antreaslam Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 επειδή είμαι στη ρουμανία, να σας πω ότι δε γίναμε κα΄θολου βουκινο...Κανείς δεν ασχολείται στα σοβαρά με αυτό το περιστατικό... οταν γυρίσω, θα σας πω τις εντυπώσεις μου από τον γελοίο κ επικινδυνο γκοντζο....
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Έχω αρχίσει να πιστεύω πως είσαι η Κάτια. Οι σοβαροί άνθρωποι δεν κολλάνε στα τηλεοπτικά κατασκευάσματα . Αν δεν καταλαβαίνεις πόσο τα έχουν φουσκώσει οι ΡΟυμάνοι από μόνος σου δεν ξέρω πως θα στο δείξω εγώ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Έχω αρχίσει να πιστεύω πως είσαι η Κάτια. Οι σοβαροί άνθρωποι δεν κολλάνε στα τηλεοπτικά κατασκευάσματα . Αν δεν καταλαβαίνεις πόσο τα έχουν φουσκώσει οι ΡΟυμάνοι από μόνος σου δεν ξέρω πως θα στο δείξω εγώ. Μαλιστα. Παρολα αυτα δε μου απαντησες αν εκανε ο Λεμονης κατι τετοιο στο ΟΑΚΑ μεσα τι θα ελεγες. Αν το εκανε στο αεροδρομιο ο προπονητης της Ατλετικο/Σπαρτα... Τεσπα τα γνωστα σε αυτο το section...Καλη συνεχεια
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Τι να σου απαντήσω ? Ότι δεν θα ασχολούμουν? Ότι όποιος τα λαμβάνει αυτά σοβαρά είναι και ασόβαρος και άξιος της μοίρας του? Ότι η τηλεόραση είναι σκουπιδαριό? Ότι με το Cazzo του Μαλεζάνι μόνο εμείς ασχοληθήκαμε γιατί είχαμε συνηθίσει τις δηλώσεις προπονητών που τις είχαν γραμμένες σε χαρτάκι? Που αν βγει στην Ελλάδα ποδοσφαιριστής και πει μια γνώμη , τον έχουν πάρει σβάρνα? Ότι είμαστε οπαδοί του πολιτικά ορθού στις δηλώσεις και οπαδοί του ''ορθού'' για το ποδόσφαιρο? Πως το σπρώξιμο της κάμερας δεν είναι εγκλημα? Πως δεν είναι αντισυνταγματικό? Πως αν η ιστορία του Παναθηναικού επηρρεαζόταν από αυτές τις βλακείες θα ήμασταν και μεις άξιοι της μοίρας μας? Για να δω τι πρωτοσέλιδο έχει το Ντέρμπυ. Εντάξει, αυτό το γλιτώσαμε.
pagratios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Με έχουν ζαλίσει οι καραμούζες και τα τύμπανα!
pagratios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 matchara παλι σημερα.. Παίζουν τέτοια μπαλάρα που θα με πάρει ο ύπνος!Για τα κλάματα ήμαστε, λες και βαριούνται να παίξουν!Να δω πότε θα παίξουμε καλή μπάλα.
Manolis_24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Παίζουν τέτοια μπαλάρα που θα με πάρει ο ύπνος!Για τα κλάματα ήμαστε, λες και βαριούνται να παίξουν!Να δω πότε θα παίξουμε καλή μπάλα. Τι να την κανεις την μπαλα? αφου νικαμε αυτο μετραει. γκολαρα ο Καραγκουνης. Μεγαλη μουρη ειναι. Οταν τον εδειξε μετα το γκολ σε ενα κοντινο πλανο για καμποση ωρα ηταν ολα τα λεφτα. Σαν μαριονετα ηταν, μεγαλη μουρη!!:lol: Ψηφοφορια για Παναθηναικους: Ποιος ειναι ο μεγαλυτερος εφιαλτης μας? α)Ο Βυντρα να κανει σεντρα. β)Ο Σαριεγκι στο ενας με εναν με εναν γρηγορο. γ)Ο Γκαλινοβιτς σε ευκολες σεντρες. δ)Ο Ζιλμπερτο Σιλβα μονος του στην μικρη περιοχη ετοιμος να σουταρει(ποσα εχει χασει ετσι? τουλαχιστον 5-6 θυμαμαι). ε)Να εχουμε εναν φανερα καλυτερο παικτη στο παιχνιδι και ο Τεν Κατε να εχει ακομα αλλαγες να κανει. Γμω πεναλτι!:cry: εdιτ: Και δεν μπηκε!!
Snolly Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Σήμερα θέλαμε να αυτοκτονήσουμε και δε μας αφήνανε. Ο πρόεδρος της Ντιναμό είχε παίξει 1.000.000 σγκρούβλια στο Χ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 να δουμε τι θα γινει μολις σταματησει η ρεντα...
gvaggis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ...θα χαρούνε πολλοί τύποι που θα ορκιζόμουν πως γουσταρουν να μας βλέπουν να χάνουμε
margaritagr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 αλλη μια ευρωπαικη βραδια για τον πρεσβη που καταφερε να λυγισει λιγο πριν το τελος το θηριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.