ata1983 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ναι θεωρητικά συμφωνώ μέχρι ενός σημείου τουλάχιστον πρακτικά εξακολουθώ να βαριέμαι να βλέπω την ομάδα μου να παίζει!
skimnos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Πάντως παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά άλλη ομάδα ο ΠΑΟ με τον Νίνη και άλλη χωρίς αυτόν!
kirileman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ναι θεωρητικά συμφωνώ μέχρι ενός σημείου τουλάχιστον πρακτικά εξακολουθώ να βαριέμαι να βλέπω την ομάδα μου να παίζει! Προφανώς επειδή σου αρέσει η μπάλα περισσότερο από τα να πανηγυρίζεις για "πίτες που δεν τρως". Προσωπικά, έχω αποδεχτεί ότι το πολύ ένα μήνα το χρόνο θα βλέπω καλό θέαμα από την ομάδα μου (όπως πέρυσι Νοέμβρη-Δεκέμβρη) και δεν περιμένω τίποτα περισσότερο.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Nαι, πολυ ωραια και πολυ ρομαντικα και κυριως πολυ Σπορντευ και Γκολ ολα αυτα ΑΛΛΑ επειδη εχω βαρεθει να μην παιζω μπαλα και να μην παιρνω τιτλους και να παιρνει ο αντιπαλος που επισης παιζει δεν μπαλα ενω λιγο πιο σπανια παιζω και μπαλα αλλα και παλι ο αντιπαλος που δεν παιζει παιρνει τον τιτλο ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ να παιρνω τιτλους, εγω θα ειμαι ευχαριστημενος φετος αν παρω το πρωταθλημα. Και αν γιαυτο χρειαστει 1-0 σε 30 ματς χεστηκα, σορρυ κιολας, μην το πανηγυρισετε, καντε μια παρεουλα εσεις οι φιλαθλοι του ποδοσφαιρου(μην σας πω ονομαστικα) και πειτε για την μπαλα που δεν παιξαμε Εγω ο καφρος, ο καθετος, ο οπαδος ο δεν-με-νοιαζει-φετος-το-θεαμα θα πανηγυρισω ΜΟΝΟ το πρωταθλημα. ΚΑΙ ΟΧΙ δεν θα πανηγυρισω την καλη μπαλα αν μου παρει ο Ολυμπιακος την μπουκια απο το στομα(κατι που προφανως θα κανει ο kirileman αφου το παιδι δηλωσε ποιες ειναι οι προτεραιοτητες του) ΥΓ. Να θυμισω οτι ειναι ακομα αρχες Οκτωβρη ετσι?Το θυμομαστε ολοι αυτο, ετσι?Οχι γιατι σε λιγο θα νομισω οτι ειναι τελη Απριλη με τον Παναθηναικο 10π μπροστα αλλα με χαλια μπαλα
john1987 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ειπαμε φετος το πρωταθλημα ειναι αυτοσκοπος. Ακομα και αυτοι που θελουν θεαμα,δε νομιζω οτι εχουν χορτασει τιτλους.Παιρνουν ως δεδομενο οτι πρεπει πρωτα να παρουμε το πρωταθλημα.. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν πονανε τα ματια μας βλεποντας τον Παναθηναικο μεχρι στιγμης παντα!
ata1983 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Nαι, πολυ ωραια και πολυ ρομαντικα και κυριως πολυ Σπορντευ και Γκολ ολα αυτα ΑΛΛΑ επειδη εχω βαρεθει να μην παιζω μπαλα και να μην παιρνω τιτλους και να παιρνει ο αντιπαλος που επισης παιζει δεν μπαλα ενω λιγο πιο σπανια παιζω και μπαλα αλλα και παλι ο αντιπαλος που δεν παιζει παιρνει τον τιτλο ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ να παιρνω τιτλους, εγω θα ειμαι ευχαριστημενος φετος αν παρω το πρωταθλημα. Και αν γιαυτο χρειαστει 1-0 σε 30 ματς χεστηκα, σορρυ κιολας, μην το πανηγυρισετε, καντε μια παρεουλα εσεις οι φιλαθλοι του ποδοσφαιρου(μην σας πω ονομαστικα) και πειτε για την μπαλα που δεν παιξαμε Εγω ο καφρος, ο καθετος, ο οπαδος ο δεν-με-νοιαζει-φετος-το-θεαμα θα πανηγυρισω ΜΟΝΟ το πρωταθλημα. ΚΑΙ ΟΧΙ δεν θα πανηγυρισω την καλη μπαλα αν μου παρει ο Ολυμπιακος την μπουκια απο το στομα(κατι που προφανως θα κανει ο kirileman αφου το παιδι δηλωσε ποιες ειναι οι προτεραιοτητες του) ΥΓ. Να θυμισω οτι ειναι ακομα αρχες Οκτωβρη ετσι?Το θυμομαστε ολοι αυτο, ετσι?Οχι γιατι σε λιγο θα νομισω οτι ειναι τελη Απριλη με τον Παναθηναικο 10π μπροστα αλλα με χαλια μπαλα Κοίταξε λογικά είσαι Αθήνα και πας γήπεδο και γουστάρεις με χίλιαδυο άλλα πράγματα σε έναν αγώνα. Εγώ τον βλέπω σπίτι μου και σκυλοβαριέμαι. Αυτό λέω.Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Τώρα τα Sportday και Goal ελπίζω να μην πάνε για εμένα θα έχουμε πρόβλημα .Δεν έχω αγοράσει ούτε πρόκειται οποιαδήποτε αθλητική εφημερίδα. Όσο για το θέμα ότι είναι ακόμα νωρίς, δεν μετράω μόνο το φετινό έχω μερικά χρόνια να δω μπάλα και το βλέπω να συνεχίζεται.
sugata Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 όχι ο βύντρα... ΟΧΙ ο βύντρα... ΟΧΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ... Διάολε... Καταραμένε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 όχι ο βύντρα...ΟΧΙ ο βύντρα... ΟΧΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ... Διάολε... Καταραμένε. O οποιος ειχε και δοκαρι... Ο Σισε κλασικος. Νευρα, χαμενο τετ α τετ κλπ... Η ομαδα μια απτα ιδια, υπνωτικη. (δεν θα δω το 2ο ημιχρονο thanx). Δε βαριεσαι αποτι φαινεται αλλοι 3 βαθμοι θα παρθουν ανωδυνα... edit: 3 γκολ στο 2ο ημιχρονο και 2 ο Σισε. Μπραβο...Επειδη δεν ειδα το Β ημιχρονο πως παιξαμε? Και ξαφνου, ο Σισε ξεπερασε σε γκολ τον διαδοχο του Πελε...
sugata Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Πάντως η γκρίνια στο γήπεδο ξεκίνησε. Αργά αλλά σταθερά... edit: εντάξει στο δεύτερο παίξαμε πιο όμορφα. πιο γρήγορα. φταίει και το γεγονός ότι ανοίχτηκε και η λάρισα. Αλλά εκεί είναι και το πρόβλημα μας. Αν ο άλλος έχει μπαστακωθεί στην άμυνα, άντε να κάνουμε σωστή φάση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 1ο ημιχρονο παντως μια ευκαιρια καναμε αυτη του Σισε. Σε κλειστες αμυνες, απλα δεν εχουμε δημιουργια παιχνιδιου. Επισης στο Α ημιχρονο ο Μπιαρμσιρ δειχνει οτι παιρνει ιδιαιτερα μαθηματα απο Βυντρα για το κεντρο της αμυνας.
johnyboy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μπήκε ο Νίνης και παίξαμε μπάλα. 1+1 = 2 μακάρι να σπάσει και τα 2 πόδια ο καρατυπαροψυχαρας.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 μακάρι να σπάσει και τα 2 πόδια ο καρατυπαροψυχαρας. Μπορουμε σας παρακαλω να κοψουμε ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ??? Εγω προσωπικα ουτε στα 10μ απο το γηπεδο δεν θα τον αφηνα αλλα ας μην λεμε οτι ναναι... ΥΓ. Ο γαυρος καποτε ανοιγε τις αμυνες που λετε με τα στημενα του γερου. Γκρινιαζατε για μπαλα, βαλαμε 4. Τωρα γκρινιαζατε γιατι τα 3 τα βαλαμε αφου ανοιχτηκαν. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ. Πειτε μας απλα οτι θελετε να ριχνουμε καθε φορα 5 στην Μπαρτσελονα και εφοσον αυτοι παιζουν γαματα απλα εμεις παιζουμε τοσο γαματα που θα τους ριχνουμε 5 να τελειωνουμε...
johnyboy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 εγώ δεν έχω παράπονο από την ομάδα.από τον καραγκούνη έχω. είναι σαν να βλέπω ομιλία του τσάρτα. Μπήκε ο νίνης και απέκτησε νόημα το ματς.
Snolly Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μπορουμε σας παρακαλω να κοψουμε ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???Εγω προσωπικα ουτε στα 10μ απο το γηπεδο δεν θα τον αφηνα αλλα ας μην λεμε οτι ναναι... ΥΓ. Ο γαυρος καποτε ανοιγε τις αμυνες που λετε με τα στημενα του γερου. Γκρινιαζατε για μπαλα, βαλαμε 4. Τωρα γκρινιαζατε γιατι τα 3 τα βαλαμε αφου ανοιχτηκαν. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ. Πειτε μας απλα οτι θελετε να ριχνουμε καθε φορα 5 στην Μπαρτσελονα και εφοσον αυτοι παιζουν γαματα απλα εμεις παιζουμε τοσο γαματα που θα τους ριχνουμε 5 να τελειωνουμε... πέστα ρε Μήτσο γιατί δεν αντέχω άλλο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Σημερα το αποτελεσμα δεν επιτρεπει γκρινια...Οσοι γκρινιαξαν γκρινιαξαν στο Α ημιχρονο και λογικα, εξαλλου και η κερκιδα γιουχαρε. Συγκεκριμενα η αποδοση μας στο Α ημιχρονο και με την ελευση του γκολ, απετρεψε το ενδιαφερον αρκετου κοσμου να δει και το 2ο ημιχρονο. Το Β ημιχρονο εφερε 3 γκολ, οποτε ολα καλα για σημερα. Ηταν ισως το πρωτο ματς που πηγε πραγματικα καλα. Ελαχιστα ματς θα σκοραρουμε τοσα γκολ, οποτε ας το χαρουμε. Η αληθεια ειναι οτι φετος εχω παρατηρησει 2 στοιχεια στην ομαδα. Α. Για κανενα λογο δε μπορουμε να διασπασουμε τις αντιπαλες κλειστες αμυνες ειτε αυτες αποτελουνται απο τον Καναβαρο, ειτε απο τον Φουφουτο. Σοβαρο προβλημα δημιουργιας στο κεντρο και κυριως στον αξονα και στα δεξια (ακομα δεν εχω αντιληφθει γιατι ο Σαλπι πρεπει να παιζει δεξι εξτρεμ). Β. ΑΝ ο αντιπαλος δεν ταμπουρωθει με 11 παιχτες πισω απτο κεντρο και δεν εχει φιλοσοφια να παιξει για το 0-0, συνηθως δημιουργουμε πολλες ευκαιριες, κυριως επειδη τα χαφ μας τυπου Λετο εχουν αυτο που χρειαζονται για να δημιουργησουν και να τρεξουν, ΧΩΡΟ (βλεπε παιχνιδια με Ατλετικο/ΑΕΛ/Σπαρτα). Εξισου υψηλες ειναι και οι πιθανοτητες να φαμε γκολακια ομως οταν ο αντιπαλος αποφασισει να ανοχιτει, λογω κακης αμυνας. Ειτε παιζουμε με τη Ρεαλ, ειτε με την Κωλοπετινιτσα, θα κινδυνευσουμε σε ουκ ολιγες φασεις αν παιξουν ανοιχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.