Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπου το είχα ακούσει κι αυτό πως ο Ομπράντοβιτς έχει καθαρίσει κάναν δυό στη Γιουγκοσλαβία. Που ξες έχει φάτσα γκανγκστερ δε μπορώ να πω.

Δε το συζητάμε και λίγα έκανε στο ερπετοσκούληκο τον Καρμοίρη.

Να στο πω αλλιώς. Άσε τον προπόνητη και την ομάδα. Ποιός σοβαρός δημοσιογράφος θα ρώταγε κάτι τέτοιο;

Δηλαδή φαντάσου το αντίστοιχο σκηνικό στη μπάλα (Φέργκιουσον) και τον Σωτηρακόπουλο δημοσιογράφο.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μα δεν είναι σοβαρός ο Καρμοίρης... 2 μέρες τώρα αυτό λέμε. Αλλά επειδή αυτός είναι βλακάκος εσύ σαν πολυνίκης προπονητής δεν κάνεις σαν Κατίνα στα μεσημεριανά που αποχωρεί.

ή τον τσακίζεις με αυτά που έχεις να πεις και τον εκθέτης και άλλο ή κάνεις ότι έκανε και τώρα τα ακούς.

και να στο πω και αλλιώς ρε αδερφέ... αν εσείς βλέπεται συνωμοσίες και δόλο στην ερώτηση του βλακάκου γιατί εγώ σαν γαύρος να μην σκεφτώ ότι δεν απάντησε γιατί περίμενε γραμμή από την διοίκηση και δεν ήξερε πως να τοποθετηθεί.

Για μένα ήταν καθαρά μια κακή στιγμή... απλά κακώς την αναγάγετε σε μαγκιά

Δημοσ.
Κάπου το είχα ακούσει κι αυτό πως ο Ομπράντοβιτς έχει καθαρίσει κάναν δυό στη Γιουγκοσλαβία. Που ξες έχει φάτσα γκανγκστερ δε μπορώ να πω.

Εναν εχει σκοτωσει αλλα ηταν ατυχημα με το αυτοκινητο. απλα ειχε παει φυλακη γιατι εφταιγε για το ατυχημα.

επισης εχει μπει αλλη μια φορα φυλακη γιατι ειχε κανει μια ασυνεπεια με τη στρατιωτικη του θητεια

Επισκέπτης
Δημοσ.
Είναι που από την αρχή λέω ότι το βλέπεται εντελώς οπαδικά και μου λέτε όχι... παραδέξου το ρε αδερφέ ότι επειδή είσαι ελληνάρας και ο προπονητής σου δεν σου δίνει αφορμές είσαι το σκυλάκι του και ότι του δικαιολογείς ακόμα και φόνο να μην ασχολούμαι...

είχα την εντύπωση ότι μπορούσαμε να μιλήσουμε λίγο αντικειμενικά αλλά έκανα μέγα λάθος.

Εγώ πάντως, αντικειμενικά μίλησα. Δεν έχω καμία ιδιαίτερη σκασίλα για τον ΠΑΟ.

Δημοσ.
Ρε συ Μενέλαε... την κάνεις χειρότερη την θέση και την άποψη σου... το κέρατο μου δηλαδή... πριν από λίγα λεπτά μίλησε για αυτό στην συνέντευξη τύπου... δεν ήρθε η ερώτηση από το υπερπέραν για να την πει ο Καρμοίρης.

και στην τελική και δεν θα το άρπαζα και δεν θα αποχωρούσα ξέροντας ότι όλη η Ελλάδα με βλέπει από την τιβι της γιατί οι περισσότεροι (ακόμα και εγώ που μπάσκετ δεν βλέπω) αυτό έβλεπαν.

Και για να καταλάβεις ακριβώς την άποψη μου, δεν άλλαξε κανενός νομίζω η γνώμη για τον Ομπράντοβιτς. Όλοι έχουμε κακές στιγμές. Αλλά η θεοποίηση της κίνησης του θυμίζει νοοτροπίες Τσουκαλά και "άντε γεια"... θύμισε Μπάγεβιτς που τον ρωτάνε αν θέλει να πει κάτι και λέει "εσείς ήρτατε εσείς ρώτησετε"

Ποια άποψή μου κάνω χειρότερη; Έχει μόλις μιλήσει η μίξα με τον Ιτούδη και του έχει πει ο Ιτούδης "θα δούμε το βίντεο, αλλά η διαιτησία δε μας φάνηκε καλή". Ο Ομπράντοβιτς είπε στη συνέντευξη τύπου "έγιναν κάποια περίεργα πράγματα απόψε αλλά δε θέλω να πω παραπάνω πριν ξαναδώ τον αγώνα".

Και έρχεται η μίξα και ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ του κάνει αυτήν. Χωρίς να του έχει δώσει καν συγχαρητήρια.

Το είδες το βίντεο ή τσάμπα μιλάμε μήπως;

KaizerSoze αντε και με δικη σου οπαδικη εκπομπη .. αμα εχεις τις πλατες των κοντων ολα γινονται. θεατρο σκιων 4 ever

Στείλε το βιογραφικό σου για πρωταγωνιστής.

μα δεν είναι σοβαρός ο Καρμοίρης... 2 μέρες τώρα αυτό λέμε. Αλλά επειδή αυτός είναι βλακάκος εσύ σαν πολυνίκης προπονητής δεν κάνεις σαν Κατίνα στα μεσημεριανά που αποχωρεί.

ή τον τσακίζεις με αυτά που έχεις να πεις και τον εκθέτης και άλλο ή κάνεις ότι έκανε και τώρα τα ακούς.

και να στο πω και αλλιώς ρε αδερφέ... αν εσείς βλέπεται συνωμοσίες και δόλο στην ερώτηση του βλακάκου γιατί εγώ σαν γαύρος να μην σκεφτώ ότι δεν απάντησε γιατί περίμενε γραμμή από την διοίκηση και δεν ήξερε πως να τοποθετηθεί.

Για μένα ήταν καθαρά μια κακή στιγμή... απλά κακώς την αναγάγετε σε μαγκιά

Κοροϊδευόμαστε μάλλον. Η μίξα λοιπόν αυτή σαφώς και είναι στημένη. Και το παρελθόν του είναι γνωστό και οι εργοδότες του.

ΥΓ: ΑΝ έχεις δει το βίντεο (αμφιβάλλω με αυτά που λες), πριν φύγει τον ρωτάει αν πιστεύει ότι αυτή είναι καλή πρώτη ερώτηση, του δίνει ευκαιρία να πει κάτι άλλο. Και ο άλλος κάνει το χαζό.

Δημοσ.

Λες αν μην το είδα ρε Μενέλαε; Αλλά πως να συνεννοηθούμε όταν μου λες ότι το πρώτο πράγμα που λέει είναι για το "strange things". Στο ξαναλέω λοιπόν... του κάνει στην αρχή ένα ηλίθιο αστείο για δαχτυλίδια, ναι ή όχι; ο Ζοτζ απαντάει σοβαρά, ναι ή όχι; δεν το δέχεται το αστείο που δείχνει ότι είναι εξ αρχής ζοχαδιασμένος.

Επίσης στο τέλος τον ρωτάει αλλά έχει ήδη φύγει...

Έλεος ρε Μανέλαε με το ζόρι να μην το έχουμε δει ή να μην καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε.

Το ότι δεν το χωνεύει είναι πολύ πιθανό. Λες ότι έχει ιστορικό, δεν το ξέρω και δεν με νοιάζει κιόλας. Η κίνηση του δεν είναι μαγκιά όμως. Ειδικά όταν είσαι τόσο αναγνωρισμένος και το κάθε τσουτσέκι που πάει να σου την πει μπορείς να τον τουμπάρεις.

Δημοσ.
Λες αν μην το είδα ρε Μενέλαε; Αλλά πως να συνεννοηθούμε όταν μου λες ότι το πρώτο πράγμα που λέει είναι για το "strange things". Στο ξαναλέω λοιπόν... του κάνει στην αρχή ένα ηλίθιο αστείο για δαχτυλίδια, ναι ή όχι; ο Ζοτζ απαντάει σοβαρά, ναι ή όχι; δεν το δέχεται το αστείο που δείχνει ότι είναι εξ αρχής ζοχαδιασμένος.

Επίσης στο τέλος τον ρωτάει αλλά έχει ήδη φύγει...

Έλεος ρε Μανέλαε με το ζόρι να μην το έχουμε δει ή να μην καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε.

Το ότι δεν το χωνεύει είναι πολύ πιθανό. Λες ότι έχει ιστορικό, δεν το ξέρω και δεν με νοιάζει κιόλας. Η κίνηση του δεν είναι μαγκιά όμως. Ειδικά όταν είσαι τόσο αναγνωρισμένος και το κάθε τσουτσέκι που πάει να σου την πει μπορείς να τον τουμπάρεις.

Δηλαδή το ηλίθιο αστείο πιάνεται για πρώτη του ερώτηση; Και από που προκύπτει ότι δεν το δέχεται, επειδή απαντάει σοβαρά "we have cups"; Έπρεπε να χαζογελάσει για να το έχει δεχτεί;

Αξία θα έδινε στο τσουτσέκι αν του είχε απαντήσει όπως του άρμοζε.

Όταν ασχολείσαι με κάτι ή με κάποιον, τότε δεν είναι που του δίνεις αξία; Αυτό δε λέει η κοινή λογική; Δε λέμε "μην ασχολήσαι μαζί του, αξία του δίνεις;"

Ε δεν του έδωσε λοιπόν αξία και τον άφησε να φωνάζει "why why" σαν το μαλάκα.

Μου αρέσει που λες ότι εγώ το βλέπω οπαδικά και εσύ προσπαθείς να πάρεις τη μαλακία για τα δαχτυλίδια σαν ερώτηση για να βγει το συμπέρασμα που θέλεις...

Δημοσ.

ε, βέβαια το βλέπεις οπαδικά. Όταν επικροτείς τέτοια συμπεριφορά, οπαδιλίκη είναι. Αν δεν το έβλεπες οπαδικά θα έλεγες ότι το παράκανε για τους χ- ψ λόγους που μπορεί να είναι από υπόνιες για τον Καρμοίρη μέχρι και την ένταση του παιχνδιού.

Θέλεις να μου πεις ότι ο Μπάγεβιτς και ο Θεοδωρίδης όταν δεν ασχολούνται έχουν δίκιο και όλοι τους λένε μπράβο γιατί δεν αξίζει να ασχολείσαι με το χαμένο το κορμί τον δημοσιογράφο;

Και δεν θυμάμαι (όσο ασχολούμαι) να έχει ξανακάνει κάτι ανάλογο ο Ομπραντοβιτς, άρα δεν είναι σκατάνθρωπος...

Αν ήθελε να είναι σωστός θα μπορούσε να πει αυτό που είπε και στην συνέντευξη τύπου "θα δω το βίντεο" (όπως είπες ότι είπε... δεν το ξέρω)... νταηλίκη αλλά Τσουκαλά ήθελε να κάνει και όπως βλέπω έπιασε. Οι πλειοψηφία από σας το γούσταρε.

Όπως τις κινήσεις του θείου με πελάτες κτλ σε δηλώσεις.

Δημοσ.

Και πάλι αφού είδε η βλακεία με τα δαχτυλίδια δεν πέρασε γιατί ξανά ρώτησε βλακεία?

Ο άλλος τα πήρε στο κρανίο με 2 χαζές ερωτήσεις και έφυγε.

Δημοσ.
Ο άλλος τα πήρε στο κρανίο με 2 χαζές ερωτήσεις και έφυγε.

αυτό λέμε... υπεροψία.

Δημοσ.

Ναι ενώ θα πρέπει να κάθετε να απαντά σε ότι βλακεία κατεβάζει ο καθένας.

Ο καθένας το εκλαμβάνει όπως θέλει.Δεν έχει νόημα να το τραβήξουμε άλλο.

Δημοσ.

Το έχουμε κατακουράσει. Δεν αλλάζουμε το θέμα; Με τα διοικητικά τι σκατά γίνεται; Όλο δηλώσεις και κόντρα δηλώσεις και εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιό είναι το γαμωπρόβλημα;

Δημοσ.
Ο καθένας το εκλαμβάνει όπως θέλει.Δεν έχει νόημα να το τραβήξουμε άλλο.

indeed... όχι τίποτα άλλο, αλλά βρέθηκα να υποστηρίζω και τον Καρμοίρη εδώ και 3 μέρες.

Δημοσ.
Το έχουμε κατακουράσει. Δεν αλλάζουμε το θέμα; Με τα διοικητικά τι σκατά γίνεται; Όλο δηλώσεις και κόντρα δηλώσεις και εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιό είναι το γαμωπρόβλημα;

Αυτό που ήταν και πριν τους πολυμετοχικούς.

Ο Τζίγκερ.

Δημοσ.
ε, βέβαια το βλέπεις οπαδικά. Όταν επικροτείς τέτοια συμπεριφορά, οπαδιλίκη είναι. Αν δεν το έβλεπες οπαδικά θα έλεγες ότι το παράκανε για τους χ- ψ λόγους που μπορεί να είναι από υπόνιες για τον Καρμοίρη μέχρι και την ένταση του παιχνδιού.

Θέλεις να μου πεις ότι ο Μπάγεβιτς και ο Θεοδωρίδης όταν δεν ασχολούνται έχουν δίκιο και όλοι τους λένε μπράβο γιατί δεν αξίζει να ασχολείσαι με το χαμένο το κορμί τον δημοσιογράφο;

Και δεν θυμάμαι (όσο ασχολούμαι) να έχει ξανακάνει κάτι ανάλογο ο Ομπραντοβιτς, άρα δεν είναι σκατάνθρωπος...

Αν ήθελε να είναι σωστός θα μπορούσε να πει αυτό που είπε και στην συνέντευξη τύπου "θα δω το βίντεο" (όπως είπες ότι είπε... δεν το ξέρω)... νταηλίκη αλλά Τσουκαλά ήθελε να κάνει και όπως βλέπω έπιασε. Οι πλειοψηφία από σας το γούσταρε.

Όπως τις κινήσεις του θείου με πελάτες κτλ σε δηλώσεις.

Εγώ σου φέρνω παράδειγμα από τη ζωή (έστω extreme) και μου λες για οπαδιλίκι...

Στην τελική δεν απαντάς σε αυτά που λέω αλλά απλά αναπαράγεις το ίδιο πράγμα.

Το σχόλιο για το ότι ήθελε να κάνει τον Τσουκαλά επειδή δε θέλησε να ασχοληθεί με ένα υποκείμενο ως αστείο το εκλαμβάνω.

Τέλοσπάντων, δεν έχει νόημα, γνώμη δεν πρόκειται να αλλάξεις, δεν ασχολείσαι καν με αυτά που σου λέω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...