johnyboy Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Αυτή η ερώτηση δεν γίνετε ούτε από παιδάκι.Του έδωσε την ευκαιρία να κάνει άλλη ερώτηση αλλά αυτός το βιολί του. Αν ήταν τόσο σημαντικό για τον καρμίρη αυτό γιατί δεν τον ρώτησε στην συνέντευξη τύπου τι εννοεί? Λίγο ποιο πριν είχε ρωτήσει και τον Ιτούδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δεν ειναι παραληρημα, απλα τα ιδια κανατε το 2007 που και καλα μας εκαιγε για τον παπαρολουκα για να μην ασχοληθει ο κοσμος με τον Αυτοκρατορα. Ε, τωρα δεν θα σας περασει, ο Ζοτς κανει οτι γουσταρει και αυτος δεν αλλαζει το γεγονος οτι καρπαζωσε ολο τον κοσμο και εμεις εχουμε 5 αστερια ΥΓ. Αντε πειτε μου για τον Παπαλουκα τωρα που υποστηριζε ΤΣΣΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPSS07 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ρε σας γραφω, το καταλαβαινετε? ΥΓ. Αντε πειτε μου για τον Παπαλουκα τωρα προφανως εσυ δεν διαβασες τους νεους κανονες . το καλοκαιρακι εφτασε. δεν περιμεναμε την συνεντευξη για να καταλαβουμε το ποσο αμυαλος ειναι ο Ζοτς . ειπαμε καλα κανει και τα κανει αφου εχει τις πλατες . εγω ειπα μπραβο που το πηρε ελληνικη ομαδα . εσυ ομως εισαι τοσο κολλημενος που ονειρευεσαι συνωμοσιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δεν ειναι παραληρημα, απλα τα ιδια κανατε το 2007 που και καλα μας εκαιγε για τον παπαρολουκα για να μην ασχοληθει ο κοσμος με τον Αυτοκρατορα. Ε, τωρα δεν θα σας περασει, ο Ζοτς κανει οτι γουσταρει και αυτος δεν αλλαζει το γεγονος οτι καρπαζωσε ολο τον κοσμο και εμεις εχουμε 5 αστερια ΥΓ. Αντε πειτε μου για τον Παπαλουκα τωρα που υποστηριζε ΤΣΣΚΑ Ρε έχεις καταλάβει με ποιον μιλάς; Εγώ με το μπάσκετ δεν ασχολούμαι... και χέστηκα τι έγινε το 2007 και ποιος είχε δίκιο. Εδώ δεν θυμάμαι τι έκανα χτες θα θυμάμαι τι είχε γίνει το 07 και έχω και σχέδιο. Αυτό που είδα σχολιάζω... είναι σαν να λέει γαύρος ότι "καλά κάνει ο θείος, τόσα χρόνια κούπες σηκώνει ότι θέλει μπορεί να λέει'... σου στέκει εσένα για νορμάλ απάντηση; Ειλικρινά ρε Καϊζερ νόμιζα ότι δεν θα με βάλεις στο τηγάνι... προσπάθησα να μην ξεσηκώσω πάθη και έκανα παραλληλισμούς με δικούς μας κολλημένους αλλά βλέπω ότι δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Εγώ, ως ουδέτερος πάντως, μου φάνηκε ηλίθια η ερώτηση του δημοσιογράφου (και ακόμα περισσότερ, μου φάνηκε πως έκρυβε δόλο, τον οποίο πιθανώς γνώριζε ο Ομπράντοβιτς) και σωστή η συμπεριφορά του Ομπράντοβιτς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Κι εγώ συμφωνώ πως ο Καρμοίρης ήταν γλειώδης και προκαλούσε. Κοινώς τα ήθελε ο κώλος του και καλά έκανε ο Ζοτς και τον ξεφτύλισε. Και μια ροχάλα στα μούτρα ακόμα καλύτερα θα ήτανε ή ακόμα καλύτερα χαστούκι. Is this good first question? -- Εεεερμμμ -- Φλάαααααατς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fullon Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 δλδ εσεις δεν ξερατε τι εστι "δημοσιογραφοι" αθλητικοι και μη ? τωρα ανακαλυψατε τον κοσμο ? μπορει η ερωτηση να ηταν προκλητικη , μπορει να ηταν ψαρωτικη , μπορει να ηταν οτιδηποτε.. απο την στιγμη που ο προπονητης του παναθηναικου εκανε δηλωσεις που μπορουσαν να παρερμηνευτουν ποικιλοτροπως, εδωσε τροφη στους υπολοιπους.. για εμενα η ερωτηση ηταν χαζη αλλα δημοσιογραφικα σωστη.. ο καθενας θα την εκανε.. Ηταν λαθος χειρισμος του Ομπραντοβιτς και εδωσε και αξια στον δημοσιογραφο ετσι να ασχολειστε ολοι μαζι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 δλδ εσεις δεν ξερατε τι εστι "δημοσιογραφοι" αθλητικοι και μη ? τωρα ανακαλυψατε τον κοσμο ? μπορει η ερωτηση να ηταν προκλητικη , μπορει να ηταν ψαρωτικη , μπορει να ηταν οτιδηποτε.. απο την στιγμη που ο προπονητης του παναθηναικου εκανε δηλωσεις που μπορουσαν να παρερμηνευτουν ποικιλοτροπως, εδωσε τροφη στους υπολοιπους.. για εμενα η ερωτηση ηταν χαζη αλλα δημοσιογραφικα σωστη.. ο καθενας θα την εκανε.. Ηταν λαθος χειρισμος του Ομπραντοβιτς και εδωσε και αξια στον δημοσιογραφο ετσι να ασχολειστε ολοι μαζι του. Ναι αλλά υπάρχει και η αξιοπρέπεια. Ρωτάς πρώτα για τον αγώνα, τους παίκτες, εκείνον, την ιστορία και σαν τελευταία ερώτηση μιλάς και για αυτό για να δώσεις "φως" (μη χέσω) στο τούνελ. Κι αν θέλει σου απαντάει. Δεν ρωτάς ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ 10 λεπτά αφού ο άνθρωπος έχει στευθεί 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fullon Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 οι δημοσιογραφοι ΔΕΝ εχουν αξιοπρεπεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 οι δημοσιογραφοι ΔΕΝ εχουν αξιοπρεπεια Στον Ομπράντοβιτς αναφερόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 όλοι εσείς που τώρα μου το παίζεται ότι και καλά θίχτηκε η αξιοπρέπεια του καλύτερου προπονητή στην Ευρώπη με 2 κάρα κούπες από έναν γνωστό καραγκιόζη δημοσιογράφο να το θυμάστε αυτό όταν γίνει κάτι ανάλογο με άλλη ομάδα. Κακό πράγμα η υπεροψία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 όλοι εσείς που τώρα μου το παίζεται ότι και καλά θίχτηκε η αξιοπρέπεια του καλύτερου προπονητή στην Ευρώπη με 2 κάρα κούπες από έναν γνωστό καραγκιόζη δημοσιογράφο να το θυμάστε αυτό όταν γίνει κάτι ανάλογο με άλλη ομάδα. Κακό πράγμα η υπεροψία. Ναι απλά θύμησέ το μας γιατί για να φτάσετε τα 5 ευρωπαϊκά εσείς και ο προπονητής σας τα 7 για να βγάλει γλώσσα μπορεί να περάσουν καμιά 100ρια χρόνια. ---------- Post added at 12:40 ---------- Έχει κανεις σε rapid τον τελικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Είναι που από την αρχή λέω ότι το βλέπεται εντελώς οπαδικά και μου λέτε όχι... παραδέξου το ρε αδερφέ ότι επειδή είσαι ελληνάρας και ο προπονητής σου δεν σου δίνει αφορμές είσαι το σκυλάκι του και ότι του δικαιολογείς ακόμα και φόνο να μην ασχολούμαι... είχα την εντύπωση ότι μπορούσαμε να μιλήσουμε λίγο αντικειμενικά αλλά έκανα μέγα λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Και ο γιαννάκης να το είχε κάνει το ίδιο θα έλεγα.Τουλάχιστον εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.