cbr600RR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως στο ΟΑΚΑ εχθές παίζανε οι δύο καλύτερες με διαφορά ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και προσέφεραν θέαμα αντάξιο των προσδοκιών. χαχαχα ρε αυτά τα θές και τα λές ή τα λες απλά για εντυπώσεις? ποιος να κάτσει να μιλήσει μαζί σου μετα απο κάτι τέτοια? στο πέναλντι και στη διαιτησία θα κολλήσω ΝΑΙ.. και που είσαι ακόμα... όταν σφάζεις με το νόμο και βγαίνεις και το παίζεις ΚΑΙ αδικημένος απο πάνω είναι προσβλητικό προς όλους αυτους που κάθονται και χαλάνε δευτερόλεπτα για να διαβάσουν 2 γραμμές πράσινη προπαγάνδα.
johnnyestia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Για την καλή μπάλα δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά όλος ο κόσμος που είδε το ματς. Εσύ που λες πως σφάζω με τον νόμο εξήγησέ μου γιατί χαρήσανε την κόκκινη στον ντιογο, το σπρώξιμο-πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟΚ και το οφσάιντ του Αβράαμ. Προβλέπω να σπαρταράτε για καιρό ακόμα....
firewalker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Πρέπει ο 10κάτε να βάλει 10 αμυντικογενείς παίκτες στην ομάδα μπας και δούμε και εμείς λίγο ποδόσφαιρο ουσίας επιτέλους. Είναι ελεύθερος και ο Σάββας. Να του κάνουμε μία πρόταση. Στο παιχνίδι με Άρη ήταν σαν να παίζουμε με 9. Ο Σισέ αργεί αδικαιολόγητα να ξεκομπλάρει, δεν τον βοηθά και το στυλ παιχνιδιού πάρα πολύ, αλλά ούτε μια ατομική προσπάθεια να κάνει; Ο Σίλβα όμως εντελώς ανύπαρκτος. Ειδικά στο πρώτο μέρος όποιος ήθελε περνούσε το κέντρο άνετα.
firewalker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 η αλήθεια. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2907526&postcount=4326
Tilemaxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2907526&postcount=4326 Η τελευταία πρόταση είναι όλη η ουσία.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι απογοητευτική η κατάσταση. Προσέχετε τη συμπεριφορά σας, δεν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε όλη την ώρα με τα αθλητικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.