Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑτάντια που χάσαμε από την Ατλέτικο? Μικρυνε η ομάδα όταν έβγαινει 1η στον ομιλό της πέρισυ? Που νικούσε την Ιντερ εκτός? Δηλαδή αν εγώ πουλάω τρελίτσα εσύ τι κάνεις? ΠΟυλάς μιζέρια? Ποιος είχε την ομάδα 12 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα σχεδόν? Εγώ? ΄Σε ένα χρόνο μίκρυνε η ομάδα? Σε μια ήττα? Από την Ατλέτικο?

Και τώρα που μπαίνουν λεφτά , που ενδιαφέρεται η διοίκηση , μικρύναμε σαν ομάδα? Ρε Γκεο, μας δουλεύεις? Μπας και είσαι ο Γκόντζος ή άλλο account του SS07?

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΚΑτάντια που χάσαμε από την Ατλέτικο? Μικρυνε η ομάδα όταν έβγαινει 1η στον ομιλό της πέρισυ? Που νικούσε την Ιντερ εκτός? Δηλαδή αν εγώ πουλάω τρελίτσα εσύ τι κάνεις? ΠΟυλάς μιζέρια? Ποιος είχε την ομάδα 12 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα σχεδόν? Εγώ? ΄Σε ένα χρόνο μίκρυνε η ομάδα? Σε μια ήττα? Από την Ατλέτικο?

Και τώρα που μπαίνουν λεφτά , που ενδιαφέρεται η διοίκηση , μικρύναμε σαν ομάδα? Ρε Γκεο, μας δουλεύεις? Μπας και είσαι ο Γκόντζος ή άλλο account του SS07?

Είπε κανείς γιά ένα χρόνο?Μίκρυνε εδώ και δέκα χρόνια.Πιθανόν από τότε που μερικοί απο εσάς αρχίσατε να παρακολουθείτε ποδόσφαιρο.Εμείς προλάβαμε και ζήσαμε και μέρες δόξας.

Και μην αναφέρεις τη νίκη επί της Ίντερ.Υπήρξε η νίκη επί του μεγάλου Άγιαξ όταν η ομάδα δεν ντράπηκε γιά εκείνη τη νίκη!Ενώ γιά τη νίκη στο Μεάτσα πρέπει ακόμη να απολογούμαστε!

Και νομίζω πως τα έχεις μπλέξει αρκετά τα πράγματα.Ο Γκότζος είναι νομίζω Τζιγκερικός, εγώ δεν είμαι με κανένα παρά μόνο με τον Παναθηναϊκό!

Δημοσ.

Κάθε πέρυσι και καλύτερα.Αυτός είναι νόμος.Πάντα τα παλιά φαίνονται καλύτερα και υπάρχει τάση να τα μυθοποιεί ο κόσμος.

Σοβαρά εσύ δηλαδή ξέρεις ότι ο Παναθηναικός του Κυράστα που είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών(άλλο αν τον κράζατε και εκείνον τον συχωρεμένο τότε) θα απέκλειε σίγουρα την Ατλέτικο τη σημερινή ε;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ας το γράψω απλά: τέλος στα εμπρηστικά και ειρωνικά μηνύματα. Που πάει να πει: τέλος οι Χίτλερ που σχολιάζουν τον αποκλεισμό του ΠΑΟ από την Ατλέτικο ή την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Καβάλα. Τέρμα οι δήθεν "απορίες" για το αν θα φορτώσουν στον Κετσπάγια τη βύθιση του Τιτανικού, ή αν ο Τεν Κάτε είναι γκέι. Τέρμα η μεταφορά "ειδήσεων" που σκοπό έχουν να προκαλέσουν εντάσεις. Αν πρέπει οπωσδήποτε, λόγω της σφοδρής σας επιθυμίας να ενημερώσετε τους χρήστες του insomnia, να γράψετε ότι η Τροχαία Λαμίας εξετάζει τι δουλειά είχε μια πτυσσόμενη ράβδος στα πράγματα ενός εκ των νεκρών του προχθεσινού δυστυχήματος, θα το κάνετε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ. Είδηση και τέλος.

Διαφωνείτε με τους ομοϊδεάτες σας; Θα διατυπώνετε τη διαφωνία σας κατά τρόπο ήπιο, χωρίς @@, $^%$^%^3ς4!@$# και δε συμμαζεύεται. Πιστεύετε ότι κάποιος trollάρει; Το ΜΟΝΟ που μπορείτε να κάνετε είναι να αγνοήσετε το μήνυμα ή να στείλετε report. Αναφορά η οποία θα σταλεί ΑΦΟΥ πρώτα έχετε πετάξει τη σποντίτσα σας, θα σας στέλνει εκτός κοινότητας συντροφιά με το χρήστη του οποίου το μήνυμα αναφέρατε, εφόσον το μήνυμα κριθεί ότι κινείται πράγματι εκτός πλαισίου.

Η επόμενη σπόντα για την ευφυία των συνομιλητών σας, σε όποια ομάδα και αν ανήκουν, το τι χρώμα γυαλιά φοράνε και τα λοιπά, οδηγεί σε 31 ημέρες αποκλεισμού. Αηδίες του στυλ "μην ασχολείσαι μαζί μου", τη στιγμή που μπαίνετε και τσιγκλάτε το σύμπαν, θα κοπούν μαχαίρι, αλλιώς περνάμε από τον προειδοποιητικό ένα μήνα προσωρινού αποκλεισμού κατευθείαν στον οριστικό αποκλεισμό.

Θα κάνετε ήρεμη συζήτηση: σχόλια για την ομάδα σας, το πώς έπαιξε κτλ, κτλ. Μεταγραφές, στόχους, Ευρώπη, Ελληνικό πρωτάθλημα. Τέρμα οι παράγκες, οι κουμπούρες, οι Δέσποινες, οι ναζί, οι στόλοι και τα συναφή. Μένουμε στο παρόν: συζητάμε ως άνθρωποι και όχι σαν οπαδοί. Δε σχολιάζω καν αν υπήρξε παράγκα ή όχι. Εφόσον αποδεδειγμένα δεν μπορεί να γίνει κουβέντα σε ήπιο πλαίσιο, ΔΕΝ θα συζητάτε γι' αυτό το πράγμα. Αποδείξτε μου ότι μπορείτε να φερθείτε μέσα σε λογικά πλαίσια για ένα σοβαρό διάστημα, και εδώ είμαστε να συζητήσουμε τα πάντα.

Σας εξήγησα ότι τα αθλητικά δεν πρόκειται να κλειδωθούν για χάρη πέντε τσαμπουκάδων. Κανονίστε την πορεία σας.

Δημοσ.

Πουρσαϊτίδης: «Εμείς δεν είμαστε Παναθηναϊκός»

Το ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) που έφερε ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν» απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης προκάλεσε αίσθηση στην Ευρώπη. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τον συγκεκριμένο αγώνα και εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος, ενώ δεν δίστασε να συγκρίνει την ομάδα του με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας: «Εμείς δεν είμαστε Παναθηναϊκός και αν παίζαμε τώρα μπορεί να τον κερδίζαμε». Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος χαφ αποκάλυψε ότι παραλίγο να σταματήσει το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στην Ελλάδα.

http://www.sport-fm.gr/article/195130

Που φτάσαμε, να μας κάνουν χαβαλέ οι "Κύπριοι"...

Πέρυσι στον Ολυμπιακό, φέτος στον Παναθηναϊκό. Μίκρυνε το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, όχι μόνο ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟ.

Δημοσ.

Βασικά αυτό δεν το είπε ο Πουρσαιτίδης.

Απλά επανέλαβε αυτά που είπε ο προπονητής της Ατλέτικο στην συνέντευξη τύπου ότι πρόκειται για μια ομάδα καλύτερη από τον Παναθηναικό κτλ κτλ.Τον άκουσα live στο ράδιο.Ότι να ναι γράψαν πάλι.

Δημοσ.

geovard, εχω...συμφωνήσει με τον εαυτό μου (δύσκολος συνομιλητής, όλο όχι μου έλεγε), ότι δε θα μπαίνω σε διενέξεις με κάποιους που θέλουν να γκρινιάζουν συνέχεια, να μανουριάζουν, να βρίσκουν προβληματα που δεν υπάρχουν , ή να βρισκουν προβληματα που υπάρχουν,και να τα γιγαντωνουν...

Η ΠΕΚ είναι εκθετη προς τον κόσμο, όσον αφορά τις εξαγγελιες της στον ερασιτεχνη.

Οσον αφορά το ποδοσφαρικό τμήμα, έπεσαν μεσα σ εεναμιση χρονο , όσα δεν είχα πέσει τα τελευταία 15... Ηρθαν παίχτες, που ΠΟΤΕ δεν το φανταζόσουν (Ζιλμπερτο σίλβα, σισέ). Εφερες πίσω τον γκουνη (που σου αρεσει), πήρε τον κατσουρ, τον λετο, και ανεβασες το επίπεδο της ομάδας 10% με τις υπόλοιπες μεταγραφές σου, ενώ πλήρωσες 1η φορά ΤΟΣΑ λεφτά για ΓΝΩΣΤΟ προπονητή....

Ακόμα, ο κόσμος γύρισε στο γήπεδο (ΟΛΟΙ οι οπαδοί, όχι μόνο επιλεκτικά), τα διαρκείας εκτοξεύτηκαν (παλι 25χλδ), η γκρίνια κ η μουρμούρα σταμάτησε, η ομάδα πήρε πίστωση χρόνου, και φαίνεται επιτέλους μια προσπάθεια αλλαγής νοοτροπίας τόσο διοικητικά, όσο και ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ!!!

Είνια Μιζερια λοιπόν, να υποστηρίζει κάποιος ότι τα πράγματα είναι ίδια με παλαιότερα...

Και οποιος τέλος πάντων, θέλει να υποστηρίζει τη γκρινια, θα με βρίσκει ή απέναντι, ή θα τον βρίσκω αόρατο!

Οι ανθρωποι που εξυσαν τον καρκίνο τζίγγερ και τη νοοτροπία του, δικαιούνται περιθώρια στήριξης....

ΥΓ: ειδε κανείς χθες τον οσφπ ? καταλαβατε ποσο ομορφο ποδόσφαιρο παίζετε στην ευρώπη>? μια μετριότατη ομάδα,αλκμααρ, είδατε πως αλλάζει τη μπάλα? καταλαβατε γιατί είναι παράλογο να εχετε απαιτήσεις με την ατλετικο, που οι 4 μπροστινοί της, κοστιζουν χοντρικά 200 εκατ???

Δημοσ.

Έχει μεγάλη πλάκα πάντως πως όταν ανακοινώνονται οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων είναι κατα΄90% επιθετικογενείς. Τελικά μόνο στην Ελλάδα της ''ντε και καλά νίκης'' έχουμε άμυνες μπετό (και καλά).

Πάμε μωρή αρρώστια σήμερα δυνατά.

Το χειρότερο. Σε κακό αποτέλεσμα δεν θα έχουμε την καζούρα των γάυρων , θα έχουμε και την μουρμούρα των μουρμούρηδων.

http://www.sport-fm.gr/article/195130

Που φτάσαμε, να μας κάνουν χαβαλέ οι "Κύπριοι"...

Πέρυσι στον Ολυμπιακό, φέτος στον Παναθηναϊκό. Μίκρυνε το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, όχι μόνο ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟ.

Βασικά , οι Κύπριοι βελτίωσαν το δικό τους ή ακριβέστερα μας έφτασαν . Γιατί πλέον οι Κυπριακές ομάδες θα μπορούσαν άνετα να σταθούν στο πρωτάθλημά μας. Δυστυχώς εμείς έχουμε μείνει στάσιμοι. Και εντάξει μην τρελαθούμε. Έχει ψωμιά ο ΑΠΟΕΛ ακόμα. Ας περάσει τον όμιλο και τότε θα τον παραδεχτώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...