antreaslam Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 σχόλια για χθες.... Ωραίο παιχνίδι, παίχθηκε μπάλα, επιτέλους!!! Σημαντική η νίκη χθες, μετά τη μέγιστη γκαντεμιά των 3 τραυματισμών!!! Να ναι καλά ο αμπρεου, που μπροστα τα εχανε, κ πίσω τα εβαζε!! Για ενα ακόμα παιχνίδι ο σαριεγκι ήταν απολαυστικός!!! 3 γκέλες στην αμυνα, και πεναλτυ στο 90 (5καθαρο).... Πολύ καλός ο κόσμος (σχεδόν 35χλδ), και καταπληκτικός και ο ΄κόσμος του αρη! ΥΓ: δε θέλω διαιτητική εύνοια...Αλλά θέλω ΠΟΛΥ στο παιχνίδι με τον οσφπ, παπουτσέλειο πέναλτυ, 2-3 μετρα εξω από την περιοχή, και κόκκινη.......
fearwhatnow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Η επιτομή της ατομικης βλακειας, θα πω εγώ! Γιατι δεν ειμαι ΠΑΟ(Παναθηναικος) αλλά ειμαι ΠΑΟΚ. Ακομα και αν δεν το ειδες να το γραφω και το εγραψα στο ιδιο ποστ το οποιο απαντησες(!), πολυ ευκολα χαρακτηριζεις και βγαζεις συμπερασμα για καποιον χωρις να τον ξερεις. Επειδη δηλαδη ειπα την αληθεια και δεν σου αρεσε, αμεσως να πεις οτι ειμαι Παναθηναικος. Οχι, ειμαι ΠΑΟΚ και θελω να αλλαξουν και να γινουν ολα 50-50 για ολες τις ομαδες. Και οχι δεν θελω τον ΠΑΟΚ να τον ευνοουν οπως πχ τον Ολυμπιακο ακομα και αν μας δινοταν η ευκαιρια να εχουμε τετοια ευνοια. Οποτε ολα αυτα που ειπες ειναι τελειως ακυρα. Μα τελειως! Παρεξηγησες αυτα που ειπε.Δεν απαντησε στο ποστ σου αλλα συμπληρωσε συμφωνοντας μαζι σου.Κακως του την λες.
Krokodilos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Παρεξηγησες αυτα που ειπε.Δεν απαντησε στο ποστ σου αλλα συμπληρωσε συμφωνοντας μαζι σου.Κακως του την λες. Really? Δεν μου φανηκε καθολου ετσι. Αν ειναι ετσι τοτε προφανως ανακαλω οσα εγραψα για αυτον.
firewalker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Θέλω όσο τίποτα φέτος να πάρω Πρωτάθλημα ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ. Δε φαντάζεστε πόσο. Ρε εμείς το θέλουμε. Στη ομάδα δεν βλέπω να το πολύ θέλουν. Μην παίρνετε τα αθλητικά τόσο σοβαρά. Σκοπός είναι να περνά ευχάριστα η ώρα με πείραγμα και πλακίτσα. Μην βάζετε την ομάδα τόσο ψηλά. Προχθές κάποιο οπαδοί του Παναθηναϊκού χάθηκαν σε ένα τροχαίο, λέτε οι παίκτες ή η διοίκηση να έχασαν τον ύπνο τους;
akis401 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Για άλλη μια φορά χθες φάνηκε η κατάντια μας. Όταν το "πρόβλημα" τίθεται το αν θα έχει ο ΠΑΟ ή ο Ολυμπιακός την εύνοια της διαιτησίας, αγνοώντας τις υπόλοιπες 14 ομάδες, ας μου επιτραπεί η έκφραση αγαπητοί admins, ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ που θα πάρετε.(Όποιος από τους 2 το πάρει τέλος πάντων)
firewalker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 akis401, στην Ελλάδα αυτό γίνετε τα τελευταία 20 χρόνια. Για ποιο παλιά δεν ξέρω. Κανείς δεν θέλει να είναι διαφορετικά τα πράγματα από ότι είναι τώρα. Ούτε οι διοικήσεις ούτε οι παράγοντες ούτε η Ε.Π.Ο. ούτε οι περισσότεροι που ασχολούνται (φίλαθλοι, οπαδοί). Υπήρχε μια καταπληκτική ευκαιρία μετά την κατάκτηση του Euro να αλλάξουν πολλά. Δεν άλλαξε τίποτε.
akis401 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Και παλιά γινόταν. Και θα συνεχίσει να γίνεται όσο οι φίλαθλοι έχουν τέτοια νοοτροπία. Ας μη πατήσει κανείς 5 αγωνιστικές στα γήπεδα να δεις αν αλλάζει κάτι ή όχι. Άφησέ τους μόνους να παίζουν. Αλλά όταν (και στο φόρουμ εδώ) ακούς απόψεις του στυλ "Πρωτάθλημα και όπως να είναι" είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Και άλλο το ανθρώπινο λάθος-αδικία και άλλο το κλείνω τα μάτια. Και μη πει κανείς ο Ντάκος δεν το είδε χθες. Ευθεία είχε τη φάση, προσέξτε πού είναι. Και το χθεσινό είναι απλά ένα παράδειγμα στα τόσα που θα γίνουν...
Snolly Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ είπα αυτό που είπα γιατί με πνίγει η αδικιά 10+ χρόνια τώρα. Θέλω να νιώσει κι ο άλλος την πίκρα αυτή, να του κλέβεις το πρωτάθλημα με αλητεία και σπρώξιμο. 1 χρονιά όχι συνέχεια. Κατά τα άλλα μαζί σας φυσικά και δε θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα. 1. Χθες το πέναλτυ πέναλτυ. 2. Η βουτιά του Τοροσίδη και συνεπώς το φάουλ και το 2ο γκολ χωρίς να τον ακουμπήσουν καν. Και οι 2 ευνοηθήκαμε γαύροι και παναθηναϊκοί ενάντια σε ΠΑΟΚ και ΑΡΗ. Δίκαιο έχουν και διαμαρτύρονται.
firewalker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μα και οι περισσότεροι διαιτητές δεν το κάνουν επίτηδες. Δεν του έπιασε κάποιος να τους πει σφύρα μας έτσι. Έχουν μεγαλώσει με αυτή την νοοτροπία, φόβο πες το όπως θέλεις. Σου λέει εγώ θα κάνω την αρχή; Ο ίδιος διαιτητής που αδίκησε τον Άρη μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα υπέρ του όταν ο Άρης θα παίζει με μία μικρότερη ομάδα.
john1987 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ είπα αυτό που είπα γιατί με πνίγει η αδικιά 10+ χρόνια τώρα. Θέλω να νιώσει κι ο άλλος την πίκρα αυτή, να του κλέβεις το πρωτάθλημα με αλητεία και σπρώξιμο. 1 χρονιά όχι συνέχεια. Οσο χρειαστει για να το καταλαβουν οσοι "δεν ασχολουνται με τη διαιτησια"..
foufoutios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 2. Η βουτιά του Τοροσίδη και συνεπώς το φάουλ και το 2ο γκολ χωρίς να τον ακουμπήσουν καν. Συγγνωμη αν δεν καταλαβα καλα τι ειπες αλλα το δευτερο γκολ δεν ηρθε απο στατικη φαση.. σεντρα εγινε ενω παιζοταν ο αγωνας.. Νορμαλ ηταν χθες η διαιτησια εκτος απο κατι καρτες που επρεπε να βγαλει εκατερωθεν
johnnyestia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Η φάση ξεκίνησε με τον ντουντού να εκτελεί φάουλ, την μπάλα να επιστρέφει στα πόδια του και να κάνει την σέντρα του γκολ. Για "όσους δεν ασχολούνται με την διαιτησία", εχθές κρατάω την κόκκινη που δεν δόθηκε στον Ντιόγο, το πέναλτυ που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ (καρμπόν με την χθεσινή φάση του Άρη), και φυσικά το τελευταίο γκολ που ο Αβράαμ ξεκινάει από καραελεγχόμενη θέση οφσάιντ πριν βάλει το γκολ της νίκης. +2 εμείς, +3 εσείς. Τίποτα δεν θα πέσει κάτω φέτος.
Snolly Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Συγγνωμη αν δεν καταλαβα καλα τι ειπες αλλα το δευτερο γκολ δεν ηρθε απο στατικη φαση.. σεντρα εγινε ενω παιζοταν ο αγωνας.. Νορμαλ ηταν χθες η διαιτησια εκτος απο κατι καρτες που επρεπε να βγαλει εκατερωθεν Όχι οχι ξεκινάει εκτέλεση του μουφα φάουλ του Τοροσίδη απομακρύνεται η μπάλα από παίκτη του ΠΑΟΚ και γίνεται 2η σέντρα για να μπει το γκολ.
cbr600RR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ένα πέναλτι που δεν καταλόγισε υπέρ του Άρη στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό «κόστισε» στον Μιχάλη Ντάκο. Ο εν λόγω διαιτητής φαίνεται πως πήρε μικρή βαθμολογία για την εμφάνισή του στο Ολυμπιακό Στάδιο (από φέτος δεν ανακοινώνονται), η ΚΕΔ αποφάσισε να τον βγάλει από το εξ αναβολής ματς του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ όπως είχε αρχική οριστεί και στη θέση του έβαλε τον Δημήτρη Κύρκο. Το καταλάβανε οτ τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος και τον κρύψανε καλου κακου τον Ντάκο. Μην ξεχνάμε ότι ο Ντάκος είναι ο ίδιος ρέφερι, ο οποίος πέρυσι στην αντίστοιχη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι σε θεατρινισμό του αόρατου τοίχους Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ήταν μία φάση η οποία είχε προβληθεί και στα ξένα ΜΜΕ ως χιουμοριστικό στιγμιότυπο. johnnyestia άστο μην το κουράζεις. εκτίθεσε
foufoutios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα ρε παιδια.. αν ειναι να παμε 10 φασεις πισω για να πουμε οτι φταιει η διαιτησια που μπηκε το γκολ ας το αφησουμε καλυτερα το αθλημα.. ειπαμε.. και χθες εγινε ακομα ενα τακλιν απ τα ωραια του ΠΑΟΚ (με τα 2 ποδια) αλλα ουτε φαουλ δε δοθηκε.. Ολοι οι μεγαλοι ευνοουνται κατα καιρους και σπρωχνονται.. το θεμα ειναι να φτιαξουμε καμια καλη ομαδουλα να βλεπουμε λιγη μπαλα και οχι κλωτσοσκουφι.. Johnny μαλλον ειναι καιρος να σταματησεις να ασχολεισαι με τη μπαλα.. Δεν το κατεχεις με ολο τον σεβασμο.. 3 καθαρες φασεις τις βγαζεις αναποδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.