Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Xαχαχαχα !!!!!! :lol::lol::lol:

Πολυ γέλιο !!!!

Πως δε τους εδειρε εκει και τους δυο να πουμε να τους δειξει ποιος ειναι αφεντικο.

Ειδατε πως τους κοιτουσε ?? Λες και ειναι ετοιμος να ορμησει...:lol::lol::lol:

τους τραμπουκισε κανονικα :lol:

ρε το αλανι τον Ολλανδο...

Παλι καλα που τα παληκαρια ηταν ψυχραιμοι, γιατι αλλιως θα διαδραματιζονταν σκηνες απειρου καλους. Θα μου πεις με 2-3 μπραβους γυρω απο τον 10κ, τολμανε να μην ειναι ψυχραιμοι?

στιγμες που θα μεινουν αξεχαστες απο τη θητεια του εδω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:57 ----------

αυτό το άσπρο στο δεξί χέρι του 10Κάτε είναι τσιγάρο; καπνίζει ο μόρτης; :-)

και ειδες πως το κραταει ε? αυτος και ο μαγκας του Βοτανικου.

Μετα με λενε εμπαθη εμενα με τον Ολλανδο...Εγω φταιω???

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα η γραφικοτητα δε λεει κατι για την προπονητικη του αξια παντως.

και ο Αλεφαντος ειχε προπονητικη αξια...

Ο προπονητης εχει πολυ πολυ σοβαρη θεση.

Αν φερεται σαν τον μπαμπη το σουγια, τον νικο τον πεταλουδα και το γιωργο τον τσιλιαδορο, χωρις λογο, σε ανθρωπους που δεν τον προκαλεσαν, οντας προπονητης μεγαλης ομαδας, τοτε επετρεψε μου να μη τον χαρακτηριζω μοναχα γραφικο.

Δημοσ.

Καλα αν δεν παρει πρωταθλημα και φετος εινια γνωστο οτι θα φυγει νυχτα.

Απλα σκεψου ποσες γραφικες δηλωσεις εχει κανει ο Μουρινιο!!

Δημοσ.
και ο Αλεφαντος ειχε προπονητικη αξια...

Ο προπονητης εχει πολυ πολυ σοβαρη θεση.

Αν φερεται σαν τον μπαμπη το σουγια, τον νικο τον πεταλουδα και το γιωργο τον τσιλιαδορο, χωρις λογο, σε ανθρωπους που δεν τον προκαλεσαν, οντας προπονητης μεγαλης ομαδας, τοτε επετρεψε μου να μη τον χαρακτηριζω μοναχα γραφικο.

Η δική του εκδοχή:

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σημείωσε ότι "δεν ήμουν εκνευρισμένος. Στάθηκα μπροστά σε όλες τις κάμερες στην αίθουσα του αεροδρομίου, αλλά στη συνέχεια μια κάμερα με ακολούθησε έξω. Ήταν μια ιδιωτική στιγμή. Πρέπει να σέβονται την προσωπικότητά μου. Έχω τη συνήθεια να καπνίζω όταν βγαίνω έξω και δεν θέλω να με βλέπουν στην τηλεόραση με τσιγάρο, γιατί είμαι παράδειγμα για μικρά παιδιά. Του ζήτησα να σταματήσει, δεν με άκουσε και έτσι καταλήξαμε στη διένεξη".

Από contra.gr

Τώρα ποιός φαίνεται μαλάκας και κακεντρεχής; Ο Τεν Κάτε ή οι Παπαράτσι;

Δημοσ.

Τώρα ποιός φαίνεται μαλάκας και κακεντρεχής; Ο Τεν Κάτε ή οι Παπαράτσι;

Εσυ ποιος λες? Τι προτυπο δινει στα παιδια με τετοια συμπεριφορα? (αφου αυτο τον ενοιαζε) Και δικιο να ειχε, το εχασε ετσι..

Δημοσ.

Να προσθεσουμε οτι στο βιντεο, αυτο που λεει στο δημοσιογραφο ειναι "πηρες αδεια να με τραβηξεις?" και μετα τον τραμπουκιζει. Και οχι "του ζητησα να σταματήσει, δεν με άκουσε και έτσι καταλήξαμε στη διένεξη". Σαν πολυ μας τα ωραιοποιει τα πραγματα, αλλα ξεχασε οτι το βιντεο ηδη υπαρχει. Επισης διενεξη ειναι οταν διαφωνουν-μαλωνουν 2 ατομα. Εγω ειδα 1 να τραμπουκιζει και 1 να καθεται στηλη αλατος απο την αμηχανια και τον αιφνιδιασμο που του εκανε ο μορτης.

Επισης θα μου επιτρεψεις να γελασω με αυτα που λεει περι προτυπων... μην τον δειξει η καμερα λεει με το τσιγαρο επειδη αποτελει προτυπο για τα παιδια, γιαυτο θυμωσε και κοντεψε να αρχισει στις σφαλιαρες τον καμεραμαν. Αντε να δουμε τι αλλο θα μας πει αυτος ο τυπος.

Απο κει και περα οσο δικιο κ να χει, οσο μλκες κι αν ειναι οι καμεραμαν (λεμε τωρα), δεν εχει κανενα δικαιωμα να τους τραμπουκιζει (με 2-3 μπραβους διπλα του). Οχι τιποτα αλλο, αλλα ειναι και προτυπο για τα παιδια...

Δημοσ.

Προφανως οι Ρουμανοι δεν εδειξαν ολο το βιντεο, φανταζομαι θα τους εκανε παρατηρηση απο την αρχη που καπνιζε και αυτη θα συνεχισαν

Δημοσ.
Εδώ κράζαμε τον Ζοτς με τον why why τον Τεν Κάτε θα αφήναμε.

δεν ειναι θεμα τι κανουμε εμεις. Στη ρουμανια εγινε βουκινο ο δικος μας-->πρωτο θεμα στα ΜΜΕ. Μαζι και "οτι τους φοβομαστε" κλπ.

Δημοσ.

με ποια λογικη λετε οτι ο τενκατε ειχε αδικο; στο βιντεο φενεται καθαρα οτι ενο του λεει να σταματησει να τον τραβαει, και ο παπαρατσι λεει οκ σορρυ κτλ, με το που γυριζει ο κατε και μιλαει στον αλλον συνεχιζει να τον τραβαει. Και ποσο μαλακας ειναι φανηκε που εμφανιστηκε με κρανος του βοχ, οπως το λενε τελος παντων, καθολου σεβασμος και επαγγελματισμος απο τη μερια του δημοσιογραφου. Οι παπαρατσι κανουν τη δουλεια τους μεν αλλα ουκ ο λιγες φορες ξεπερνανε τα ορια οχι μονο τωρα με τον κατε αλλα και με σελεμπριτις, πολιτικους κτλ

Δημοσ.

Καλά το χουμε καταλάβει πως μερικοί εδώ δεν πάτε τον Τεν Κάτε, αλλά να ασχολείστε και να υπεραμύνεστε του δημοσιογράφου έχει καταντήσει Γκοντζικό. Σιγά το ξύλο ρε, την κάμερα του έσπρωξε. Αλλά τα κανάλια κάνουν την τρίχα τριχιά. Και βρήκατε ευκαιρία να αρχίσετε το τροπάρι.

Και επειδή πολλοί στην Ελλάδα προτιμούν του προπονητές αλλά και τους ποδοσφαιριστές ρομποτάκια να επαναλαμβάνουν ''Θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, είναι μεγάλη ομάδα, πάμε για ότι καλύτερο'' έχω να φωνάξω ΕΛΕΟΣ. Ε ρε Σάντος που σας χρειάζεται. Μην βγει κανένας έξω από τη νόρμα σας, αυτομάτως γραφικός. Και ο Μουρίνιο τέτοια λέει όλη την ώρα. Καραγκιόζης? Εδώ κάναμε θέμα τις παντόφλες στην συνέντευξη τύπου ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

Αμ ο Φεργκιουσον? Ο γραφικός γεράκος?

Τεν Κάτε ρε, τυπάρα. Άμα θέλετε γραφικούς, υπάρχουν κάτι καρακάξες που με την πρώτη ευκαιρία βγαίνουν να κρώξουν. Αυτούς να κρίνετε

Δημοσ.
Καλά το χουμε καταλάβει πως μερικοί εδώ δεν πάτε τον Τεν Κάτε, αλλά να ασχολείστε και να υπεραμύνεστε του δημοσιογράφου έχει καταντήσει Γκοντζικό. Σιγά το ξύλο ρε, την κάμερα του έσπρωξε. Αλλά τα κανάλια κάνουν την τρίχα τριχιά. Και βρήκατε ευκαιρία να αρχίσετε το τροπάρι.

Και επειδή πολλοί στην Ελλάδα προτιμούν του προπονητές αλλά και τους ποδοσφαιριστές ρομποτάκια να επαναλαμβάνουν ''Θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, είναι μεγάλη ομάδα, πάμε για ότι καλύτερο'' έχω να φωνάξω ΕΛΕΟΣ. Ε ρε Σάντος που σας χρειάζεται. Μην βγει κανένας έξω από τη νόρμα σας, αυτομάτως γραφικός. Και ο Μουρίνιο τέτοια λέει όλη την ώρα. Καραγκιόζης? Εδώ κάναμε θέμα τις παντόφλες στην συνέντευξη τύπου ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

Αμ ο Φεργκιουσον? Ο γραφικός γεράκος?

Τεν Κάτε ρε, τυπάρα. Άμα θέλετε γραφικούς, υπάρχουν κάτι καρακάξες που με την πρώτη ευκαιρία βγαίνουν να κρώξουν. Αυτούς να κρίνετε

ναι ενταξει,ξαναειπα εμεις ειμαστε εμπαθεις κακοι ασχετοι κλπ με το 10κ. Στη Ρουμανια εχουμε γινει βουκινο ως ομαδα και πρωτο θεμα στα ρουμανικα ΜΜΕ. Οποτε δεν ειμαστε μονο εμεις εδω που ασχολουμαστε...Πεστα και σε ολη τη Ρουμανια αυτα... Θα μου πεις τι σε νοιαζει?

Ε εμενα με νοιαζει φιλαρακο να λενε οι ανυπαρκτοι οτι τους φοβαται μια ομαδα που εχει ιστορια με αποτελεσματα επι μεγαλων ομαδων και πορειες και ημιτελικους και και

και, επειδη εχω εναν γραφικο προπονητη να συμπεριφερεται λες και ειναι στο πεζοδρομιο, επειδη αγχωθηκε απτον καμεραμαν.

Και σκεψου το και αντιστροφα αν θες. Σου ρχεται εδω η Ατλετικο ξερω γω να σε αποκλεισει, και στο αεροδρομιο ο προπονητης της τραμπουκιζει καμεραμαν κλπ ανευ λογου. Για πες πως θα το σχολιαζες? "Ελα μωρε δεν εγινε και τιποτα σιγα? Εμεις ασχολουμαστε μονο με τα εντος του γηπεδου? Τυπαρα ο προπονητης τους?". Για να μη το παω αυτο σε προπονητη του Ολυμπιακου ας πουμε... Γιατι αν το χε κανει αυτος μεσα στο ΟΑΚΑ πχ σε ενα καμεραμαν θα ειχαμε αλλα εδω... Αλλα οταν τα κανουν οι δικοι μας στο εξωτερικο ειναι τυπαρες...2 μετρα και 2 σταθμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...