KWSN_Men Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μενέλαε είχα απαντήσει αλλά μου έκανε κόνξες το site και εχάθεν... δεν το ξαναγράφω, εν συντομία πάντως ξαναλέω... είσαι ο καλύτερος προπονητής (έτσι λένε πολλοί και ακούω... δεν το ξέρω προσωπικά) και ξέρεις ότι ο δημοσιογράφος είναι τσουτσέκι... ε δεν σκας ρε φίλε Μια και δεν το ξέρεις προσωπικά διάβασε: 7 Ευρωλίγκες 2 κύπελλα Σαπόρτα 9 πρωταθλήματα 7 κύπελλα 1 Μουντομπάσκετ 1 Ευρωμπάσκετ 1 ασημένιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες 1 χάλκινο σε Ευρωμπάσκετ. Υπάρχει προπονητής με τα μισά από αυτά; Αμφιβάλλω λίγο. Όσο για την πράξη καθεαυτή, γιατί θα έπρεπε να ανεχτεί το μαλάκα το δημοσιογράφο; Επειδή κέρδισε; Επειδή ακριβώς κέρδισε, είχε σοβαρότερα πράγματα να κάνει από το να κάνει το μαλάκα. Να τα πει με τους παίχτες του και την οικογένειά του ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Αν ήταν έτσι κι ο Μεσσίνα θα έπρεπε να βρίσει τον Σκουντή στη συνέντευξη πριν το Final4 νομίζω. Νευράκια είχε,στα τέτοια μου λόγω δημοσιογράφου κυρίως,και να τον σβέρκωνε δε θα με χάλαγε,αλλά ότι ήταν κάπως ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Απορία για όσους κατέχουν το basket λίγο παραπάνω: Οι αποφάσεις των διαιτητών έχουν διαφορετική βαρύτητα; Για παράδειγμα, όταν σφύριξε ο Αρτεάγκα την παράβαση 8 δευτερολέπτων στον Μήτσο οι άλλοι δύο δεν μπορούσαν να "ασκήσουν βέτο"; Αφού μπροστά στη φάση ήταν τουλάχιστον άλλος ένας διαιτητής, δεν μπορούσε να πει το αντίθετο; Ή μήπως ισχύει το "όποιος σφυρίξει πρώτος, αυτού μετράει η άποφη"; (ελπίζω να έγινα κατανοητός, είναι πρωί ακόμα...) Μπορεί να υπερισχύσει μόνο σε περίπτωση που σφυρίξουν και οι 2 μαζί. Αλλά συμβαίνει σπάνια, σε κανένα αουτ μόνο κτλ. Και μπορεί να πάρει και το σφύριγμα ο δεύτερος ή ο τρίτος αν του πουν "είμαι σίγουρος, το είδα μπροστά μου" εφόσον ο πρώτος δεν έχει καλή οπτική γωνία. Υπαρχει ανθρωπος ειδικος να μετραει αυτο τον χρονο ???? Μονο ετσι θα μπορουσε να ειναι αντικειμενικο το σφυριγμα...Οταν δινεται σε τοσο κρισημο σημειο καταλαβαινουμε την σημασια του... Υπάρχει το χρονόμετρο των 24 της επίθεσης αλλά τον χρόνο τον μετράνε οι διαιτητές (γι' αυτό κουνάνε το χέρι τους και μετράνε με τα δάκτυλα). Το θέμα είναι ότι έτσι κι αλλιώς ο διαιτητής δε σφυρίζει σαν να είναι ξυπνητήρι αμέσως γιατί μπορεί το μέτρημά του να είναι off, ώστε το σφύριγμα να είναι πάντα σωστό. Ο τύπος όμως όχι μόνο δεν περίμενε, βιάστηκε κιόλας να σφυρίξει, ενώ δεν ήταν ο διαιτητής που θεωρητικά μετράει το χρόνο. Και στο τέλος,στο τρίποντο του Σισκάουσκας ο ένας διαιτητής(αυτός κάτω απο τη μπασκέτα) δίνει φάουλ στο ριμπάουντ. Ναι για να δώσει αμυντικό φάουλ στον Περπέρογλου που μόλις έχει τραβολογήσει ο Σμόντις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:47 ---------- Τι θα γινει ρε μαλακα ΜενελαεΘα κανεις quote τον Μαρμελαδουλη, τον ντεφορμε Πεκοβιτς, τον ανυπαρκτο Περπορογλου, τον αχρηστο Σαρας, τον υπερεκτιημενο Διαμαντιδη, την χρονια του Δρακου, την διαιτησια, των παικταρα καλυτερο του Ντομινικ και τα αλλα που ακουσαμε φετος? Θα τα πούμε σε 10 μέρες. :lol: Αν ήταν έτσι κι ο Μεσσίνα θα έπρεπε να βρίσει τον Σκουντή στη συνέντευξη πριν το Final4 νομίζω.Νευράκια είχε,στα τέτοια μου λόγω δημοσιογράφου κυρίως,και να τον σβέρκωνε δε θα με χάλαγε,αλλά ότι ήταν κάπως ήταν Ξαναλέω, ποιος ο λόγος η ΠΡΩΤΗ ερώτηση του καραγκιόζη να είναι αυτή; Μπορούσε να τον ρωτήσει 3-4 πράγματα και μετά αυτό. Και ο Ομπράντοβιτς αυτό του λέει. Ούτε συγχαρητήρια δεν έδωσε ο παπάρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μια και δεν το ξέρεις προσωπικά διάβασε: [...] Υπάρχει προπονητής με τα μισά από αυτά; Αμφιβάλλω λίγο. Όσο για την πράξη καθεαυτή, γιατί θα έπρεπε να ανεχτεί το μαλάκα το δημοσιογράφο; Επειδή κέρδισε; Επειδή ακριβώς κέρδισε, είχε σοβαρότερα πράγματα να κάνει από το να κάνει το μαλάκα. Να τα πει με τους παίχτες του και την οικογένειά του ας πούμε. Αν δεν το έβλεπες με οπαδισμό θα έβλεπες ότι έκανε μαλακία... γιατί πολύ απλά έδωσε αξία στον Καρμοίρη ο οποίος ακόμα και στην παρουσίαση του βίντεο για τα γκολ της εβδομάδας, εκνευριστικός είναι. Του κάνει μια ερώτηση για δαχτυλίδια και φαίνεται ότι δεν έχει όρεξη... "cups... cups" λέει με τον άλλον να προσπαθεί να κάνει αστεία. Του κάνει την περίφημη ερώτηση και δεν κοιτάει καν να το "σβήσει" διακριτικά αλλά με τον αέρα του "σήκωσα κούπα... σας γράφω όλους" κάνει την "μαγκιά" του (μη χέσω) και την κοπανάει... πες μου ειλικρινά ότι δεν σου θύμισε τον υπερόπτη Μουρίνιο ή τον Μπάγεβιτς και πάω πάσο. Λεονταρισμοί του κώλου όπως και αυτό με τον πρόεδρα (αν ισχύει) που πέταξε λεφτά στον διαιτητή. Θυμίζουν τον παλιό Κόκκαλη και τον άλλο το βλάμαδι μας τον Θεοδωρίδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Αν δεν το έβλεπες με οπαδισμό θα έβλεπες ότι έκανε μαλακία... γιατί πολύ απλά έδωσε αξία στον Καρμοίρη ο οποίος ακόμα και στην παρουσίαση του βίντεο για τα γκολ της εβδομάδας, εκνευριστικός είναι. Του κάνει μια ερώτηση για δαχτυλίδια και φαίνεται ότι δεν έχει όρεξη... "cups... cups" λέει με τον άλλον να προσπαθεί να κάνει αστεία. Του κάνει την περίφημη ερώτηση και δεν κοιτάει καν να το "σβήσει" διακριτικά αλλά με τον αέρα του "σήκωσα κούπα... σας γράφω όλους" κάνει την "μαγκιά" του (μη χέσω) και την κοπανάει... πες μου ειλικρινά ότι δεν σου θύμισε τον υπερόπτη Μουρίνιο ή τον Μπάγεβιτς και πάω πάσο. Λεονταρισμοί του κώλου όπως και αυτό με τον πρόεδρα (αν ισχύει) που πέταξε λεφτά στον διαιτητή. Θυμίζουν τον παλιό Κόκκαλη και τον άλλο το βλάμαδι μας τον Θεοδωρίδη Έχει μόλις γεννήσει η γυναίκα σου το πρώτο σου παιδί και έρχεται ένας γνωστός σου που δε πολυσυμπαθείς κιόλας και σου λέει (πριν σου πει "να σου ζήσει) "τι εννοούσε η γυναίκα σου με αυτό που είπε προχτές όταν τσακωνόσασταν;" Κάθεσαι και του απαντάς ευγενικά, αποχωρείς ή του ρίχνεις ανάποδη; Ξέρω, εγώ που θα του την έριχνα είμαι οπαδός και του κώλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Έχει μόλις γεννήσει η γυναίκα σου το πρώτο σου παιδί και έρχεται ένας γνωστός σου που δε πολυσυμπαθείς κιόλας και σου λέει (πριν σου πει "να σου ζήσει) "τι εννοούσε η γυναίκα σου με αυτό που είπε προχτές όταν τσακωνόσασταν;" Κάθεσαι και του απαντάς ευγενικά, αποχωρείς ή του ρίχνεις ανάποδη; Ξέρω, εγώ που θα του την έριχνα είμαι οπαδός και του κώλου. χαχαχαχαχα ωραία παρομοίωση :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Έχει μόλις γεννήσει η γυναίκα σου το πρώτο σου παιδί και έρχεται ένας γνωστός σου που δε πολυσυμπαθείς κιόλας και σου λέει (πριν σου πει "να σου ζήσει) "τι εννοούσε η γυναίκα σου με αυτό που είπε προχτές όταν τσακωνόσασταν;" Κάθεσαι και του απαντάς ευγενικά, αποχωρείς ή του ρίχνεις ανάποδη; Ξέρω, εγώ που θα του την έριχνα είμαι οπαδός και του κώλου. Ρε συ Μενέλαε... την κάνεις χειρότερη την θέση και την άποψη σου... το κέρατο μου δηλαδή... πριν από λίγα λεπτά μίλησε για αυτό στην συνέντευξη τύπου... δεν ήρθε η ερώτηση από το υπερπέραν για να την πει ο Καρμοίρης. και στην τελική και δεν θα το άρπαζα και δεν θα αποχωρούσα ξέροντας ότι όλη η Ελλάδα με βλέπει από την τιβι της γιατί οι περισσότεροι (ακόμα και εγώ που μπάσκετ δεν βλέπω) αυτό έβλεπαν. Και για να καταλάβεις ακριβώς την άποψη μου, δεν άλλαξε κανενός νομίζω η γνώμη για τον Ομπράντοβιτς. Όλοι έχουμε κακές στιγμές. Αλλά η θεοποίηση της κίνησης του θυμίζει νοοτροπίες Τσουκαλά και "άντε γεια"... θύμισε Μπάγεβιτς που τον ρωτάνε αν θέλει να πει κάτι και λέει "εσείς ήρτατε εσείς ρώτησετε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ειναι ο Ομπραντοβιτς και ΝΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΑΓΚΙΑ γιατι ετσι γουσταρει, γιατι εχει παρει 7 Ευρολιγκες και εχει καρπαζωσει ολη την Ευρωπη και θα κανει οτι γουσταρει ειδικα απεναντι στον καραγκιοζη γαυρο Καρμοιρη και ακομα πιο ειδικα μετα που πηρε το 7ο κατσαρολι. Τι του εξηγεις ρε Μενελαε?Ειναι αυτος που ειναι και τον παιρνει να εχει αποψη. ΜΑΓΚΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Πράσινε Τάκη εσύ; γιατί του μοιάζεις φοβερά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ρε alexzzz ηρεμησε λιγο.Αποψεις ειναι αυτες. Εγω θεωρω ατυχη την ερωτηση του γαυρου αλλα και ατυχη την αντιδραση του Ζοτς.Μου εβγαλε και εμενα αντιπαθεια εκεινη την ωρα.Πιστευω δικαιολογειται απο την ενταση που ειχε ο αγωνας. Ωστοσο μπορουσε καλλιστα να την πει στον Καρμοιρη,και να πει next question. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPSS07 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 KaizerSoze αντε και με δικη σου οπαδικη εκπομπη .. αμα εχεις τις πλατες των κοντων ολα γινονται. θεατρο σκιων 4 ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ρε alexzzz ηρεμησε λιγο.Αποψεις ειναι αυτες εγώ να ηρεμήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ρε σας γραφω, το καταλαβαινετε? Αντε μου τωρα που θα προσπαθησουμε να υπερασπιστουμε τον Ζοτς επειδη καποιοι πικραμενοι γαυροι μετα απο το γλεντι προσπαθουν να πιαστουν απο καπου για να χαλασουν την γιορτη Καλα εκανε ρε ο Ζοτς, καλα εκανε. Καποιος επρεπε να βαλει μερικους δημοσιογραφισκους στην θεση τους. Επειδη προφανως οι γαυροι ειναι δικοι τους και αλλος προπονητης δεν εχει τα @@ ανελαβε ο Ομπραντοβιτς να το κανει. Εμεις οι Παναθηναικοι γουσταρουμε, εσεις τα παιδια της φαπας οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 να Λόλα ένα παραλήρημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.