαρκος Σενα της Βιγιαρεαλ.Και τι δεν κανει το παλικαρι. Συμφωνω οτι καλυπτει τελεια τους χωρους,αλλα αν δεν εκανε και αυτο ρε παιδια ελεος! Για μενα παντως και στα στοιχεια που λετε ειχε (ή βασικα δεν ειχε) το παιχνιδι που κανει στην Αρσεναλ και στην Εθνικη δεν εχει αποδωσει τα αναμενομενα. ps:το μαρκετινγκ δε νομιζω οτι αφορα τους φιλαθλους. ps2:προφανως στην Αρσεναλ αναπολουν τον παλιο Ζιλμπερτο.Προσπαθω να καταλαβω πως αυτος ο παιχτης να σταθει στο Αγγλικο πρωταθλημα στην τωρινη του φαση και μου ερχονται γελια.
alexis333 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 +1 Και καθεται εξω ο Σιμαο ισως που ειναι ισως ο καλυτερος κοφτης στην Ελλαδα με διαφορα:lol:
KaizerSoze Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Οταν ακους για αρχηγο της Εθνικης Βραζιλιας αμυντικο χαφ,σε μια ομαδα που και τα μπακ ξερουν κιλα μπαλα,περιμενεις καταρχας να στρωνει πολυ πιο ωραια το παιχνιδι επιθετικα. Ο Σιλβα ξερει οχι απλα κιλα αλλα κανταρια ποδοσφαιρο. Μην μπερδευεις την μπαλα με το ποδοσφαιρο. Αν ειναι ετσι κακως πηραμε τον Σισε, ο Βαγγελας ξερει περισσοτερη 'μπαλα' απο αυτον btw τι δεν κανει ο Σιλβα που εκανε παλια ο Ντουγκα?αντε το σουτ πες. Οταν ακους για παιχτη που επαιζε στο Αγγλικο πρωταθλημα περιμενεις ενα μηχανακι που την Ελλαδα θα δαγκωνει τον αντιπαλο,που θα ειναι παντου. Αυτο ειναι το προβλημα σου. Οτι μαλλον δεν ειχες δεις τον Σιλβα. Τι παει να πει σκυλι που δαγκωνει τον αντιπαλο?Ειναι ας πουμε ο Καρικ σκυλι?Για να μην στο χοντρυνω και σου πω ειναι ο Λαμπαρντ και ο Τζεραρντ σκυλια που δαγκωνουν τον αντιπαλο? ΞΑΝΑρωταω...τον Βιερα και τον Τουρε τον θυμαται κανεις ή ολοι λετε αμ.χαφ ειναι μονο ο Νταβιντς και ο Μακελελε? Και γιατι ρε παιδια δεν καταλαβα τα συγχρονα αμυντικα χαφ δε σκοραρουν κιολας?Δεν κανουν κανα σουτ?Ποδοσφαιριστες δεν ειναι και αυτοι δλδ? Η θεση του αμ χαφ εκτος απο νευραλγικη ειναι και λιγο συνθετη ετσι?Για μενα ενα παραδειγμα κορυφαιου αμ χαφ ειναι ο Μαρκος Σενα της Βιγιαρεαλ.Και τι δεν κανει το παλικαρι. Την τυχη μου μεσα, διαβαζετε τι λεμε και τι λετε πριν απαντησετε? Ειπε κανεις κατι αλλο?Που να παρει ο Κατσουρανης αμυντικο χαφ ειναι και εχει βαλει 4 γκολ. Για καθε Νταβιντς υπαρχει ενας Πιρλο, για καθε Σιλβα υπαρχει ενας Μακελελε, για καθε Πετι(για μας τους παλαιοτερους) υπάρχει ενας Καρεμπε, διαολε τον Κιν τον θυμαται κανεις ή μονο εγω? Ετρεχε σαν παλαβος ο Κιν? Ή μηπως ηξερε ο ανθρωπος που πρεπει να ειναι. Γιατι νομιζω οτι δεν εχω καταλαβει τι συζηταμε...δηλαδη ασε τους γαυρους, εχετε δει εσεις οι Παναθηναικοι τον Σιλβα να μην γυρναει, να μην καταπινει χιλιομετρα?Δεν μιλαω για το μαρκαρισμα αλλα για το ποσο κινειται? Το ξερει κανεις ή μονο εγω οτι ο Σιλβα περσυ ηταν πρωτος σε χλμ/ματς στο ΤΛ για τον Παναθηναικο οπως τον εβγαζε η ΟΥΕΦΑ παραπανω απο τον Καρα ας πουμε? ps:το μαρκετινγκ δε νομιζω οτι αφορα τους φιλαθλους. Μια χαρα σε αφορα. Γιατι οταν θα θες να παρεις τον Σισε και του πεις απο πια ομαδα εισαι τι θα του πεις, ελα στην Παναθα του Σπυροπουλου και του Σαριεγκι/ Το οτι υπηρχε Ζιοβανι δεν επηρεασε τον Ριβαλντο ας πουμε? ps2:προφανως στην Αρσεναλ αναπολουν τον παλιο Ζιλμπερτο.Προσπαθω να καταλαβω πως αυτος ο παιχτης να σταθει στο Αγγλικο πρωταθλημα στην τωρινη του φαση και μου ερχονται γελια.Ποιον παλιο!!!???25 συμμετοχες ειχε πριν ερθει στον Παναθηναικο. Ρε μην λετε οτι ναναι. Αν κατι δεν θα αντεχε θα ηταν ο αριθμος των ματς, στα 90' ο ιδιος Ζιλμπερτο ειναι ΥΓ. Ρε ΤενΚατε καντους την χαρη και αστον εξω. Και βαλε μεσα με την Καβαλα τον Σιμαο. Να τον εχεις να μην ξερει τι να κανει αφου οι αλλοι δεν θα περνανε πανω απο 3 ατομα το κεντρο, να παιρνει την μπαλα με κοντρολ 4 μετρα και να την στελενει στα πουλια και να αναγκαζεται ο Κατσουρανης με τον Καραγκουνη να ερχονται 30μ πιο πισω για να παρουν μπαλα και να ερθει 0-0 ή 1-0 με το ζορι. Και καπακια να σου κανουν κριτικη 'Τι τον ηθελε τον Σιμαο με την Καβαλα'
john1987 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ο Σιλβα ξερει οχι απλα κιλα αλλα κανταρια ποδοσφαιρο. Μην μπερδευεις την μπαλα με το ποδοσφαιρο. Αν ειναι ετσι κακως πηραμε τον Σισε, ο Βαγγελας ξερει περισσοτερη 'μπαλα' απο αυτον btw τι δεν κανει ο Σιλβα που εκανε παλια ο Ντουγκα?αντε το σουτ πες. Αυτο ειναι το προβλημα σου. Οτι μαλλον δεν ειχες δεις τον Σιλβα. Τι παει να πει σκυλι που δαγκωνει τον αντιπαλο?Ειναι ας πουμε ο Καρικ σκυλι?Για να μην στο χοντρυνω και σου πω ειναι ο Λαμπαρντ και ο Τζεραρντ σκυλια που δαγκωνουν τον αντιπαλο? ΞΑΝΑρωταω...τον Βιερα και τον Τουρε τον θυμαται κανεις ή ολοι λετε αμ.χαφ ειναι μονο ο Νταβιντς και ο Μακελελε? Την τυχη μου μεσα, διαβαζετε τι λεμε και τι λετε πριν απαντησετε? Ειπε κανεις κατι αλλο?Που να παρει ο Κατσουρανης αμυντικο χαφ ειναι και εχει βαλει 4 γκολ. Για καθε Νταβιντς υπαρχει ενας Πιρλο, για καθε Σιλβα υπαρχει ενας Μακελελε, για καθε Πετι(για μας τους παλαιοτερους) υπάρχει ενας Καρεμπε, διαολε τον Κιν τον θυμαται κανεις ή μονο εγω? Ετρεχε σαν παλαβος ο Κιν? Ή μηπως ηξερε ο ανθρωπος που πρεπει να ειναι. Γιατι νομιζω οτι δεν εχω καταλαβει τι συζηταμε...δηλαδη ασε τους γαυρους, εχετε δει εσεις οι Παναθηναικοι τον Σιλβα να μην γυρναει, να μην καταπινει χιλιομετρα?Δεν μιλαω για το μαρκαρισμα αλλα για το ποσο κινειται? Το ξερει κανεις ή μονο εγω οτι ο Σιλβα περσυ ηταν πρωτος σε χλμ/ματς στο ΤΛ για τον Παναθηναικο οπως τον εβγαζε η ΟΥΕΦΑ παραπανω απο τον Καρα ας πουμε? Μια χαρα σε αφορα. Γιατι οταν θα θες να παρεις τον Σισε και του πεις απο πια ομαδα εισαι τι θα του πεις, ελα στην Παναθα του Σπυροπουλου και του Σαριεγκι/ Το οτι υπηρχε Ζιοβανι δεν επηρεασε τον Ριβαλντο ας πουμε? Ποιον παλιο!!!???25 συμμετοχες ειχε πριν ερθει στον Παναθηναικο. Ρε μην λετε οτι ναναι. Αν κατι δεν θα αντεχε θα ηταν ο αριθμος των ματς, στα 90' ο ιδιος Ζιλμπερτο ειναι ΥΓ. Ρε ΤενΚατε καντους την χαρη και αστον εξω. Και βαλε μεσα με την Καβαλα τον Σιμαο. Να τον εχεις να μην ξερει τι να κανει αφου οι αλλοι δεν θα περνανε πανω απο 3 ατομα το κεντρο, να παιρνει την μπαλα με κοντρολ 4 μετρα και να την στελενει στα πουλια και να αναγκαζεται ο Κατσουρανης με τον Καραγκουνη να ερχονται 30μ πιο πισω για να παρουν μπαλα και να ερθει 0-0 ή 1-0 με το ζορι. Και καπακια να σου κανουν κριτικη 'Τι τον ηθελε τον Σιμαο με την Καβαλα' Καταρχας μην τσαντιζεσαι Καλυτερη μπαλα ο χασογκολης ο Βαγγελακης? Ο Καρικ,ο Λαμπαρντ και ο Τζεραρντ ειναι ολοκληρωμενοι ποδοσφαιριστες με επιθετικες αρετες που θυμιζουν μπροστα στο Σιλβα...Ζινταν. Και ο Τουρε ειχε επιθετικες αρετες.Ο Βιειρα για μενα ειναι πολυ μεγαλυτερος παιχτης απο το Σιλβα γενικοτερα.. Τωρα μη μου θυμιζεις την ομαδα του 99 και αρχιζω να κλαιω ε Ο Σιλβα τρεχει απιστευτα.Κανεις λεει οτι δεν τρεχει.Αλλα επισης δε μπαινει και τοσο δυναμικα στις φασεις απλα καλυπτει χωρους.Εμενα μου φαινεται πολυ αργος παντως. Προωθειται πολλες φορες αλλα οπως κ να το κανουμε επιθετικα ειναι αστειος. Πριν φυγει απο την Αρσεναλ επαιζε περιπου στα μισα ματς.Αν ηταν τοσο καλος παντως ο αμπαλος Βενγκερ θα τον κραταγε σωστα? Κακα τα ψεμματα παιδια,αν ηταν σε τοσο καλη κατασταση δε θα επαιζε στον Παναθηναικο. Οπως επισης δεν ειναι απο αυτους που θα επρεπε να φυγουν στην τωρινη ενδεκαδα.Εγω παντως με Καρα,Κατσουρ και Σιμαο δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι ακριβως ο ρολος ενος τετοιου παιχτη με τετοιο συμβολαιο στην ομαδα.
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 john μετά την παραπάνω απαντηση σου, ειλικρινά, αμφιβάλω αν καταλαβες καν τι σου εξηγεί ο καιζερ. Ειλικρινά.... Ειδικά η ατακα για σισέ κ μάντζιο, εχει απόλυτο δίκιο ο κάιζερ...Αν μιλάς για τεχνική, τότε ο μάντζιος ειναι ΠΟΛΥ καλύτερος του σισέ...ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ρε αγορινα μου!!! ΥΓ: Το ότι ο αμπαλος βενγκερ δήλωσε ότι τον ήθελε να μείνει, αλλά σεβάστηκε την απόφασή του να φύγει για να πάει κάπου που να παίζει βασικός, δε σου λέει κάτι? ή ότι ακόμα κ σήμερα, δηλώνει ο΄τι του λείπει? ΥΓ2: καιζερ, αν θελεις, συνεχισε μονος σου να εξηγείς γιατι το 1+1 κανει 2 ... ΥΓ3: Σας παρακαλώ, σας θερμοπαρακαλώ...Ψαξτε βρείτε παιχνίδια του ζιλμπερτο στην αρσεναλ, και στην εθνική βραζιλίας, και δείτε τα καλά, να μου πείτε αν εκανε τίποτα διαφορετικό από ότι κανει τώρα....
john1987 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Καταλαβα τι εξηγει ρε Ανδρεα. Εξακολουθω να μην ειμαι ευχαριστημενος απο την προσφορα του στην ομαδα ομως,δεδομενου του ονοματος και των χρηματων που παιρνει. Καλα πηραμε τωρα ενα παραδειγμα ενος σαπιου παιχτη και τον συγκρινουμε με τον εκρητικο Σισε.
Anubis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ερωτηση : Για την κυριακη εχει εισητηριο η ειναι φρι κατασταση?
Snolly Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μην κάνετε τον κόπο Μήτσο και Ανδρέα. Αν κάποιος δεν ξέρει από ποδόσφαιρο δε θα καταλάβει ποτέ την προσφορά ενός παίκτη σαν τον Ζιλμπέρτο. Κι ο πατέρας μου βλέπει 40 χρόνια μπάλα και θεωρεί τον Σίλβα παλτό γιατί ξέρει και βλέπει 1 τα γκολ, 2 την ασιστ/σέντρα. Όλα τα άλλα δεν μπορεί να τα παρατηρήσει. Όσο και να του εξηγώ μπαααα.
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 και πριν αλεκτωρ ... Αλλος ενας αμπαλος ασχετος.... Με τον νυν τεχνικό της «σελεσάο» Κάρλος Ντούνγκα συνέκριναν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ σε χθεσινά τους δημοσιεύματα, χαρακτηρίζοντας τον άσο του Παναθηναϊκού ως σύμβολο της συγκεκριμένης φουρνιάς παικτών. «Κάθε γενιά έχει το δικό της ποδοσφαιριστή-σύμβολο. Ο Ντούνγκα στην εποχή του ήταν το σύμβολο της γενιάς του, κάτι που την τωρινή εποχή είναι ο Ζιλμπέρτο». Ο ίδιος ο Ζιλμπέρτο δήλωσε ιδιαίτερα περήφανος που τον συγκρίνουν με τον Ντούνγκα, αν και υποστηρίζει ότι οι δυο τους έχουν διαφορετικό στυλ: «Σαν παίκτης ο Ντούνγκα ήταν πιο εκρηκτικός στο παιχνίδι του. Εγώ είμαι πιο ήρεμος και -ας πούμε- φαίνομαι λιγότερο. Ρόλος μου είναι να καθοδηγώ με ηρεμία και ψυχραιμία τους συμπαίκτες μου στον αγώνα, ώστε να μπορούν ν’ αποδώσουν όσο καλύτερα γίνεται» κατέληξε. Την Τετάρτη ο Ζιλμπέρτο συμπλήρωσε τα 33 του χρόνια που τα γιόρτασε για ακόμα μια χρονιά με τους συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ την Κυριακή θα μπει στο παιχνίδι με τη Βολιβία στη Λα Παζ, φορώντας ξανά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο του. τοσο αμπαλος κ τόσο ασχετος, που ειναι ΑΚΟΜΑ και στα 33, και παίζοντας στον παναθηναικό, αρχηγος της εθνι΄κης βραζιλίας... ΥΓ: Σνολλυ, εχεις δικιο...απλα παρασυρομαι όταν ακούω αυτα τα πραγματα εκτός λογικής!!!!
alexis333 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Πες τα ρε john1987.Τοση ωρα το λεω και ορμηξαν να με φανε. Μπραβο σου που βλεπεις την πραγματικοτητα. Αντε γιατι μερικοι αντι να δουν λιγο πως παιζεται η μπαλα θελουν καλυτερα να ακουν τι λεει ο καθε Βενγκερ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟ. Και στην τελικη αφου του αρεσε τοσο μα τοσο πολυ γιατι δεν το κρατησε ο κυριος Βενγκερ ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ερωτηση : Για την κυριακη εχει εισητηριο η ειναι φρι κατασταση? Κανονικα με εισητηρια. Χθες νομιζω εκδοθηκαν. Τιμες δε γνωριζω. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ την Κυριακη για την αυλαια του ΦΡΑΓΚΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.