cbr600RR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 και συ εχεις να δεις απ τα 20 σου πρωταθλημα της ομαδας σου στο μπασκετ και ετσι οπως παει το πραμα τουλαχιστον μεχρι τα 40 σου δε προκειται να ξαναδεις... οτι ναναι πραγματικά.. τπτ για το βόλλευ έχεις να πείς
gilardino Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 οτι να ναι τωρα ε;εχω και για το βολλευ...ποιο θες;το αντρικο ή το γυναικειο;
cbr600RR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 λέγε συ λέγε.. αρκέι να θαφτει το πεναλντάκι..
gilardino Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 λέγε συ λέγε.. αρκέι να θαφτει το πεναλντάκι.. καλα εσυ κρατα το ξεθαμενο και ασχολησου συνεχεια μ αυτο,αφου δεν εχεις και τιποτα αλλο να κανεις....αντε καλο βραδυ...
firewalker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραία. Πέρασε η ώρα. Εναποθέτω το καλάμι ψαρέματος και πάω για νάνι.
GIOVINCO Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Σπερνει η ομαδα... Καποιοι τρεμουν απο το φοβο τους... Λιγη τυχη την Κυριακη με τον Ντουσκο μπαγιεβιτς που ολως περιεργως με τοσες γκελες δεν του κανουν κριτικη οπως στον ΟΛΛΑΝΔΟ και δεν μας σταματαει τιποτα μετα... Ελπιζω μονο φετος οταν θα ξαναπαμε καραισκακη να μην εχουμε τα περσινα με τον κλευτον στο 90 που επνιξε τη φαση ο σπαθας για να παρει το πρωταθλημα ο διορισμενος. Δυστηχως παλι τα ιδια σημερα... 2 μετρα οφσαιντ το γκολ του αρουλη. ανυπαρκτο φαουλ στον τοροσιδη με τον κακο να σπρωχνει με τα μπουνια τον ολυμπιακο στην περιοχη του παοκ, ο παοκ οπως παντα παοκακι με το γαβρο (μονοι σας και ολοι μας??????χαχαχαχαχαχα). Οσο για το πεναλντι του σαριεγκι ενταξει γελανε και οι πετρες. επαφη πανω στη φαση και βουταει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ο καμπορα ο βαρουχας σημερα γιατι δεν ειπε για το δυναμομετρο??? οπως περισυ με τον βουντουντου με τον θρασυβουλο???? ΜΠΑΛΑΡΑ Η ΟΜΑΔΑ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΑΜΠΑΛΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ... ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΕΤΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ (ΒΑΡΔΗΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ
tolkki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ισως το πιο αστειο ποστ που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε ολο το διαδικτυο
johnnyestia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ θα δεχθώ πως ήταν πέναλτι η φάση στον Άρη αν οι αγαπητοί συνομιλητές δεχθούν πως πέρυσι 15 ανάλογες φάσεις που δεν σφυρίξανε για εμάς ήταν καθαρά πέναλτι.
fearwhatnow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Σπερνει η ομαδα...Καποιοι τρεμουν απο το φοβο τους... Λιγη τυχη την Κυριακη με τον Ντουσκο μπαγιεβιτς που ολως περιεργως με τοσες γκελες δεν του κανουν κριτικη οπως στον ΟΛΛΑΝΔΟ και δεν μας σταματαει τιποτα μετα... Ελπιζω μονο φετος οταν θα ξαναπαμε καραισκακη να μην εχουμε τα περσινα με τον κλευτον στο 90 που επνιξε τη φαση ο σπαθας για να παρει το πρωταθλημα ο διορισμενος. Δυστηχως παλι τα ιδια σημερα... 2 μετρα οφσαιντ το γκολ του αρουλη. ανυπαρκτο φαουλ στον τοροσιδη με τον κακο να σπρωχνει με τα μπουνια τον ολυμπιακο στην περιοχη του παοκ, ο παοκ οπως παντα παοκακι με το γαβρο (μονοι σας και ολοι μας??????χαχαχαχαχαχα). Οσο για το πεναλντι του σαριεγκι ενταξει γελανε και οι πετρες. επαφη πανω στη φαση και βουταει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ο καμπορα ο βαρουχας σημερα γιατι δεν ειπε για το δυναμομετρο??? οπως περισυ με τον βουντουντου με τον θρασυβουλο???? ΜΠΑΛΑΡΑ Η ΟΜΑΔΑ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΑΜΠΑΛΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ... ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΕΤΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ (ΒΑΡΔΗΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ Φιλε μου το ποστ σου ειναι η επιτομη της αμπαλοσυνης.Με κατι τετοιες αποψεις θα συνεχισουμε να ειμαστε καρπαζοεισπρακτορες παντου.Στην περιπτωση σου μονο για λογους τρολαρισματος θα δικαιολογουσε καποιος αυτες τις αποψεις που διαστρεβλωνουν την πραγματικοτητα.Ειδες και οτι ηταν οφσαιντ του Αρη!??
Snolly Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Θέλω όσο τίποτα φέτος να πάρω Πρωτάθλημα ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ. Δε φαντάζεστε πόσο.
Krokodilos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Θέλω όσο τίποτα φέτος να πάρω Πρωτάθλημα ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ. Δε φαντάζεστε πόσο. Αν δεν το παρει ο ΠΑΟΚ(επιθυμια, οχι οτι πιστευω οτι θα το παρει) και εγω αυτο θελω. Και μετα να ακουω τους Ολυμπιακους να κλαινε οτι τους αδικει η διαιτησια. Και θα ακουσουμε Ολυμπιακους να διαμαρτυρονται οτι παιρνει πρωταθληματα ο Παναθηναικος με διαιτησια. Θα ειναι η μεγιστη ειρωνια και θα ερθουν και εξωγηινοι ακομα για να γελασουν με την ψυχη τους ! Φιλε μου το ποστ σου ειναι η επιτομη της αμπαλοσυνης.Με κατι τετοιες αποψεις θα συνεχισουμε να ειμαστε καρπαζοεισπρακτορες παντου.Στην περιπτωση σου μονο για λογους τρολαρισματος θα δικαιολογουσε καποιος αυτες τις αποψεις που διαστρεβλωνουν την πραγματικοτητα.Ειδες και οτι ηταν οφσαιντ του Αρη!?? 2 μετρα κιολας. Το ποστ του μολυνει την ατμοσφαιρα και πρεπει ο ιδιος να το διαγραψει. Κατα τα άλλα το πεναλτι που ζηταει ο Αρης τωρα που το βλεπω ηταν σαφως πεναλτι. Δυστυχως τα πραγματα στο δυσμοιρο Ελληνικο ποδοσφαιρο δεν θα αλλαξουν ποτέ.
kirileman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστυχως τα πραγματα στο δυσμοιρο Ελληνικο ποδοσφαιρο δεν θα αλλαξουν ποτέ. Η επιτομή της οπαδικής υποκρισίας, θα πω εγώ! Γιατί δυστυχώς; Είσαι ΠΑΟ και είμαι Ολυμπιακός. ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ποτέ και ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν θα αλλάξουν ποτέ για να μπορούν οι "ομαδάρες" μας να παίρνουν με τον ελάχιστο δυνατό κόπο πρωταθλήματα και κύπελλα, έτσι όπως παραδέχτηκε ένας φίλος παραπάνω ότι θέλει να το πάρει... ο αδικημένος! Περιμένεις να γυρίσει ο τροχός και να βρεθείς εσύ από πάνω για να κάνεις τα ίδια και χειρότερα! Τα ίδια σσσσσκατά είμαστε όλοι!
Krokodilos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αρχικά καταχωρημένο από Krokodilos Εμφάνιση ΜηνύματοςΔυστυχως τα πραγματα στο δυσμοιρο Ελληνικο ποδοσφαιρο δεν θα αλλαξουν ποτέ. Η επιτομή της οπαδικής υποκρισίας, θα πω εγώ! Γιατί δυστυχώς; Είσαι ΠΑΟ και είμαι Ολυμπιακός. ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ποτέ και ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν θα αλλάξουν ποτέ για να μπορούν οι "ομαδάρες" μας να παίρνουν με τον ελάχιστο δυνατό κόπο πρωταθλήματα και κύπελλα, έτσι όπως παραδέχτηκε ένας φίλος παραπάνω ότι θέλει να το πάρει... ο αδικημένος! Περιμένεις να γυρίσει ο τροχός και να βρεθείς εσύ από πάνω για να κάνεις τα ίδια και χειρότερα! Τα ίδια σσσσσκατά είμαστε όλοι! Η επιτομή της ατομικης βλακειας, θα πω εγώ! Γιατι δεν ειμαι ΠΑΟ(Παναθηναικος) αλλά ειμαι ΠΑΟΚ. Ακομα και αν δεν το ειδες να το γραφω και το εγραψα στο ιδιο ποστ το οποιο απαντησες(!), πολυ ευκολα χαρακτηριζεις και βγαζεις συμπερασμα για καποιον χωρις να τον ξερεις. Επειδη δηλαδη ειπα την αληθεια και δεν σου αρεσε, αμεσως να πεις οτι ειμαι Παναθηναικος. Οχι, ειμαι ΠΑΟΚ και θελω να αλλαξουν και να γινουν ολα 50-50 για ολες τις ομαδες. Και οχι δεν θελω τον ΠΑΟΚ να τον ευνοουν οπως πχ τον Ολυμπιακο ακομα και αν μας δινοταν η ευκαιρια να εχουμε τετοια ευνοια. Οποτε ολα αυτα που ειπες ειναι τελειως ακυρα. Μα τελειως!
fearwhatnow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Η επιτομή της οπαδικής υποκρισίας, θα πω εγώ! Γιατί δυστυχώς; Είσαι ΠΑΟ και είμαι Ολυμπιακός. ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ποτέ και ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν θα αλλάξουν ποτέ για να μπορούν οι "ομαδάρες" μας να παίρνουν με τον ελάχιστο δυνατό κόπο πρωταθλήματα και κύπελλα, έτσι όπως παραδέχτηκε ένας φίλος παραπάνω ότι θέλει να το πάρει... ο αδικημένος! Περιμένεις να γυρίσει ο τροχός και να βρεθείς εσύ από πάνω για να κάνεις τα ίδια και χειρότερα! Τα ίδια σσσσσκατά είμαστε όλοι! Ετσι ειναι.Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μονο οπαδικη υποκρισια.Αν δεχτουμε οτι οι οπαδοι αυτων των ομαδων πραγματι θελουν να αλλαξει κατι, μετα θα σκονταψουμε στους 'παραγοντες' των ομαδων που ειναι χειροτεροι και απο οπαδοι στη νοοτροπια.Η αποψη μου ειναι οτι το προβλημα δεν περιοριζεται στα αθλητικα πλαισια αλλα ειναι και πολιτικο αλλα ας μην επεκταθω διοτι δεν επιτρεπεται απο τους κανονες.
alexis333 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Θέλω όσο τίποτα φέτος να πάρω Πρωτάθλημα ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ. Δε φαντάζεστε πόσο. Xαχαχαχα !!!! Οντως θα εχει πολυ γελιο να γινει αυτο. Θα βλεπεις ολους τους κολημενους γαυρους να αρχιζουν να κατεβαζουν ιστοριες για τη διαιτησια. Λες και τοσα χρονια που ευνοει εμας ( κατα τυχη ) δεν το εβλεπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.