Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[...] Φετος ο Παναθηναικος καιγεται για το πρωταθλημα. Ευρώπη από του χρόνου. Ας παρουμε 2-3 σερι και μετα μιλαμε για μπαλα.

Fixed. Συμφωνώ.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μειωθηκε η ποινη του Σισσε σε 2 αγωνιστικες απο την ΟΥΕΦΑ. Πραγμα που σημαινει πως την Πεμπτη δε θα παιξει και θα εκτισει την ποινη του.

Αν με ρωτουσατε προσωπικα, ελαχιστα με απασχολουσε αν θα ηταν 2 αγωνιστικες ή 5 η ποινη του, με τη φορμα στην οποια βρισκεται εδω και 2 μηνες. Η υπομονη εχει σχεδον εξαντληθει με δαυτον. Η επιθεση μας φετος ειναι και παλι ο Σαλπι. Και φυσικα ο Λετο που σκοραρει κατα βουληση. Ο Σισε οχι απλα δεν υπαρχει, αλλα ειναι και αρνητικος για την ομαδα οποτε αγωνιζεται. Δε φταιει απαραιτητα αυτος ομως.

Δημοσ.

MiDi, μπορείς σε παρακαλώ να αναπτύξεις την τελευταία σου πρόταση;

Δε σε πιάν, κι έτσι όπως τα λες, μου μένει η εντύπωση ότι έρχεται σε αντίθεση με τις ακριβώς προηγούμενες προτάσεις που έγραψες για τον Σισέ.

Δημοσ.

O Σισσε ,συμφωνούμε σχεδόν όλοι πιστεύω, δεν έχει κάνει σχεδόν τπτ μέχρι στιγμής πέρα του να απασχολεί του αμυντικούς των αντίπαλων μονό και μονό επειδή είναι αυτός. Από εκεί και πέρα όμως όταν έχεις ένα τέτοιο παίχτη στην ομάδα και του έχεις κάνει συμβόλαιο 4 χρόνια προσωπικά κάνω και όλη την σεζόν υπομονή όχι 5 αγωνιστικές

Δημοσ.
ελλαδάρα αθάνατη.

όποιος δεν βάλει 20 γκολ σε 5 ματς είναι γίδι.

όπως και ο Σάρας την πρώτη χρονιά ήταν παλτό.

και ο ντρου και ο ντρου....

και ακόμα είναι παλτό και ο ζιλμπερτο....

Δημοσ.
Ο Σισε οχι απλα δεν υπαρχει, αλλα ειναι και αρνητικος για την ομαδα οποτε αγωνιζεται. Δε φταιει απαραιτητα αυτος ομως.

O Σισσε ,συμφωνούμε σχεδόν όλοι πιστεύω, δεν έχει κάνει σχεδόν τπτ μέχρι στιγμής πέρα του να απασχολεί του αμυντικούς των αντίπαλων μονό και μονό επειδή είναι αυτός. .... κάνω και όλη την σεζόν υπομονή όχι 5 αγωνιστικές

και ακόμα είναι παλτό και ο ζιλμπερτο....

λοιπόν έχουμε και λέμε. ο Σισσέ ο παιχταράς κόστισε συνολικά στον Παο 17-18 εκατομμυρια μαζί με υπογραφές και συμβόλαια 4 ετών . μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει απολύτος τπτ και τα μισά παιχνίδια τα έχει δει απο τον πάγκο λόγω τιμωριών και καρτών.

ο ντιόγκο απο την άλλη.. με πόσα.. με 17 - 18 γκολ συνολικά πέρισυ χαρακτηρίστηκε σαν "παλτό" που δεν παίζει κατά την γνώμη μου κάτι τέτοιο..

την μία άσπρο και την άλλη μαύρο απο τους φίλους του παναθηναικού. ας αποφασίσουν επιτέλους γιατι αν ο ντιογκο δεν τους αρέσει , τότε τι να πουν οι ολυμπιακοί για τον σισσέ που κάθεται και σκονίζεται?

ο ζιλμπέρτο έχει δικαιολογήσει τα 3 εκατομμύρια το χρόνο? στους αγώνες πάντως δεν φαίνεται. πραγματικός αόρατος τοίχος

Δημοσ.

fullon αν κάποιος δε μπορεί να καταλαβει ΒΑΣΙΚΑ πραγματα για το πόσο χρήσιμο είναι ένα αμυν.χαφ σαν τον ζιλμπερτο και τι δουλειά κάνει, απλά δε θα του μάθω εγώ ποδόσφαιρο...

Θα κατσω στη γωνία μου, να τον χλευάσω, και τέλος...

επίσης, αν στο τέλος της χρονιας, ο σισέ έχει πετύχει 5 γκολ, όπως ο βουντιόγκο, θα τον θεωρήσω παλτό...Από τώρα ΟΜΩΣ, ΟΧΙ!

ο ντιόγκο για να πετύχει 18 γκολ, θέλει περίπου 2 ολυμπιάδες έτσι όπως παίζει...

(ασε που βουτάει περισσότερο από τον γκούνη)!

Δημοσ.

Ρε συ σόρρυ κιόλας, πες μα πόσες κάρτες έχει ο cisse? Και πόσα παιχνίδια έχει χάσει;

Α για ξαναπες μου και πόσα γκολ έβαλε πέρσι ο Ντιογκο; Και πόσα έχει φέτος;

Και επειδή δε με απασχολεί και πολύ και φαίνεται πως μπήκες για τσιγγλίσεις του παραπονιάρηδες Παναθηναϊκούς, κράτα τις εξυπναδούλες του πρωταθλητή για τους ολυμπιακούς. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο παικτών για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δημοσ.

πέρισυ ο ντιογκο 16 συνολικά πέτυχε άρα για εμένα είχε μια αρκετά καλη χρονιά. [ 6 πρωτάθλημα, 5 κύπελλο, 5 ευρώπη ] την ίδια χρονιά ειχε βάλει και 6 στο πρωτάθλημα της βραζιλίας αλλα οκ δε τα μετράμε αυτά

φέτος σε συνολικά 9 εμφανίσεις έχει βάλει 2 γκόλ .. και το παιδι είναι μόλις 21 και όχι μια " φονική μηχανή γκολ" όπως θέλατε να περάσετε τον σισσέ!

δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που βουτάει και παραπονιέται πιο πολύ απο τον καραγκούνη..!

και κάτι που διάβασα μόλις τώρα.. δηλώσεις ενός παίχτη παλιού σχετικά με την σχέση οφη-παο

«Κεραυνοί» Λούπου: «Πήγα με τον ζόρι στον ΠΑΟ και μετά στον… δορυφόρο ΟΦΗ!». Τι λέει για το σήμερα

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού, Ντάνουτ Λούπου, στην ρουμανική ιστοσελίδα «prosport.ro» με αφορμή τον αγώνα της Ντιναμό Βουκουρεστίου με τους πράσινους για το Europa League. Όπως τόνισε ο Λούπου, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και στις δύο ομάδες, πήρε πριν από δεκαεννέα χρόνια μεταγραφή στο «τριφύλλι» μετά από πολιτικές παρεμβάσεις (!), ενώ αργότερα μετακόμισε στην «ομάδα-δορυφόρο», όπως την αποκάλεσε, ΟΦΗ!

«Δεν ήθελα να πάω στον Παναθηναϊκό (το 1990), αλλά στην Πίζα του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Είχα υπογράψει με την ιταλική ομάδα, όμως υπήρξαν παρεμβάσεις ακόμη και από πολιτικούς και αναγκάστηκα να πάω στην Ελλάδα.

Έπαιξα εκεί για έξι μήνες και μετά δόθηκα στην ομάδα-δορυφόρο του Παναθηναϊκού, τότε του αδερφού του Βαρδινογιάννη, τον ΟΦΗ», τόνισε ο παλαίμαχος μέσος.

Όσο για τις κατηγορίες για κλοπή που αντιμετώπισε, είπε: «Είναι ένα αρνητικό στίγμα στην καριέρα μου. Ήταν κάτι που ‘στήθηκε’ για να μην δοθούν κάποια χρήματα στην Ντιναμό».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=108708

Δημοσ.
MiDi, μπορείς σε παρακαλώ να αναπτύξεις την τελευταία σου πρόταση;

Δε σε πιάν, κι έτσι όπως τα λες, μου μένει η εντύπωση ότι έρχεται σε αντίθεση με τις ακριβώς προηγούμενες προτάσεις που έγραψες για τον Σισέ.

Η τελευταια προταση εχει να κανει με το γεγονος οτι το συστημα που παιζουμε δεν ευνοει -και δεν προκειται να ευνοησει- παιχτες τυπου Σισσε. Αυτο το λεγαμε πριν καν ξεκινησει η σεζον βεβαια. Και για το συστημα και την αναπτυξη ο μονος που δεν φταιει ειναι ο Σισσε. Αυτος φταιει για τα νευρα του, τους βεντετισμους, τις χαμενες ευκαιριες κλπ.

O Σισσε ,συμφωνούμε σχεδόν όλοι πιστεύω, δεν έχει κάνει σχεδόν τπτ μέχρι στιγμής πέρα του να απασχολεί του αμυντικούς των αντίπαλων μονό και μονό επειδή είναι αυτός. Από εκεί και πέρα όμως όταν έχεις ένα τέτοιο παίχτη στην ομάδα και του έχεις κάνει συμβόλαιο 4 χρόνια προσωπικά κάνω και όλη την σεζόν υπομονή όχι 5 αγωνιστικές

Δεν ειναι 5 οι αγωνιστικες της υπομονης. Ειναι 5 αγωνιστικες + 5 ματς Ευρωπης που ειναι υπο του 0. Δηλαδη 10. Δεν υπολογιζω και τα φιλικα με πολυ κατωτερους αντιπαλους οπου και εκει ηταν σταθερα κακος.

ελλαδάρα αθάνατη.

όποιος δεν βάλει 20 γκολ σε 5 ματς είναι γίδι.

όπως και ο Σάρας την πρώτη χρονιά ήταν παλτό.

Τα μπλεξες.

1ον. Ο Σαρας ηταν αν οχι το καλυτερο πλει μεικερ της Ευρωπης, το 2ο καλυτερο. Ο Σισε δεν ειναι ουτε καν στην 10δα των καλυτερων Ευρωπαιων επιθετικων, εδω και χρονια. Αλλα μετρα κι αλλα σταθμα λοιπον.

2ον. Ο μπασκετικος ΠΑΟ ειχε την πολυτελεια να αφησει παγκο τον κακο Σαρας. Ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟ οταν φερνει τον Σισε, δεν εχει καμια τετοια πολυτελεια. Εχει αναγκη την καλη του αποδοση.

3ον. Καποιος ειπε και για τον Ντρου. Ο Ντρου οταν πρωτοηρθε ηταν κακος. Η διαφορα ειναι οτι ειχε Ζοτς στον παγκο και εκτος οτι τον ανεστησε ψυχολογικα+αγωνιστικα, τον μεταλλαξε κιολας ως στυλ παιχτη. Στον παγκο του ποδοσφαιρικου ΠΑΟ δεν εχουμε τον Μουρινιο ομως. Εχουμε εναν προπονητη που μια τον βαζει δεξι εξτρεμ, μια σεντερ φορ ολομοναχο στη περιοχη και τον θελει να αποδωσει σε γιομες. Αφηστε λοιπον τις ανομοιες συγκρισεις για να δημιουργηθουν εντυπωσεις...

Επισης ποιος μιλησε για 20 γκολ σε 5 ματς και γενικα στο ποστ μου που ακριβως ειδες να μιλαω για γκολ? Η γενικη του εικονα ειναι απογοητευτικη. Η οποια δεν σχηματιζεται μονο απο τα γκολ που (δεν) πετυχαινει. Ας εισαι λιγο προσεκτικοτερος στους χαρακτηρισμους σου λοιπον "Ελλαδαρα αθανατη", εγω δεν χαρακτηριζω, απλα συζητω.

Κατα τ'αλλα κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι παιχτουρα και δεν θα παιξει. μεχρι στιγμης ειπα. Διαφωνεις μηπως? Εχεις δει εσυ κανεναν καλο Σισε? Με το μπαρδον κιολας, αλλα ο Μαντζιος περυσι τετοια εποχη ηταν ουσιαστικοτερος αποτι ο Σισσε μεχρι στιγμης. Απο οσα πληρωνεται, μεχρι στιγμης δεν εχει εξαργυρωσει ουτε μισο ευρω. Αρα συνεχιζουμε με την υπομονη, δεν ειπα κατι διαφορετικο :)

ΥΓ. Μην πεφτετε στη λουπα να αποδειξετε αν ο Σισσε ειναι πιο παλτο απτον Ντιογκο και αντιστροφως. Ο μεν κριθηκε σε πορεια 15 μηνων παλτο. Ο Σισσε δεν γινεται να κριθει παλτο απο τωρα, οποτε τσαμπα ανακατευεστε και τον συγκρινετε με ΔΕΔΟΜΕΝΑ παλτα...Πατατες με ντοματες δε συγκρινονται. Οταν ο Σισσε φτασει τους 15 μηνες κακης αποδοσης τοτε το ξανασυζηταμε αγαπητε fullon.

Δημοσ.

εγω τα γκολ κοιτάω και αναλογικά , πέρισυ τέτοια εποχή ,ο ντιόγκο είχε βάλει περισσότερα γκολ αποτι ο σισσέ μέχρι τώρα. αυτά

Δημοσ.

Midi συμφωνω (ως συνηθως λολ).

Απλα το ευρωπαικο ποδοσφαιρο ειναι κατι σαν το NBA οπου και ο Σαρας ουτε στους 20 καλυτερους πλει μεικερ δε θα εμπαινε...

Εκτος παντως απο το συστημα εχει χασει ανεπιτρεπτα για την κλαση του γκολ.Παραδειγμα το τετ α τετ προχθες.

Δημοσ.

fullon

Για τα γκολ του Ντιογκο τα εχουμε ξαναπει

Εβαλε 16, τα 6 στο πρωταθλημα εκ των οποιων μονο το 1, αυτο στην Ξανθη ηταν γκολ-βαθμος.

Τα αλλα 5 ηταν ολα στο Καραισκακη και ολα ηταν το 3-0, το 4-0, αντε το 2-0

Επισης αλλα 3/5 στο Κυπελλο ηταν με τον Αστερα, κατι σαν τον Μαντζιο που ξεμπουκωνε με τη Βερντερ και δεν υπηρχε ολη την χρονια.

Ψαξτο λιγο εχω κανει αναλυτικο ποστ

Επισης, ο "Ντιογκο...με ποσα..." που εγραψες ηταν ο Ντιογκο των 12Μ αν δεν κανω λαθος?Ετσι δεν τον διαφημισες?Ετσι δεν μας ελεγες περσυ?Ή μηπως τελικα δεν εκανε τοσα.

Εχουμε λοιπον εναν παικτη απο την Β' Βραζιλιας ο οποιος μας λετε οτι κανει 12 εκατομμυρια, οτι ερχεται για να φορτωσει τα διχτυα και ο οποιος ειναι στοχος της Τσελσυ και ζητατε 30-40 εκατομμυρια. Ενα χρονο μετα, αυτη η φονικη μηχανη εχει βαλει 16 γκολ,τα 6 στο πρωταθλημα που πηρες(δεν ειναι δηλάδη οτι βγηκες 5ος με 30 γκολ ολη την χρονια) λιγοτερα απο Σαλπιγγιδη, Μπλανκο και Τσεζαρεκ, εκ των οποιων τα μισα ηταν σε τελειωμενο ματς και ολα μεσα στο Καραισκακη.

Για να τον δικαιολογησεις η πανακριβη μεταγραφη της προεδραρας εγινε ο "ντιογκο με ποσα", τα 16 γκολ γινονται 17-18 για να τσονταρουμε κατι, η Τσελσυ συνεχιζει με Ντρογκμπα αποτι φαινεται και ειμαστε τωρα "δεν ειναι και φονικη μηχανη, κανει αλλες δουλειες"

Απο την αλλη εχουμε ενα παικτη που στα 28 του τον ξερει ολη η Ευρωπη με καριερα σε Μαρσειγ και Λιβερπουλ, που ακουσον ακουσον εχει βαλει 1 γκολ στα 5 πρωτα ματς πρωταθληματος(παρεπιπτοντως, το 1-0 με Εργοτελη, στην ουσια οσους βαθμους σου εδωσε περσυ ο Ντιογκο) και κανενα στην Ευρωπη. Α, και κοστισε το 75% του Ντιογκο ετσι?Και θα τον φαμε απο τωρα...

Οσο για τις βουτιες, ο Καραγκουνης τουλαχιστον βουταει οταν τον ακουμπανε, τα καραγκιοζιλικια της μαριας της ασχημης να πεφτει στο χορταρι ενω αυτος βαραει με το χερι αλλον παικτη και μαλιστα στο κεντρο του γηπεδου δεν τα εχει κανει

ΥΓ. Και κατι προς τους ομοιδεατες μου. Ο Σισε ποτε δεν ηταν μηχανη των γκολ. Δειτε τους Μ.Ο. του σε ολη του την καριερα. Ουτε και εγω ειμαι ευχαριστημενος γιατι του εχουν δωθει ευκαιριες να βαλει περισσοτερα. Αλλα παικτης των 30 γκολ την χρονια δεν ηταν.

Συμπαικτης του στην Μαρσειγ ειχε πει οτι το κακο με τον Σισε ειναι οτι μπορει να θελει 15 φασεις για να βαλει 1 γκολ, το καλο οτι μπορει να κανει μονος του και τις 15 φασεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...