KaizerSoze Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 το να βαζεις γκολ απο σουτ με τη μπαλα να περναει κατω απο τα ποδια 3(!) ανθρωπων,ο ενας διπλα στον αλλον, και μετα στο καπακι να χανει ο αντιπαλος πεναλντι τι ειναι? Δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι οτι εισαι τυχερος καποιες φορες. Κι εμεις ημαστε τυχεροι στο Λονδινο. Ειδικα στο σουτ που χτυπησε στο δοκαρι. Αλλα οταν ο τερματοφυλακας σου εχει κανει τοσες αποκρουσεις δεν ειναι μονο θεμα τυχης. Δηλαδη για να καταλαβω, δεν ειναι γκαντεμια οτι ο αρχηγος της Εθνικης Βραζιλιας δεν πιανει οπως θελει το πλασε απο το 1μ και ειναι γκαντεμια οτι εχασε πεναλτυ ο αμυριστος Ρουμανος που μολις ειχε μπει αλλαγη? Επισης, επειδη το ειπε ο Τσωχος σημαινει οτι θα το δεχτω?Η μπαλα παιρναει κατω απο τα ποδια ΕΝΟΣ παικτη, οι αλλοι 2 ειναι στο πλαι και ειτε υπήρχαν είτε οχι ειναι το ιδιο. Και τα μισα γ#@#@#@να σουτ απο καπου παιρνανε που να παρει. Το ματς θα μπορουσε να ερθει Χ αλλα αν καποιος δικαιουται βαση αποδοσης να κερδισει εστω με το φτωχο 1-0 ειναι ο Παναθηναικος. Δηλαδη για να μην μιλαμε για τυχη οι αλλοι πρεπει να μην κανουν φαση ή αν κανουν να την βαλουν και εμεις να βαλουμε 5 γκολ? να σου ξεκαθαρισω το θεμα της ευρωπης για μενα..πρωτα απ ολα με ενδιαφερει το πρωταθλημα. Απο κει και περα οποιο θετικο αποτελεσμα ερθει καλοδεχουμενο.Μα ετσι κι αλλιως δε γραφω κατι το ιδιαιτερο..απλα σχολιαζω οτι μεχρι τωρα ο παο δεν τα εχει παει καλα Οκ, και εγω να σου ξεκαθαρισω οτι ΧΕΣΤΓΗΚΑ και σορρυ κιολας. Ειπαμε, φετος για μας δεν μετραει τιποτα παρα μονο το πρωταθλημα. Οποτε φετος δεν με πικαρεις με αυτο. Δοξα τω Τριφυλλι εχω φχαριστηθει στη ζωη μου μεγαλες Ευρωπαικες βραδιες ακομα και τα τοσα χρονια της χουντας του Κοκκαλη. Δεν με νοιαζει αν φετος αποκλειστω απο το Γιουροπα οχι, δε θα τα γυρνατε ολα οπως τα θελετε 5 νικες εχουμε ως τωρα Ναι, 5/6 εσεις, 2/6 εμεις αρα εχετε παιξει καταπληκτικη μπαλα και γιαυτο εχετε διπλασιες και νικες, το ποιος ηταν ο αντιπαλος δεν εχει σημασια. Ειδικα πχ στα πλευοφ που γιουχαρατε τον Μητσικωστα ειχατε θαμπωσει γιαυτο κανατε 2/2, εμεις παλι σκατα γιαυτο χασαμε, το οτι παιζαμε με Ατλετικο δεν μετραει ΥΓ. Ωραιο το σημερινο φιλικο, πηγε και το αφεντικο στον Πηλαβιο, πανηγυρισαν και τα ΜΜΕ σημερα που ο πρακτορας πληρωσε 5 μηνες μετα τα χρωστουμενα κατα 70% ολα καλα, ευτυχως που εφυγε ο ΟΦΗ παιδια και δεν υπαρχουν παραρτηματα.
Snolly Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Καλά πάλι τα ίδια; Κάθεστε και απαντάτε στη Μαργαρίτα Τζι Αρ;
wizzy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 ε, έτσι είναι, μπαίνει ο κάθε κομήτης στο forum, λέει τα δικά του, κάθεστε και του απαντάτε και αντίο καλό κλίμα, συζητήσεις κτλ...
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Καλά πάλι τα ίδια; Κάθεστε και απαντάτε στη Μαργαρίτα Τζι Αρ; γιατι γραφεις απαξιωτικα??δηλ. συζητηση δε μπορει να γινει?? @wizzy κομήτη χαρακτηριζεις καθε νεο στο φορουμ, μελος? ετσι σε χαρακτήρισαν κι εσενα οταν πρωτομπηκες? Δεν εχω σκοπο ουτε κανενα κλιμα να χαλασω, ουτε να σας βρισω ουτε να μη σας αφηνω να γραφετε τα δικα σας. Εγω γραφω αυτα που πιστευω κι οποιος θελει ανταποκρινεται και γινεται κουβεντουλα χαλαρα οποιος δε θελει δε συμμετεχει, απλα πραγματα.
Snolly Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 γιατι γραφεις απαξιωτικα??δηλ. συζητηση δε μπορει να γινει?? @wizzy κομήτη χαρακτηριζεις καθε νεο στο φορουμ, μελος? ετσι σε χαρακτήρισαν κι εσενα οταν πρωτομπηκες? Δεν εχω σκοπο ουτε κανενα κλιμα να χαλασω, ουτε να σας βρισω ουτε να μη σας αφηνω να γραφετε τα δικα σας. Εγω γραφω αυτα που πιστευω κι οποιος θελει ανταποκρινεται και γινεται κουβεντουλα χαλαρα οποιος δε θελει δε συμμετεχει, απλα πραγματα. Να σου απαντήσω και για τους 2 μας. Γιατί έρχεσαι με 13 πόστς στο φόρουμ και πικάρεις τον κόσμο το ίδιο απαξιωτικά μέσα στο θρεντ του Παναθηναϊκού. Δεν είναι σωστό. Δεν θα αρέσει σε πολύ κόσμο όπως δε θα σου άρεσε κι εσένα αν γινόταν το ίδιο. Συν το ότι υπάρχει η υποψία και να είσαι κανένας παλιός γνώριμος που έχει μπαναριστεί στο παρελθόν. Κι εγώ μπαίνω εδώ για να διαβάσω τις απόψεις ομοϊδεατών και όχι να τους βλέπω να διαπληκτίζονται με τον κάθε τυχαίο. Κι άντε εγώ έχω την υπομονή και με το που βλέπω τετοια φαινόμενα τραβάω ένα ignore. Οι άλλοι δε το κάνουν και απορώ γιατί!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Απο σημερινο ματς: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=eKVp6JcnMfk[/ame]
ata1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει αυτό δεν λέει και κάτι, ακόμα και αν εξελιχθεί και γίνει ο νέος Ζιντάν (λέμε ρε παιδί μου!!!) δεν ήταν λάθος που έφυγε. Καλός τεχνίτης άλλα ασταθής και πολύ αργός και στα χρόνια που έμεινε δεν έδωσε το κάτι παραπάνω. Με τα χίλια προτιμώ Λέτο. Έχουν γίνει για εμένα τεράστια λάθη στο σχεδιασμό αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά. Όσο για την ομάδα ακούω που λέτε για πρωτάθλημα κτλ. Η ουσία που βλέπω εγώ είναι ότι βαριέμαι να δώ πάνω από μισή ώρα την ομάδα μου. Για ακόμη μια χρονιά και αυτό είναι που με χαλάει. Τίποτα άλλο. Ειδικά όταν βλέπω τη μπαλα που παίζουν κάτι ομαδίτσες του ΟΥΕΦΑ με μπάτζετ 1/10.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Απλα πρωτου φυγει νυχτα, επρεπε να του δωθει η ευκαιρια να παιξει στη φυσικη του θεση (οπως και στο συγκεκριμενο βιντεο) δηλαδη 10ρι. Μιλαμε για κανταρια μπαλας. Στα αριστερα συμφνωνω οτι ο Λετο μεχρι στιγμης ειναι καλυτερος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 "Το επεισόδιο με τον κάμεραμαν φαίνεται πως πείραξε πολύ τους Ρουμάνους, καθώς σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Prosport» αποκαλεί τον Τεν Κάτε μαφιόζο και αλήτη! "Mε στιλ που θύμιζε μαφιόζο της δεκαετίας του 70', ο Ολλανδός προπονητής ήρθε στο Βουκουρέστι για να μας δείρει και προσπάθησε να χτυπήσει ένα κάμεραμαν. Έχοντας το ύφος μαφιόζου δημιούργησε επεισόδια στο ξενοδοχείο. Ζήτησε 52 πετσέτες, 14 μπουρνούζια, και 9 χαρτιά τουαλέτας. Επιπλέον δημιούργησε μικροεπεισόδιο στο φαγητό, γιατί δεν του άρεσαν τα μαχαιροπίρουνα και ζήτησε να του φέρουν ασημένια! Στην σύνέχεια οι Ρουμάνοι δεν έμειναν σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς και το "χοντρυναν" αρκετά. "Ύστερα από όλα αυτά το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ο αληταράς Ολλανδός ζήτησε Ρουμάνες γυναίκες για να της κακοποιήσει". Μέχρι στιγμής η επίσημη ΠΑΕ δεν έχει απαντήσει στο προκλητικό δημοσίευμα, κάτι που ίσως γίνει τις επόμενες ημέρες. " http://www.sport24.gr/html/ent/257/ent.319257.asp Ελπιζω ναναι ψεματα οσα γραφτηκαν οτι εκανε στο ξενοδοχειο... Συμφωνα με το ιδιο αρθρο, φαινεται ο Γιουρκας να βελτιωνεται και δεν αποκλειεται να ειναι στην αποστολη αυριο.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Eλεος ρε!!! Ρε τι γινεται!!! Οι Ρουμανοι αποκαλουν μαφιοζο και αλητη εναν Ολλανδο Ναι παιδια, στην ελλαδα μας εχουν ταραξει στις κλοπες οι Ολλανδοι, μεγαλο προβλημα εχουμε ΥΓ. Ζητησε ολα αυτα τα πραγματα για τον εαυτο του ή για την ομαδα? Τα 9 χαρτια τουαλετας ηταν οντως "μαφιοζικο χτυπημα":-) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:06 ---------- Απλα πρωτου φυγει νυχτα, επρεπε να του δωθει η ευκαιρια να παιξει στη φυσικη του θεση (οπως και στο συγκεκριμενο βιντεο) δηλαδη 10ρι. Μιλαμε για κανταρια μπαλας. Eζησε ομως The George Karagounis Age
Krokodilos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Όσο για την ομάδα ακούω που λέτε για πρωτάθλημα κτλ. Η ουσία που βλέπω εγώ είναι ότι βαριέμαι να δώ πάνω από μισή ώρα την ομάδα μου. Για ακόμη μια χρονιά και αυτό είναι που με χαλάει. Τίποτα άλλο. Τι προτιμας (εκτος του "και τα 2" φυσικα): Να παιζεις καλη μπαλα και να χανεις και να φερνεις ισοπαλιες σχετικα συχνα ή να παιζεις αισχρο αμυντικο ποδοσφαιρο(και δεν παιζεις και αισχρο ποδοσφαιρο βεβαια) και να νικας σχεδον συνεχεια με 1-0? Τωρα θα μου πεις με τετοιο μπατζετ δεν γινεται να παρχει συνδιασμος και των 2? Γινεται! Αλλά απο τη στιγμη που δεν εγινε εσυ τι προτιμουσες απο τα 2? Ειδικά όταν βλέπω τη μπαλα που παίζουν κάτι ομαδίτσες του ΟΥΕΦΑ με μπάτζετ 1/10. Ποιες? *(εκλαμβανω το "1/10" ως "περιπου 1/10" εκτός και αν εχεις καποιες συγκεκριμενες στο μυαλο σου με 1/10 μπατζετ)
KaizerSoze Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Και κατι σε αυτο το θεμα πανω... Ποσες χρονιες εχουμε πει για τον γαυρο "Κοιτα ρε ενα μπουρ... που μας παιρνει το πρωταθλημα" Τους εμποδισε να κανουν φιεστα τον Μαη? Προβατα δεν ειμαστε μεν αλλα ας παρουμε 3 σερι και μετα γκρινιαζουμε. Οπως γκρινιαξαν και αυτη για μπαλα οταν ειχαν ηδη 5-6 πρωταθληματα καβατζα. Ειναι παρανοικο να απαξιωνουμε μονοι μας την ομαδα μας οταν ειναι πρωτοι και να μειωνουμε μονοι ετσι τυχον επιτυχιες που θα ερθουν λες και εχουμε μπουχτισει τιτλους εδω και 15 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.