Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κοράκι κλέβει ένα βαθμό από τον Άρη και δίνει 2 βαθμούς στον ΠΑΟ(με την προϋπόθεση ότι θα έμπαινε το πέναλτι). Κι εσείς ασχολείστε με το αν ευνοεί η διαιτησία τον ΠΑΟ ή τον Ολυμπιακό περισσότερο.

Αυτό κι αν δεν είναι οπαδική κατάντια!!!!!

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το κοράκι κλέβει ένα βαθμό από τον Άρη και δίνει 2 βαθμούς στον ΠΑΟ(με την προϋπόθεση ότι θα έμπαινε το πέναλτι). Κι εσείς ασχολείστε με το αν ευνοεί η διαιτησία τον ΠΑΟ ή τον Ολυμπιακό περισσότερο.

Αυτό κι αν δεν είναι οπαδική κατάντια!!!!!

Η οπαδική κατάντια είναι να είσαι οπαδός του οσφπ, να κλαίγεσαι για τα σφυρίγματα των άλλων, όταν στο δικό σου ματς της ίδιας αγωνιστικής γίνεται ίδια φάση που δεν δίνεται πέναλτι, όταν σε αφήνουν να τελειώσεις με 11 όταν έπρεπε να παίζεις από το 10' με 10 παίκτες και όταν βάζεις γκολ από φάουλ που σφυρίχτηκε με αιτία τον ορισμό της βουτιάς. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Ας βγεί φίλος αρειανός να πει ο,τι θέλει. Δεν μπορώ να του απαντήσω. Σε ολυμπιακούς που μιλάνε όμως μπορώ να πω πολλά.

Δημοσ.
Η οπαδική κατάντια είναι να είσαι οπαδός του οσφπ, να κλαίγεσαι για τα σφυρίγματα των άλλων, όταν στο δικό σου ματς της ίδιας αγωνιστικής γίνεται ίδια φάση που δεν δίνεται πέναλτι, όταν σε αφήνουν να τελειώσεις με 11 όταν έπρεπε να παίζεις από το 10' με 10 παίκτες και όταν βάζεις γκολ από φάουλ που σφυρίχτηκε με αιτία τον ορισμό της βουτιάς. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Δεν ξέρω αν ενημερώθηκες, καμία από τις φάσεις που αναφέρεις δεν ήταν παράβαση. Καταντάει εκνευριστική η επιμονή σου.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν ενημερώθηκες, καμία από τις φάσεις που αναφέρεις δεν ήταν παράβαση. Καταντάει εκνευριστική η επιμονή σου.

Ποιος είναι αυτός που ενημερώνει για τις φάσεις? Να ξέρω να ρωτάω πριν ποστάρω.

Εσύ που επιμένεις να με διαψεύσεις, δώσε μου μια πειστική απάντηση στο πού διαφέρει το σπρώξιμο του Ντουντού από αυτό του Σαριέγκι. Αντί να μου λέτε πως είμαι λάθος, πείτε μου πού είμαι λάθος.

Δημοσ.

Εγω παλι αναρωτιεμαι αν εισασταν πρωτοι αυτην την περιοδο στο πρωταθλημα θα γινόταν τοσος ντορος? Οκ ηταν πεναλτι, τιμωρηθηκε ο διατητης και το παραδεχονται οπαδοι του Παο, πρεπει να το αναλυσουμε σε 500 σελιδες του θρεντ?

Ο παο παιζει, αυτην την περιοδο, καλυτερη μπαλα απο οσφπ και δικαιως ειναι πρωτος.

Δημοσ.
Ποιος είναι αυτός που ενημερώνει για τις φάσεις? Να ξέρω να ρωτάω πριν ποστάρω.

Εσύ που επιμένεις να με διαψεύσεις, δώσε μου μια πειστική απάντηση στο πού διαφέρει το σπρώξιμο του Ντουντού από αυτό του Σαριέγκι. Αντί να μου λέτε πως είμαι λάθος, πείτε μου πού είμαι λάθος.

Οι ίδιοι οι Παοκτζήδες δεν ζήτησαν πέναλτυ, ο Βαρούχας δεν βρήκε καμία παράβαση και φυσικά κανείς δε διαφώνησε μαζί του, γενικότερα, κανείς πλην υμών δεν αναφέρονται σε αυτά που μόνο εσείς είδατε στο συγκεκριμένο αγώνα. Είναι προφανές ότι προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις και να ισορροπήσετε το πέναλτυ που δεν δόθηκε στον Άρη, που κατά τη γνώμη μου, δεν τρέχει και τίποτα που δεν δόθηκε, οι μεγάλες ομάδες τα παίρνουν αυτά τα σφυρίγματα. Δεν θα βρούμε κάποιον κοινώς αποδεκτό master του ποδοσφαίρου σαν άλλον πρόεδρο της δημοκρατίας ή τον γέρο σοφό της φυλής του οποίου η άποψη θα γίνει σεβαστή και αποδεκτή απ'όλους, απλά αυτά που λαμβάνετε ως δεδομένα για να στήσετε την επιχειρηματολογία σας, είναι αποκυήματα της φαντασίας σας και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ληφθούν ως δεδομένα. Σαθρά επιχειρήματα βασισμένα σε σκοροφαγωμένες "αλήθειες" με στόχο να αποδείξουν ότι (και ή μόνο) ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Έλεος!

Δημοσ.

Νησάφι με το πέναλτυ, φτάνει πια.

Για τους υπόλοιπους, πώς σας φάνηκε η απόδοση του ΠΑΟ στο φιλικό στο basket; ΟΚ, η αντίπαλη ομάδα δεν ήταν στα μέτρα μας, αλλά χάρηκα που είδα τον Ζοτς να χρησιμοποιεί τον Σενμαρτίνι (και ο τελευταίος να τον βγάζει ασπροπρόσωπο) καθώς και τους άλλους πιτσιρικάδες να παίζουν καλά.

Δημοσ.

Δεν δόθηκε ένα πέναλτι στο 90 από σπρώξιμο κιόλας παρακαλώ και πέσανε όλοι να φάνε τον ΠΑΟ. Εύκολα σφυρίζονται αυτά τα πέναλτι μόνο όταν είσαι Ολυμπιακός και παίζεις με μικρομεσαίες ομάδες (όποιος θυμάται θυμάται) . Δύσκολα για τον υπόλοιπο κόσμο. Και από εκεί βγήκε η τεράστια εύνοια του Παναθηναικού.

Όσο για τις χορηγίες , αναφέρω πως 13 χρόνια αήττητος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα. Ε ρε κάτι συμπτώσεις. Αλλά εκεί μιλάει η κόκκινη καρδιά. Ούτε εμείς στον Οφη δεν είχαμε τόσο καλό σερί.

Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει. Δεν είναι ο ΠΑΟ Παναγίες, αλλά μην βγούμε και τρελοί. Και όσοι οδύρονται και κλαίνε, σφυρίγματα στο 90 με σπρώξιμο δίνονται 1 στα 100 για πέναλτι που θα κρίνουν το ματς. Δεν χρειάζεται να είναι και κανείς καμιά διάνοια για να καταλαβαίνει το γιατί.

Άντε τσιλάρετε όλοι και μην αρχίζουμε πάλι τις προϊστορίες. Πάντως θα πω καλό λόγο για τον Ολυμπιακό. Περιμένω και την Τετάρτη πως την ΑΕΚ θα την περάσει εύκολα. Ας έχουμε και μεις το νου μας.

Δημοσ.

Ας βγεί φίλος αρειανός να πει ο,τι θέλει. Δεν μπορώ να του απαντήσω. Σε ολυμπιακούς που μιλάνε όμως μπορώ να πω πολλά.

Φίλος Αρειανός και αηδιασμένος με τη κατάντια όλων σας(των ομάδων σας φυσικά, όχι προσωπικά) τα λέει τα παραπάνω.

Και χθες ήταν ο Άρης, αύριο θα είναι Λάρισα, μεθαύριο Τρίπολη. Και όλοι εσείς θα ζείτε μέσα στην καλή χαρά που κερδίσατε έστω και δύσκολα και στο τέλος θα βγείτε και στους δρόμους που θα πάρετε την κούπα και όταν έρθει η ώρα της Ευρώπης κάτι ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση θα σας κάνουν να ψάχνεστε. Και είναι λογικότατο μιας και δε θα νιώσετε ποτέ την υγιή πίεση ενός ολόκληρου πρωταθλήματος παρά μόνο στα ματς μεταξύ σας. Όπως είπε και κάποιος άλλος πριν, οι μεγάλες ομάδες τα παίρνουν αυτά τα σφυρίγματα...Να τα χαίρεστε

Δημοσ.
Οι ίδιοι οι Παοκτζήδες δεν ζήτησαν πέναλτυ, ο Βαρούχας δεν βρήκε καμία παράβαση και φυσικά κανείς δε διαφώνησε μαζί του, γενικότερα, κανείς πλην υμών δεν αναφέρονται σε αυτά που μόνο εσείς είδατε στο συγκεκριμένο αγώνα. Είναι προφανές ότι προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις και να ισορροπήσετε το πέναλτυ που δεν δόθηκε στον Άρη, που κατά τη γνώμη μου, δεν τρέχει και τίποτα που δεν δόθηκε, οι μεγάλες ομάδες τα παίρνουν αυτά τα σφυρίγματα. Δεν θα βρούμε κάποιον κοινώς αποδεκτό master του ποδοσφαίρου σαν άλλον πρόεδρο της δημοκρατίας ή τον γέρο σοφό της φυλής του οποίου η άποψη θα γίνει σεβαστή και αποδεκτή απ'όλους, απλά αυτά που λαμβάνετε ως δεδομένα για να στήσετε την επιχειρηματολογία σας, είναι αποκυήματα της φαντασίας σας και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ληφθούν ως δεδομένα. Σαθρά επιχειρήματα βασισμένα σε σκοροφαγωμένες "αλήθειες" με στόχο να αποδείξουν ότι (και ή μόνο) ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Έλεος!

Γράφεις την λέξη κλειδί. Εντυπώσεις. Γι' αυτές κάθομαι και μαλλιάζω εγώ και άλλοι την γλώσσα μας.

Γιατί? Γιατί μετά από ένα καλό ματς και μια νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Άρης, έσπευσαν τα ολυμπιακοκρατούμενα φερέφωνα (Αθ. Κυριακή, "αντικειμενικές" εφημερίδες) να χαρακτηρίσουν την νίκη αυτή κάλπικη λόγω του πέναλτι. Και όλα αυτά σε μια βραδιά που η εθνική πήρε χάλκινο μετάλλιο σε ευρωμπάσκετ.

Προφανώς πολλοί είναι αυτοί που κόπτονται για αυτές τις εντυπώσεις, τις οποίες και εγώ θέλω να χαλάσω εδώ μέσα τουλάχιστον απλά παραθέτοντας μια ίδια φάση από το ΠΑΟΚ-οσφπ, για την οποία περιέργως δεν μίλησε κανένας.

Οπότε σε ρωτάω και εγώ, πέρα από τους παοκτζίδες και τους Βαρούχες τους οποίους εννοείται πως δεν θα ακούσω για να έχω άποψη, εσύ σε τι βλέπεις να διαφέρει το σπρώξιμο του Σαριέγκι από αυτό του Ντουντού? Και με τι κριτήριο τελικά βγαίνουμε εμείς ευνοημένοι και οι του οσφπ ήρωες?

Δημοσ.

Ρε συ johnny εισαι κολλημενο μυαλο.. Και να σου πει καποιος κατι, ολο και κατι θα διαβασεις, ολο και κατι θα βρεις, ολο και καποια "εξυπναδα" θα πεις προκειμενου να δειξεις οτι το ασπρο ειναι μαυρο.. Αν σε βολευει, δικιο εχεις σε ολα και ο ΠΑΟ επρεπε να εχει 80 πρωταθληματα απο το 1925..

Δημοσ.
Ρε συ johnny εισαι κολλημενο μυαλο.. Και να σου πει καποιος κατι, ολο και κατι θα διαβασεις, ολο και κατι θα βρεις, ολο και καποια "εξυπναδα" θα πεις προκειμενου να δειξεις οτι το ασπρο ειναι μαυρο.. Αν σε βολευει, δικιο εχεις σε ολα και ο ΠΑΟ επρεπε να εχει 80 πρωταθληματα απο το 1925..

Αντί να λες απλά ότι είμαι κολλημένο μυαλό και ότι παρουσιάζω το άσπρο μαύρο, κάνε παράθεση σε αυτά που λέω και δώσε πειστική απάντηση.

Δημοσ.

Οταν περασεις τα 18, ισως και να το κανω :-) εχω βαρεθει να βλεπω τα κολλημενα ποστ σου, χωρις καμια αιτιολογια, χωρις κανενα ειρμο και χωρις καμια ουσια.. Απλα αναπαραγεις ο,τι διαβαζεις στα οπαδικα φορουμ που μπαινεις σαν καλο παπαγαλακι.. Αυτα απο εμενα και νομιζω σε καλυψε η απαντηση μου.. Απο δω και περα, απλα θα αγνοω αυτου του ειδους τα μηνυματα

ΥΓ : "πειστικη" απαντηση δε θα δεχοσουν απο κανεναν ακομα και αν ηταν ο Βαρδινογιαννης ο ιδιος..

Δημοσ.
Αντί να λες απλά ότι είμαι κολλημένο μυαλό και ότι παρουσιάζω το άσπρο μαύρο, κάνε παράθεση σε αυτά που λέω και δώσε πειστική απάντηση.

Άντε να σου δώσω πειστική απάντηση εγώ που δεν είμαι γάβρος αλλά Αρειανός. Ήτανε πέναλτι στο 90, ναι ή όχι; Αν ναι, η νίκη σου ήταν κάλπικη όπως σωστά είπανε τα ΜΜΕ; Και μη μου ανατρέξεις στο 1912, εκείνο το σφύριγμα και λοιπά. Ούτε να μου πεις ότι αν έβαζες κάποιες ευκαιρίες στο ματς θα ήταν 3-1 το σκορ ή και 4-1. Ας ήσουν μάγκας να τις έβαζες.

Ερώτηση λοιπόν. Με τον Άρη πήρες 2 βαθμούς που δεν άξιζες να έχεις και που σου τους έδωσε ο διαιτητής;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...