alexis333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Και γιατι να μπει στο δευτερο μου εξηγας λιγο ? Τι ουσια εχει αυτη η κινηση ?? Αφου χρειαζεται στην ομαδα. Γιατι πρεπει να παει ενα ημιχρονο χαμενο ??
insomniaK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Διότι ούτως ή άλλως θα πάει ένα ημίχρονο χαμένο. Ο Νίνης, αυτήν τη στιγμή, δεν μπορεί να παίξει για 90 λεπτά 2 φορές την εβδομάδα.
sugata Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 γιατί δεν το βγάζει το ενενηντάλεπτο... α) δεν είναι τόσο δυνατός σαν παίχτης -> αν κουραστεί όσο και οι υπόλοιποι παίχτες στο γήπεδο, δεν θα αποδώσει τα ανάλογα β) δεν έχει ακόμη καλή αντοχή -> κουράζεται την ίδια στιγμή που κουράζονται και οι υπόλοιποι στο γήπεδο, ίσως και πιο γρήγορα. Η λογική του "τον βάζω για ένα ημίχρονο, και συγκεκριμένα μόνο για το δεύτερο" ακολουθεί το παραπάνω σκεπτικό. Άλλη μια φορά: έχεις ένα παίχτη τεχνίτη που όμως, δεν είναι δυνατός και δεν έχει τρελή αντοχή. Αν τον βάλεις από την αρχή του αγώνα, οι αντίπαλοι, που είναι κι αυτοί ξεκούραστοι, θα τον έχουν κάψει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
alexis333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Kαι που ξερετε εσεις οτι δε μπορει να παιξει 90 λεπτα ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 οποτε εχει μπει βασικος (και εφετος που εκανε προετοιμασια) γυρω στο 60 τα χε φτυσει απο κουραση, εχοντας κανει ενα μετριο παιχνιδι. Αντιθετως με τις περιπτωσεις που μπαινει ως αλλαγη στο 60 και δινει αλλο αερα στην ομαδα και κανει τη διαφορα.
insomniaK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Το μυϊκό του σύστημα δεν είναι ολοκληρωμένο. Υπάρχουν επιστήμονες που ασχολούνται μόνο με αυτό το θέμα και συγκεκριμένα κριτήρια για να θεωρηθεί ότι ένας παίκτης μπορεί να αντεπεξέλθει στον πρωταθλητισμό. Αυτό φάνηκε και από τη χρονιά του Μουνιόθ, που ο Νίνης "κάηκε" και την επόμενο 1.5 χρόνο πήγαινε από θλάση σε θλάση που το έφτασε μέχρι το χειρουργείο (και να σκεφτείς ότι με τον πεσέιρο δεν έπαιζε κιόλας). Είναι η πρώτη χρονιά στη ζωή του, που έχει κάνει ορθολογική προετοιμασία, χωρίς να τον τρέχουν από εδώ και από εκεί για να δίνει 2 αγώνες την εβδομάδα καλοκαιριάτικα. Αν μου επιτρέπεται η σύγκριση, κοίτα τις συμμετοχές των Cristiano Ronaldo και του Messi, ο πρώτος για να φτάσει να παίξει 50+ φορές πέρσι, έχει ξεκινήσει από τις 25 κάτι φορές, ενώ την πρώτη (+δεύτερη)του χρονιά στην ManU έμπαινε γύρω στο 60, αυτά μπορεί να μας τα πει καλύτερα ο kaiser. Όμοια και ο Messi που για να βγάλει πέρσι όλη τη χρονιά αγωνιζόμενος τον έχτιζαν 4-5 χρόνια. Όλοι τον έχουν ανάγκη τον Νίνη και ο ίδιος θέλει να παίζει και ο Τεν Κάτε θέλει να τον χρησιμοποιεί και οι διαφημιστικές τον χρειάζονται και εμείς να τον χαιρόμαστε, αλλά ο παίκτης (και το προϊόν) Νίνης κτίζονται μέρα με την ημέρα και όλοι περιμένουμε να τον δούμε σε 2-3 χρόνια να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. EDIT: Μπράβο στο Μουνιόθ που μας τον έδειξε, αλλά μπράβο και στον τεν Κάτε που δεν τον καίει ενώ τον έχει ανάγκη, αλλά τον φτιάχνει για την επόμενη δεκαετία.
john1987 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Παντως σιγα-σιγα πρεπει να μπαινει σε τροχια βασικου... Εκτος αν εχουμε ενα τετοιο ταλεντο πολυτελεια να τον βαζουμε 30 λεπτα ανα ματς. Κατα τα αλλα συμφωνω με τους απο πανω!
sugata Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 εύχομαι να είναι το πρώτο ταλέντο που πραγματικά θα το προσέξουν, θα το αξιοποιήσουν, ούτως ώστε, όχι μόνο να το αναδείξουν, αλλά και να τους αναδείξει. Και να είναι η αρχή για μια πραγματικά σωστή αξιοποίηση των ταλέντων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δε γίνεται να κάνουμε παντού παπάδες, και στο ποδόσφαιρο να το σκατώνουμε το θέμα... σωστά;
alexis333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Αυτα που λετε μπορει να ισχυαν πριν 2 χρονια τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα και ο Νινης εχει την ικανοτητα να παιξει απο την αρχη πιστευω εγω. Ξεκολατε λεω γω και ας παιξει απο την αρχη το παιδι κανονικα.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Αυτα που λετε μπορει να ισχυαν πριν 2 χρονια τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα και ο Νινης εχει την ικανοτητα να παιξει απο την αρχη πιστευω εγω. Ξεκολατε λεω γω και ας παιξει απο την αρχη το παιδι κανονικα. Ρε αγορι μου, τι δεν καταλαβαινεις? Ο Νινης και περσυ και φετος δεν εκανε ΟΥΤΕ ΕΝΑ απο τα καλα τους ματς ως βασικος, πως να το κανουμε. Φετος εχει παιξει 2 ματς βασικος και ηταν μετριος στο συνολο του αγωνα. Οποτε το τι λες εσυ ειναι δικη σου αποψη. Την θεωρω λαθος και ασχετη(σορρυ που στα λεω ετσι, απλα δεν μαρεσουν οι ψευτικες ευγενειες) και νομιζω οτι δεν προκειται να πεισεις ΚΑΝΕΝΑΝ εδω μεσα-και να φανταστεις οτι πανω απο τους μισους ΔΕΝ ειμαστε Τενκατικοι-οτι αυτο που λες εσυ ειναι καλυτερο απο αυτο που λεει ο ΤενΚατε Ο ανθρωπος ακολουθει μια τακτικη που δουλευει. Και ερχεσαι εσυ χωρις ουτε ενα επιχειρημα, απλα "ετσι λεω εγω, οτι ο Νινης βγαζει 90΄" να μας πεις τι?Οτι μπορεις να εχεις ακομα καλυτερο αποτελεσμα? Που βασιζεσαι?Σε ποιο ματς τα τελευταια 3 χρονια ο Νινης ηταν πολυ καλος οταν επαιξε απο την αρχη? ΥΓ. Ρε πουστη μου, ειμαστε για φαπες οπαδοι. Γκρινια για τις νικες οταν δεν νικαμε, γκρινια για το θεαμα οταν νικαμε, γκρινια για το ποσο επαιξε ο Νινης οταν βαζουμε 4!!!Ελεος πια. Δοξα τω Θεω που δεν ερχεστε μπασκετ γιατι θα γκρινιαζατε στον Ζοτς που δεν εβαλε τον Φραγκι στους τελικους με το γαυρο
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Manuel, ξέρεις τι έγινε; Διάβασα ότι ο Μετίν πέταξε ένα μπουκάλι στον Σισέ, αλλά δεν μπόρεσα να το διασταυρώσω πουθενά. Απίθανο το κόβω, ξέροντας τον χαρακτήρα του Μετίν. Είναι πολύ επαγγελματίας. Θα με ενδιέφερε πάντως να μάθω τι συνέβη, έχω περιέργεια.
antreaslam Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Απίθανο το κόβω, ξέροντας τον χαρακτήρα του Μετίν. Είναι πολύ επαγγελματίας. Θα με ενδιέφερε πάντως να μάθω τι συνέβη, έχω περιέργεια. παντως, όλες οι αθηναικές εφημερίδες το ίδιο ανέφεραν , ότι ο μετίν του πεταξε μπουκάλι... (και εντός γηπέδου, ο μετίν παλι προκάλεσε...)! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:04 ---------- ΥΓ. Ρε πουστη μου, ειμαστε για φαπες οπαδοι. Γκρινια για τις νικες οταν δεν νικαμε, γκρινια για το θεαμα οταν νικαμε, γκρινια για το ποσο επαιξε ο Νινης οταν βαζουμε 4!!!Ελεος πια. Δοξα τω Θεω που δεν ερχεστε μπασκετ γιατι θα γκρινιαζατε στον Ζοτς που δεν εβαλε τον Φραγκι στους τελικους με το γαυρο That's right....ABSOLUTELY right!
alexis333 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 παντως, όλες οι αθηναικές εφημερίδες το ίδιο ανέφεραν , ότι ο μετίν του πεταξε μπουκάλι...(και εντός γηπέδου, ο μετίν παλι προκάλεσε...)! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:04 ---------- That's right....ABSOLUTELY right! Δε νομιζω να ειναι ετσι ακριβως. Δε σημαινει οτι επειδη η ομαδα πριν το 60 ηταν πεθαμενη και οι αλλοι ειχαν και δοκαρια και μετα που μπηκε ο Νινης ζωντανεψε και βαλατε 3 γκολ οτι δε πρεπει να κρινουμε τον Τεν Κατε.
gvaggis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δε νομιζω να ειναι ετσι ακριβως. Δε σημαινει οτι επειδη η ομαδα πριν το 60 ηταν πεθαμενη και οι αλλοι ειχαν και δοκαρια και μετα που μπηκε ο Νινης ζωντανεψε και βαλατε 3 γκολ οτι δε πρεπει να κρινουμε τον Τεν Κατε. Να κρίνουμε, ωραία..κανένα πρόβλημα. Ξέρεις τι γίνεται όμως; Θα πρέπει να είμαστε και ακριβοδίκαιοι βάσει αποτελεσμάτων έτσι; Δύσκολα θα βρείς κάποιον που δεν διαφωνεί με κάποιες επιλογές του Τεν Κάτε. Πού δύσκολα... Δεν γίνεται όμως να τον κράζεις που αποκλείστηκες απο Τσου-Λου και να τον κράζεις και με τον ίδιο ρυθμό επειδή κέρδισες 4-0!! Αυτό λέγεται εμπάθεια!! Δηλάδή αυτόν τον αγώνα με τη Λάρισα ΑΛΛΕΣ χρονιές θα τον είχες φέρει 0-0. Φέτος (μέχρι στιγμής) αυτά τα ματς τα καθαρίζουμε. Τι να κάνουμε; Να μιζεριάσουμε επειδή τα καθαριζουμε;; Αν πάμε Δεκέμβρη και ακόμα κάποιοι δεν βλέπουν τη μπάλα που θελουν,οκ, τότε να το συζητήσουμε, αλλά ακόμα και εγώ που σε γενικές γραμμές τα γράφω στα αρχ.. μου τα πρωταθλήματα όταν δεν συνοδεύονται με ωραία μπάλα, φέτος μετά απο τόσα χρόνια ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.