Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε Γιαννη αυτο μου θυμιζει εποχες '80-'90 στο μπασκετ που οποιος ξενος ερχοταν απο ΝΒΑ περιμενανε να βαζει 50π σε καθε ματς, στην λογικη "Αν στο ΝΒΑ εβαζε 20π στην Ευρωπη δεν θα βαζει 40π?"

Δεν παει ετσι, κοιτας τι σοι παικτη πηρες και κρινεις τι περιμενεις και σε τι βαθμο. Κοινως, αν παρεις τον Ιντσαγκι περιμενεις να σου κανει καθε φαση γκολ, φαση ομως που καποιος πρεπει να την φτιαξει γιατι ο Ιντζαγκι ποτε του δεν εφτιαξε φασεις και το οτι θα εχει απεναντι τον Μπαλαφα και οχι τον Ματερατσι δεν γινεται να επηρεασει το πως παιζει.

Επομενως απο τον Σισε δεν γινεται να ζητας 25 γκολ στο πρωταθλημα επειδη ποτε του δεν εβαζε τοσα. Αυτο που περιμενεις ειναι να σου τελειωσει καποιες φασεις που δεν το εχει κανει οντως αλλα και δεν του εχεις βγαλει και τοσες, αρα δεν φταιει μονο αυτος, δεν ειναι ο μεγαλος ντριπλερ να τους παιρναει 3-3. Επισης περιμενεις να σου κανει δυο φασεις με το κορμι και την ταχυτητα του που το εχει ψιλοκανει αλλα δεν εχει καλα τελειωματα μεχρι στιγμης και τελος περιμενεις και εμπνευσεις με ξαφνικα βολ-πλανε ας πουμε που το εχει κανει απλα δεν εχει σκοραρει

Εγω απο τον Σισε δεν ειμαι ευχαριστημενος γιατι οσες φορες τον εχουν βρει σωστα-που δεν ειναι πολλες-αδυνατει να τελειωσει φασεις. Ομως απο αγωνιστικη συμπεριφορα στο γηπεδο εχω δει αυτα που περιμενα. Και επιπλεον εχω δει ενα τεραστιο κερδος, τα πολλα γκολ του Σαλπι. Ο οποιος εχει 500 καλα αλλα απο ατομικη τεχνικη τιποτα. Οποιος δεν βλεπει οτι τα πολλα φετινα του γκολ ειναι γιατι ο Σισε παιζει ωραια τον χωρο αλλα και οι αμυνες των αντιπαλων των ντουμπλαρουν(ειδικα των μικροτερων που φοβουνται το ονομα του και μονο) απλα δεν βλεπει το χορταρι

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και δεν περναμε το μιχαλακη τον κωνσταντινου αμα ειναι να ανοιγει χωρους στο Σαλπι?

Δεν περιμενουμε απτο Σισσε να ανοιξει χωρους στο Σαλπι...Περιμενουμε την ομαδα να ανοιγει χωρους στο Σισε και αυτος να τα μπουμπουναει.

Αλλα αυτο δε θα γινει ποτε οσο παιζουμε με ενα φορ στη περιοχη. Και ο Ιμπραιμοβιτς να ηταν, παλι θα ηταν απελπιστικα μονος, αντε το πολυ πολυ θα παιρνε καμια κεφαλια-γιομα παραπανω απτον Σισε. Απο κει και περα τι να κανει μονος του αναμεσα σε 3 παιχτες χωρις να εχει παρτενερ να σπαει τη μπαλα, να παιζει κανα 1-2, να του ανοιγει χωρο?

Κι αυτη η τακτικη δεν θα αλλαξει με την καμια, απλα πραγματα που τα φωναζω μηνες τωρα. Εχεις φορ που δεν παιζει με πλατη και που θελει τη μπαλα στα ποδια για να τρεξει σε ανοιχτο χωρο, και μου τον αφηνεις μονο του στη περιοχη με ολα τα αντιπαλα μπακ και προσπαθεις να τον τροφοδοτησεις με γιομες. Ε χειροτερο συνδυασμο δε γινεται να πετυχει καποιος πιστευω.

Αρα ειναι απλα τα πραγματα. Η αλλαζεις επιθετικο ή αλλαζεις τακτικη. Στη περιπτωση μας η τακτικη δεν αλλαζει λογω αυτου που λεγεται προπονητης και της ξεροκεφαλιας του. Επιθετικος επισης δεν γινεται να αλλαξει. Αρα θα συνεχισουμε στο ιδιο εργο θεατες μαλλον. Αραια και που κανα γκολ ο Σισε, αναλογως τα κεφια του και thats all. Σωστα δεν θα τροφοδοτηθει ποτε του ομως. Χωρις υπερβολη γιαυτο το στυλ παιχνιδιου ο Μαντζιος και ο Πετροπουλος ειναι καλυτεροι. Ο Σισε ειναι για αλλα...

Και το πιο απελπιστικο ειναι οτι οταν βαζει 2 σεντερ φορ (συνηθως σισε, σαλπι), στελνει των εναν εκ των δυο σε ακυρη θεση---> δεξι εξτρεμ, απλα για να λεει οτι κατεβασε 2 επιθετικους ξερω γω. Δεξι εξτρεμ αμα θες, βαλε το Νινη τουλαχιστον, τι μου βαζεις τον Σισε ή τον Σαλπι εκει περα?

Γιαυτο πριν βιαστουμε να πουμε παλτο το Σισε, ας δουμε και πως στηνει την ομαδα το τεχνικο τιμ και αν ο Σισε εχει την ικανοτητα να παιξει με αυτο το συστημα.

Απο κει και περα ναι εχει χασει πολλες ευκαιριες τρανταχτες για γκολ και πρεπει καποια στιγμη να στρωσει τουλαχιστον σε αυτο το θεμα.

Δημοσ.

Εγω απο τον Σισε δεν ειμαι ευχαριστημενος γιατι οσες φορες τον εχουν βρει σωστα-που δεν ειναι πολλες-αδυνατει να τελειωσει φασεις.

Αυτο ακριβως:-)

Επισης τον περιμενα πολυ πιο κοντρολαρισμενο γενικα.Δηλαδη και ο Σαλπι δεν εχει τεχνικη εννοειται αλλα και αυτος μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει οτι εχει.

Απλα επειδη ξοδευτηκαν παρα πολλα λεφτα (καλα οχι απο την τσεπη μας οκ) αρχιζω και αναρωτιεμαι αν επρεπε να παιρναμε αλλου τυπου φορ που να κανει στο συστημα??Μηπως δεν υπαρχει τετοιος παιχτης στον πλανητη?:whistle:

Δε νομιζω οτι ταιριαζει ο Μαντζιος στο συστημα πιο πολυ απο τον Σισε.Εκτος αν μιλαμε για μπασκετ..

Δημοσ.

Φτου να μη σας ματιάξω μακάρι να ήταν η συζήτηση πάντα τέτοιου επιπέδου, τεχνικής και χαρακτηριστικών παικτών κλπ.

Δημοσ.

Ρε 'συ σνόλυ για κάποιον πανηλίθιο ανεξήγητο λόγο όποτε σε βλέπω στο φόρουμ, σκέφτομαι τον Καραφώτη και αυτό:

[ame]

[/ame]

Ήθελα απλά να το μοιραστώ μαζί σου. Έπρεπε να το ξέρεις. =ρ

Σόρυ για το οφφτόπικ, κέρι ον.

Δημοσ.

Ρε 'συ σνόλυ για κάποιον πανηλίθιο ανεξήγητο λόγο όποτε σε βλέπω στο φόρουμ, σκέφτομαι τον Καραφώτη και αυτό:

Ήθελα απλά να το μοιραστώ μαζί σου. Έπρεπε να το ξέρεις. =ρ

Σόρυ για το οφφτόπικ, κέρι ον.

Ο Καραφώτης δεν ξέρω ποιός είναι. Το Love Rollercoaster που κολλάει;

Δημοσ.

Ανόητοι συνειρμοί με τη φατσούλα σου και το νικ σου. Δε ξέρω, δεν είμαι καλά, μη με παίρνεις σοβαρά πλιζ. Έλα μωρή πανάθα πάμε δυναμικά.

Δημοσ.
και δεν περναμε το μιχαλακη τον κωνσταντινου αμα ειναι να ανοιγει χωρους στο Σαλπι?

Δεν περιμενουμε απτο Σισσε να ανοιξει χωρους στο Σαλπι...Περιμενουμε την ομαδα να ανοιγει χωρους στο Σισε και αυτος να τα μπουμπουναει.

Δεν ειπα οτι τον πηρες γιαυτο, τον πηρες ΚΑΙ γιαυτο γιατι ΚΑΙ αυτο μπορει να το κανει. Δεν σε χαλαγε οταν ο Κωνσταντινου εβγαζε πρωτους σκορερ της ομαδας τον Παπαδοπουλο και τον Λυμπεροπουλο και τον Ολισαντεμπε

Αν εσυ περιμενες τον Σισε να περιμενει ολη την ομαδα και να τα μπουμπουναει βροχη τοτε μαγκα μου μαλακια μεταγραφη τα 10Μ(8+2 για τον πρωτο χρονο)

Με 5Μ συνολο επαιρνες τον Μπλανκο απο το ΑΕΚακι

Δημοσ.

Βασικα οτι και να τον περιμενα εγω, οτι και να τον περιμενες εσυ προς το παρον ειναι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας, οποτε ..

Επιπλεον ας μη συνεχισουμε τη κουβεντα-συγκριση μεταξυ σισε/μιχαλακη οχι για κανενα αλλο λογο, απλα ειναι νωρις για τον σισε ακομα. Και επιπλεον ειναι και αδικο γιατι ο μιχαλακης επαιζε με παρτενερ και με κεντρο που τροφοδοτουσε την επιθεση, ενω ο σισε περιμενει τη γιομα απτα μπακ.

Εξαλλου ειπα πως και Ιμπραιμοβιτς να ειχαμε στη κορυφη της επιθεσης, με το συστημα που παιζουμε σαν το σισε θα επαιζε. Απλα εκει που ο Σισε χανει τη κεφαλια απο την κατα λαθος γιομα, ο Ιμπρα θα την κερδιζε και θα πηγαινε η μπαλα 5 μετρα παρακατω ή στην καλυτερη θα κανε κανα κοντρολ και θα την εσπαγε στο δεξι εξτρεμ ονοματι Σαλπιγγιδης και μετα μια απτα ιδια, next γιομα με στοχο το απειρο...

Αν ο Σαλπι επαιζε διπλα διπλα με Σισε στην ΚΟΡΥΦΗ της επιθεσης και ο Νινης επαιρνε παραπανω χρονο συμετοχης ως επιτελικος, τοτε ο Σισε αυτη τη στιγμη θα δεχοταν πολυ λιγοτερη κριτικη. Δεν ειναι οτι "δεν εχουμε τους καταληλους παιχτες"...Ουτε οτι "ο Σισε ειναι αχρηστος"...

Δημοσ.
Βασικα οτι και να τον περιμενα εγω, οτι και να τον περιμενες εσυ προς το παρον ειναι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας, οποτε ..

Επιπλεον ας μη συνεχισουμε τη κουβεντα-συγκριση μεταξυ σισε/μιχαλακη οχι για κανενα αλλο λογο, απλα ειναι νωρις για τον σισε ακομα. Και επιπλεον ειναι και αδικο γιατι ο μιχαλακης επαιζε με παρτενερ και με κεντρο που τροφοδοτουσε την επιθεση, ενω ο σισε περιμενει τη γιομα απτα μπακ.

Εξαλλου ειπα πως και Ιμπραιμοβιτς να ειχαμε στη κορυφη της επιθεσης, με το συστημα που παιζουμε σαν το σισε θα επαιζε. Απλα εκει που ο Σισε χανει τη κεφαλια απο την κατα λαθος γιομα, ο Ιμπρα θα την κερδιζε και θα πηγαινε η μπαλα 5 μετρα παρακατω ή στην καλυτερη θα κανε κανα κοντρολ και θα την εσπαγε στο δεξι εξτρεμ ονοματι Σαλπιγγιδης και μετα μια απτα ιδια, next γιομα με στοχο το απειρο...

Αν ο Σαλπι επαιζε διπλα διπλα με Σισε στην ΚΟΡΥΦΗ της επιθεσης και ο Νινης επαιρνε παραπανω χρονο συμετοχης ως επιτελικος, τοτε ο Σισε αυτη τη στιγμη θα δεχοταν πολυ λιγοτερη κριτικη. Δεν ειναι οτι "δεν εχουμε τους καταληλους παιχτες"...Ουτε οτι "ο Σισε ειναι αχρηστος"...

Ρε συ Midi συγχώρα με αλλά έχω την αίσθηση πως έχεις εμπάθεια αξιωματικά στον Τεν Κάτε και όποιο θέμα και να πιάσουμε από δω θα το πας από εκεί θα το φέρεις και θα καταλήξεις πως φταίει ο Τεν Κάτε. 5 στα 5 έχεις, πες ένα μπράβο και συνεχίζουμε μια φορά.

Δημοσ.
Ρε συ Midi συγχώρα με αλλά έχω την αίσθηση πως έχεις εμπάθεια αξιωματικά στον Τεν Κάτε και όποιο θέμα και να πιάσουμε από δω θα το πας από εκεί θα το φέρεις και θα καταλήξεις πως φταίει ο Τεν Κάτε. 5 στα 5 έχεις, πες ένα μπράβο και συνεχίζουμε μια φορά.

ανεξαρτητως αν εχω εμπαθεια η οχι, διορθωσε με αν φαινεται να λεω κατι λαθος στην αναλυση που εκανα. Μαζι τα λεγαμε ολοι οτι ο Σισε δε θα παιξει μπαλα με γιομες νομιζω...Το ιδιο λεω κι εγω + το οτι κανεις επιθετικος δε μπορει να αποδωσει αν ειναι τελειως μονος στην περιοχη.

Αν κανω λαθος λογω εμπαθειας, διορθωσε με.

Δημοσ.
Με 4-4-2 Πετρόπουλο Σισέ μπροστά θα γάζωναν και οι 2.

++++

4 μπακ

κεντρο: αριστερα λετο, δεξια νινης, αξονας 2 απο τους σιλβα-κατσου-γκουνη και αλλαγες μεταξυ των απο παιχνιδι σε παιχνιδι. Επισης ο Νινης θα μπορουσε να παιξει κ αξονα κ να μετατοπιστει ο Γκουνης δεξια.

και ΠΕΡΙΟΧΗ ο σισε με πετροπουλο (με σαλπι να εναλασεται με τον πετρο) κι αντε γεια. Θεωρω οτι θα παιζαμε ετσι πολυ πιο ορθολογικο ποδοσφαιρο ειδικα απο τη μεση και μπροστα, συν οτι το επιθετικο διδυμο παιζει να εκανε παπαδες και ο Σισε να επαιζε πολυ καλυτερα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:22 ----------

http://www.sport24.gr/html/ent/672/ent.318672.asp

"Ένας... αγριεμένος Χενκ Τεν Κάτε έκανε επίθεση στον κάμεραμαν κατά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Ρουμανία. Δείτε το βίντεο!

Ο Ολλανδός τεχνικός τα... έβαλε με άνθρωπο του ρουμάνικου καναλιού, την ώρα που ο τελευταίος τραβούσε πλάνα από την άφιξη του Παναθηναϊκού στο Βουκουρέστι.

Ο Τεν Κάτε πλησιάζοντας την κάμερα τον ρώτησε για τα πλάνα που τραβούσε. "Μου ζήτησες άδεια για να τραβήξεις" ήταν η πρώτη κουβέντα του προπονητή του "τριφυλλιού", που απώθησε την κάμερα με το χέρι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καυγάς του Τεν Κάτε με τον Ρουμάνο κάμεραμαν έγινε... πρώτο θέμα στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο της ιστοσελίδας "sport.ro" ότι "οι Έλληνες φοβούνται τη Ντιναμό κι αυτό φαίνεται από τις αποσκευές που έφεραν μαζί τους. Ήρθαν στο Βουκουρέστι ακόμα και με τροφή για δύο ημέρες". "

http://www.dailymotion.com/video/xanp5r_henk-ten-cate-mikroepeisodio-me-rou_sport

Τα ηπιε τα τσιπουρακια του παλι ο αρχοντας των αποδυτηριων μας...

Δημοσ.

Xαχαχαχα !!!!!! :lol::lol::lol:

Πολυ γέλιο !!!!

Πως δε τους εδειρε εκει και τους δυο να πουμε να τους δειξει ποιος ειναι αφεντικο.

Ειδατε πως τους κοιτουσε ?? Λες και ειναι ετοιμος να ορμησει...:lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...