KaizerSoze Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δε θα σου πω 3. Θα σου πω ενα που τον εχει κανει γνωστο και τον θελουν ομαδες απο την ευρωπη.Ο καλυτερος κοφτης χαφ που εχεις. Ενω τον Σιλβα δεν τον ηθελε καμια εκτος απο αυτη που σου εριξε μονο 2 αντι για 5 Α, και ειναι και αρχηγος της εθνικης...Αλβανιας?Μολδαβιας?Μιας τετοιας αμπαλης Ο Σιμαο ειδαμε ποσο τον θελουν, τρεξανε να τον αγορασουν ολοι ΥΓ. Τοπαμε, ειναι καλυτερος στο να μαρκαρει. Παρακατω, παμε, τα αλλα 2.. Για πες μου εσυ τι κανει ο Σιλβα που δε χωραει ο νους σου αν βγει απο την ενδεκαδα. Ξερω γω, μηπως δινει βαθος σαν τριτο μπακ οταν το σεντερ μπακ βγαινει στο πλαι?Μηπως ειναι αυτος που καθοδηγει τα ακραια μπακ οταν μενουν οι 3 τους πισω στα κορνερ?Μηπως ειναι αυτος που αναλαμβανει παντα την πρωτη πασα-και φυσικα οχι ο Σιμαο-για να κουβαλησει μπαλα?Μηπως ειναι αυτος που βγαινει δευτερος στον κενο για να κοψει την πασα οταν παει στον παικτη το 1ο αμ.χαφ?Μηπως ειναι αυτος που ερχεται πισω απο Κατσουρανη-Καραγκουνη οταν αυτοι βγαινουν στον αξονα μπροστα? Μηπως ειναι αυτος που μαρκαρει τον χωρο μπροστα απο το τερμα οταν εχουν οι αντιπαλοι κορνερ?Μηπως ειναι αυτος που παιρνει τη μπαλα απο το εξτρεμ οταν δεν υπαρχει παικτης στην περιοχη ωστε να ανεβουν και τα 2 κεντρικα χαφ? Σου φτανουν?Να σου πω και αλλα?
alexis333 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Τωρα με βουλωσες τι να πω ...:lol: Αφου ακουσα πως ο Σιλβα ειναι αυτος που κραταει μπαλα στον Παο τοτε τα εχω ακουσει ολα... Καταλαβε λιγο τι σου λεω. Μια ομαδα χρειαζεται εναν καλο κοφτη στα χαφ για να μη παιρναν οι αντιπαλοι παιχτες ευκολα ή οι μπαλιες μπροστα. Με τα κοψιματα του δινει χωρο και στον Κατσουρ να κανει τα δικα του και να μπορει να βγαινει πιο μπροστα. Μπορει να μην εχει τοσο καλα την πασα αλλα αυτα θα τα κανουν οι αλλοι ( Νινης , Κατσουρ, Καρα, Λετο κτλ ). Εγω θα προτιμουσα το Σιμαο απο το Λεντεσμα που εχω παντως. Και αφου δε τον θες αστον να τον παρουμε εμεις
sugata Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Με τη μόνη διαφορά ότι ο Σιμάο πήγε στον Παναθηναϊκό για αυτό ακριβώς που ξέρει να κάνει: να κόβει, στην άμυνα, και όχι μεταξύ κέντρου και άμυνας, όπου και τοποθετείτο όταν πρωτοήρθε, εξαιτίας τραυματισμών άλλων παιχτών και κενών σε εκείνο το σημείο. Έχει καταλήξει από αμυντικός να θεωρείται μέσος. Και μια χαρά θα του πήγαινε η θέση, αν ήξερε να πασάρει και σαν άνθρωπος. Σκέψου όμως ότι ακόμη και αμυντικός να έμπαινε, η αστάθεια του στις πάσες είναι ένα πολύ επικίνδυνο κομμάτι, ειδικά όταν υπάρχει πίεση κοντά στην περιοχή. Αν αυτό το κομμάτι μπορούσε να δουλευτεί, ελέω και ηλικίας, η εκρηκτικότητα του θα γινόταν ακόμη πιο ζηλευτή μπορώ να πω. Τώρα, κάθε φορά που τον βλέπω μέσα στο γήπεδο να πηγαίνει κατά αντίπαλου παίχτη, το μόνο που σκέφτομαι είναι "πάει τον έφαγε τον κακομοίρη". αλλά μέχρι εκεί.
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ρε alexis333, αντε, ο κάιζερ είναι ηλίθιος κ στόκος, και δνε ξέρει από μπάλα...Και εγώ το ίδιο, όπως και οι υπόλοιποι 10 που σου λένε τα ίδια πράγματα! Ο βενγκέρ είναι ηλίθιος? ο βιειρά ειναι ασχετος? οι οπαδοί της άρσεναλ που το χαρακτηρίζουν ως το μεγαλύτερο λάθος τη φύγη του είναι εγκάθετοι? οι βραζιλιάνοι που τον έχουν ΒΑΣΙΚΟ και αρχηγό τους, δεν ξέρουν από μπάλα? Ουτε η δήλωση του προπονητή της στουρμ δε σου είπε κάτι? ΥΓ: Αμφισβητώ ΣΟΒΑΡΑ την ικανοτητα σου να καταλαβεις ότι το συγχρονο ποδόσφαιρο δεν παίζεται ΠΑΝΤΑ με τη μπάλα, αλλά και με τους χώρους...Ο ζιλμπερτο, εκτός του οτι καλύπτει ΤΕΛΕΙΑ χώρους (με αποτέλεσμα να μην περνάνε καθετες πάσες εύκολα), εκτός του ότι καλύπτει τα σεντερ μπακ, εκτός του οότι καλύπτει κατσουρ κ γκούνη που ανεβαίνουν συνέχεια, είναι και αυτός που θα πάρει τη μπαλα απο την άμυνα και θα την ανεβάσει 10 μετρα, ενω ειναι και αυτός, που όταν δίνει τη μπάλα, ΑΜΕΣΩΣ ξεμαρκάρεται κοντά στο συμπαίχτη του, για να του δώσει επιλογή πάσας.... Ναι, ο ζιλμπέρτο δεν έχει γκολ, αλλά το λες, σαν να εχει γκολ ο σιμάο... Επίσης, ο ζιλμπέρτο δεν ορμάει να δαγκώσει τον αντίπαλο, γιατι ξέρει ότι δε χρειαζεται, και ότι αν ο αντίπαλος τον περάσει, την πατησες... ΑΥΤΗ τη στιγμή, ο ζιλμπερτο ειναι 2 επίπεδα πάνω σε κλάση κ προσφορά από τον σιμάο... ΥΓ2: και εγώ προτιμώ τον σιμάο από το λεντέσμα, κάτι μας είπες!!!!
KaizerSoze Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Τωρα με βουλωσες τι να πω ...:lol:Αφου ακουσα πως ο Σιλβα ειναι αυτος που κραταει μπαλα στον Παο τοτε τα εχω ακουσει ολα... 1. Που το ειπα αυτο?Εχεις καταλαβει βασικες ορολογιες ποδοσφαιρου και τι σημαινει "κραταω μπαλα"? 2. Απο τον Σιμαο παντως που συγκρινουμε σιγουρα καλυτερα κραταει μπαλα-αφου θες να το παμε εκει-ο Σιλβα Καταλαβε λιγο τι σου λεω. Μια ομαδα χρειαζεται εναν καλο κοφτη στα χαφ για να μη παιρναν οι αντιπαλοι παιχτες ευκολα ή οι μπαλιες μπροστα. Με τα κοψιματα του δινει χωρο και στον Κατσουρ να κανει τα δικα του και να μπορει να βγαινει πιο μπροστα. Μπορει να μην εχει τοσο καλα την πασα αλλα αυτα θα τα κανουν οι αλλοι ( Νινης , Κατσουρ, Καρα, Λετο κτλ ). Ειδες να εχει προβλημα η ομαδα τοσα ματς που δεν παιζει ο Σιμαο και παιζει ο Σιλβα στο να κοψει? Απο ποτε μονο οι Σιμαο αυτου του πλανητη κοβουν?Ο Βιειρα ας πουμε ή ο Τουρε που εχες εσυ και παιζει τωρα βασικος στην Μπαρτσελονα ειναι σκυλι μαυρο με τακλιν 10 μετρων? Εγω θα προτιμουσα το Σιμαο απο το Λεντεσμα που εχω παντως. Και αφου δε τον θες αστον να τον παρουμε εμεις Παντα οταν καποιος δεν μπορει να στηριξει τα επιχειρηματα του καταληγει στο "αν δεν σαρεσει δωστον σε μας". Καταλαβαινεις οτι αυτο ειναι σαξιο του "αμα σου κατσει μην την γαμησεις" ετσι? Τι δεν καταλαβαινεις?Ο Σιμαο κανει καποιες δουλειες που δεν μπορει ο Σιλβα και ο Σιλβα καποιες που δεν μπορει ο Σιμαο. Το θεμα ειναι οτι στο 75% των παιχνιδιων χρειαζομαι μονο του Σιλβα και μου φτανει αυτος και ο Κατσουρανης. Τον Σιμαο ειδες να τον εχει εξω?1,5 χρονο οποτε θελει μαντουμαναδορο στο κεντρο ή στην αμυνα δεν βαζει τον Σιμαο?Αυτο τι σου δειχνει?Οτι ο κοσμος και ο προπονητης δεν γουσταρουν τον Σιμαο?Ειπα πουθενα εγω οτι δεν μου αρεσει ο Σιμαο? Αυθαιρετα συμπερασματα γιατι βλεπεις οτι εχεις αδικο... ΥΓ. Θα περιμενω πολυ για τις αλλες δουλειες πλην του ατομικου μαρκαρισματος που κανει ο Σιμαο και δεν κανει ο Σιλβα?Γιατι μας ειπες οτι ο Σιλβα 'δεν κανει ουτε τα μισα απο οσα κανει ο Σιμαο' @αντρεα Βασικα υπαρχουν φορες που καποιος δεν μπορει και αλλες που καποιος δεν θέλει ή κανει πως δεν καταλαβαινει
alexis333 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 antreaslam δεν ειδα 10 ατομα να μου το λενε. 2-3 ειναι μονο Και δε σημαινει πως επειδη ειστε παραπανω απο μενα σημαινει πως παει και τελειωσε δεν υπαρχει αλλη αποψη απο αυτη που λετε. Γιατι πρεπει να ακουσω τι λεει ο Βενγκερ ή ο Βιειρα ή ο καθες Βιειρα ?? Εχεις αποψη δικη σου ναι ή οχι? Εγω τον βλεπω και δε μαρεσει. Δε νομιζω ο Βενγκερ να καθεται να βλεπει τον Παναθηναικο και να λεει πωπω φερτε τον πισω το κελεπουρι που βγαζει ματια στον Παο . Ασε μας να πουμε... Με εχετε πρηξει πως ο Σιλβα κραταει πισω οταν ανεβαινουν οι αλλοι δυο.Δλδ κραταει καλυτερα ο Σιλβα απο το Σιμαο στην αμυντικη λειτουργια ?? 1. Που το ειπα αυτο?Εχεις καταλαβει βασικες ορολογιες ποδοσφαιρου και τι σημαινει "κραταω μπαλα"? KaizerSoze εδω το ειπες. Μη μας τρελανεις κι ολας... Μηπως ειναι αυτος που αναλαμβανει παντα την πρωτη πασα για να κουβαλησει μπαλα? Ρε επειδη δεν κινδυνευεται εδω με τον πανθρακικο σημαινει πως ειναι και κοφτης ο Σιλβα. Ας μη γελασω:lol: Ειδαμε το Σιλβα σου τι κοφτης ειναι και γενικα τι κανει στην Ευρωπη. Εβρεξε τριαρες.. Το τελευταιο σας ματς στην ευρωπη την προηγουμενη βδομαδα το ειδες ?? Εκει επαιξε και ο Σιμαο.Ουτε εκει τον ειδες ? Για πλακα τους ειχε.Ασε που ειχε βελτιωθει και στις πασες. Ουτε με την Αεκ τον ειδες ? Θα ηθελα να μη συνεχιστει παντως. Ενταξει τα ειπαμε και ο καθενας εβγαλε τα συμπερασματα του. Δε θα μιλησω αλλο γι'αυτο το θεμα. Υ.Γ Ναι δε θελω να καταλαβω...:lol: Αυτα που βλεπω λεω ρει...
KaizerSoze Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Οκ,πηγα να σου απαντησω αλλα με αυτο με καλυψες. Καιζερ->Που το ειπα αυτο?Εχεις καταλαβει βασικες ορολογιες ποδοσφαιρου και τι σημαινει "κραταω μπαλα"? alexis->KaizerSoze εδω το ειπες. Μη μας τρελανεις κι ολας... Παράθεση:Μηπως ειναι αυτος που αναλαμβανει παντα την πρωτη πασα για να κουβαλησει μπαλα? end of discussion
Snolly Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 antreaslam δεν ειδα 10 ατομα να μου το λενε. 2-3 ειναι μονο μέτρα ακόμα έναν
johnyboy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Είμαστε πολλοί και περισσότεροι από 10.Θα κουραστείς να μετράς.
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 το προφανέστερο αστείο, είναι ότι....ο κλασσικός ελληνάρας οπαδός, σιγά μην κατσεί να ασχοληθεί με τους αμπαλους βενγκερ και βιειρα, για να αναλογιστεί μήπως κάνει λάθος.... Αν είναι δυνατόν...
alexis333 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 trolling κανει το παιδι... Ναι ειδες, επεσες μεσα τι να σου πω... Ρε συ antreaslam γιατι πρεπει να ακουσω τι λεει ο Βενγκερ μου εξηγεις ?? Τον βλεπει τι κανει στον Παο ?? Ή μηπως τον βλεπει ο Βιειρα ?? Μη μας τρελανετε ολους. Ματια εχεις και αποψη εχεις. Τι αλλο θες ?? Τον εχεις μπροστα σου και πρεπει να ακους τον αλλον απο την Αγγλια που δεν εχει δει ουτε ενα ματς του Παναθηναικου ?? Πατε καλα ?? Ο ανθρωπος δε προσφερει να αναμενομενα. Τελος... Αυτη ειναι η αποψη μου.Ματια εχω και βλεπω. Δε χρειαζεται να μου πει ο Βενγκερ απο την αλλη μερια της γης για το αν παιζει ο Ζιλμπερτο μπαλα στην Ελλαδα.
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 γιατι αν εχεις δει τον ζιλμπερτο στην αρσεναλ, τον ζιλμπερτο στη βραζιλία, και τον ζιλμπερτο στον παναθηναικό, δε θα τρολάριζες τόση ωρα ασυστόλως... Ο ίδιος παίχτης είναι, τα ιδια πράγματα κανει, με +-10%, και τα ίδια προσφέρει... Αν εσύ δεν το βλέπεις με τα δικά σου μάτια, τότε, ναι, δανείσου του βενγκερ, του βιειρα, του αντρεα, του κάιζερ, του σνολλυ, του καθενός μας...
john1987 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ασχετα απο τι αναλυσεις κανετε,εγω και πολλοι αλλοι περιμεναμε αποτο Σιλβα πολλα περισσοτερα απο οσα δειχνει δεδομενου του συμβολαιου και του ονοματος του. Ετσι οπως το περιγρφετε ειναι σαν να ειναι ενα πολυτιμο εργαλειο που παιρνει 2,5 το χρονο.Ε,ρε παιδια παιχτες με τετοιο συμβολαιο πρεπει να πρωταγωνιστουν στην ομαδα. Προφανως δε λεω οτι φταει αυτος για τη μετριοτητα της ομαδας,αλλα οχι και οτι εχει παιξει σοβαρη μπαλα για τα δεδομενα του πανω απο 5-6 παιχνιδια απο τοτε που ηρθε. Ειναι κοινη διαπιστωση οτι ο Ζιλμπερτο ειναι ξεζουμισμενος.Τωρα αν αυτο το λεμε μονο οι αμπαλοι παω πασο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.