sugata Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορώ... να πάρω πρωτάθλημα επιτέλους κι ας τον πιω στην ευρώπη από τον οκτώβρη; Μπορώ... να κρατήσω προπονητή για τουλάχιστον 2 χρόνια; Μπορώ... να πάψω να κατηγορώ τον Σίλβα που δεν είναι επιθετικός; Μπορώ... να συνειδητοποιήσω ότι η Γαλατά είναι αντικειμενικά καλύτερη ομάδα; Μπορώ... να χωνέψω ότι η ομάς στο δεύτερο ημίχρονο το πάλεψε όσο δεν πήγαινε άλλο; Ειδικά για το τελευταίο, και χέσ τα 2 γκολ. δεν το πάλεψε; Δεν προσπάθησε να κάνει φάσεις; Όλα σκ@τ@ τα έκαμε από την αρχή μέχρι το τέλος; Υ.Γ.: cu tomorrow morning....
rodin002 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορώ... να πάρω πρωτάθλημα επιτέλους κι ας τον πιω στην ευρώπη από τον οκτώβρη;Μπορώ... να κρατήσω προπονητή για τουλάχιστον 2 χρόνια; Μπορώ... να πάψω να κατηγορώ τον Σίλβα που δεν είναι επιθετικός; Μπορώ... να συνειδητοποιήσω ότι η Γαλατά είναι αντικειμενικά καλύτερη ομάδα; Μπορώ... να χωνέψω ότι η ομάς στο δεύτερο ημίχρονο το πάλεψε όσο δεν πήγαινε άλλο; Ειδικά για το τελευταίο, και χέσ τα 2 γκολ. δεν το πάλεψε; Δεν προσπάθησε να κάνει φάσεις; Όλα σκ@τ@ τα έκαμε από την αρχή μέχρι το τέλος; Υ.Γ.: cu tomorrow morning.... Εμενα πάντως μ' αρεσε η ομαδα σημερα επιθετικα, ειδικα σε ανεπιθεσεις ειμασταν αρκετα γρηγοροι
geovard Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μπράβο παιδιά.Καλά το πάτε.Τον τρώτε και σας αρέσει κιόλας.Τόσο πολύ ξεπέσαμε λοιπόν? Άκου εμένα μου άρεσε η ομάδα! Φαντάσου να μην σ' άρεσε κιόλας. Εγώ γιά μιά στιγμή φοβήθηκα πως μπορεί να σπάγαμε απόψε το ρεκόρ του Ολυμπιακού στη Γιουβέντους. Ρε έχουμε ξεπέσει τόσο πολύ και σας αρέσει κιόλας.Βέβαια κάποτε θα γινόταν κι αυτό να συνηθίσεις στις σφαλιάρες και να μη σε πειράζει πιά.Πού είναι ο παλιός εγωϊσμός του πράσινου λαού? Και δεν ντρέπεστε να λέτε πώς σας άρεσε σήμερα η ομάδα?Γιά τον π....ο ήτανε.Μας τον φόρεσαν Οθωμανικό απόψε κι εσείς περίπου χαίρεστε.Γιατί έχουμε χορτάσει από τίτλους στην Ευρώπη και λέτε ας αφήσουμε και σε κανέναν άλλο να πάρει κανά τίτλο! Ένας ένας θα χάνονται πάλι φέτος οι στόχοι.Προσεύχομαι τουλάχιστον να πάρουμε το κωλοπρωτάθλημα γιά να μην διαλυθούμε τελείως.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 geovard και με την ατλετικο εδω μεσα ολοι χαζεψανε με την μπαλαρα που ειδαν στο 2ο ημιχρονο λεει. Τρια εγραψε ο πινακας παντως. Και σημερα λεει παιξαμε καλα. Παλι τρια. Μονο με τη Σπαρτα που φαγαμε τρια ημασταν κακοι, πως κι ετσι? Αλλα μετα μεσα στο ΟΑΚΑ στο κωλ0φαρδο 3-0 (αν θυμηθουμε 2 κραχτες ευκαιριες που χασανε στο τελος για να μας αποκλεισουν) επι της Σπαρτα ημασταν κατι απο Ρεαλ. 1 νικη σε 5 ευρωπαικα ματς, ολα τα αλλα ηττες και μαλιστα ΧΟΝΤΡΕΣ, αλλα η αισιοδοξια ξεχειλιζει. Αν αυτο ειναι το καλα μας, δηλαδη να τρωμε τρια και να εχουμε μια ικανοποιηση απτην εικονα της ομαδος μας, τοτε φαντοασου πως θα ναι το "κακα". Φοριεται πολυ το εγχρωμο γυαλι φετος.
rodin002 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μπράβο παιδιά.Καλά το πάτε.Τον τρώτε και σας αρέσει κιόλας.Τόσο πολύ ξεπέσαμε λοιπόν?Άκου εμένα μου άρεσε η ομάδα! Φαντάσου να μην σ' άρεσε κιόλας. Εγώ γιά μιά στιγμή φοβήθηκα πως μπορεί να σπάγαμε απόψε το ρεκόρ του Ολυμπιακού στη Γιουβέντους. Ρε έχουμε ξεπέσει τόσο πολύ και σας αρέσει κιόλας.Βέβαια κάποτε θα γινόταν κι αυτό να συνηθίσεις στις σφαλιάρες και να μη σε πειράζει πιά.Πού είναι ο παλιός εγωϊσμός του πράσινου λαού? Και δεν ντρέπεστε να λέτε πώς σας άρεσε σήμερα η ομάδα?Γιά τον π....ο ήτανε.Μας τον φόρεσαν Οθωμανικό απόψε κι εσείς περίπου χαίρεστε.Γιατί έχουμε χορτάσει από τίτλους στην Ευρώπη και λέτε ας αφήσουμε και σε κανέναν άλλο να πάρει κανά τίτλο! Ένας ένας θα χάνονται πάλι φέτος οι στόχοι.Προσεύχομαι τουλάχιστον να πάρουμε το κωλοπρωτάθλημα γιά να μην διαλυθούμε τελείως. Αλλο μου αρεσε η ομαδα και αλλο μου αρεσε η επιθεση της ομάδας. Διαβαζε καλυτερα Αναλστατικα ειμασταν για τον π@@σο εννοειται..
john1987 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Οντως εχουμε μικρυνει παιδια. Μολις μου ειπε φιλος μου που ητανε μεσα οτι παιξαμε μπαλαρα στο β. Total Football παιξαμε. Και μην ξαναπει κανεις οτι φταει η αμυνα,γιατι τα προβληματα στην αναπτυξη και στο τελειωμα καλα κρατουν. Πρωταθλημα αυτοσκοπος φετος και τπτ αλλο.Μην εχουμε και απαιτησεις δλδ.
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Αφού δεν την γουστάρετε την φάση , δεν ασχολείσαι καλύτερα με την Μαντσεστερ? Επιτυχίες μέσα έξω. Έχουμε τους γαύρους με την καζούρα θα έχουμε και μετά από κάθε ήττα και τους βάζελους. Για τους υπόλοιπους, το ματσάκι δεν το είδα ελέω σεμινάριων. Άκουσα πως είχαμε ατυχία στην επίθεση και πως το σχήμα ήταν ορθολογικό. Από την άμυνα αν και δεν περίμενα πολλά, 3 μάλλον πολλά ήταν. Η ηττα από τη Γαλατά , βαθμολογικά δεν θα μας επηρρεάσει λογικά (αν δεν χάσουμε από τους άλλους βέβαια) . Να δω πως θα είναι το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πάντως τα αποδυτήρια φαίνονται ενωμένα. Ωψόμεθα . Θάρρος, αντεχουμε την καζούρα αύριο και πάμε για τον κύριο στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Και για την Ευρώπη , θα θιμίσω και την περσινή περίοδο. Δυνατό χαστούκι το σημερινό και σε σωστό χρόνο. Δεν χάθηκε τίποτα όμως.
firewalker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Περί ξεφτίλας πρόκειται. http://www.gazzetta.gr/content/view/47241/999890/ Πάνε φουλ για ανάληψη καθηκόντων οι κοντοί!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Περί ξεφτίλας πρόκειται. http://www.gazzetta.gr/content/view/47241/999890/ Πάνε φουλ για ανάληψη καθηκόντων οι κοντοί! Οι κοντοι ειναι: μιζεροι, μιρλες, κακομοιροι, γκρινιαρηδες, κλαψιαρηδες, ΒΑΖΕΛΟΙ που κανουν χειροτερη καζουρα απτους γαυρους, ασχετοι, αντιπαναθηναικοι και τα λοιπα. Αρα παρακαλω ας ασχοληθουν με τη Μαντσεστερ κι ας αφησουν τον υπερηχητικο ΠΑΟ ησυχο να συνεχισει να παιζει τη μπαλαρα του και το ορθολογικο ποδοσφαιρο γιομας, που θα παιζεται απο τις μεγαλυτερες ομαδες το 2050. (συν τοις αλλοις να μην πουμε οτι ειμαστε και 40 χρονια μπροστα ως ομαδα?)
sugata Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εχμ...προτιμώ πρόεδρο με το γυαλάκι έγχρωμο... Μπορώ να έχω δυο κοντούς για το σπίτι παρακαλώ;
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 λευρά του, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σχολίασε: «Είναι μια δύσκολη βραδιά, πιστεύω όμως ότι μπορούμε να φτάσουμε στο πρωτάθλημα, ωστόσο με ενοχλεί η τρύπα στην άμυνα». Για να ξέρουμε και τι διαβάζουμε.
Snolly Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν γύρισα από το γήπεδο μόλις. Εντάξει πίκρα και ντροπή αλλά κρατάω τα εξής: Ο Μπιερσμίρ πιστεύω είναι ο αμυντικός που ψάχναμε. Ο Μαρίνος αν δεν τον κάψουνε είναι ένας παίκτης με μεγάλη προόπτική. Ο Νίνης πάει και τελείωσε πρέπει να παίζει βασικός ακόμα κι αν πρέπει να μείνει έξω ο γκούνης. Ο Λέτο μου αρέσει που είναι ψημένος και πολεμάει. Καμία σχέση με το πως έπαιζε στον γαύρο. Ο Τεν Κάτε δεν είχε από την αρχή την ιδανική εντεκάδα αλλά σταματήσαμε να βλέπουμε μαλακισμένες 11άδες. Ο Χριστοδουλόπουλος είναι για αλλαγή μόνο Ελλάδα σε ματς που είμαστε 2-0 μπροστά. Σήμερα δεν έφταιγε μόνο η αμπαλίαση. Είμασταν και άτυχοι και αυτό που μας πόνεσε ήταν οι ανύπαρκτοι Κάρα και Κατσουρ. Αν τσουλούσανε θα βλέπαμε άλλο ματς. Έχει 5 αγωνιστικές ακόμα κι εγώ τον Παναθηναϊκό τον πιστεύω στην Ευρώπη. Και φέτος τον πιστεύω και στην Ελλάδα. Μπορεί να ακούγομαι ρομαντικός αλλά θα φτάσει ο Μάιος να κάνουμε ταμείο. ΥΓ: Η πουτάνα η Βαλένθια το έφαγε στο 87 θα καθάριζα €1000 με €10 στοίχημα.
sugata Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 ΥΓ: Η πουτάνα η Βαλένθια το έφαγε στο 87 θα καθάριζα €1000 με €10 στοίχημα. Αυτό είναι γκαντεμιά. Κριτική παιχτών... Γκαλίνοβιτς: Κι όμως δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα τρία γκολ που δέχθηκε πόσω μάλλον στο τρίτο. Αδίκως αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο. Σπυρόπουλος: Δεν βοήθησε επιθετικά και άφησε μόνο του μπροστά τον Λέτο. Στην άμυνα δεν έκανε μεγάλη εμφάνιση, αν και από την πλευρά του δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Σαριέγκι: Κακή εμφάνιση από τον Βάσκο. Μαύρη τρύπα στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Βέβαια, δεν ήταν λίγες οι φορές που προδόθηκε από τους συμπαίκτες του κι έμενε μόνος απέναντι σε 3 ή 4 παίκτες της Γαλατά. Μπιάρσμιρ: Κακός και ο Σουηδός. Προσπαθούσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της άμυνας, αλλά... τίποτα. Μαρίνος: Εκανε τραγικό λάθος στο πρώτο γκολ. Ανεπίτρεπτο θα λέγαμε. Ωστόσο, δεν έπεσε ψυχολογικά και στη συνέχεια προσπάθησε να βοηθήσει. Τα βρήκε σκούρα γενικώς και σίγουρα αυτή τη βραδιά θέλει να τη ξεχάσει γρήγορα. Ζιλμπέρτο: Δεν έδωσε λύσεις στη μεσαία γραμμή, ενώ έχασε πολλά μαρκαρίσματα. Στην επανάληψη ανέβηκε και βοήθησε επιθετικά προσπαθώντας να τροφοδοτήσει τους επιθετικούς με κάθετες μπαλιές. Κατσουράνης: Μέτρια εμφάνιση και σωστά αντικαταστάθηκε. Μακριά από τον καλό του εαυτό τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Καραγκούνης: Κι αυτός μακριά από τον καλό του εαυτό. Ανέβηκε στην επανάληψη, αλλά δεν βοήθησε. Ετρεξε, αλλά αυτό μερικές φορές δεν φτάνει. Λέτο: Είχε όρεξη και βοήθησε. Εχασε και κέρδισε μονομαχίες, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Σαλπιγγίδης: Φάνηκε μόνος μπροστά. Εκτός από το γκολ που έβαλε, το οποίο χρεώνεται στον Καραγκούνη που έβγαλε εξαιρετική μπαλιά, δεν βοήθησε στην επίθεση. Χριστοδουλόπουλος: Δεν του βγήκε απολύτως τίποτα. Μαζί με τον Σαριέγκι, οι αδύναμοι κρίκοι του τριφυλλιού. Αυτός τουλάχιστον αντικαταστάθηκε. Νίνης: Μπήκε κι έδωσε πνοή στον Παναθηναϊκό. Βοήθησε επιθετικά και έκανε αισθητή την παρουσία του. Από τους λίγους που διασώθηκαν. Πετρόπουλος: Μπήκε και βοήθησε επιθετικά ενώ έχασε μεγάλη φάση για να σκοράρει. Εδειξε πως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες.
Cue Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ από την Θύρα 10 είδα τα ίδια με Snolly. Ο Καραγκούνης πλέον πρέπει να μπαίνει στο 70 αλλαγή μόνο αν κυνηγάει το γκολ ο Παναθηναικός. Ο Λέτο συνεχίζει να ξαφνιάζει αν και φάνηκε σήμερα πόσο έλειπε κάποιος (ονόματα δε λέμε) να τον τροφοδοτήσει. PS. Σάπιο το γήπεδο. Μετά την βροχή έσταζε πάνω μου σαν κινέζικο βασανηστήριο.
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ΥΓ: Η πουτάνα η Βαλένθια το έφαγε στο 87 θα καθάριζα €1000 με €10 στοίχημα. Όχι ρε φίλε! Αυτά είναιτα άσχημα. Για τον Γκαλίνοβιτς: Είμαι σίγουρος ότι δεν φώναξε στον αμυντικό στο πρώτο γκολ.. Όχι ότι φέρει ευθύνη βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.