Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε σημαινει οτι επειδη η ομαδα πριν το 60 ηταν πεθαμενη και οι αλλοι ειχαν και δοκαρια και μετα που μπηκε ο Νινης ζωντανεψε και βαλατε 3 γκολ οτι δε πρεπει να κρινουμε τον Τεν Κατε.

Ωραια, ξεκινα να κρινεις για να ξερουμε και σε τι να σου απαντησουμε

Το μονο που εχεις πει μεχρι στιγμης ειναι οτι θεωρεις οτι πρεπει να ξεκιναει ο Νινης και το 90% εδω μεσα σου λεει οτι ο Νινης δεν βγαζει 90' καλο και οποτε εχει μπει απο την αρχη ηταν μετριος. Οποτε η πλειοψηφια εδω μεσα κρινει οτι καλως τον χρησιμοποιει μεχρι τωρα.

Παρακατω...

ΥΓ. Αν θυμαμαι καλα το 1ο δοκαρι το ειχαμε εμεις σωστα? Του Βυντρα στο 0-0. Επειδη βλεπω να ξεκιναει νεα μοδα με το ποσο "κωλοφαρδοι" ειμασταν, οταν αλλες χρονιες που ειχαμε ατυχιες μεσα στο ματς συνεχεια ακουγαμε "Η καλη ομαδα ξεπερναει τις ατυχιες"

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΥΓ. Αν θυμαμαι καλα το 1ο δοκαρι το ειχαμε εμεις σωστα? Του Βυντρα στο 0-0. Επειδη βλεπω να ξεκιναει νεα μοδα με το ποσο "κωλοφαρδοι" ειμασταν, οταν αλλες χρονιες που ειχαμε ατυχιες μεσα στο ματς συνεχεια ακουγαμε "Η καλη ομαδα ξεπερναει τις ατυχιες"

Έλα ρε συ . Εξάλλου μια ζωή τα ίδια γίνονται. Όποτε νικάμε και παίζουμε καλά «οι άλλοι ήταν χώμα» , «καφενεία», «κωλόφαρδοι» κτλ. Ήδη έχει ξεκινήσει προπαγάνδα από τώρα ότι αν το πάρουμε τελικά θα είναι από εύνοια διαιτησίας. Με την αξια μας δεν κάνουμε ποτέ τπτ δεν το ξέρεις?:rolleyes:

Δημοσ.

ρε μλκ μου, πολλές φορές αναρωτιέμαι, πως είναι δυνατόν ΤΟΣΗ γκρίνια κ μιζέρια..

Βεβαια, θα μου πεις ότι υπήρξαν πέρυσι ΒΑΖΕΛΟΙ (και οχι παναθηναικοί) , που τόλμησαν να επιτεθούν-ευτυχώς μόνο στα φόρουμ-, στον ΑΓΙΟ ΖΟΤΣ....

Είναι οι ίδιοι που στο τέλος, απλά πάνε για το πάρτυ, να πανηγυρίσουν, και ξεχνάνε τι πρήξιμο μας έκαναν όλη τη χρονια΄...

Είναι οι ίδιοι, που εβγαλαν παλτό τον αρχηγό της εθνικής βραζιλίας, και τον μεγαλύτερο επιθετικό που έχει ερθει στην ελλαδα από αποψη ονόματος κ ηλικίας...

Οι ίδιοι που εβριζαν τον μπασινά κ τον γκούνη, όταν εφυγαν τους αποθεωσαν,και τωρα τους ξαναβρίζουν...

οι ίδιοι που Εβγαλαν παλτό τον σόουζα όπως ήθελε ο αγγελαρας, και μετά, έδιωξαν τον αγγελάρα, γιατι δεν τους εκανε...

Οι ίδιοι που μας πρήζουν τόσα χρόνια με την παραμικρή αφορμή...

σας βαρέθηκα...Απλά, θα ήθελα να μη δημιουργείτε κλίμα εναντίον της ίδιας σας της ομάδας, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ, απλά γιατί θέλετε να γίνετε αλεφαντοι...

Δημοσ.

Καλα αφου σας αρεσει που παιζει μεσα ο Τζιλμπερτο ή που πριν λιγο καιρο ο Γκαλινοβιτς.

Ή που δεν παιζει ο τιμιος και καλος κοφτης Σιμαο.

Που δεν δοκιμαζεται ο Νινης βασικος.

Ωραια με τα λεγομενα σας δε πρεπει να ασχολουμαστε καθολου.

Αφου η ομαδα νικαει τη Λαρισα και το Λεβαδειακο τοτε δε μας νοιαζουν τα αλλα πια.

Ουτε σας νοιαζει που τρωτε 3αρες στην ευρωπη με τα ιδια ατομα και επειδη εδω νικατε ομαδες τυπου Πανθρακικου πρεπει να ειστε ευχαριστημενοι.

Δεν ειμαι Παναθηναικος αλλα αυτα που βλεπω λεω...

Και δεν εβρισε κανενας.Απλη κριτικη ειναι. Κολησατε ολοι πως βριζω τον 10Κατε.

Δημοσ.

1) σε οποιοδήποτε παιχνίδι ο παναθηναικος χρειαζεται αναπτυξη και κατοχή μπάλας, ο ζιλμπέρτο ειναι 5 φορές από τον σιμάο. Τώρα, το τι βλέπει ο καθε τυφλός εντός ή εκτός γηπέδου, και τι περιμένει να δει από τον ζιλμπέρτο, είναι δικό του θέμα.

Μόνο μια ερώτηση... Εχει προσέξει κανείς ότι και που λείπει ο σιμαο, μια χαρά ειναι το κέντρο μας? Να θυμήσω τι παθαμε σε όσα παιχνίδια δεν επαιξε ο ζιλμπερτο??

2) για τον γκαφίνοβιτς, δε γκρινιαξε κανεις που τον εβγαλε...Υπήρξε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ μουρμούρα για το ότι επαιζε...

3) Είναι η 1η φορά που βλέπουμε την ομάδα να προσπαθεί να παίξει μπάλα, να τη βάλει κατω. Βλεπουμε με την πράσινη φανέλα, παίχτες που δεν έχουμε δει ποτέ. Εχουμε προπονητή, που με τα καλα του κ τα ασχημα του, είναι το μεγαλύτερο όνομα που ε΄χει ερθει στην ελλαδα, μαζί με τον όσιμ. Ο κόσμος είναι στο γήπεδο, και έχουμε πετύχει να περιόρισουμε όσο μπορούμε τον τζίγγερ. Ναι, είναι δευτερεύων γαι μένα αν εφαγα 3 από τη γαλατά, σε ενα παιχνίδι που ήμουν αρκετά καλός μάλιστα...

4) Δε λες αυτά που βλέπεις, αλλά αυτά που θες να δεις , και αυτά που σου λένε να δεις...

5) οσο για το νίνη, το ότι το 90% των παναθηναικών, που τον γουστάρουμε ΤΡΕΛΛΑ, σου λέει ότι δε μπορεί να παίξει 90 λεπτά, οπότε είναι πο΄λυ καλή επιλογή να παίζει σε κάθε παιχνίδι λιγότερα λεπτά, δε οσυ λεει κατι, για το τι βλέπεις λάθος?

Δημοσ.

Νομιζω οτι αναμεσα στα 3 τελευταια ποστ συμφωνω πιο πολυ με τον alexis....

Σαν πολυ δε την εχουμε ψωνισει επειδη εχουμε κερδισει στο πρωταθλημα 4 ανυπαρκτους αντιπαλους (στα περισσοτερα ματς δε βλεπομασταν)? Εχουμε παρει 1 παιχνιδι με μια υπολογισιμη ομαδα με τη ψυχη στο στομα και αλλο ενα ντερμπι επισης με τη ψυχη στο στομα. Νταξει χαλαρωστε παναθηναικοφρονες...Στην Ευρωπη ας μη συζητησουμε καλυτερα (που να μην ειχαμε κ ρεντα με τη Διναμο και τη Σπαρτα εντος). Δεν ειναι και ολα τελεια, ηρεμια. Αλλο Αλεφαντος, και αλλο αυτος που παρατηρει ΕΥΚΟΛΑ τα παραπανω.

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ. Μην μπλεκετε το μπασκετ μας με το ποδοσφαιρο μας. Ημαρτον. Αλλα μετρα κι αλλα σταθμα τελειως. Στο μπασκετ η ομαδα εχει θεσει τοσο υψηλα στανταρ που ηττα και απο την ΤΣΣΚΑ και τη Μπαρτσα, φερνει γκρινια. Στη μπαλα κερδιζουμε τον Πανθρακικο και την Λαρισα και λεμε "ζητω η ομαδα πεταει". Τα παντα ολα

Δημοσ.

@antreaslam

Αφου πρωτον σαρεσει ο Τζιλμπερτο και δευτερον πιστευεις πως ησουν καλος με τη Γαλατα δεν εχω να πω τπτ αλλο :lol:

Αυταα.. παιδες δεν ασχολουμαι αλλο ας κανει ο,τι θελει ο Τεν Κατε.

Εγω λεω την αποψη μου για το πως μπορει να παιξει καλυτερα ο ΠΑΟ ας ειμαι και Ολυνπιακος.

Αλλα εσεις απο τη στιγμη που νικαει η ομαδα (με ομαδες σα το Πανθρακικο) δε σας νοιαζει τπτ αλλο. Ουτε πως μπορειτε να γινετε καλυτεροι ουτε τα πωςς κατεβαινει η ομαδα.Και θα την πατησετε καποια στιγμη με καποιο καλο αντιπαλο και θα αρχισει παλι η γνωστη μουρμουρα

Εσεις που τωρα λετε οτι ειναι ο 10Κατε ειναι ο καλυτερος μην αρχισετε παλι να λετε να φυγει και να φυγει με την πρωτη στραβη που θα γινει.

Γιατι κωλοτουμπες εχω δει πολεες :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ λέω να αφήσετε τα "πούστη μου" και "μαλάκα", με ή χωρίς τα φωνήεντα, έξω από κάθε συζήτηση. Ναι, ξέρω, δεν τα "εννοείτε" έτσι, είστε άντρες σωστοί και θα πείτε και καμιά κουβέντα παραπάνω, αλλά με τις παραπάνω κουβέντες φτάνουν τα αθλητικά και γίνονται χάβρα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

το δηλώνω, και κράτησέ το ως δήλωση....

Δεν επιθυμώ να φύγει ο 10κατε από την ομάδα, και θεωρώ ΛΑΘΟΣ το να φύγει πριν το καλοκαίρι. Θα το επιθυμούσα, μόνο αν μείνει ελεύθερος κάποιος μεγάλος προπονητής, και τον κλείσουμε αμεσα.....

Επίσης, τουλάχιστον για 1-2 μήνες ακόμα, ο νίνης ΔΕΝ πρέπει να παίξειι βασικός 90λεπτα, θα καεί...

Ακόμα, με κάποιους που δεν μπορούν καν να καταλαβουν τι δουλειά κάνει ο ζιλμπέρτο, και προτιμούν τον σιμάο, που μαρκάρει ατομικά, και ορμάει σαν ροντβάιλερ, κ μόλις τον περάοσυν .....τι????

τι να σχολιασω?

Τελος, midi_miliz, ξεχνάς ΠΟΛΥ ευκολα που είχε καταντήσει ο παναθηναικός και πως προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι 1 χρόνο τώρα...

Τέλος πάντων....

ο ενας είναι οπαδός του οσφπ....Δικαιολογείται να μην καταλαβαινει καποια πραγματα...

ο αλλος, απλά ελπίζω να μη μεταφέρει τη γκρίνια μεσα στο γήπεδο....

ΥΓ: οταν η ομάδα μπάσκετ χάνει απο τον ηλυσιακό, όποιος γκρινιάζει, είναι εμπαθής και ασχετος, ασχετα με το που είναι ο πύχης.... Τόσο απλά!

Δημοσ.
Καλα αφου σας αρεσει που παιζει μεσα ο Τζιλμπερτο

Δεν σου κανει ο βασικος αμυντικος χαφ και αρχηγος της Εθνικης Βραζιλιας?

Να παρουμε τον Ντουντου τοτε, αυτον που μας λεγανε οτι με μεσο του τρωει την θεση ο Σιλβα και τωρα τον βριζουν οι ιδιοι οτι τον παιζει

ή που πριν λιγο καιρο ο Γκαλινοβιτς.

Ο οποιος τωρα που ειναι?

Οχι για να μην λετε κολλημενο τον ΤενΚατε. Δεν σας εκανε ο Γκαλι?Ε ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΕΚΑΝΕ και γιαυτο τον πεταξε εξω. Αλλο παραπονο?

Ή που δεν παιζει ο τιμιος και καλος κοφτης Σιμαο.

Ο οποιος ειναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, τιμιος και απλα καλος κοφτης.

Σκεψου σκηνικο με την Λαρισα. Εσυ ο γκρινιαρης για το θεαμα μας γκρινιαζεις που δεν εβαλε το σκυλι Σιμαο αλλα τους πιο εμπειρους και καλους δημιουργικα Σιλβα και Κατσουρανη!!Ποσα ελεος να πω πια?

Που δεν δοκιμαζεται ο Νινης βασικος.

Δοκιμαστηκε. Και δεν τραβηξε. Αλλο?

Ωραια με τα λεγομενα σας δε πρεπει να ασχολουμαστε καθολου.

Να ασχολεισαι. Αλλα με πραγματα που ισχυουν και οχι με οτι ακους απο τα ραδιοφωνα και τις εφημεριδες

Αφου η ομαδα νικαει τη Λαρισα και το Λεβαδειακο τοτε δε μας νοιαζουν τα αλλα πια.

Αν θυμασαι, περσυ δεν εχασες ΟΥΤΕ ΕΝΑ ματς απο ΑΕΚ-Ολυμπιακο. Απο ποιους λοιπν εχασες το πρωταθλημα?

Ουτε σας νοιαζει που τρωτε 3αρες στην ευρωπη με τα ιδια ατομα και επειδη εδω νικατε ομαδες τυπου Πανθρακικου πρεπει να ειστε ευχαριστημενοι.

Οταν κερδιζαμε στην Ευρωπη και δεν παιρναμε πρωταθλημα ομως ηταν καλα?

Να σου θυμισω τον λογο που ο Ολυμπιακος επαιξε με την Σεριφ και εμεις με Ατλετικο?

Δεν ειμαι Παναθηναικος

Φαινεται

Και δεν εβρισε κανενας.Απλη κριτικη ειναι. Κολησατε ολοι πως βριζω τον 10Κατε.
Εγω προσωπικα κολλησα γιατι θες να περασεις την αποψη σου ως γενικα δεκτη οταν οι περισσοτεροι λεμε οτι ειναι λαθος

@midi

Να υποθεσω οτι εισαι απο τους ευχαριστημενος της εποχης που παιζαμε μπαλα αλα Κυραστα, που καναμε πορειες στην Ευρωπη και δεν σε ενοιαζε καθολου το πρωταθλημα ετσι?

Οποτε δεν εχεις κανενα προβλημα να το χασεις και φετος και να παιξεις του χρονου πχ με την Λιβερπουλ και ο γαυρος να το παρει και να παιξει με τα Τιρανα, σωστα?

Για να στο κανω πιο απλο, για ΦΕΤΟΣ και μονο, εαν δεν ειναι εφικτο ΚΑΙ μπαλα ΚΑΙ τιτλος, εσυ τι προτιμας, τιτλο ή μπαλα?

Δημοσ.

Δεν σου κανει ο βασικος αμυντικος χαφ και αρχηγος της Εθνικης Βραζιλιας?

Να παρουμε τον Ντουντου τοτε, αυτον που μας λεγανε οτι με μεσο του τρωει την θεση ο Σιλβα και τωρα τον βριζουν οι ιδιοι οτι τον παιζει

Aφου σου κανει εσενα εγω δε χρειαζεται να πω τπτ αλλο:lol:

Και αντε ξεκολλα λιγο και ασε τις βαρβατιλες και τις ηρωνειες αν θες να γινει σοβαρη κουβεντα.

Εγω ετσι με αυτο τον τροπο δε καθομαι να συζητησω με κανενα γιατι περι μιας απλης συζητησης προκειται αλλα εσυ οπως παντας ξεφευγεις.:shifty:

Δημοσ.

Οπως παντα?

Εχουμε μιλησει πολλες φορες?

Ναι, μου κανει ο Σιλβα και οχι ο Ντουντου. Εσυ εισαι γαυρος και σου κανει ο Ντουντου και οχι ο ΣΙλβα. Ο καθενας τις αποψεις του, συμπερασμα στο τελος.

ΥΓ. Παρατηρω μια προτγνωρη προσπαθεια των Ολυμπιακων φετος να τονισουν την σημασια της "καλης μπαλας" και να υποβαθμισουν την αξια του τιτλου. Τοσα χρονια εγω ειχα μαθει 'Οι τιτλοι μενουν, πορειες κανει το ΚΚΕ, καλη μπαλα παιζουν και στο τσιρκο"

Εσεις τα λεγατε. Τωρα τι εγινε?Αλλαξαμε συμπτωματικα?Και μαλιστα την χρονια που κανεις στον Παναθηναικο δεν κρυβεται πισω απο δικαιολογιες και λεμε ξεκαθαρα "Οπως ειναι το συστημα του ΤΛ, πρωτη προτεραιοτητα το πρωταθλημα οπως και να ερθει"

Τοσα χρονια που και ο 1ος και ο 2ος παιζανε προκριματικα με τις Σλαβιες και τις Σπαρτες-και αρα ειχε περισσοτερο νοημα και το "ποιος παιζει καλυτερη μπαλα¨-δεν λεγατε τιποτα. Τωρα που ο 1ος παει ομιλους απευθειας και ο δευτερος προκριματικα με τον 4ο της Ισπανιας ξαφνικα 'ε σιγα, τι αξια εχει ο τιτλος χωρις μπαλα'

Δημοσ.

Σαν πολυ δε την εχουμε ψωνισει επειδη εχουμε κερδισει στο πρωταθλημα 4 ανυπαρκτους αντιπαλους (στα περισσοτερα ματς δε βλεπομασταν)? Εχουμε παρει 1 παιχνιδι με μια υπολογισιμη ομαδα με τη ψυχη στο στομα και αλλο ενα ντερμπι επισης με τη ψυχη στο στομα. Νταξει χαλαρωστε παναθηναικοφρονες...Στην Ευρωπη ας μη συζητησουμε καλυτερα (που να μην ειχαμε κ ρεντα με τη Διναμο και τη Σπαρτα εντος). Δεν ειναι και ολα τελεια, ηρεμια. Αλλο Αλεφαντος, και αλλο αυτος που παρατηρει ΕΥΚΟΛΑ τα παραπανω.

Κανείς δεν τη έχει ψωνίσει.

Όλα αυτά που διαβάζεις είναι μια φυσιολογική αντίδραση κάποιων που δε μπορούν να φανταστούν πως ζητάμε τα ρέστα από μια ομάδα που νίκησε μέχρι στιγμής : ΑΕΚ, ΑΡΗ (4ος στη βαθμολογία), ΛΑΡΙΣΑ και εργοτελη (3ος στη βαθμολογία) ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.

Ναι, αν θες, με τη ψυχή στο στόμα. Και στα πόδια μη σου πω.

ΑΛΛΑ τα πήραμε.

Κανείς δεν θα πανηγυρίσει στην Ομόνοια από τώρα αλλά αυτό απέχει πάαααααρα πολύ από το να δηλώνουμε και απογοητευμένοι έτσι;

Δημοσ.

Δεν εχουμε μιλησει αλλα απο τα γραφομενα σου εδω μεσα αυτο φαινεται.

Και ναι τον καλο Ντουντου τον προτειμω ενα εκατομμυριο φορες απο τον ανυπαρκτο Τζιλμπερτο.

Ο καθενας εχει την αποψη του.Δε σημαινει πως ο,τι λενε καποιοι ολυμπιακοι το λενε κι ολοι οσοι ειναι ολυμπιακοι.

Δημοσ.

Ναι, επειδη μου την σπανε αυτα τα 'Με ειρωνες και απολυτους δεν μιλαω' και τα θεωρω υπεκφυγες...ασε με να ειμαι οτι ειμαι, και εσυ εισαι οτι εισαι. Στο θεμα μας, στην ταμπακιερα, τι εχεις να απαντησεις σε αυτα που σου λεω. Τα πως τα λεω ασε να τα κρινουν οι αλλοι, δεν ειμαστε φιλοι ουτε θα γινουμε, απλα κουβεντα κανουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...