Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι της άποψης ότι ο Σισσέ δεν τραβάει λόγω του τρόπου παιχνιδιού/ανάπτυξης της ομάδας. Εάν είναι μόνος του στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς να υπάρχει η κάθετη πάσα από κάποιον (Κατσουράνης, Νίνης ίσως) για να του στρωθεί όπως πρέπει, θα είναι κλεισμένος συνέχεια από 2 και 3 αμυντικούς. Αν βάλει κάποιον άλλον επιθετικό δίπλα του (π.χ. Πετρόπουλο, Ρουκάβινα) για να μπορεί να τραβήξει τους αμυντικούς πάνω του, τότε πιστεύω ότι θα ξεκινήσει να βάζει γκολ ο Σισσέ.

Επειδή δεν είμαι καλός στα συστήματα κτλ, δεν ξέρω αν τα παραπάνω υπαγορεύουν αλλαγή του παρόντος συστήματος, αλλά αν το κάνουν, θα χαρώ να το δω.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είμαι της άποψης ότι ο Σισσέ δεν τραβάει λόγω του τρόπου παιχνιδιού/ανάπτυξης της ομάδας. Εάν είναι μόνος του στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς να υπάρχει η κάθετη πάσα από κάποιον (Κατσουράνης, Νίνης ίσως) για να του στρωθεί όπως πρέπει, θα είναι κλεισμένος συνέχεια από 2 και 3 αμυντικούς. Αν βάλει κάποιον άλλον επιθετικό δίπλα του (π.χ. Πετρόπουλο, Ρουκάβινα) για να μπορεί να τραβήξει τους αμυντικούς πάνω του, τότε πιστεύω ότι θα ξεκινήσει να βάζει γκολ ο Σισσέ.

Επειδή δεν είμαι καλός στα συστήματα κτλ, δεν ξέρω αν τα παραπάνω υπαγορεύουν αλλαγή του παρόντος συστήματος, αλλά αν το κάνουν, θα χαρώ να το δω.

Ειναι σίγουρα και αυτο που λες αλλα στα τελευταια παιχνιδια που τον παρατηρώ είναι συνέχεια εκτος φασεων, αλλου παει η μπάλα και αλλου αυτος. Δεν ξερω αν γινεται επίτηδες αυτο(να τραβαει αμυντικους πανω του) ή εχει συνηθισει αλλιως. Θα δουμε...

Δημοσ.

Εγω δε νομιζω οτι φταιει μονο ο τροπος αναπτυξης..

Γιατι αν δειτε στο γκολ του Κατσουρ με Αρη,ο Σισε κοιμοτανε και εκανε κινηση φορ ο Κατσουρ.

Ειναι σιγουρα ντεφορμε.

Δημοσ.
Εγω δε νομιζω οτι φταιει μονο ο τροπος αναπτυξης..

Γιατι αν δειτε στο γκολ του Κατσουρ με Αρη,ο Σισε κοιμοτανε και εκανε κινηση φορ ο Κατσουρ.

Ειναι σιγουρα ντεφορμε.

αφου΄το είδες όπως λες, δ εμπορεί να μην πρόσεξες ότι ο σισέ εχει 4 παιχτες γύρω του...

Εξού και είναι μονος του ο κατσουρ....

Δημοσ.
αφου΄το είδες όπως λες, δ εμπορεί να μην πρόσεξες ότι ο σισέ εχει 4 παιχτες γύρω του...

Εξού και είναι μονος του ο κατσουρ....

Ναι απλα ουτε τον πηραμε για αυτο το λογο.

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν κανει κινηση...

Δηλαδη τολμω να πω οτι τη δουλεια που εχει κανει η Σισε μεχρι τωρα την εκανε και ο παιζω πλατη καλυτερα και απο τον Μπατιστ:-)

Τι να πω,ελπιζω να μη συνεχισει ετσι.

Δημοσ.

Η ομάδα έπαιξε επιθετικά πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο της Γαλατά και σε ολόκληρο τον αγώνα με τον Άρη. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι ο πολύ καλός Νίνης, και εδώ αξίζει ένα μπράβο που ο Αντωνίου δεν άκουσε τις φωνές του κόσμου για επιτελικό χαφ ώστε να έχει αγωνιστικό χρόνο ο μικρός να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Ο δεύτερος είναι πως ουσιαστικά παίζουμε με ένα αμυντικό χαφ, τον Ζιλμπέρτο. Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, αλλά ο Ζιλμπέρτο φέτος κάνει μεγάλα παιγνίδια. Έτσι το δεύτερο αμυντικό χαφ (καραγκούνης/κατσουράνης) ουσιαστικά αναλώνεται στο δημιουργικό παιγνίδι της ομάδας.

Ο Σισσέ φάνηκε προχθές να είναι τόσο εκτός κλίματος παιγνιδιού όσο και εκτός κλίματος ομάδας. Ακόμα και έτσι κάνει ήδη την διαφορά στην επίθεση αφού με την κίνησή του ανοίγει πολλούς χώρους για να βάζουν τα γκολ οι άλλοι. Στο τελευταίο παιγνίδι πολλές φορές είχε καλή τοποθέτηση για να πάρει πάσα, αλλά η πάσα είτε δεν γινόταν είτε δεν ήταν καλή. Με τέτοια επίθεση πάντως, αν πάρει μπροστά και ο Σισσέ θα βλέπουμε όμορφα πράγματα.

Για την άμυνα δεν ανησυχώ (πλεον) αφού ο Σουηδός είναι λίρα 100. Η τετράδα φέτος θα είναι Γιούρκας, Μπιεσμιρ, Λουκάς και Σπυρόπουλος. Άριστη για Ελλάδα και καλή για Ευρώπη.

Δημοσ.

Ξαχάστε το γκολ. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπουμε και κάποια προσωπική ενέργεια. έβλεπα κάτι σουτάρες που έπιανε σε άλλες ομάδες... Αν θυμάστε στα πρώτα παιχνίδια έπιανε κάτι πολύ καλά σουτ από την περιφέρεια της περιοχής, απλώς έπεφτε σε καλούς τερματοφύλακες. Τώρα έχει σταματήσει αυτή η προσωπική ενέργεια.

Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα ξεκομπλάρει. Δεν μπορεί να ξέχασε την μπάλα,.

Δημοσ.

Βασικά ο Σισσέ σε ντρίπλα είναι στα ίδια επίπεδα με Σάλπι. Μην περιμένεις δηλαδή να αδειάσει δύο αντιπάλους και να βάλει γκολ. Τα προτερήματα του Σισσέ είναι το πολύ καλό σουτ και κεφαλιά, η μεγάλη του ταχύτητα και η δύναμή του. Η ικανότητα στα τελειώματα του επιτρέπει να βάζει γκολ από την χαραμάδα που λέμε, αρκεί να πάρει την μπάλα μπροστά και σε θέση βολής. Κάτι που είναι εύκολο λόγω της ταχύτητάς του, αρκεί να υπάρχει και ο ανάλογος πασαδόρος.

Έτσι όπως ήταν το παιγνίδι προχθές, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει δυο-τρεις καλές μπαλιές και να τις παστελώσει. Δεν έγινε πιο πολύ από κακή συγκυρία. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι μπροστά θα τα βάλει τα γκολάκια του.

Δημοσ.

Αν δεν νικήσουμε την Α.Ε.Κ. την Κυριακή τότε χάνουμε τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα.

Τον τρόπο μας τον έδειξαν οι άλλοι. Φουλ άμυνα με λίγο επίθεση.

Δημοσ.

ναι ενω αν νικησουμε την αεκ θα εχουμε τον πρωτο λογο για το πρωταθλημα,με 2 βαθμους μπροστα και 25 αγωνιστικες ν απομενουν...

Δημοσ.

Θα έχεις περάσει από έδρα που πέρσι δεν πέρασες και πέρασε φέτος ο βασικός σου αντίπαλος. Επίσης αν νικήσεις την Α.Ε.Κ. την αφήνεις 8 βαθμούς πίσω.

Επίσης φοβάμαι ότι αν χάσουμε από την Α.Ε.Κ. θα μας πάρει από κάτω εύκολα.

Δημοσ.

Με τέτοια τύχη -για να μην πω τίποτα άλλο- που έχουν οι απέναντι δύσκολο το πρωτάθλημα φέτος.

Το αεκάκι αν μας παίξει με ψηλά την άμυνα όπως έπαιξε σήμερα θα φάει πολλά γκολάκια, αλλά σιγά μην κάτσει να ξαναχάσει ο βάτραχος. Ταμπούρι θα παίξουνε και ο,τι κάτσει.

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι προσπαθουμε να βρουμε αλλοθι για την ανυπαρξια μας.

Αν δεν το παρουμε και φετος ρε παιδια δηλαδη!

ps:Δεν θελω να προδικασω κατι,αλλα βλεπω τον Ολυμπιακο αποδυναμωμενο.Οχι οτι εμεις ειμαστε super,αλλα θα ειναι μεγαλο στραπατσο αν το χασουμε και φετος.

Δημοσ.

oπως φανηκε απο το σημερινο η ευνοια του ολυμπιακου απο τη διαιτησια καλα κρατει... ακομα πισω μας ειναι αλλα πρεπει να ειμαστε ακομα πιο προσεκτικοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...