Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν δεν είχε βάλει ο ινιέστα την βολίδα στον ημιτελικό η μπαρτσελόνα δεν θα είχε πάρει το τσουλού.

αν αν αν.

όλα αυτά είναι υποθετικά.Αν έπαιζα ανοιχτά και έτρωγα 3 στην κόντρα όπως πάντα σήμερα θα βρίζαμε τον τεν κάτε γιατί έπαιξε ανοιχτά.

Δεν ειναι υποθετικα φιλε μου. Συμφωνα με το παιχνιδι μιλαμε.

Συμφωνα με το πως παιξαν οι ομαδες. Αν εσυ τα βλεπεις υποθετικα οκ.

Το παραταω. Αφου απο τη μια λες πως ολα αυτα που λεω ειναι υποθετικα και μετα μου παραθετεις μια υποθεση κι εσυ.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

alexis333, προσπάθησε να καταλάβεις πως άλλο παιγνίδι είδες στο Β ημίχρονο επειδή βάλαμε γκόλ στο 48' και άλλο θα έβλεπες άμα δεν είχαμε σκοράρει μέχρι το 70'. Ο σκοπός ήταν το τρίποντο και η διαχείριση του ματς υποδειγματική.

Η ΑΕΚ απείλησε μόνο με κάτι σουτ της απελπισίας στο τελευταίο 5λεπτο. Όχι γιατί είναι άχρηστοι, εσάς γιογιό σας είχαν κάνει προχθές παρά την ήττα. Αλλά γιατί αυτό το παιγνίδι επέλεξε ο 10Κ να γίνει, αυτό το πλάνο εφήρμοσαν οι παίκτες, αυτό το πλάνο έδωσε ένα ακόμα τρίποντο σε ένα από όλες τις απόψεις περίεργο ματς.

Δημοσ.
υπάρχει πουθενά αυτο??? :lol::lol:

Και εγω αυτη ψαχνω τοση ωρα αλλα δεν μπορω να τη βρω.

Ας βοηθησει καποιος που ξερει που μπορουμε να τη δουμε:-D

Δημοσ.
αν δεν είχε βάλει ο ινιέστα την βολίδα στον ημιτελικό η μπαρτσελόνα δεν θα είχε πάρει το τσουλού.

αν αν αν.

όλα αυτά είναι υποθετικά.Αν έπαιζα ανοιχτά και έτρωγα 3 στην κόντρα όπως πάντα σήμερα θα βρίζαμε τον τεν κάτε γιατί έπαιξε ανοιχτά.

8 στα 10 μυνηματα συμφνωνω μαζι σου.κ τωρα πολυ καλα τα λες.Αλλα ομως κρινεις με δυο μετρα κ δυο σταθμα.Τον αλλον τον εκραζες το μαιο επειδη κλειστηκε με την μπαρτσελονα μαλιστα κ αυτον τον αποθεωνεις (κ συμφωνω) επειδη εφαρμοσε την ιδια αναλογικα παντα τακτικη με την αεκ....

Δημοσ.

Ναι μόνο που η τσέλσι έχει κάμποσα εκατομμύρια μπάτζετ και παίχτες world class.

δεν νομίζω να είναι το ίδιο.

εξάλλου και η ΑΕΚ δεν πήγε να παίξει μπάλα.επιφυλακτικά παίξανε και οι 2.

Δημοσ.

ναι αλλα ο παο ειναι καλυτερος απο την αεκ κ η μπαρτσα καλυτερη απο την τσελσι.Κ πολυ ποιο λογικο ειναι να παιξεις αμυνα με την μπαρτσα απο οτι με την ΑΕΚ.Αναλογικα παντα.

Δημοσ.
ναι αλλα ο παο ειναι καλυτερος απο την αεκ κ η μπαρτσα καλυτερη απο την τσελσι.Κ πολυ ποιο λογικο ειναι να παιξεις αμυνα με την μπαρτσα απο οτι με την ΑΕΚ.Αναλογικα παντα.

Για το Μπαρτσελονα-Τσελσυ δεν εχω αποψη

Για το ΑΕΚ-Παναθηναικος εχω αποψη.

Και τον Κυραστα τον φαγανε παροτι επαιξε μπαλαρα, και με Μουνιοθ παιξαμε μπαλα αλλα εφυγε νυχτα και την Ευρωπη φετος την καταπιαμε γιατι "παμε για πρωταθλημα" και ο γαυρος πηρε τα πανω του επειδη νικησε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ας ηταν χειροτερος και στα δυο και τοσα χρονια ο γαυρος σου μετραει 10/11,11/12,12/13 παροτι δεν εχει παιξει μπαλα, μεχρι και στα χαρτια τα παιρνει και και...

Λοιπον, φετος το πρωταθλημα ειναι ο τεραστιος στοχος. Τοσο ψυχολογικα(οτι κατι αλλαξε) οσο και πρακτικα(ο πρωτος ΤΛ κατευθειαν, ο δευτερος προκριματικα με τα θηρια)

Φετος πολλα εχουν γινει γαργαρα για χαρη του. Ε, οπως και να το κανεις, με ΑΕΚ,ΠΑΟΚ, Αρη, Λαρισα, Ξανθη, Πανιωνιο και 2-3 αλλες ομαδες ακομα ειδικα στο εκτος εδρας δεν μιλας. Και τους 11 πισω αμα δεις και ερθει το 0-1 στην κοντρα δεν μιλας. Φετος ο Παναθηναικος καιγεται για το πρωταθλημα. Ας παρουμε 2-3 σερι και μετα μιλαμε για μπαλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...