Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να σουν κανας οπαδος του Αρη να σου απαντουσα. αλλα σε γαυρο για διατησια μου φαινεται λιγο γελοιο να δικαιολογουμαι.

ασε μας ρε μεγάλε. σε ρωτάω στα ίσια και μου κάνεις τον ψόφιο κοριό. δεν απαντάς γιατι σε πονάει η αλήθεια. ε μην απολογηθείς σε εμένα λοιπόν, απολογήσου στα παιδιά που μπήκαν και έκραζαν αμεσως μετά την λήξη.

Kλασικα και παλι αθανατο ελληνικο πρωταθλημα δεν εδωσε πεναλτι στον Αρη.Μετα απορουμε που εξω πεφτουν οι 3αρες και οι 4αρες συννεφο.

Στην τελευταία με το σπρώξιμο του Κάμπορα μέσα στην μικρή περιοχή, λογικά.

Αυτά τα πέναλντι που ποτέ δεν δίνονται στο 90' εναντίον του ΠΟΚ στην Αθήνα. ΠΟΤΕ!

απολογήσου σε αυτούς αμα σε χαλάω εγω..

συγχαρητηρια στην ομαδα μας για τους 3 βαθμους. το πρωταθλημα φετος ειναι δικο μας

τα συγχαρητήρια που ακριβώς πάνε? στην μπαλάρα? στις γιόμες? στο πέναλντι που δεν δόθηκε?

Δημοσ.
ασε ρε να χουν και καμια δικαιολογια για το γεγονος οτι ειναι απο κατω μας...

θα τις χρειαστουν φετος... δεν βλεπω να περνανε και καθολου απο πανω μας :D

Δημοσ.

Ενοχλεί πάρα πολύ που έχουμε καλύτερη ομάδα και οι παίκτες μας είναι τίμιοι και δεν προσπαθούν να κόψουν την μπάλα σε αντιπάλους.

Δημοσ.
Ενοχλεί πάρα πολύ που έχουμε καλύτερη ομάδα και οι παίκτες μας είναι τίμιοι και δεν προσπαθούν να κόψουν την μπάλα σε αντιπάλους.

χαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol: χαχαχαχαχαχα ΑΝΕΚΔΟΤΑΡΑ ωραιος! χαχαχαχαχα

Δημοσ.

και ο παο ευνοειται απο τη διαιτησια αλλα οχι να μας την λενε οι ολυμπιακοι που η ομαδα τους ειναι η πιο ευνοημενη στην ελλαδα...

Δημοσ.

Ενοχλεί πάρα πολύ που έχουμε καλύτερη ομάδα και οι παίκτες μας είναι τίμιοι και δεν προσπαθούν να κόψουν την μπάλα σε αντιπάλoυς.

Δημοσ.
σημερα δοθηκε η 1η αφορμη να αρχισουν να ακουγονται π@π@ριες περι πρασινης παραγκας. Και το αστειο ειναι οτι θα κλαιγονται οι γαυροι πιο πολυ απο τους Αρειανους.

πρεπει να εφαρμοστει και εδω το συστημα που εφαρμοζουν στο ουεφα με τον δευτερο βοηθο διαιτητη φασεις σαν και αυτες με τον δευτερο διαιτητη θα ειναι πιο καθαρες.για μενα το πεναλντι του αρη δεν ηταν.

Δημοσ.
πρεπει να εφαρμοστει και εδω το συστημα που εφαρμοζουν στο ουεφα με τον δευτερο βοηθο διαιτητη φασεις σαν και αυτες με τον δευτερο διαιτητη θα ειναι πιο καθαρες.για μενα το πεναλντι του αρη δεν ηταν.

Ναι και να βαλουν εσενα δευτερο διαιτητη που εισαι πολυ αντικειμενικος βλεπω..Εχετε καταντησει χειροτεροι απο τους πολιτικους οι οπαδοι των ομαδων στην Ελλαδα.

Δημοσ.
ναι το έζησες και αυτο.. μαλλον εσυ πρωτάθλημα πράσινο δεν έχεις ζησει :D

και συ εχεις να δεις απ τα 20 σου πρωταθλημα της ομαδας σου στο μπασκετ και ετσι οπως παει το πραμα τουλαχιστον μεχρι τα 40 σου δε προκειται να ξαναδεις...

Δημοσ.
Ναι και να βαλουν εσενα δευτερο διαιτητη που εισαι πολυ αντικειμενικος βλεπω..Εχετε καταντησει χειροτεροι απο τους πολιτικους οι οπαδοι των ομαδων στην Ελλαδα.

δεν ειμαι παναθηναικος οποτε πιστευω οτι ειμαι αντικειμενικος και σου ειπα αυτη ειναι η δικια μου γνωμη οπως ειδα την φαση

Δημοσ.

Πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρουμε. Δεν θα μας αφήσουν φέτος παρόλο που είμαστε κλάσεις ανώτεροι τους. Ο λόγος είναι ένας. Ο πρωταθλητής πάει κατευθείαν στους ομίλους. Τώρα που θα βγει και το Π.Α.Σ.Ο.Κ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...