creative1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Όλοι μαζί βάζελοι και μη να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον Παναθηναικό :-D:-D Τα λέμε στο γήπεδο!!!!!!!!
geovard Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε Geovard είσαι Παναθηναικός ή δεν πας καλά? Ειλικρινά δλδ σε τι αποσκοπεί η δήλωση αυτή? Επειδή έβγαλε ισοπαλία η ΑΠΟΕΛ τι σημαίνει? Όταν χάσαμε από πανσερραικό , μήπως ο Πανσερραικός θα έπρεπε να παίζει προκριματικούς αντι για εμάς? Ή θα το θυμάσαι όλη την χρονιά και όταν θα φέρει ισοπαλία με την ουραγό στην Ισπανία , θα βγεις να λές πως είμαστε για Β' Ισπανίας. Αιντε γιατί και η κλάψα έχει κάποια όρια. Αν δεν το καταλαβαίνεις εσύ , πρέπει να βγει κανένας να στο θυμίσει. Και για να μιλάμε με γεγονότα, ας έβαζε και ένα αυτογκολ η ΑΠΟΕΛ στο 4 και να χρειάζεται 3 γκολ για πρόκριση και θα τα λέγαμε. Και δεν μίκρυνε Παναθηναικός. Απλά παίζουμε άλλο ποδόσφαιρο. Όποιος το έχει καταλάβει το κατάλαβε. Και με καλύτερους παίχτες θα απέδιδε και καλύτερα. ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ όποιος βρίσκει το παραμικρό πάτημα για να κράξει την ομάδα που και καλά αγαπάει. ΤΡΑΓΙΚΟΣ απλα Δεν χρειάζεται να σου απαντήσω.Αφού εσύ αυτά κατάλαβες τι να πω εγώ? Αλλά ας κάνω μιά προσπάθεια μπας και καταλάβεις. Λέω λοιπόν ότι δεν είναι σε καμία περιπτωση μεγαθηριο η Ατλέτικο και αποκλειστήκαμε με λάθος τακτική και συνθεση. Δεν μου λες που ειναι τώρα οι παιχταραδες Βύντρα και Μουν που τους ειχε βασικους οΤεν Κάτε τότε? Νευριάζω γαμώ το κέρ;ατό μου, όταν ακολουθεί ο Τεν Κάτε αυτό που έχω πεί εγώ πριν λίγες μέρες! Κατάλαβες τώρα ή ό,τι νάναι? Και έχει δίκιο ο John όταν λέει ότι με την πάροδο του χρόνου μικρύναμε σαν ομάδα. Εγώ έβλεπα ότι φοβήθηκαν τους Κύπριους ενώ εμάς μας έπαιξαν γιά ...πλάκα και στα δύο ματς. Μήπως έχεις την εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να διατηρεί το πρεστιζ που είχε στην Ευρώπη?Αν είναι έτσςι τότε κάνεις μεγάλο λάθος. οφείλω να ομολογήσω ότι γιαυτό δεν του απαντησα καν...Εκρινα ότι δε χρειάζεται πια να χαλάω τη ζαχαρένια μου για όποιον ψάχνει οποιαδήποτε αφορμή για να μιζεριασει...Αν εκείνος δε μπορεί να καταλάβει τη διαφορα, δε θα του δώσω εγώ να καταλάβει που είναι λάθος...Απλά, θα αναρωτιέται κάποια στιγμή, γιατί...εμεινε μόνος του /(στον τρόπο σκέψης εννοώ, στην φιλοσοφία του).... Κατάλαβες τώρα γιατί μικρύναμε τόσο πολύ?Όχι πάντως επειδή μιζεριάζω(εσύ το λες αυτό εγώ το λέω αλλιώς) αλλά επειδή μερικοί δεν θέλετε να δείτε(ή δεν μπορείτε ίσως) την αλήθεια. Πάντως είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς θα είναι θαυμαστές του υιού Γιαννακόπουλου τη στιγμή που απειλεί με πιστόλι κάποιον δυστυχή. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62975&cid=4 Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα σας πείραζε αν κάπως έτσι(με πιστόλια) παίρναμε το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.Γιατί εσάς σας ενδιαφέρει ο τίτλος όχι η καλή μπάλλα. Πώς να το κανουμε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.Αλλοίμονο δηλαδή αν είμασταν! Αν δεν κατάλαβες την αναφορά μου μπορώ να σού εξηγήσω περαιτέρω. Και δεν φοβάμαι που έμεινα μόνος όπως λες.Νοιώθω και άπλα που είμαι μόνος. Σημείωση: Να ανοίξεις κανένα λεξικό γιά να μάθεις τι σημαίνει η λέξη μιζέρια που διαρκώς επαναλαμβάνεις.. Η λέξη έχει νόημα μόνο όταν τα πράγματα πάμε καλά κι εσύ τα βλέπεις μαύρα. Όταν είναι ήδη μαύρα τότε δεν λέγεται μιζέρια αλλά μαύρη αλήθεια!
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν χρειάζεται να σου απαντήσω.Αφού εσύ αυτά κατάλαβες τι να πω εγώ?Αλλά ας κάνω μιά προσπάθεια μπας και καταλάβεις. Λέω λοιπόν ότι δεν είναι σε καμία περιπτωση μεγαθηριο η Ατλέτικο και αποκλειστήκαμε με λάθος τακτική και συνθεση. Δεν μου λες που ειναι οι παιχταραδες Βύντρα και Μουν που τους ειχε βασικους οΤεν Κάτε τότε? Κατάλαβες τώρα ή ό,τι νάναι? Και έχει δίκιο ο John όταν λέει ότι με την πάροδο του χρόνου μικρύναμε σαν ομάδα.Εγώ έβλεπα ότι φοβήθηκαν τους Κύπριους ενώ εμάς μας έπαιξαν γιά ...πλάκα και στα δύο ματς. Μήπως έχεις την εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να διατηρεί το πρεστιζ που είχε στην Ευρώπη?Αν είναι έτσςι τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Έχεις δίκιο , δεν κατάλαβα καλά, μόνο οπαδούς σαν και σένα θέλουμε.
sugata Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς θα είναι θαυμαστές του υιού Γιαννακόπουλου τη στιγμή που απειλεί με πιστόλι κάποιον δυστυχή. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62975&cid=4 Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα σας πείραζε αν κάπως έτσι(με πιστόλια) παίρναμε το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.Γιατί εσάς σας ενδιαφέρει ο τίτλος όχι η καλή μπάλλα. Όταν είναι ήδη μαύρα τότε δεν λέγεται μιζέρια αλλά μαύρη αλήθεια! 1ον) θες να κανονίσουμε να έχουμε ένα βιντεάκι αύριο που να έχει μαρτυρία μαγαζάτορα ότι γιος προέδρου ομάδας έκανε κάτι τέτοιο; 2ον) Το λέω σαν φήμη γιατί δεν μπορώ να το επιβεβαίωσω, ότι ο "ελ καπιτάν" με την μπιστόλα του πήγαινε στο γήπεδο. Άρα αν επιβεβαιωθεί, τρόπον τινά το έχουμε ξανακάνει
geovard Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Έχεις δίκιο , δεν κατάλαβα καλά, μόνο οπαδούς σαν και σένα θέλουμε. Το παίζεις λίγο τρελίτσα ή μου φαίνεται? Ο οπαδός που δικαίως διαμαρτύρεται γιά τη κατάντια της ομάδας του φταίει?Έτσι λες? Τότε μήπως δεν έπρεπε να ξασηκώσει η ΠΕΚ τον κόσμο στο συλλαλλητήριο τότε? Ήξερα ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού διαφέρουν ως προς το επίπεδο απο εκείνους του Ολυμπιακού.Αλλά δυστυχώς αυτό συνέβαινε παλιότερα.Τώρα τούς έχουμε ξεπεράσει και ο νοών νοείτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.