insomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 και τι θέλετε ρε παιδιά; Να μη χαιρόμαστε που κερδίσαμε, διότι η αντίπαλη ομάδα δεν ήταν η Ιντερ;;; Έλεος... Κάναμε μία νίκη σε έναν ευρωπαϊκό θεσμό, που ουσιαστικά μας επιτρέπει να υπολογίζουμε πως θα είμαστε στον επόμενο γύρο του και χαιρόμαστε για αυτό. Και με τα αν δε γίνεται να βγάζουμε συμπεράσματα, διότι αν ο Χριστοδουλόπουλος δεν πετύχαινε το μάτριξ και το πένταλντι να είχε μπει, αδιάφορο θα ήταν. Και μία που μίλησα για τον Χριστοδουλόπουλο (ως μέσο), είναι ιδέα μου ή σε κάθε επίθεση από τα πλάγια έχουμε πάντα ένα αμυντικό χαφ μέσα στην περιοχή;
Anubis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ο Ολυμπιακος περασε στο τσαμπιονς λιγκ σε αντιθεση με τον παο που εμεινε εκτος.Ο Ολυμπιακος εχει κερδισει ολα τα παιχνιδια μεχρι τωρα εκτος του προχθεσινου ενω ο παο μετραει μολις 2 νικες ενω εχει εισπραξει και αρκετα γκολ. Το θεμα μου με το πρωτο ποστ δεν ηταν να αρχισω τις συγκρισεις για τις 2 ομαδες(αλλωστε εδω ειναι το θρεντ του παο) αλλα να σχολιασω οτι ενω δεν επαιξε καλα χθες και γλιτωσε το χ στα τελευταια λεπτα απο μια ρουμανικη ομαδα, αρχισαν παλι σημερα τα panathinaikos. Να μου το γραφουν μετα το περσινο στο Μεατσα να πω μαλιστα! Αλλα οχι να παρουσιαζεται ως κατορθωμα η νικη απεναντι σε μια κατωτερη ομαδα. Αυτα Λοιπον κοπελα μου επειδη διαφορετικο αθλημα βλεπουμε θα τα πω απλα τα πραγματα: Συγχαρητηρια στον ΟΣΦΠ που κερδισε την Σεριφ. Τεραστια επιτυχια για την ιστορια του αφου προφανως δεν εχει μπορεσει να κανει ποτε αλλες τετοιες νικες. Συγχαρητηρια που καταφερες να μπεις στο CHL με τους αγνωστους. Η ομαδα ειναι φοβερη μεχρι και προχθες την ειδα με την Αρσεναλ και τρελαθηκα. Μεχρι και στα παιδικα να αλλαξουνε 2 μπαλες μπορουν. Επισης συγχαρητηρια για τα 3 διπλα στο ελληνικο πρωταθλημα. Φυσικα η ομαδα ΣΟΥ δεν εχει καμια αδυναμια.. ΔΛΔ αν κερδισουμε και τα 2 παιχνιδια με την Στουρμ Γκρατς θα πρεπει να βγω να λεω κοιτα τι κανω. Επειδη λοιπον εμενα τουλαχιστον δεν με απεκλεισε μια ΑΝΟΡΘΩΣΗ ωστε μετα να παρω τον προπονητη της..και να τον διωξω κοροιδευοντας τον λεγοντας στην παρουσιαση οτι ειναι ο καλυτερος εχω μαθει να γκρινιαζω οπως λενε καποιοι. Και εχω μαθει οτι ολα μπαινουν και ολα χανονται. Γιατι αν ο αντωνακης δεν ηταν στη μερα του προχθες θα γραφαμε για νεο ρεκορ.. Και επειδη οι σφαλιαρες που εχεις φαει ειναι παρα πολλες απο κατι τετοιες ομαδες καλο θα ηταν να κρατας την ειρωνεια για τον ευατο σου. Συγγνωμη snoob δεν προκειται να της ξανααπαντησω γιατι οπως ειπα προφανως βλεπουμε διαφορετιοκο αθλημα.
margaritagr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 το ποστ μου δεν περιειχε καμια ειρωνια Ας ησαστε κι εσεις πρωταθλητες να ειχατε αλλη κληρωση τι νακανουμε. Αλλα εδω και με τους Τσεχους που κληρωθηκατε, εκτος, τα θαλασσώσατε. και μεσα στην εδρα σας εισπραξατε 3 απο Γαλατα και απο Ατλετικο Το δεδομενο ειναι πως ο Οσφπ βρισκεται στην κορυφαια διασυλλογικη οργανωση ενω ο παο οχι. Οσο κι αν θελετε να το μικρυνετε ετσι ειναι. Φυσικα και η ομαδα μου εχει αδυναμιες. Υστερουμε σε φυσικη κατασταση και αναπτυξη στην επιθεση. Επειδη ομως εχουμε καλους παιχτες, και εφυγε ο ασχετος, αυτο μπορει να διορθωθει αμεσα.(και θα διορθωθει) Συγχαρητηρια και σε σενα για τις νικες στο πρωταθλημα μακαρι το φετεινο να ειναι ανταγωνιστικό. η Ανορθωση που λες και σε σας 3 εβαλε(τουλαχιστον εμεις χασαμε κι ενα καρο ευκαιριες ενω εσεις ειχατε μολις 1) και στην εδρα σας την κερδισατε με 1-0(οπως κι εμεις) αφου επρεπε πρωτα να τραυματιστουν παιχτες της. Βλακεια παντως αποκλεισμος, οπως και απο τους Γαλλους. Γιατι βλεπουμε διαφορετικο αθλημα?εγραψα μηπως οτι ο οσφπ παιζει καλη μπαλα? ή πιστευεις οτι εσεις χτες παιξατε καλα? Με τα αν δε μπορουμε να προχωρησουμε. Το δεδομενο ειναι οτι η Αρσεναλ επρεπε να φτασει λιγο πριν το τελος για να καταφερει να μας κερδισει. Χαλαρη κουβεντα κανουμε δε χρειαζονται ειρωνιες... και τι θέλετε ρε παιδιά; Να μη χαιρόμαστε που κερδίσαμε, διότι η αντίπαλη ομάδα δεν ήταν η Ιντερ;;; φυσικα και να χαιρεστε!Απλα ισως θα επρεπε και να προβληματιζεστε λιγακι για τον τροπο που ηρθε η νικη. ΥΓ.ουτε εγω θεωρω κατορθωμα που κερδισαμε τη Σεριφ. Το λογικο καναμε και απλα χαρηκα που περασαμε στους ομιλους
Anubis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 το ποστ μου δεν περιειχε καμια ειρωνια Ας ησαστε κι εσεις πρωταθλητες να ειχατε αλλη κληρωση τι νακανουμε. Αλλα εδω και με τους Τσεχους που κληρωθηκατε, εκτος, τα θαλασσώσατε. και μεσα στην εδρα σας εισπραξατε 3 απο Γαλατα και απο Ατλετικο Το δεδομενο ειναι πως ο Οσφπ βρισκεται στην κορυφαια διασυλλογικη οργανωση ενω ο παο οχι. Οσο κι αν θελετε να το μικρυνετε ετσι ειναι. Φυσικα και η ομαδα μου εχει αδυναμιες. Υστερουμε σε φυσικη κατασταση και αναπτυξη στην επιθεση. Επειδη ομως εχουμε καλους παιχτες, και εφυγε ο ασχετος, αυτο μπορει να διορθωθει αμεσα.(και θα διορθωθει) Συγχαρητηρια και σε σενα για τις νικες στο πρωταθλημα μακαρι το φετεινο να ειναι ανταγωνιστικό. η Ανορθωση που λες και σε σας 3 εβαλε(τουλαχιστον εμεις χασαμε κι ενα καρο ευκαιριες ενω εσεις ειχατε μολις 1) και στην εδρα σας την κερδισατε με 1-0(οπως κι εμεις) αφου επρεπε πρωτα να τραυματιστουν παιχτες της. Βλακεια παντως αποκλεισμος, οπως και απο τους Γαλλους. Γιατι βλεπουμε διαφορετικο αθλημα?εγραψα μηπως οτι ο οσφπ παιζει καλη μπαλα? ή πιστευεις οτι εσεις χτες παιξατε καλα? Με τα αν δε μπορουμε να προχωρησουμε. Το δεδομενο ειναι οτι η Αρσεναλ επρεπε να φτασει λιγο πριν το τελος για να καταφερει να μας κερδισει. Χαλαρη κουβεντα κανουμε δε χρειαζονται ειρωνιες... φυσικα και να χαιρεστε!Απλα ισως θα επρεπε και να προβληματιζεστε λιγακι για τον τροπο που ηρθε η νικη. ΥΓ.ουτε εγω θεωρω κατορθωμα που κερδισαμε τη Σεριφ. Το λογικο καναμε και απλα χαρηκα που περασαμε στους ομιλους Τωρα μιλας σωστα. Εγω σαν παναθηναικος δεν ειμαι ικανοποιημενος..γιατι καποτε επαιζα ταμπουρι αλλα επαιρνα αποτελεσματα απο Μπαρτσελονα και δεν μαζευα 3αρες απο γαλατα και Αθλετικο. Δυστυχως εχουμε μικρυνει πολυ και θα μικρυνουμε και αλλο αν δεν βαλουμε μυαλο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 βασικα η μπαλα που εχουν παιξει οι 2 ομαδες φετος σε Ευρωπαικο επιπεδο ειναι σχεδον ΙΔΙΑ με τη διαφορα οτι ο ΠΑΟ ετυχε με δυσκολη αντιπαλο στα προκριματικα και προφανως αποκλειστηκε μια ωρα αρχιτερα απο τον Ολυμπιακο (στο τσου λου). Εξαλου στο παρα τσακ δεν αποκλειστηκαμε και απο την Σπαρτα που φαινομενικα ηταν ευκολος αντιπαλος. Να μη ξεχναμε το φαρδος μας μεσα στο ΟΑΚΑ στο 84 και το 90 που κοιμηθηκαν οι θεοι και οι Τσεχοι σημαδεψαν τις κερκιδες σε 2 κλασσικες ευκαιριες για γκολ-προκριση. Απο κει και περα χωμα, το ιδιο χωμα με τον φετινο ευρωπαικο Ολυμπιακο μεχρι στιγμης. Ιδια μπαλα επαιξε και ΟΣΦΠ στα προκριματικα με τη διαφορα οτι καποιες αμυντικες γκελες δε του στοιχισαν οπως στοιχισαν σε εμας. Δεν χρειαζονται συγκρισεις, οποιος δε φοραει γυαλια βλεπει οτι οι ελληνικες ομαδες για ακομα μια χρονια ειναι ψοφιες στην Ευρωπη. Να προσθεσω οτι ΟΣΦΠ και ΠΑΟ παιζουν την ιδια μπαλα και στο ελληνικο πρωταθλημα μεχρι στιγμης, δηλαδη κλωτσοσκουφι. Τωρα το ποιος εχει παρει περισσοτερα σφυριγματα απτη διαιτησια ειναι κατι που ακομα δε με ενδιαφερει, εφοσον βλεπω την ομαδα μου να παιζει μπαλα επιπεδου κοντα στο 0 και παραλληλα να ειναι πρωτη. Σημαινει οτι αν διορθωσουμε τα λαθη μας και δεν αρχισουν ΣΦΑΓΕΣ θα παρουμε το πρωταθλημα. Απο εμας εξαρταται και απο κανεναν αλλον, οποτε δεν μου καιγεται καρφακι για την μεχρι στιγμης διαιτησια. ΥΓ. Προς τους ομοιδεατες: δεν ειναι ατυχια-ατυχες αποτελεσμα κλπ ενα ματς που παει για 0-0 να ληγει με ηττα. Απο την αρχη της σεζον λεγαμε για την αμυνα που θα μας στοιχισει. Και πολυ απλα ηδη μας εχει στοιχισει στην Ευρωπη. Δεν ειναι ατυχεις στιγμες οι ζεμπεκιες που γινονται πισω. Ειναι κατι που μπορουσε να προβλεψει και ο πιο ασχετος. Ας φτιαχναμε σοβαρη αμυνα και ας μη τα φορτωνουμε στη θεα τυχη, τα αρνητικα αποτελεσματα. Και ετσι λογω αμυνας ενα ματς που φαινομενικα παει για 0-0, 1-1, ληγει 1-3 γιατι πισω εχουμε λουλουδια αντι για αμυνα που θα χαρισουν κλασικες ευκαιριες στον αντιπαλο. Δεν ειναι ατυχια να τις μετουσιωνουν σε γκολ...
KaizerSoze Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ποιος εκανε ενα καρο ευκαιριες με την Ανορθωση?Ο γαυρος?Σε ποια χρονια?Περσυ παντως οχι Ρε Μαργαριτα ποια ματς ειναι τα ολα που εχετε κερδισει?Την Τριτη ποσα ριξατε στην Αρσεναλ? Ναι μαγκες, εμεις ειμαστε οι κωλοφαρδοι με την ρεντα. Οι αλλοι εχουν "την τερματοφυλακαρα και ηταν ατυχοι που λυγισε η ψυχη".Οχι οτι κανονικα επρεπε ννα φανε 8 και να σπασει η 7αρα της Γιουβε Ο τυπος το 50% που επιασε ηταν πανω του παρεπιπτοντως. Ναι, παιρνει καλες θεσεις αλλα σας παει και τρελα φετος η τυχη. Και ειμαστε εμεις οι "γουρληδες" που απολο τον προκριματικο μας ετυχε η Ατλετικο!!! Με την ΑΕΚ σας ειχανε κλεισει στα καρε και δεν θυμαστε πως κερδισατε?? Εχουμε κερδισει παντου λεει η αλλη. Αυτο πες το στην Καβαλα. Εμεις τα 2 ματς που λες οτι εχουμε κερδισει μονο ποια ειναι?Σου θυμιζω το ελληνικο πρωταθλημα ΔΕΝ θεωρειται ΕΝΑ ματς. Δηλαδη το 5χ5 που εχουμε κανει και που βλεπεις την πλατη μου ΔΕΝ ειναι ενα ματς αλλα 5. Επισης, στην κορυφαια διασυλογγικη διοργανωση παιζει το ΑΠΟΕΛ και η Ζυριχη και δεν παιζει η Ρομα ας πουμε. Να υποθεσω οτι...για βοηθα Για οσους Παναθηναικους μιζεριαζουν: 12 χρονια σας παιρνανε το πρωταθλημα με την διαιτησια. Σας παιρνανε το πρωταθλημα στα χαρτια. Σας λεγανε για παραρτηματα, τις ιδιες ομαδες που σας αφηνανε εξω απο την Ευρωπη. Αυτοι περναγαν απο Χαριλαου, Λιβαδεια(αλλη ομορφια του ποδοσφαιρου θα δουμε σημερα), Ξανθη πριν μπουν στο γηπεδο. Παιζατε Ευρωπη και κανατε διπλα σε Μιλανο, Αμβουργο, Σαλκε, Βρεμη, Οπορτ, Αμστερνταμ, κερδιζατε την Μπαρτσελονα, την Αρσεναλ,την Γιουβεντους δεν χανατε απο την Ρεαλ και την Μαντσεστερ και ποια ηταν η απαντηση? "Το ΚΚΕ και ο Παναθηναικος κανει πορειες, μονο οι τιτλοι μετρανε". Καθε χρονο λετε για την διαιτησια αλλα την επομενη χρονια δεχεστε "Εμεις εχουμε 12/13". Εχετε δει να στηνουν στον τοιχο την ομαδαρα του Κυραστα, την ομαδα που επαιξε την καλυτερη μπαλα την τελευταια 10ετια. ΑΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ολοι λετε ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ. Και ομως, ολοι εσεις τρεχετε να φατε τον ΤενΚατε επειδη αρχες Οκτωβρη, και με 5χ5 στην Ελλαδα και μεσα στους στοχους στην Ευρωπη δεν ριχνει 4αρες. Ειδε κανεις την Τσελσι κυριοι στο ΑΠΟΕΛ? Μηπως να βαλουν φωτια στο Λονδινο? Μηπως ειναι μικρη ομαδα η Τσελσι? Αυτο σας χρειαζεται, Χελακης και Σωτηρακοπουλος. Να αποθεωνουν τον γαυρο που δεν εφαγε 10 επειδη ηταν σε καλη μερα ο Νικοπολιδης, να μειωνουν καθε σας νικη, η δικη τους να ειναι επαγγελματικη και η δικη σας αν δεν ειναι 4-0 "να προβληματιζει" Δεν πειραζει, γκρινιαξτε εσεις, να αφηνετε τους γαυρους να σας κοροιδευουν. Η ομαδα το μονο που εχει αναγκη ειναι να συνεχιζει με νικες. Και ας ειναι 30 νικες ολες 1-0 στο 90'. Και αν με το καλο παρουμε το πρωταθλημα και αναγκαστει ο γαυρος να τρεχει σε πλευοφ και να παιζει του χρονου με την Σεβιλλη και την Μιλαν προκριματικα τα ξαναλεμε ΥΓ. Κερδιζει ο γαυρος τον πεθαμενο ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που ηταν καλυτερη του σαφως και γινεται χαμος, ανασταση, ομαδα θρυλος και τετοια. Κερδιζει ο Παναθηναικος την ΑΕΚ και αντι να τους σκοτωσετε ψυχολογικα(γιατι πονταραν πολυ οτι θα σκονταφταμε στο ΟΑΚΑ) τους αφηνετε να λενε "Ελα ρε, με 1 ευκαιρια το βαλατε". 15 χρονια σας λενε οτι το αποτελεσμα μετραει. 1 χρονια ξεκιναμε καβαλα στο αλογο και τωρα το γυρισατε "Να δουμε λιγη μπαλα". Να δεις που αμα παρει κανα Κυπελλο στο μπασκετ θα ασχολειστε ολοι με το μπασκετ
sodeli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Έχει κανείς υπόψιν του που μπορούμε να βρούμε το video που προβάλλεται φέτος στα εντός του ΠΑΟ πριν μπουν οι παίχτες; Το τραγούδι που παίζει απο με το βίντεο είναι αυτό:
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 εμεις στο β ημιχρονο χασαμε ευκαιριες γιατι ο τερματοφυλακας τους επιανε τα απιαστα, διαφωνεις? Μονο την Αρσεναλ δε κερδισαμε,ολα τα αλλα ματς τα εχουμε παρει Διαφωνεις και στο οτι ο τερματοφυλακας μας ειναι μεγαλη κλαση?? "επρεπε" δεν υπαρχει, αυτο που μετραει ειναι τι εγινε αεκ αεκ..α ναι λες γι αυτην την ομαδα που εχουμε κερδισει 4 σερι φορες. Τι εκανε?μας εκλεισε στα καρε?? καναμε τις ευκαιριες μας(σε αντιθεση με σας που κανατε..μια?)κι εβαλε κι ο Τορο ενα υπεροχο γκολ ολα καλα. Ειδες να αναφερθω στο πρωταθλημα?εγω για ευρωπη εγραφα. Αλλα και στο τοπικο αν θες να το δουμε κερδισαμε Λαρισα, Παοκ, Αεκ εκτος και μετα Πανιωνιο. Ειδικα με τα προβληματα που αντιμετωπιζει η ομαδα μας ηταν πολυ σημαντικο που ηρθαν οι νικες. 2 ματς ευρωπης ελεγα. 1 με τους Τσεχους και το 2ο με τους Ρουμανους.αλλιως για το πρωταθλημα αν δεις,εγραψα και παραπανω μπραβο για τις νικες. Οσο για το τσ.λ..αμφιβαλλεις οτι ειναι η κορυφαια διασυλλογικη οργανωση? και για τις ομαδες που αναφερεις, τι να κανουμε ετσι τα ηθελε ο Πλατινι. στο πρωην πρωταθλητριων, να παιζουν οι πρωταθλητριες.
john1987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Για οσους Παναθηναικους μιζεριαζουν: 12 χρονια σας παιρνανε το πρωταθλημα με την διαιτησια. Σας παιρνανε το πρωταθλημα στα χαρτια. Σας λεγανε για παραρτηματα, τις ιδιες ομαδες που σας αφηνανε εξω απο την Ευρωπη. Αυτοι περναγαν απο Χαριλαου, Λιβαδεια(αλλη ομορφια του ποδοσφαιρου θα δουμε σημερα), Ξανθη πριν μπουν στο γηπεδο. Παιζατε Ευρωπη και κανατε διπλα σε Μιλανο, Αμβουργο, Σαλκε, Βρεμη, Οπορτ, Αμστερνταμ, κερδιζατε την Μπαρτσελονα, την Αρσεναλ,την Γιουβεντους δεν χανατε απο την Ρεαλ και την Μαντσεστερ και ποια ηταν η απαντηση? "Το ΚΚΕ και ο Παναθηναικος κανει πορειες, μονο οι τιτλοι μετρανε". Καθε χρονο λετε για την διαιτησια αλλα την επομενη χρονια δεχεστε "Εμεις εχουμε 12/13". Εχετε δει να στηνουν στον τοιχο την ομαδαρα του Κυραστα, την ομαδα που επαιξε την καλυτερη μπαλα την τελευταια 10ετια. ΑΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ολοι λετε ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ. Και ομως, ολοι εσεις τρεχετε να φατε τον ΤενΚατε επειδη αρχες Οκτωβρη, και με 5χ5 στην Ελλαδα και μεσα στους στοχους στην Ευρωπη δεν ριχνει 4αρες. Ειδε κανεις την Τσελσι κυριοι στο ΑΠΟΕΛ? Μηπως να βαλουν φωτια στο Λονδινο? Μηπως ειναι μικρη ομαδα η Τσελσι? Αυτο σας χρειαζεται, Χελακης και Σωτηρακοπουλος. Να αποθεωνουν τον γαυρο που δεν εφαγε 10 επειδη ηταν σε καλη μερα ο Νικοπολιδης, να μειωνουν καθε σας νικη, η δικη τους να ειναι επαγγελματικη και η δικη σας αν δεν ειναι 4-0 "να προβληματιζει" Δεν πειραζει, γκρινιαξτε εσεις, να αφηνετε τους γαυρους να σας κοροιδευουν. Η ομαδα το μονο που εχει αναγκη ειναι να συνεχιζει με νικες. Και ας ειναι 30 νικες ολες 1-0 στο 90'. Και αν με το καλο παρουμε το πρωταθλημα και αναγκαστει ο γαυρος να τρεχει σε πλευοφ και να παιζει του χρονου με την Σεβιλλη και την Μιλαν προκριματικα τα ξαναλεμε ΥΓ. Κερδιζει ο γαυρος τον πεθαμενο ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που ηταν καλυτερη του σαφως και γινεται χαμος, ανασταση, ομαδα θρυλος και τετοια. Κερδιζει ο Παναθηναικος την ΑΕΚ και αντι να τους σκοτωσετε ψυχολογικα(γιατι πονταραν πολυ οτι θα σκονταφταμε στο ΟΑΚΑ) τους αφηνετε να λενε "Ελα ρε, με 1 ευκαιρια το βαλατε". 15 χρονια σας λενε οτι το αποτελεσμα μετραει. 1 χρονια ξεκιναμε καβαλα στο αλογο και τωρα το γυρισατε "Να δουμε λιγη μπαλα". Να δεις που αμα παρει κανα Κυπελλο στο μπασκετ θα ασχολειστε ολοι με το μπασκετ Δημητρη συμφωνω στο πνευμα του post σου αλλα θελω να σταθω σε ορισμενα σημεια. Αφενος δε μας το παιρνανε και τις 12 χρονιες με τη διαιτησια.Εγω προχειρα θυμαμαι κυριως τρια πρωταθληματα με διαιτησια:ομαδα κυραστα+Ριζουπολη+καποια απο τις πρωτες χρονιες νομιζω.Αντε πες βαλε και το περσινο που εγιναν τρελα σκηνικα για να διατηρηθει στο +10 και εμας μα σφυριζαν λες και ειμαστε Ατρομητος.Το χαρτινο το εχασε η Αεκ. Τωρα που λες οτι θελουμε 30 νικες με 1-0 με αναγκαζεις να γινω Γκοντζος Δηλαδη ο Τεσειρο που ηταν λιγες αγωνιστικες πριν να τελειωσει το πρωταθλημα πρωτος και ειχαμε φερει περιπου 8 φορες 1-0 αν θυμαμαι καλα γιατι δεν στηριχθηκε???Παιζαμε με Τζιωληδες και Δημουτσους και διεκδικουαμε πρωταθλημα σε ενα αδειο γηπεδο και με συνολικο μπατζετ πολυ μικροτερο.Με προεδρο το...Τζιγκερ!! Ολοι γνωριζουμε οτι το μαξιμουμ που μπορουσε να παρει η ομαδα ειναι 5 νικες.Αλλα με την εικονα που εχει δειξει αν δε δειξει σημαδια ανακαμψης ειναι ικανη να το χασει και φετος.Η απλα φετος να το παρει και να ειναι μια απλη παρενθεση στα σερι του γαυρου οπως το 2004.Οσοι εχουν δει μπαλα φετος πλην ενος ημιχρονου με Αρη,απλα εχουν ξεχασει πως παιζεται το αθλημα.Εγω καθε φορα που βλεπω λεω να μην ξαναδω τον Παναθηναικο.Δεν αντεχεται πλεον... Φετος το πρωταθλημα ειναι αυτοσκοπος.Πρεπει να παρουμε τιτλο ωστε να γυρισει και γενικα ο τροχος.Ωστοσο,εμεις δεν ειμαστε της λογικης "κουπα να ναι κι ας ειναι του καφε",οπως και να το κανουμε...
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημητρη συμφωνω στο πνευμα του post σου αλλα θελω να σταθω σε ορισμενα σημεια. Αφενος δε μας το παιρνανε και τις 12 χρονιες με τη διαιτησια.Εγω προχειρα θυμαμαι κυριως τρια πρωταθληματα με διαιτησια:ομαδα κυραστα+Ριζουπολη+καποια απο τις πρωτες χρονιες νομιζω.Αντε πες βαλε και το περσινο που εγιναν τρελα σκηνικα για να διατηρηθει στο +10 και εμας μα σφυριζαν λες και ειμαστε Ατρομητος.Το χαρτινο το εχασε η Αεκ. Τωρα που λες οτι θελουμε 30 νικες με 1-0 με αναγκαζεις να γινω Γκοντζος Δηλαδη ο Τεσειρο που ηταν λιγες αγωνιστικες πριν να τελειωσει το πρωταθλημα πρωτος και ειχαμε φερει περιπου 8 φορες 1-0 αν θυμαμαι καλα γιατι δεν στηριχθηκε???Παιζαμε με Τζιωληδες και Δημουτσους και διεκδικουαμε πρωταθλημα σε ενα αδειο γηπεδο και με συνολικο μπατζετ πολυ μικροτερο.Με προεδρο το...Τζιγκερ!! Ολοι γνωριζουμε οτι το μαξιμουμ που μπορουσε να παρει η ομαδα ειναι 5 νικες.Αλλα με την εικονα που εχει δειξει αν δε δειξει σημαδια ανακαμψης ειναι ικανη να το χασει και φετος.Η απλα φετος να το παρει και να ειναι μια απλη παρενθεση στα σερι του γαυρου οπως το 2004.Οσοι εχουν δει μπαλα φετος πλην ενος ημιχρονου με Αρη,απλα εχουν ξεχασει πως παιζεται το αθλημα.Εγω καθε φορα που βλεπω λεω να μην ξαναδω τον Παναθηναικο.Δεν αντεχεται πλεον... Φετος το πρωταθλημα ειναι αυτοσκοπος.Πρεπει να παρουμε τιτλο ωστε να γυρισει και γενικα ο τροχος.Ωστοσο,εμεις δεν ειμαστε της λογικης "κουπα να ναι κι ας ειναι του καφε",οπως και να το κανουμε... Α πα πα, τι είναι αυτά που λες; Αν ήσουν μέλος κόμματος θα χες βγει εκτός λίστας!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 εμεις στο β ημιχρονο χασαμε ευκαιριες γιατι ο τερματοφυλακας τους επιανε τα απιαστα, διαφωνεις? Αν μιλας για το ματς με την Αρσεναλ, μαλλον βλεπουμε αλλο αθλημα... Μονο την Αρσεναλ δε κερδισαμε' date='ολα τα αλλα ματς τα εχουμε παρει[/quote'] εχμ, ενταξει ωραια η ολοκληρωτικη λογικη και η γενικολογια, αλλα οσα ματς και να πηρατε, βριζατε με συνθηματα ομαδα/προπονητη/προεδρο. Καταλαβαινεις δηλαδη για τι ματς μιλαμε... Οσο για την Αλκμαρ που κερδισατε και μπορει να λογιζεται ως υπαρκτος αντιπαλος απο οσους εχετε κερδισει φετος, συγχαρητηρια, αλλα αν συνεχισετε να παιζετε ετσι, σας βλεπω και παλι εκτος Ευρωπης μια ωρα αρχιτερα απο εμας... Για την Αρσεναλ ειπαμε, φερατε ενα πολυ τυχερο αποτελεσμα με βαση την εξελιξη του αγωνα. Αν δεν μπορεις να το διακρινεις αυτο, τοτε ειδες αλλο αγωνα. Διαφωνεις και στο οτι ο τερματοφυλακας μας ειναι μεγαλη κλαση?? "επρεπε" δεν υπαρχει' date=' αυτο που μετραει ειναι τι εγινε [/quote'] Ναι παγκοσμιου κλασης θα ελεγα...Ας παρουμε ως παραδειγμα τις εξοδους του. Κατα τ'αλλα στην Ελλαδα επειδη παντα ξεχωριζει ο μονοφθαλμος ναι ειναι κλασης. Οσο για το τσ.λ..αμφιβαλλεις οτι ειναι η κορυφαια διασυλλογικη οργανωση? και για τις ομαδες που αναφερεις' date=' τι να κανουμε ετσι τα ηθελε ο Πλατινι. στο πρωην πρωταθλητριων, να παιζουν οι πρωταθλητριες.[/quote'] Καλο το αποφθευγμα, αν το κανεις για να πικαρεις, αλλα η Ατλετικο η οποια και μας απεκλεισε δεν ηταν πρωταθλητρια. @john1987. καλα τα λες...
KaizerSoze Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Μονο την Αρσεναλ δε κερδισαμε,ολα τα αλλα ματς τα εχουμε παρει ΚαβαλαΕμεις για πες ποια ειναι τα μονα 2 που εχουμε κερδισει... Διαφωνεις και στο οτι ο τερματοφυλακας μας ειναι μεγαλη κλαση??"επρεπε" δεν υπαρχει, αυτο που μετραει ειναι τι εγινε 1. Mαζι σου, οποτε τι μου λετε για ατυχια και παπαριες?Δηλαδη ειμαι εγω κωλοφαρδος που κερδισα την Ντιναμο και οχι εσυ που δεν εφαγες 5? 2. Ειδες πως ειναι αν δεν εχεις νιωσει την αδικια?Το επρεπε υπαρχει μια χαρα. Πχ ο Παναθηναικος επρεπε να ειχε παρει παραπανω τιτλους αλλα η διαιτησια δεν τον αφησε αεκ αεκ..α ναι λες γι αυτην την ομαδα που εχουμε κερδισει 4 σερι φορες. Τι εκανε?μας εκλεισε στα καρε?? καναμε τις ευκαιριες μας(σε αντιθεση με σας που κανατε..μια?)κι εβαλε κι ο Τορο ενα υπεροχο γκολ ολα καλα. Ναι, ενω εμας μας εχει πιασει η ΑΕΚ πελατες. Η ΑΕΚ του Ριβαλντο που σου σβουριξε 4 απραξε αλλα 4 απο μας 2 φορες. Οσο για τις φασεις, εμεις δεν κινδυνεψαμε, εσεις επρεπε να φατε 3 Ειδες να αναφερθω στο πρωταθλημα?εγω για ευρωπη εγραφα. Αλλα και στο τοπικο αν θες να το δουμε κερδισαμε Λαρισα, Παοκ, Αεκ εκτος και μετα Πανιωνιο. Ειδικα με τα προβληματα που αντιμετωπιζει η ομαδα μας ηταν πολυ σημαντικο που ηρθαν οι νικες. 2 ματς ευρωπης ελεγα. 1 με τους Τσεχους και το 2ο με τους Ρουμανους.αλλιως για το πρωταθλημα αν δεις,εγραψα και παραπανω μπραβο για τις νικες. Εισαι Ολυμπιακος, ειμαι Παναθηναικος. Δεν μου μιλας για Ευρωπη. Κανονας 1ος Αλλα και ετσι αν θες να το παμε, εσεις δεν εισαστε που λεγατε "Ποια Ευρωπη, τι τιτλους εχετε παρει, μονο πορειες σαν το ΚΚΕ"?Τωρα μου μιλας για απλες νικες? Α, και για να μην ξεχνιομαστε, 1 νικη εχετε κανει στην Ευρωπη, με την Αλκμααρ. Στα αλλα παιζατε μονοι σας. Εκτος αν ειναι να μετραμε και τα φιλικα, πιο πολυ αξια ειχαν απο κατι Μπρατισλαβες και κατι Σεριφ Οσο για το τσ.λ..αμφιβαλλεις οτι ειναι η κορυφαια διασυλλογικη οργανωση? και για τις ομαδες που αναφερεις, τι να κανουμε ετσι τα ηθελε ο Πλατινι. στο πρωην πρωταθλητριων, να παιζουν οι πρωταθλητριες. Οχι, δεν αμφιβαλλω, οτι ειναι η κορυφαια διοργανωση. Λεω οτι η απλη συμμετοχη δεν λεει τιποτα για την αξια των ομαδων. Στο ΤΛ με το συστημα του Πλατινι παιζει η Χαιφα και το ΑΠΟΕΛ αλλα οχι η 5η της Αγγλιας και της Ισπανιας. Οποτε εκτος αν θεωρεις την Ρομα ή την Σεβιλλη χειροτερες της Χαιφα δεν μου λεει τιποτα Οσο για το συστημα του Πλατινι, αυτα πες τα στους δικους μου που λενε για μπαλα. Εγω συμφωνω, μια χαρα συστημα, δεν γκρινιαξα για το συστημα αποτι βλεπεις. Οποτε οριστε, ενας Ολυμπιακος μου δινει το καλυτερα επιχειρημα για τους Παναθηναικους που λενε "Τι να το κανω το πρωταθλημα χωρις μπαλα" ΥΓ. Περσυ ο Παναθηναικος κερδιζε εκτος εδρας την Πρωταθλητρια Ιταλιας κατι που δεν εχει ξαναγινει ποτε απο Ελληνικη ομαδα. 2 μερες μετα εβαζες 5 στην Μπενφικα στο Καραισκακη για το ΟΥΕΦΑ. Τοτε ειχε γινει ο Ολυμπιακος πρωτο θεμα στον Αντ1. Τοτε μαλλον δεν κοιταζαμε την αξια καθε διοργανωσης ε? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:15 ---------- Τωρα που λες οτι θελουμε 30 νικες με 1-0 με αναγκαζεις να γινω Γκοντζος Δηλαδη ο Τεσειρο που ηταν λιγες αγωνιστικες πριν να τελειωσει το πρωταθλημα πρωτος και ειχαμε φερει περιπου 8 φορες 1-0 αν θυμαμαι καλα γιατι δεν στηριχθηκε???Παιζαμε με Τζιωληδες και Δημουτσους και διεκδικουαμε πρωταθλημα σε ενα αδειο γηπεδο και με συνολικο μπατζετ πολυ μικροτερο.Με προεδρο το...Τζιγκερ!! Μα το εχασε!!! Αυτο ειναι το θεμα. Καταλαβαινεις την διαφορα?Εγω προσωπικα εγραφα το ιδιο και για τον Φεργκιουσον την χρονια που πηραμε το ΤΛ Εαν επιλεξεις το δρομο "το μονο που μετραει ειναι το αποτελεσμα" φροντισε να το παρεις Τον Πεσειρο γιατι να τον στηριξω?Και σκατα μπαλα ΚΑΙ το εχασε. Ουτε θα στηριξω τον ΤενΚατε αν δεν βελτιωθει η ομαδα Ή παρει το πρωταθλημα Ή στην καλυτερη και τα 2. Αλλα να κραζω την ομαδα μου οντας πρωτος οταν βλεπω τον ανταγωνισμο και κρινω οτι δεν ειναι απλα κατι προσκαιρο(δλδ δεν εχει παιξει καμια μπαλαρα ο γαυρος να πω οτι αργα ή γρηγορα θα μας περασει) ε αυτο δεν το κανω. Αν το χασει και το φετινο μαζι σας Φετος το πρωταθλημα ειναι αυτοσκοπος.Πρεπει να παρουμε τιτλο ωστε να γυρισει και γενικα ο τροχος.Ωστοσο,εμεις δεν ειμαστε της λογικης "κουπα να ναι κι ας ειναι του καφε",οπως και να το κανουμε... Oυτε εγω ειμαι, αλλα δεν βλεπεις οτι 1. Με τα οικονομικα προβληματα του γαυρου και με τον Κοκκαλη να ψαχνει αγοραστη 2. Με την ελλειψη τιτλων τοσα χρονια 3. Με τις προσδοκιες για φετος ειναι η χρυση μας ευκαιρια να γινει οτι το '97 και να γυρισει ο τροχος, να μπει χρημα και απο μετοχους και απο ΤΛ του χρονου κρατωντας τον γαυρο απο κατω για αλλα 3-4 χρονια? Ειναι ακομα χειροτερα απο το περσυνο μπασκετ οπου ειχαν βγαλει γλωσσα και φαγανε 3/3 φαπες και καταρριφθηκαν μυθη περι Ευρωπαικου πελατη, περι διαιτησιας, περι αντεπιθεσης κτλ. Και φαντασου, εκει και να χαναμε κατι ειχαμε την μαγια, ειμασταν υγιες σωματειο, δλδ και φετος καλα θα ημασταν. Εγω πιστευω οτι στην μπαλα ΦΕΤΟΣ αν παρουμε πρωταθλημα γυρναει ο τροχος και για μας αλλα και για τον γαυρο. Τερμα η ασυλια, θα μειωθει αυτο το φαινομενα οπου ολα τα ΜΜΕ στηριζουν ψυχολογικα τον γαυρο, ειναι ευκαιρια να αλλαξουν τα κοζια για μια 3ετια τουλαχιστον
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Και πρωταθλητρια Αγγλιας εχει κερδισει ο ΠΑΟ και πρωταθλητρια Ιταλιας εχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ...
john1987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Συμφωνω ειναι ευκαιρια.Το θεμα δεν ειναι μονο να ερθει το πρωταθλημα αλλα να το εκμεταλλευθουν και σωστα.Γιατι και το 2004 ευκαιρια ηταν αλλα... Αντε να δουμε.
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Αν μιλας για το ματς με την Αρσεναλ, μαλλον βλεπουμε αλλο αθλημα... δεν ειμαι τρελη, για Ανορθωση ελεγα Ναι παγκοσμιου κλασης θα ελεγα...Ας παρουμε ως παραδειγμα τις εξοδους του. Κατα τ'αλλα στην Ελλαδα επειδη παντα ξεχωριζει ο μονοφθαλμος ναι ειναι κλασης.οσα δε φτανει η αλεπου.. __________________________________________________________________ Εμεις για πες ποια ειναι τα μονα 2 που εχουμε κερδισει... βρε συμνφορουμιτες εγω τα γραφω εγω τα διαβαζω??ειπαμε για ευρωπη μιλαγα 1. Mαζι σου, οποτε τι μου λετε για ατυχια και παπαριες?Δηλαδη ειμαι εγω κωλοφαρδος που κερδισα την Ντιναμο και οχι εσυ που δεν εφαγες 5?2. Ειδες πως ειναι αν δεν εχεις νιωσει την αδικια?Το επρεπε υπαρχει μια χαρα. Πχ ο Παναθηναικος επρεπε να ειχε παρει παραπανω τιτλους αλλα η διαιτησια δεν τον αφησε το να βαζεις γκολ απο σουτ με τη μπαλα να περναει κατω απο τα ποδια 3(!) ανθρωπων,ο ενας διπλα στον αλλον, και μετα στο καπακι να χανει ο αντιπαλος πεναλντι τι ειναι? Δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι οτι εισαι τυχερος καποιες φορες. Κι εμεις ημαστε τυχεροι στο Λονδινο. Ειδικα στο σουτ που χτυπησε στο δοκαρι. Αλλα οταν ο τερματοφυλακας σου εχει κανει τοσες αποκρουσεις δεν ειναι μονο θεμα τυχης. Αλλα και ετσι αν θες να το παμε, εσεις δεν εισαστε που λεγατε "Ποια Ευρωπη, τι τιτλους εχετε παρει, μονο πορειες σαν το ΚΚΕ"?Τωρα μου μιλας για απλες νικες? να σου ξεκαθαρισω το θεμα της ευρωπης για μενα..πρωτα απ ολα με ενδιαφερει το πρωταθλημα. Απο κει και περα οποιο θετικο αποτελεσμα ερθει καλοδεχουμενο. Μα ετσι κι αλλιως δε γραφω κατι το ιδιαιτερο..απλα σχολιαζω οτι μεχρι τωρα ο παο δεν τα εχει παει καλα Α, και για να μην ξεχνιομαστε, 1 νικη εχετε κανει στην Ευρωπη, με την Αλκμααρ. Στα αλλα παιζατε μονοι σας. Εκτος αν ειναι να μετραμε και τα φιλικα, πιο πολυ αξια ειχαν απο κατι Μπρατισλαβες και κατι Σεριφ οχι, δε θα τα γυρνατε ολα οπως τα θελετε 5 νικες εχουμε ως τωρα ΥΓ. Περσυ ο Παναθηναικος κερδιζε εκτος εδρας την Πρωταθλητρια Ιταλιας κατι που δεν εχει ξαναγινει ποτε απο Ελληνικη ομαδα. 2 μερες μετα εβαζες 5 στην Μπενφικα στο Καραισκακη για το ΟΥΕΦΑ. Τοτε ειχε γινει ο Ολυμπιακος πρωτο θεμα στον Αντ1. Τοτε μαλλον δεν κοιταζαμε την αξια καθε διοργανωσης ε? απο πλευρας αποτελεσματος ηταν πολυ σημαντικο το δικο σας Δε θυμαμαι αν καποιος απο τους 2 αγωνες εγινε μεγαλυτερο θεμα στα ΜΜΕ, ειλικρινα. Αν ομως ισχυει αυτο που λες ισως να ταν γιατι ο Οσφπ επαιξε κυριολεκτικα μπαλαρα. και παλι δεν ειμαι στο μυαλο του καθε δημοσιογραφου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.