alexis333 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Κανείς δεν τη έχει ψωνίσει.Όλα αυτά που διαβάζεις είναι μια φυσιολογική αντίδραση κάποιων που δε μπορούν να φανταστούν πως ζητάμε τα ρέστα από μια ομάδα που νίκησε μέχρι στιγμής : ΑΕΚ, ΑΡΗ (4ος στη βαθμολογία), ΛΑΡΙΣΑ και εργοτελη (3ος στη βαθμολογία) ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. Ναι, αν θες, με τη ψυχή στο στόμα. Και στα πόδια μη σου πω. ΑΛΛΑ τα πήραμε. Κανείς δεν θα πανηγυρίσει στην Ομόνοια από τώρα αλλά αυτό απέχει πάαααααρα πολύ από το να δηλώνουμε και απογοητευμένοι έτσι; OK. Aφου θες να τα παιρνεις ολα με την ψυχη στο στομα τοτε κατσε οπως εισαι. Εδω λεμε οτι μπορεις να παιξεις καλυτερα συμφωνα και με το υλικο και εσεις λετε ενα απελπηστικο "οχι"
Soulseeker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Φίλε Alexis ο Kaiser μια χαρά στα έχει απαντήσει και ευτυχώς τα γράφει αυτός και τα αλλά παιδιά (antreas,vaggis) και με βγάζουν από τον κόπο να τα γράψω εγώ ;P Κανείς δεν πιστεύει ότι δεν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα (εκτός από μερικούς δύσπιστους) και κάνεις δεν λέει όχι. Απλά η ομάδα δείχνει να αποδίδει και να παίζει καλά σιγά σιγά και κοινώς έχουν (κατά την γνώμη μου ) μπει οι βάσεις για το κάτι καλύτερο. Όπως είχα γράψει και παλιότερα αν είναι να παίζεις μετρία και πετάς 3-4 γκολ ή να περνάς ομάδες που παίζοντας έτσι παλιότερα θα έχανες stadar βαθμούς εμένα δεν με χαλάσει καθόλου. Αρκεί να δείχνεις ότι μπορείς να παίξεις και καλή μπάλα που για μένα το έχουμε δήξει.
skimnos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Πέρσι και πρόπερσι ήμουν λάβρος εναντίον της ομάδας μας γιατί δεν φαινόταν φως στο τούνελ παρά μόνο σπασμωδικές κινήσεις της διοίκησης. Αποτέλεσμα να κριτικάρουμε (και εγώ και πολλοί άλλοι) την κατάσταση αυτή. Φέτος όμως είναι εμφανές ότι η ομάδα βαδίζει σε ένα δρόμο, με σχέδιο και πλάνο. έχει ξεκάθαρους στόχους και ναι, είναι σε θέση να τους υλοποιήσει. Πρώτιστη σημασία λοιπόν έχουν τα αποτελέσματα και μετά η "καλή μπάλα". Μπορεί σε αρκετά παιχνίδια να μην έχουμε παίξει καλά ή να μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Αν επιχειρήσουμε όμως να κάνουμε μια σύγκριση με πέρσι π.χ., θα δούμε ότι αρκετές φορές η ομάδα προσπαθεί με ορθολογικό τρόπο να διασπάσει το ταμπούρι των αντιπάλων. Δηλ. προτιμά τη μπάλα κάτω και όχι γιόμες (εξαίρεση ο Βύντρα, αν και στα τελευταία ματς φαίνεται να τις κόβει κι αυτός), προσπαθεί να πάιξει από πλάγια (λέτο) ή να βγάλει κάθετη (κατσουράνης κ.α.) Στα παιχνίδια/διαστήματα που παίξαμε καλά πρωταρχικό ρόλο κατ' εμέ έπαιξε ο Νίνης (ιδίως τώρα που ο Καραγκούνης δεν βλέπετε). Εύχομαι το παλικάρι να συνεχίσει να βελτιώνεται! ΥΓ Αλήθεια στα πρωταθλήματα που πήρε ο γαύρος τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξαν ματς (πολλά κατά την άποψή μου) που τα κέρδισε ή τα "κέρδισε" αποδίδοντας μέτριο/κακό ποδόσφαιρο;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Η ουσια απο την οποια προερχεται και η καλοπροαιρετη γκρινια καποιων, ειναι οτι αν συνεχισουμε με το (καλυτερο των τελευταιων ετων) υλικο που εχουμε να παιζουμε ετσι, ισως στη συνεχεια ερθουν τα στραβοπατηματα -ελπιζω ναναι λιγα-. Και σε αυτο δε νομιζω να αμφιβαλλει κανεις. Εχουμε ηδη γλυτωσει στο παρα τσακ αρκετα στραβοπατηματα, οκ ηρθαν τα αποτελεσματα ειμαστε στο 6/6, αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει μεγαλη εμπιστοσυνη στο οτι αυτο θα γινεται ως τελους αν ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να παρουσιαζουμε αυτη την εικονα. Οποτε η ολη συζητηση, που χαρακτηριζετε γκρινια, περιστρεφεται γυρω απο το πως θα μπορουσαμε ενδεχομενως να αποδωσουμε καλυτερα. Και στο γιατι τελικως με αυτο το υλικο, χαροπαλευουμε σε καθε παιχνιδι και μας παιρνει ο υπνος. Ε δεν ειναι ακριβως γκρινια αυτο. Για το μπασκετ: Ναι οποιος γκρινιαζε φιλε antreaslam αν χαναμε απτον Ηλυσιακο θα ηταν ασχετος και ανιδεος πραγματι. Γιατι δεν θα ηξερε οτι οι γκελες και οι "κοιλιες" ερχονται και στις υπερομαδες μια στο τοσο. Οταν λεμε υπερομαδες ομως, εννοουμε αγωνιστικα και οχι βαθμολογικα. Και η Ρεαλ κανει γκελες και η Μπαρτσα και η Μαντσεστερ. Η καλοπροαιρετη γκρινια δεν ερχεται απτις γκελες, ερχεται απο την αγωνιστικη εικονα της ομαδας. Η γκρινια για τη γκρινια ειναι για τους μιζερους και παντα θα υπαρχει. Αυτα που λεγονται για τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ, αν θες πεστα απαισιοδοξα, αλλα μη τα χαρακτηριζεις μιζερα ή γκρινια απο συνηθεια... Και μιας και ειπες για γκρινια για τον πανμεγιστο Ζοτς: αν ο Σισκα ειχε βαλει το 3ποντο στον τελικο εφετος, εκει να δεις τι θα γινοταν για τον Ζοτς που εδωσε την πλεον ΜΑΓΚΙΚΗ εντολη να μην κανουνε φαουλ. Θα ξεχναγανε αμεσως το εργο του, την προσφορα του, το που μας εφτασε φετος, απλα για ενα 3ποντο που μπηκε, επειδη ειχε μεσα στα παντελονια του καρυδια και εδωσε μια εντολη με μεγαλο ρισκο αλλα πολυ αντρισμο και μαγκια. Και τελικως δικαιωθηκε. @Kaizersoze. Σε αυτο που με ρωτησες. Σαν φιλαθλο του ΠΑΟ με νοιαζει η μπαλα πιο πολυ απτη κουπα. Δηλαδη να βλεπω τα αστερια της ομαδας μου και να τα χαιρομαι οχι επειδη ειναι ομορφαντρες, αλλα επειδη κανουν καλα αυτο για το οποιο τα χρυσοπληρωσαμε. Θα ελεγα οτι ναι με εκφραζει και με ικανοποιει πιο πολυ η φαση Κυραστα απο την παρουσα φαση. Η κουπα για την οποια ολοι μας κοπτομαστε για τον φιλαθλο 2 καλα εχει: α. Τσου Λου του χρονου β. Καζουρα στους γαυρους Για το α συμφωνω, αλλα ας εχω και μια επιφιλαξη για το αν θελω να βγω Τσου Λου με τετοια εικονα ομαδας και να φοβαμαι καθε Τεταρτη βραδυ μη γινει τιποτα περιεργο και με πλακωσουν στη καζουρα περι Ευρωπης την επομενη... Για το β, οκ καλο ειναι θα κρατησει 10-20 μερες και οκ, no big deal. Τι να λεει ομως, αμα τη μιση ή ολη τη σεζον την εχω βγαλει με κλωτσοσκουφι? Κουπα απτη μια, υπνος σε καθε ματς απτην αλλη... Θα μου πεις και ο γαυρος τοσα πρωταθληματα τα χει παρει παιζοντας κλωτσοσκουφι μερικες σεζον. Ε, για αυτο ερχομαι και λεω τελικα οτι η Σουπερλιγκα ως διοργανωση ειναι για εσωτερικη καταναλωση για να τρωγομαστε οι φιλαθλοι των 2 ομαδων μεταξυ μας, κατι σαν τα τοπικα πρωταθληματα. Γιαυτο ας βαζουμε τη συζητηση σε σωστη βαση. Καμια απτις ομαδες δεν παρουσιαζει αγωνιστικη ποιοτητα (ουτε και η δικη μου προς το παρον), κατα συνεπεια δεν εχει και ιδιαιτερη αξια ο τιτλος, πλην της οικονομικης. Αυτο λεω τοσο καιρο στους γαυρους που παιρνουν κουπες και πιστευουν βαθια μεσα τους οτι εχουν διαγαλαξιακη ομαδα. Ε μην αρχισω να το λεω και στους δικους μου...Ας παραδεχθουμε οτι το μονο που εχουμε δειξει ως τωρα ως ομαδα ειναι αποτελεσματα και τπτ αλλο (εξαιρουμενου του Β ημιχρονου με ΑΕΛ και ενος ακομα με τον Αρη). Απο κει και περα αλλοι ικανοποιουνται για τα αποτελεσματα και μονο και αλλοι οχι, λογικο ειναι.
antreaslam Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ενας ακόμα εγκάθετος προπονητής (μετά τον ασχετο, τον βενγκερ, που εκσπερματώνει κάθε φορά που μιλάει για τον ζιλμπερτο, και μετά τον επίσης ασχετο, βιειρά που λέει τα καλύτερα....)... ο προπονητής της στουρμ... Ο 43χρονος προπονητής επισήμανε τη σημασία του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού: «Η αγωνιστική φιλοσοφία του Παναθηναϊκού είναι βασισμένη στον Ζιλμπέρτο Σίλβα, όχι στον Σισέ. Ο Ζιλμπέρτο έχει πάντα καλή τοποθέτηση, πάντα είναι στο σημείο που θα παίξει ρόλο στη φάση όταν η μπάλα έρχεται στο μέρος του και παρότι δεν βοηθάει πολύ δημιουργικά, δίνει ηρεμία στην υπόλοιπη ομάδα. Δύσκολα θα τον πιάσουμε στον ύπνο, πρέπει να σκεφτώ κάτι». ΥΓ: Σορρυ, αλλά ΕΙΔΙΚΑ στην κατασταση που βρίσκεται ο Παναθηναικός, αν παίξει γαμώ τις μπάλες, και γκελάρει σε 4 παιχνίδια, ξεέρετε τι εχει να γίνει στην ομάδα> ? του αγιου βαρθολομαίου.... Αυτή η ομάδα, χρειάζεται πρωτίστως τα αποτελέσματα για να είναι ήρεμη....
KaizerSoze Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Η ουσια απο την οποια προερχεται και η καλοπροαιρετη γκρινια καποιων, ειναι οτι αν συνεχισουμε με το (καλυτερο των τελευταιων ετων) υλικο που εχουμε να παιζουμε ετσι, αργα η γρηγορα θα ρθουν τα στραβοπατηματα. Και σε αυτο δε νομιζω να αμφιβαλλει κανεις. Εχουμε ηδη γλυτωσει στο παρα τσακ αρκετα στραβοπατηματα, οκ ηρθαν τα αποτελεσματα ειμαστε στο 6/6, αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει μεγαλη εμπιστοσυνη στο οτι αυτο γινεται να κρατησει ως τελους αν ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να παρουσιαζουμε αυτη την εικονα. Οποτε η ολη συζητηση, που χαρακτηριζετε γκρινια, περιστρεφεται γυρω απο το πως θα μπορουσαμε ενδεχομενως να αποδωσουμε καλυτερα. Και στο γιατι τελικως με αυτο το υλικο, χαροπαλευουμε σε καθε παιχνιδι και μας παιρνει ο υπνος. Ε δεν ειναι ακριβως γκρινια αυτο. Δεν θελουμε να μην στραβοπατησουμε. Θελουμε να στραβοπατησουμε λιγοτερο απο τους αλλους. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε?Δεν "μπορει" να χασουμε βαθμους. ΘΑ χασουμε βαθμους. Ειναι απολυτως λογικο. Οποτε εκει αποτι λετε εσεις που εχετε αποφοιτησει απο σχολες προπονητων θα φατε τον ΤενΚατε αφου για σας μονο το 30/30 με 30 4αρες και σουπερ μπαλα υπαρχει. @Kaizersoze. Σε αυτο που με ρωτησες. Σαν φιλαθλο του ΠΑΟ με νοιαζει η μπαλα πιο πολυ απτη κουπα. Δηλαδη να βλεπω τα αστερια της ομαδας μου και να χαιρομαι με τη μπαλα που παιζουν. Θα ελεγα οτι ναι με εκφραζει και με ικανοποιει πιο πολυ η φαση Κυραστα απο την παρουσα φαση. Η κουπα για την οποια ολοι μας κοπτομαστε για τον φιλαθλο 2 καλα εχει: α. Τσου Λου του χρονου β. Καζουρα στους γαυρους Για το α συμφωνω, αλλα ας εχω και μια επιφιλαξη για το αν θελω να βγω Τσου Λου με τετοια εικονα ομαδας και να φοβαμαι καθε Τεταρτη βραδυ μη γινει τιποτα περιεργο και με πλακωσουν στη καζουρα περι Ευρωπης την επομενη... Για το β, οκ καλο ειναι θα κρατησει 10-20 μερες και οκ, no big deal. Τι να λεει ομως, αμα τη μιση ή ολη τη σεζον την εχω βγαλει με κλωτσοσκουφι? Κουπα απτη μια, υπνος σε καθε ματς απτην αλλη... Απολυτα σεβαστο. ΟΜΩΣ επειδη η κουπα απο την μη κουπα εχει διαφορα 1. Περιπου 25Μ ευρω για την ομαδα αρα ξεκινας για του χρονου με αλλο μπατζετ 2. Γκρινια για τους γαυρους, ακομα χειροτερη απο το 2004 γιατι τωρα ο Κοκκαλης φαινεται ευαλλωτος και δεν θα εκληφθει απο αυτους ως 'εξαιρεση" αλλα 'αλλαξαν τα πραγματα Για μενα τον οπαδο λοιπον φετος ΠΡΕΠΕΙ τιτλο. Πρεπει. Με νικες 1-0 με πεναλτυ στο 90'. Σεβομαι την αποψη σου αλλα ηταν πολυ διαοφορετικα επι Κυραστα και πολυ διαφορετικα η φετινη χρονικη συγκυρια καταστασεων
alexis333 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Xαχαχαχαχα !!!!:lol: Εχετε μπει σε ενα ωραιο τρυπακι τοση ωρα. Δλδ αν παιξει ο Νινης ή αν βγει ο Τζιλμπερτο ή αν παιξει ο Σιμαο η ομαδα δε θα παιρνει αποτελεσματα ?? Μονο θα παιζει καλα αλλα δε θα παιρνει αποτελεσματα ??
KaizerSoze Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Aκριβως. Ή να στο θεσω αλλιως, οι πιθανοτητες μου σε 2 βδομαδες να κερδισω τον ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλυτερες αν δεν ξεκινησει ο Νινης βασικος αλλα μπει στο ημιχρονο και αν αντι για τον Σιμαο παιξει ο Σιλβα. Απλο? Καποιος ρωτησε γιατι δεν εχει φυγει ο Νινης. Η Φιορεντινα πηρε σημερα απο την Μποκα τον αντιστοιχο Νινη, ενα 18χρονο σεντερ μπακ για 7Μ Οποτε αν η Μποκα, μια ομαδα που ζει πουλωντας νεους παικτες στην Ευρωπη και εχει 5-10 τετοιους πηρε 7Μ για ενα σεντερ μπακ, ο Παναθηναικος αν πουλησει τον μονο που εχει(αντε 2 με τον Σιμαο) που ειναι και δημιουργικος χαφ(αρα πιο ακριβος) για κατω απο 10 εχει κανει παπαρια
alexis333 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ο,τι πεις... Ουτε τα μισα που κανει ο Σιμαο δε κανει ο Σιλβα. Πραγματικα πρεπει να εισαι απο τους ελαχιστους που σαρεσει ο Σιλβα. Και αφου λες πως εχεις για πουλημα 2 καλους παιχτες , ενα το Νινη και δυο το Σιμαο τοτε πως και δε θες την ενδεκαδα ουτε τον ενα ουτε τον αλλο ??
KaizerSoze Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ο,τι πεις... Ουτε τα μισα που κανει ο Σιμαο δε κανει ο Σιλβα. Πραγματικα πρεπει να εισαι απο τους ελαχιστους που σαρεσει ο Σιλβα. Ναι δεν βλεπεις?Σε ολους μας, τους Παναθηναικους, μας αρεσει ο Σιλβα. Εσυ, ο Ολυμπιακος θες Σιμαο. Οποτε καταλαβαινεις... btw μιας και λες οτι δεν κανει ουτε τα μισα...Πες μου 3 πραγματα που κανει ο Σιμαο και ΔΕΝ κανει ο Σιλβα. Ενα ειναι να οργωνει το γηπεδο ορμωντας στον αντιπαλο. Ευκολακι. Πες μου τα αλλα 2...Οχι για να μην λεμε αοριστολογιες Και αφου λες πως εχεις για πουλημα 2 καλους παιχτες , ενα το Νινη και δυο το Σιμαο τοτε πως και δε θες την ενδεκαδα ουτε τον ενα ουτε τον αλλο ?? Γιατι αλλο τι μπορεις να πουλησεις-οπου δεν μετραει μονο τι κανεις αλλα και τι θα μπορεις να κανεις στο μελλον, οταν μιλας για παιδια κατω των 22 χρονων-και αλλο τι θες στην 11αδα. Και τον Σαριεγκι σε σχεση με αυτους που εχω στην αμυνα θελω στην 11αδα, σημαινει οτι μπορω να πουλησω τον Σαριεγκι? Για το Νινη σου λεω οτι μπορει να πουληθει, οχι οτι θελω να πουληθει. Και οταν κρινω οτι μπορει να φερει 10Μ σημαινει οτι η αξια του ειναι 10Μ? Οχι βεβαια, απλα η πιθανη εξελιξη του αξιζει για 10Μ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 O Σιλβα ανεξαρτητως ποδοσφαιρικης αξιας εχει χαμηλη τιμη πλεον λογω ηλικιας. Ο Σιμαο αντιθετα ακομα και αμπαλος ναναι συγκεντρωνει ορισμενα χαρακτηριστικα που τον κανουν ελπιδοφορο και αυτο ανεβαζει την αξια του παραλληλα με το νεαρο της ηλικιας του. Τωρα το ποσο κοστολογειται ο καθε παιχτης ας το αφησουμε στους τεχνικους συμβουλους Ευρωπαικων ομαδων. Σιγουρα παντως ομαδα που εχει προγραματισμο θα προτιμησει τον Σιμαο απο το Σιλβα λογω ηλικιας και μονο.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Βασικα το θεμα ειναι οτι η εμπορικη αξια δεν καθοριζει την ποδοσφαιρικη. Και η Μαντσεστερ πουλαει σε καλυτερη τιμη τον Αντερσον απο τον Σκοουλς αλλά ο Σκόουλς έπαιζε
rodin002 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Πραγματικα πρεπει να εισαι απο τους ελαχιστους που σαρεσει ο Σιλβα. Μπα δεν ειναι... Για πες μας και εσυ πως "θα επρεπε" να παιζει ο Σιλβα για να καταλάβουμε γιατι τον θεωρεις αμπαλο
insomniaK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Η απάντηση είναι στερεότυπη: Σαν τον Ντουντού...
alexis333 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ναι δεν βλεπεις?Σε ολους μας, τους Παναθηναικους, μας αρεσει ο Σιλβα. Εσυ, ο Ολυμπιακος θες Σιμαο. Οποτε καταλαβαινεις...btw μιας και λες οτι δεν κανει ουτε τα μισα...Πες μου 3 πραγματα που κανει ο Σιμαο και ΔΕΝ κανει ο Σιλβα. Ενα ειναι να οργωνει το γηπεδο ορμωντας στον αντιπαλο. Ευκολακι. Πες μου τα αλλα 2...Οχι για να μην λεμε αοριστολογιες Δε θα σου πω 3. Θα σου πω ενα που τον εχει κανει γνωστο και τον θελουν ομαδες απο την ευρωπη. Ο καλυτερος κοφτης χαφ που εχεις. Για πες μου εσυ τι κανει ο Σιλβα που δε χωραει ο νους σου αν βγει απο την ενδεκαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.