john1987 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Sorry παιδια αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.Θυμαμαι παλαιοτερα τα λεγανε οι Ολυμπιακοι αυτα μετα τα ευρωπαικο ματς.Τωρα ομως εχουν χτισει σχετικα καλη αμυνα. Το να μην αξιοποιεις τις ευκαιριες στην επιθεση ειναι ανικανοτητα,και πως να μιλησουμε για ατυχια με αυτην την αμυνα...
George South 13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Η Γαλατά εχει φοβερή επίθεση και εμεις εχουμε εντελώς αδούλευτη και ασύντακτη άμυνα το αποτέλεσμα ηταν προεξοφλημένο. Αν δεν δουλευτουν Μαρίνος, Σειταρίδης Μπιαρσμιρ θα εχουμε ολη τη χρονιά τεράστειο πρόβλημα. Ο Γκαλίνοβιτς Δεν φταιει για το 1ο τέρμα οσο και να χτυπιεστε! Πυγενε σωστά προς την πορεία της μπάλας. Ο Γκαλίνοβιτς αργησε να βγεί στο 2ο. Εκει φτάιαει! Αλλα δεν κατηγορεις τερματοφυλακα επειδη νικήθηκε σε τετ-α-τετ, μην τρελαθούμε. Ο Γκαλίνοβιτς φταιει για το 3ο κατα 50%. Επεσε σωστά αλλα αργά ενω η μπαλα ειχε ήδη αλλαξει πορεία στον Βασκο. Προς το παλικάρι που ειπε πιο πανω οτι μεσα στο γήπεδο ειδε οτι εφταιγε, κι εγω ετσι νόμιζα στο οακα και για τα 3 αλλα στο ρεπλει φαινονται κι αλλες λεπτομέρειες. Στην τελική αυτός ειναι ο Γκαλίνοβιτς. Καλός αλλα με αργά αντανακλαστικά και χανει ευκολα τη μπάλα. Ετσι ειναι χρόνια τωρα! Χτές το ανακαλυψατε καποιοι?? Ντροπή να αποδοκιμάζεις παιχτη τοσο εντονα εν ωρα αγώνα. Αν θελαμε καλύτερο τερματοφύλακα επρεπε να ειχαμε παρει το καλοκαίρι! Ο Μαρίνος καλα εκανε κι επαιξε και εκτος απο το 1ο γκολ ηταν πολυ καλός. Ο Τεν κατε το συμαντικότερο λάθος που εκανε χτές ηταν που δεν εβαλε εξ αρχής τον Νινη. Δεν φταιει που Κατσουράνης, Καραγκόυνης, Σαρίεγκι ηταν απο εκτος τοπου έως τραγικοί. Επιτελους μετα απο χρονια για σερι παιχνίδι δεν επαιξε ο Λουκάααααςςςς! Θετικό που δεν παρατήσαμε το ματς στο 3-0 αλλα συνεχίσαμε φουλ επίθεση. Πορνη η μπάλα δεν εμπαινε με τίποτα χτες. Χασαμε τα αχαστα! Ο Παυλος καλα κανει και κράζει. Οσο και να θελουμε πρωταθλημα και μόνο, δεν μπορει να χανεις ετσι στο εξωτερικό. Μακαρι καποια στιγμη να περνει αποφάσεις και στην μπάλα και να μην βασιζόμαστε σε κατι απιθανους Αντωνίου και σία. Στο κέντρο λειπει ενας παιχτης με φαντασία που θα κάνει παιχνίδι και θα βγάλει σωστές πασες μπροστά. Λειπει ενας τρελο-Μπορέλι, ενας Μικλαντ. Την κυριακη ολοι ενωμένοι για το 4χ4 με τα Σκουληκάκια!! ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!
sugata Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Νταξ ρε spss07, μας έπεισες παιδί μου. Είμαστε... άμπαλοι ανοργάνωτοι απροπόνητοι και... άχρηστοι γενικώς (κάπου πρέπει να μπει και ο μέγας Βύντρα) Να πάω τώρα να χωθώ στο καβούκι μου μέχρι την επόμενη βδομάδα, ή μέχρι το τέλος τσι ποδοσφαιρικής σεζόν; Για κάποιους ρομαντικούς είμαστε άτυχοι. Για κάποιους ρεαλιστές, είμαστε τα παραπάνω. Για κάποιους που βρίσκονται στο ενδιάμεσο, είμαατε και άτυχοι, και ολίγον τι (όχι πολύ) τα παραπάνω.
telegamesvg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Κουιζ Ποια υπερομαδα εχει φαει 7 γκολ σε ενα ματσ??? Ελα αλέεεκο ΠΟΣΑ???? Ποια εχει αναστησει και το τελευταιο γραφικό χωριο στην Ευρωπη?? Ρε φιλε στην φωλιά του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινι.- Tελικα ρε φουστη μου το'χει η μοιρα μας σε αυτη τη χωρα να μαλωνουμε για το ποιος ειναι ο χειροτερος ..
sugata Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Tελικα ρε φουστη μου το'χει η μοιρα μας σε αυτη τη χωρα να μαλωνουμε για το ποιος ειναι ο χειροτερος .. Θα κάνουμε και διαγωνισμό στο τέλος. Πόσα φάγατε τέλος σεζόν οι ολυμπιακοί; -α εμείς λίγα, αλλά χάσαμε με 1-0 τους νοκ αουτ αγώνες στους 16 και αποκλειστήκαμε. Στο σύνολο να μαζέψαμε καμιά δεκαριά. Εσείς οι βάζελοι; - α, εμείς βάλαμε και στις κάλτσες μας, 3 κάθε βδομάδα, do the maths, καμιά 24αριά...και σεις οι αεκτσήδες; - ε καλά, και μεις μια χαρά πήγαμε, 3-4 per week στο europa, έχουμε και για του χρόνου. AND THE WINNER IS: ε, μέχρι στιγμής το έχουμε ισόπαλο...
alexis333 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ειναι ισοπαλο. Εμεις οι Ολυμπιακοι εχουμε φαει περισσοτερα τοσα χρονια. Αλλα φετος δεν εχουμε φαει κανενα και εχουμε κανει 5 νικες σε 5 παιχνιδια. Και καναμε και πορεια και προπερσυ. Αρχιζει και το γυρναει ο Ολυμπιακος σιγα σιγα και θα αρχισει πιστευω να πηγαινει καλα και στο Ch . L τα επομενα χρονια.
tsavi1991 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ε λοιπόν είσαστε απίστευτοι μερικοί ε?Είδες κανένα να πανηγυρίζει που χάσαμε? Ότι θέλετε λέτε.Αυτά που λες κι εσύ λέμε όλοι.Τι φταίει και τι δεν φταίει.Μη δημιουργείτε εντυπώσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Η ομάδα έχει πρόβλημα είναι κρυφό μυστικό?Έχει καμιά σταθερή άμυνα να δέσει μέσα απο τα παιχνίδια? Κανένας σοβαρός προπονητής δεν θα έβαζε σε τέτοιο ματς από την αρχή τον άπειρο Μαρίνο βασικό.Άλλο που το παιδί είναι μάλλον χαζό και τόπαιξε ήρωας πως δεν έπεσε ψυχολογικά με την πατατιά που έκανε. Θα μου πείς και ποιόν να βάλει.Ας φρόντιζαν οι υπεύθυνοι να έχουν καβάτζα παίχτες.Είναι τρομερό δηλαδή να ξεμένεις στη πορεία από έμπειρους παίχτες. Α καλά κι εσείς δεν έχετε άλλη δουλειά παρά να λέτε ποιός έφαγε τα περισσότερα γκολ στην Ευρώπη.Πάει αυτο, το εμπεδώσαμε.Μόνο κακό κάνουν σε όλους τέτοιες αναφορές. Πάντως ρε σείς πολλά μεγάλα ονόματα έχει η Γαλατά. +10000000000000
geovard Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Γκαλίνοβιτς φταιει για το 3ο κατα 50%. Επεσε σωστά αλλα αργά ενω η μπαλα ειχε ήδη αλλαξει πορεία στον Βασκο. Θα σχολιάσω μόνο αυτό.Πώς μπορείτε και βρίσκετε τα ποσοστά με τόση μαθηματική ακρίβεια όταν πέφτει σε μιά γωνιά και η μπάλλα από κόντρα πάει στην άλλη.Όλοι λέμε τότε ότι τον πουλάει η μπάλλα.Είδες που πήγε η μπάλα?Έγλειψε το δοκάρι σχεδόν!Άρα έχει μηδενική ευθύνη ο Γκαλίνοβιτς στο τρίτο γκολ. Τα χρόνια όμως του Κροάτη στον Παναθηναϊκό έχουν δείξει ότι είναι ένας μετριότατος τερματοφύλακας έως κακός τερματοφύλακας.Και μιά ομάδα δεν μπορεί να λέγεται μεγάλη χωρις τερματοφύλακα με προσωπικότητα. Υπάρχουν τερματοφύλακες που είναι κυρίαρχοι στην περιοχή τους και κατευθυνουν την άμυνά τους καλύτερα από προπονητές.Ο Γκαλίνοβιτς έχει το ύφος του κοιμισμένου. Τώρα τελευταία σε κάτι μεταδόσεις αγώνων έχω εντυπωσιαστεί από μερικούς τερματοφύλακες.Γιά παράδειγμα αυτόν της Εθνικής Ελβετίας. Ακόμη ακόμη και ο Χιώτης είναι καλύτερος τού Γκαλίνοβιτς.Δεν ξέρω γιατί μέσα σε μιά νύχταμπορεί να φεύγει ο Μούν ή να κάθεται στο πάγκο ο Σπυρόπουλος ενώ ο Γκαλίνοβιτς που φταίει γιά αρκετές από τις συντριβές να έχει ασυλία. Ας πάει ο Παυλάρας που παραπονιέται ότι ρεζιλευτηκε το όνομα του Παναθηναϊκού χθες, να αγοράσει αν όχι τον Μπουφόν, τουλάχιστον ένα μεγάλο τερματοφύλακα εγνωσμένης αξίας να τον κάνει δώρο στην ομάδα.Αλλά αυτό που κάνουν οι Γιαννακόπουλοι κοινώς λέγεται πουστιά.Γιατί έχουν το άλλοθι των επιτυχιών του μπάσκετ και έτσι όποτε ανοίγουν το στόμα τους γιά το ποδόσφαιρο όλο και κάποιν θα κατηγορήσουν.Αν όπως λένε πιστεύουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος τότε πρέπει να βγάλουν το σκασμό και να βοηθήσουν ουσιαστικά καιτο ποδόσφαιρο.Αλλιώς να ασχοληθούν μόνο με το μπασκετάκι τους. Καί σκεφτείτε και κάτι άλλο.Γιατί τρέμετε μερικοί μη διώξουν τώρα τον Τεν Κάτε επειδή σε τρείς αγώνες έχουμε τρείς νίκες με την ψυχή στο στόμα?Μα αν δεν πιστεύετε στον προπονητή τότε πώς είστε σίγουροι ότι με τέτοια κοουτσαρίσματα θα σας οδηγήσει στο πρωτάθλημα?Γιατί ο Πατέρας δεν μιμείται τον Κόκκαλη που έδιωξε και έδιωξε και πάντα έπαιρνε το πρωτάθλημα? Πάντα μιά αλλαγή προπονητή επιδρά ευεργετικά στην ομάδα.Εγώ σας λέω πως με ένα προπονητή του στυλ του Καραγεωργίου το πρωτάθλημα το είχε στο τσεπάκι.Αμφιβάλλει κανέις γι αυτό?Ακόμη και με τον Παράσχο θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.Ας τολμήσουν λοιπόν οι Πατέρες και ας κρατήσουν επι τέλους βοηθό τον Τεν Κάτε που αυτή είναι η θέση του.Θα γλυτώσουν έτσι και το ψηλό κασε του Ολλανδού.Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Τεν Κάτε μπορεί να πάρει πρωτάθλημα.Από συμπτώσεις είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία.΄Έχει ακόμη 27 αγώνες.Να το θυμάστε αυτό το μήνυμα. Πριν είναι αργά!
sugata Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Αρχιζει και το γυρναει ο Ολυμπιακος σιγα σιγα και θα αρχισει πιστευω να πηγαινει καλα και στο Ch . L τα επομενα χρονια. Πρόσεξε μόνο γιατί οι πορείες στην Ευρώπη κατά κανόνα σημαίνουν απώλεια των εγχώριων... Ρώτα και μααααααααααααας. :lol::lol::lol:
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Χιώτης πράγματι καλός, με την Ατλέτικο έκανε καλές αποκρούσεις.
alexis333 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Πρόσεξε μόνο γιατί οι πορείες στην Ευρώπη κατά κανόνα σημαίνουν απώλεια των εγχώριων... Ρώτα και μααααααααααααας. :lol::lol::lol: Δικιο εχεις. Δε ειναι ευκολο να τα πας καλα σε 2 διοργανωσεις ( βαλε και το κυπελο= 3 διοργανωσεις ) Εχετε και καλη ομαδα για το πρωταθλημα. Φετος πιστευω εχετε ολες τις προυποθεσεις για να παρετε το πρωταθλημα.. Ελπιζω να μη τα καταφερετε :lol:
foufoutios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 "Υπεγράφη η οικοδομική άδεια" "Ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού, πήρε πλέον "σάρκα"... αφού το ΥΠΕΧΩΔΕ υπέγραψε την οικοδομική άδεια και πλέον το γήπεδο στο Βοτανικό, είναι πιο ορατό από ποτέ" http://sport24.gr/html/ent/241/ent.316241.asp Μηπως θα επρεπε να μιλατε για αυτο και οχι για το ποιος ειναι πιο αχρηστος? Ξεκιναει καινουρια εποχη για εσας με ενα καινουριο, ΔΙΚΟ ΣΑΣ γηπεδο και εσεις καθεστε και ασχολειστε με τον Ολυμπιακο και ποσα γκολ θα φαει στην Ευρωπη και ποσα εφαγε σε ενα φιλικο.. (οχι ολοι ) ΥΓ : Ο Μαρινος ηταν πολυ καλος εκτος απο τη φαση του πρωτου γκολ και εδειξε να μη μασαει.. Αν βγει σαν τον Νινη και αξιοποιηθει, τριφτε τα χερια σας απο τωρα (η τα χερια τους που θα τον μοσχοπουλησουν)
geovard Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 "Υπεγράφη η οικοδομική άδεια" "Ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού, πήρε πλέον "σάρκα"... αφού το ΥΠΕΧΩΔΕ υπέγραψε την οικοδομική άδεια και πλέον το γήπεδο στο Βοτανικό, είναι πιο ορατό από ποτέ" http://sport24.gr/html/ent/241/ent.316241.asp Πώς γίνεται πάντα σε προεκλογικές περιόδους να αποκτάμε γήπεδο και μετεκλογικά να μην έχουμε αυτό είναι μιά άλλη ιστορία. Δεν αποκλείεται αυτή η εξέλιξη να έχει σχέση όσο κι αν φαίνεται απίστευο με τις βρισιές και κατάρες που εκστόμισε φίλος μου σε γνωστό(γνωστότατο) πολιτικό blog, γιά την εκμετάλλευση του θέματος του γηπέδου και το μπαλάκι μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΕΧΩΔΕ! Δεν θέλω να σας δώσω το link γιατί κάποιοι θα αντιδράσουν και θα γίνει... εμφύλιος εν μέσω μάλιστα προεκλογικής περιόδου.Και είναι φανερό ότι οι παρατρεχάμενοι των πολιτικών ξεσκονίζουν το διαδίκτυο γιά να προσαρμόσουν τις κινήσεις τους ανάλογα με τις διαμαρτυρίες των πολιτών. Σας λέω ήταν απίστευτος ο φίλος σε εκείνο το post.Αλλά όχι τόσο βρισίδι ρε γμτ. Αν εκείνο το μήνυμα έπαιξε το ρόλο του στην εξέλιξη γιά το γήπεδο τότε πραγματικά το διαδίκτυο δεν έχει απλά δύναμη αλλά είναι ωρολογιακή βόμβα, που κάνει πολλές φορές κάποιες κ.........ες να ανοιγοκλείνουν λες και τους έβαλαν νέφτι!
foufoutios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Σιγουρα διαβαζοντας ενα ποστ απο τον ιντερνετ φοβηθηκε η κυβερνηση και ειπε να ξεκινησει διαδικασιες.. Οχι λογω εκλογων και ψηφων.. Ειναι φοβερο τελικα το ιντερνετ, σκετομαι να ζητησω και εγω μια Φερραρι, ολο και καποιος θα κλ@στει και θα μου τη δωσει.. (πλακιτσα κανουμε ε?)
geovard Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Σιγουρα διαβαζοντας ενα ποστ απο τον ιντερνετ φοβηθηκε η κυβερνηση και ειπε να ξεκινησει διαδικασιες.. Οχι λογω εκλογων και ψηφων.. Ειναι φοβερο τελικα το ιντερνετ, σκετομαι να ζητησω και εγω μια Φερραρι, ολο και καποιος θα κλ@στει και θα μου τη δωσει.. (πλακιτσα κανουμε ε?) Ξέρεις τι σημαίνει πολιτικό κόστος? Μη με αναγκάζεις να δώσω το μήνυμα. Εντελώς άστοχο το παράδειγμά σου με τη Φεράρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.