George South 13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν πρωτο μου ποστ σε ασχημη μερα. Η ομαδα ηταν φοβερα ατυχη σήμερα. 1)Καναμε 10 φασεις και η μπαλα δεν εμπαινε με τίποτα στα δύχτια. Ειδικα 5 συγκεκριμένες ευκαιριες ηταν κλασικοτατα γκόλ που δεν χάνονται και τα 5! Αυτο σε μένα δέιχνει την ελλειψη παιχτη να βαλει το τοπι στο τερμα και παραλληλα ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!! Στανταρ ελλειψε ο Σισε σε καποιες φάσεις... Απραδεκτη και προκλητική η τιμωρία του απο την κολο-ουεφα σε απλη φαση που σε καμμια περιπτωση δεν δεινεις κοκκινη!! 2)Η αμυνα τραγικη για ακόμα ενα παιχνίδι. Πληρωσαμε τα λαθη του να μην παρουν σοβαρους αμυντικους απο νωρίς αλλα το θυμήθηκαν τελη σεπτέμβρη με λυσεις που θα αργησουν να δειξουν κατι ενω η ομαδα θελει ΑΜΕΣΕΣ και ΔΥΝΑΤΕΣ λυσεις! Για τους αλλοθρησκους που βιάστηκαν να χαρουν απλα να θυμησω οτι εμεις δεν παιζουμε με παγκοσμίος αγνωστα καφενεια στυλ Σεριφ (ολε λεμε!! ) και Αλκμαααρ (Οριστε??) Που τις βρηκε η ουεφα ολες αυτές ρε τις ομαδαρες?? αν ο ψευτοπρωταθλητης της παραγκας επαιζε με ατλετικο και γαλατα ποσα θα μαζευατε??? εδω φαγατε 5 απο τους απιθανους εργοτεληδες και φερατε τεραστειο Χ με τον bigMAC!!! Κυριακη κοντη γιορτή.. 4χ4 και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ σε θελουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ! υ.γ. Παυλο πεσ τα ρε! Αλλα να πεις και ονοματα ολων αυτων και κυρίως να τους σουτάρεις ολους απο εκει μέσα μπας και αναλαβει επιτελους κανενας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κι οχι τυχοδιοκτες στυλ Φιλιπίδη, Μητσου, Αντωνίου κλπ κλπ. Ας σταματήσουν επιτελους τα παιχνιδια στη πλατη της ομάδας για να κονομάνε συγκεκριμένοι μανατζαρέοι και λαμόγια! Ξερεις την συνταγη της απόλυτης επιτυχίας απο το μπάσκετ, κανε το πραγματικότητα παντού!
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Η ομαδα ηταν φοβερα ατυχη σήμερα. αν ο ψευτοπρωταθλητης της παραγκας επαιζε με ατλετικο και γαλατα ποσα θα μαζευατε??? Αυτά θέλουμε να ακούμε...
sugata Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 άστο μωρέ το παιδί...first post...θα μάθει spss07, δείξε και συ κατανόηση...(ναι έκανα edit μόλις είδα το μήνυμα σου)
SPSS07 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Θα αρχισουμε παλι τα ιδια? συγχαρητηρια λοιπον στον πρεσβη που σε 5 ματς εχει αρπαξει 11 γκολακια.. το ρεκορ φυσικα το εχει ο ιδιος με 16 γκολ σε 6 ματς ομιλου το 2005.. μου αρεσε που πατερας και γιαννακοπουλος λεγανε για "βλακειες" και "ξεφτιλες" ωραια και η γιουχα στον γκαλινοβιτς λες και ο ανθρωπος ειχε αποκλειστικη ευθυνη για τις βλακειες της υπολοιπης ομαδας. ... μα καλα, Μαρινος βασικος..??? δε γινονται αυτα
deminho11 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Θα αρχισουμε παλι τα ιδια? συγχαρητηρια λοιπον στον πρεσβη που σε 5 ματς εχει αρπαξει 11 γκολακια.. το ρεκορ φυσικα το εχει ο ιδιος με 16 γκολ σε 6 ματς ομιλου το 2005.. μου αρεσε που πατερας και γιαννακοπουλος λεγανε για "βλακειες" και "ξεφτιλες" ωραια και η γιουχα στον γκαλινοβιτς λες και ο ανθρωπος ειχε αποκλειστικη ευθυνη για τις βλακειες της υπολοιπης ομαδας. ... μα καλα, Μαρινος βασικος..??? δε γινονται αυτα Φίλε ΑΕΚ είμαι αλλα οι μλκς που λες μου προκαλούν ακόμα και εμένα αηδία!!! Την πορεία που έχει κάνει ο Παναθηναικός στην Ευρώπη δεν πρόκειται να την κάνεις ακόμα και ο Θεος να παίξει...(αν και εχω μάθει οτι είναι ντεφορμέ) Πήγαινε κρύψου που βγήκατε σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή που έφαγες 5 απο μια ομάδα Εργοτέλης??? λέγεται??? και κατάφερες να φέρεις Χ με μία Καβάλα..... Αλλα ξέχασα, έχει και γρήγορους παίχτες..... με 12 παίχτες δεν πάς πουθενά φίλε μου, άναψε και καμιά λαμπάδα στην Αγία Αλκμαάρ....
SPSS07 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ασε μη μιλαμε για πορειες δε θα βγαλει πουθενα... πικραμενος κιεσυ 4 σημερα. δε πειραζει ασχολησου με τα φιλικα του ολυμπιακου μιας και αυτο σε ενδιαφερει περισσοτερο
SPSS07 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 και ο τεν κατε μετα το ματς χαζολογουσε εκανε και αστειακια με τις δηλωσεις περι ραικαρντ .. ωραιος!
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Αναλογικά πάντως το ρεκόρ το έχει ο Ολυμπιακός. 7 γκολ σε μία αγωνιστική.
deminho11 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Αναλογικά πάντως το ρεκόρ το έχει ο Ολυμπιακός. 7 γκολ σε μία αγωνιστική. Έχω την αίσθηση οτι απο φέτος θα μιλάμε για Άρσεναλ.......
ata1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Μπίαρσμιρ εμένα πάντως μου άρεσε. Οι προωθήσεις του όλες σωστές και οι μπαλιές μπροστά ακριβείας. Αμυντικά βέβαια δεν είναι και ότι δεν περνάει τίποτα αλλά αρκετά άνω του μετρίου. Σε κάθε περίπτωση μου φάνηκε ένας καλός αμυντικός με καλές τοποθετήσεις που μπορεί να δώσει τη μπάλα με ακρίβεια ακόμα και με μακρυνή μπαλιά. Στο πρώτο γκολ αν φώναξε ο Γκαλίνοβιτς πρόκειται για μεγάλη πατάτα του Μαρίνου αδικαιολόγητη. Αν δεν φώναξε ο Γκαλίνοβιτς την έκανε αυτός την πατατιά. Γενικά επειδή η άμυνα κατευθύνεται πάντα από τον τερματοφύλακα δεν τον εμπιστεύομαι σε αυτό το θέμα αλλάμε την απορία θα μείνουμε
George South 13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Θα αρχισουμε παλι τα ιδια? συγχαρητηρια λοιπον στον πρεσβη που σε 5 ματς εχει αρπαξει 11 γκολακια.. το ρεκορ φυσικα το εχει ο ιδιος με 16 γκολ σε 6 ματς ομιλου το 2005.. Κουιζ Ποια υπερομαδα εχει φαει 7 γκολ σε ενα ματσ??? Ελα αλέεεκο ΠΟΣΑ???? Ποια εχει αναστησει και το τελευταιο γραφικό χωριο στην Ευρωπη?? Ρε φιλε στην φωλιά του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινι.- μου αρεσε που πατερας και γιαννακοπουλος λεγανε για "βλακειες" και "ξεφτιλες" Καλα κανουν και τα λενε για να αφυπνιστουν όλοι! Δεν λενε ΧΟΧΟΧΟ κι εμεις βαλαμε τοσα εκατομυρια οποτε ολοι μπεεεεεε!! Σου θυμιζει κατι ή ξυνω πληγές??? ωραια και η γιουχα στον γκαλινοβιτς λες και ο ανθρωπος ειχε αποκλειστικη ευθυνη για τις βλακειες της υπολοιπης ομαδας. Βλακεια η γιουχα γιατι κι εγω πιστευω οτι ο γκαλινοβιτς δεν φταιει αν και μεσα απο το γηπεδο φαινεται αλλιως και πανω στα νευρα την πληρωνουν ολοι! Εσεις με Καβαλα προχτες σφυριζατε ή εκανε παρασιτα??? ... μα καλα, Μαρινος βασικος..??? δε γινονται αυτα Τους απίθανους που παιζουν στην υπερομαδα σου τους εχεις δει?? Τι σου εφτεξε το παλικάρι, εκανε ενα ηλιθιο λάθος αλλα μετα δεν μασισε! Πριν το Γενάρη τον βλεπω Εθνική και θα με θυμηθείς εχει πολυ ταλέντο αλλα θελει δουλεια για να μην κανει μαλακίες οπως αποψε!
sugata Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ... μα καλα, Μαρινος βασικος..??? δε γινονται αυτα Μια στιγμή βρε συ φίλε. Δηλαδή γιατί μπήκε στον κόπο να το πάρει το κοπέλι; Επειδή είχαμε κενή θέση στον πάγκο, ε, να μην την αφήσουμε να σκονίζεται; Αφού τον πήρε, καλά έκανε και τον έβαλε και σε δύσκολο ματς. Και μακάρι να το κάνει και με τους υπόλοιπους μικρούς. Και όχι να τους βάζει αλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.