Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[/color]

Θέλω πρωτάθλημα λέμε με τέτοια σφυρίγματα υπέρ του ΠΑΟ σε κάθε αγωνίστηκη. Πέτσινο, κάλπικο και χάρτινο. Δε θέλω πρωτάθλημα λόγω αγωνιστικής αξίας. ΕΤΣΙ, ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ.

τόσα χρόνια αυτά τα έχετε.. τίτλους όμως δεν βλέπετε..

Δημοσ.

εγω προτεινω οποιος γαυρος και λοιποι ασχετοι ποσταρουν στο θεμα του παναθηναικου να τρωνε ban για κανα μηνα...και το αντιστοιχο βεβαιως...εγω δηλαδη μλκς ειμαι που δεν εχω ποσταρει στο θεμα του οσφπ ουτε μια φορα;

Δημοσ.
δεν αναφερόμουν σε εσένα αλλα στον George South 13 και το είπα ( αυτός που πόσταρε πάνω απο εμένα )

και σου ξαναλέω.. τα τελευταία χρόνια τα έχεις όλα με το μέρος σου.. ΚΑΙ ομάδες .. ΚΑΙ παράγοντες... ΚΑΙ διαιτητες .. ΚΑΙ ευνοια.. τι κατάφερες.. μια τρύπα στο νερό ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ.. στοίχημα και φέτος ΑΝ το πάρεις θαναι στις "λεπτομέρειες"

Δεν ξέρω αν έχεις πάει για ψάρεμα ποτέ. Τα ψάρια λοιπόν όταν καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να πεθάνουν, αρχίζουν και σπαρταράνε με όση δύναμη τους έχει απομείνει μπας και γλυτώσουν το μοιραίο. Το παραλλήρημά σας από εχθές αυτό μου θυμίζει.

Από εχθές λοιπόν έχετε πιαστεί από μια φάση στο ΠΑΟ-Άρης, που σίγουρα είναι αμφισβητήσιμη αλλά δεν είναι με τίποτα το πέναλτυ-μαρς που έπνιξε το κοράκι. Οι παρωπίδες βέβαια δεν σας αφήσανε να δείτε την προστασία που είχε και ο οσφπ από τον διαιτητή μέσα στην Τούμπα. Μάλλον θεωρείτε δεδομένο το σπρώξιμο στον οσφπ αλλά τρελαίνεστε όταν το ίδιο γίνεται και στους άλλους.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως στο ΟΑΚΑ εχθές παίζανε οι δύο καλύτερες με διαφορά ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και προσέφεραν θέαμα αντάξιο των προσδοκιών. Θέαμα αντάξιο των προσδοκιών προσέφεραν και οι δύο ομάδες που παίζανε στην Τούμπα και ο νοών νοεί τω.

Ειδική μνεία αξίζουν τα πρωτοσέλιδα στα "αντικειμενικά" ΜΜΕ. Μετά από ένα βράδυ που η Εθνική μπάσκετ πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ, οι "αντικειμενικοί" επέλεξαν να έχουν για πρώτο θέμα την ψυχή του "θρυλου" που κατάφερε για έναν ακόμα αγώνα να πάρει νίκη κακοποιώντας το ποδόσφαιρο. Φυσικά δεν ξέχασαν να τονίσουν την φάση με το πέναλτυ του Άρη, αλλά ταυτόχρονα έκαναν γαργάρα τις 10 φάσεις εκατέρωθεν που έχασε ο Κάκος στην Τούμπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...